Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Töröltem és elmentettem, amit írtam. Akkor, majd akkor bemásolom, ha meg van a topik.ozsimiki írta:Lesz külön topikszóval szerintem majd oda copyzd be, innen meg töröld.
Ráérünk kezdés előtt pár nappal kinyitni. Az elvárások leírására elég 1-2 nap.
Ma pedig startol Wimbledon!
VAMOS RAFA!!!
Köszi, hogy figyelembe vettétek.fcbarca0827 írta:Erre csak akkor kérek választ, ha nem lesz az Olimpiának külön topikja. (Úgyhogy sürgősen jöjjön egy modi és válaszoljon. ): Ki mit vár az Olimpiától, magyar érmek tekintetében?
"Csak" 8 éves a cikk.fcbarca0827 írta:Amit te linkeltél az nem 2004. 07. havi cikk?Bob_Marley írta:Hiszek neked mégis csak wikipedia
Szépen vagyunk, hogy elírják az újságcikkbenAz után volt még egy Athén és Peking.
![]()
Erre csak akkor kérek választ, ha nem lesz az Olimpiának külön topikja.(Úgyhogy sürgősen jöjjön egy modi és válaszoljon.
):
Ki mit vár az Olimpiától, magyar érmek tekintetében?
Szerk.: Én is csak akkor mondom el a véleményem, hogyha megtudom lesz-e külön topik, vagy majd ide kell-e írni. Addig magamban tartom, akiktől várom az érmeket.
Más:
Holnap kezdődik Wimbledon, az egyetlen GS aminek nem csak a döntőit szoktam követni. Legalábbis eddig követtem, de idén és jövőre a Digi közvetíti, úgyhogy most ez is kimarad.
sztem oriasi "blama" lesz. kaja-keun kivul nem hinném h lesz aranyunk, a pólósoknak sztem most nem fog jönni, max ha gyurta jo napot fog ki 200 mellen ott lehet +1...fcbarca0827 írta:Ki mit vár az Olimpiától, magyar érmek tekintetében?
Amit te linkeltél az nem 2004. 07. havi cikk?Bob_Marley írta:Hiszek neked mégis csak wikipedia
Szépen vagyunk, hogy elírják az újságcikkben
Mintha nem lenne túl friss táblázat.Bob_Marley írta:Lassan itt az Olimpia
Kis érdekesség:
http://www.delmagyar.hu/atheni_olimpia/ ... ata/75301/
Azért jó ezt látni, s igazán büszkék lehetünk az eddig elért sikerekre, s remélhetőleg a londoni eseményen is "csurran-cseppen" valami.Nem kis sporthagyományokkal rendelkező országok vannak mögöttünk.Hajrá Magyarok
Persze,h erre.kanty írta:Szerintem Ozsi arra célzott, h Nadal-Federer vagy Nadal-Murray ág lesz-e.
Szerintem teljesen mind1, jelen helyzetben.kanty írta:Szerintem Ozsi arra célzott, h Nadal-Federer vagy Nadal-Murray ág lesz-e.
Első és második alapértelmezetten külön ágra kerül.ozsimiki írta:Szerintem anno Federer az 5 szettes döntőben (bár lehet elődöntő volt) picit jobban megszorítottaReplay írta:
DE. Soha igy nem szoritották meg salakon és ez jelzésértékü lesz a következő három GS döntőre. Aztán majd megint jön a salakszezon.
igaz akkor még nagyon gyerek volt.
Azt továbbra is nagyon gáznak tartom,hogy 2012ben arról kell beszélni,hogy a körülmények miatt...van 3 különféle borítás, erre most a körülmények miatt lett egy 4...nem épp igazságos, de szerintem ha végig száraz idő van,akkor nem lett volna ennyire izgalmas. Így utólag persze Rafa szemszögből mind1, vagy még többet is ér így talán.
Wimbledonban a sorsolásra leszek kíváncsi, hogy ismét megint Nadal-Murray és Djoko-Fed ág lesz, ha igen,akkor megint simán lehet Djoko-Rafa döntő, illene ott is visszavágni
VAMOS RAFA!!!
Szerintem anno Federer az 5 szettes döntőben (bár lehet elődöntő volt) picit jobban megszorítottaReplay írta:
DE. Soha igy nem szoritották meg salakon és ez jelzésértékü lesz a következő három GS döntőre. Aztán majd megint jön a salakszezon.