Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
Vito
Llegenda del Barça

2009.02.08. 14:35:42

Erdekes modon a magyar media ismet nem nevezi neven a valosagot. Leszurtak a Veszprem 3 kezilabdazojat (1 belehalt, veletlenul roman). Az osszes roman hirportal fo oldalon taglalja az esetet, a legkomolyabb sportportalon eddig 9 cikk jelent meg. Egyontetuen allitjak, hogy cigany elkovetok voltak, akik belekottek a sportoloba es egyszeruen leszurtak.

Mikor fogjak eloallitani a tetteseket? Voltak biztonsagi kameras felvetelek, megse tortenik semmi...

Nalunk mar reg a dutyiban ulnenek az elkovetok, bar helyesbitek: el se mertek volna kovetni ezt!

Mi tortenik nalatok? Mikor jon el egy "jobbik" Magyarorszag?

Ebreszto!!!
most nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre.
a hétvége termése:
-tegnap 2 rendőrt támadott meg 30 roma származású Hevesen
-egy 12 és egy 18 éves kölök szúrt meg pesten egy 31éves fazont
-és ugye a veszprémi ügy

ennek a népségnek egyáltalán nem érdeke a társadalmi integráció, ugyanis a magyar társadalmi és politikai berendezkedés 100%-os hátteret biztosít nekik az ingyenéléshez és a bűnözéshez. és erre nem a gárda a legjobb megoldás. ha nekik nem okoz gondot az, hogy nekimenjenek a rendőröknek, vagy 2méteres, köztiszteletben álló sportolónak, akkor a díszmagyaros, hatalom nélküli magyar gárdától sem ijednek meg!

a jelenlegi helyzetért nem csupán a mostani kormány a felelős (mielőtt nekem esne bárki is: politikus-fóbiám van), hanem mindenki, aki nem húzta meg a '90 után szabadon engedett gyeplőt.
annak idején még elítéltek valakit, ha nem dolgozott (Közveszélyes Munka Kerülő), most pedig egyszerűen jobban jár, ha lop, csal és nem dolgozik.
a cigányság helyzete '90 óta megoldatlan. ez is egy olyan pontja a magyar politikának, amihez még senki sem mert érdemben hozzányúlni.
sokan vannak ám ők és nem mindegy, hogy hova mennek a szavazatok.
ez a mostani helyzet ugyanúgy egy csúcspont (legalábbis remélhetőleg), mint a gazdasági recesszió. az sem az elmúlt fél évben kezdődött, a gyökerei (a pazarlás, az ész nélküli vásárlásra való ösztönzés) már 20-25 éve jelen van. ugyanolyan öngerjesztő folyamat ez is, csak idő kérdése volt, hogy mikor hiszik magukat valóban halhatatlannak és törvényen kívülinek!

ha akarnak valamit tenni a tisztelt urak odafönt, akkor azt tegyék minél előbb, mert magától nem fog megoldódni és a helyzet egyre csak rosszabb lesz. :(
és nem arra gondolok, hogy ki lehessen mondani: cigánybűnözés
az már kevés..
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.02.08. 14:35:16

mrmonster írta: Nagyon kíváncsi vagyok, mi lehetett az indítéka a támadóknak amúgy...
indíték ezeknek?ne viccelj :? :roll: :cry:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2009.02.08. 14:30:02

Istenem... :(

RIP Cozma!

Rácz Jenő, a veszprémi kórház főigazgatója elmondta: Sesum nem szenvedett sem szemsérülést, sem pedig koponyatörést, az arccsontja viszont eltörött. Allapotától függően hétfőn vagy kedden újabb, rekonstrukciós műtétre kerül sor. A szerb játékosnak vélhetően az erős fejbe rúgás miatt volt kettős látása, ám maradandó sérülése nem lesz.
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.02.08. 14:26:55

Messa írta:Nagyon nehéz most szavakat találni...
Kedvenc magyar csapatom a Veszprém, el sem hiszem. :(
Cozma nyugodjon békében, egyik kedvenc játékosom volt. :(
Peric meg szerintem a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa...
Neki és Sesumnak is teljes, mielőbbi felépülést, jobbulást kívánok!
Nem Pericnek szúrták meg a veséjét, hanem PeSicnek.
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lehetett az indítéka a támadóknak amúgy...
Előre a TITOlusokért!
aky01
Jugador d'estrella

2009.02.08. 14:04:11

veszprém-megyei napló : http://www.naplo-online.hu/

persze nagyon terhelt a szervere úgyhogy nem biztos hogy befog jönni az oldal!!
Nyugodj Békében Marian
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.02.08. 13:57:47

Vissza kéne állítani a halálbüntetést.. De nem ám villamoszék, vagy szuri.. hanem irány a máglya, mint a középkorban...
ke.andy
Jugador del Barça

2009.02.08. 13:54:31

Nem tudom mi igaz abból, hogy Sesum egyik szemére nem lát. A szerbeknél meg lincshangulat van. 3-4 ezer szerb szeretne itt rendet tenni.

A Veszprém 3 nagy játékosát vesztette el. Nehéz azt hinni, hogy Sesum és Pesic itt marad, ha egyáltalán kézizhetnek még az élvonalban.

Nem tudom mi lett volna, ha magyar játékosok lettek volna az áldozatok... ebbe is, abba is belegondolni is szörnyű!!!!!
depth
Capitá del Barça

2009.02.08. 13:52:52

Minden ilyen szervezettel érzékeltetni kell, h kissebbségben vannak és, h az a szélsőséges vonal amit ők képviselnek azt az emberek 98%-a elitéli
jah, itt a fórumon is látszik ez a 98% od, ugye? :lol: szerintem nézz körül, itt és minden ilyen esetnél te vagy kisebbségben a véleményeddel.

nyugodj békében!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.02.08. 13:48:50

Hát, Sesum már nem nagyon fog kézilabdázni.. Már ha egy szemmel lehet sajna.. :cry:
De Magyarországon nincs cigánybűnözés..
lui1698
Llegenda del Barça

2009.02.08. 13:46:11

R.I.P. Cosma.

Nem lehet mit mondani. Szégyen és gyalázat, hogy ilyen megtörténhet.

Nyugodjon Békében!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.08. 13:41:20

Egyszer már írtam: Majd akkor szóljon valaki a gárda ellen, ha elkövetnek bármit is. Eddig egyetlen attrocitás sem fűződik a nevükhöz. Egyelenegy sem!
Úgyhogy ahelyett hogy az eddig semmit el nem követő gárdával foglalkoznánk, észre kellene venni, hogy a háttérben ez a mocsok horda lassan átveszi az uralmat. Gyiklonak, rabolnak, bármit megtehetnek, mert ha valaki szót mer emelni, a kirekesztés vádjával elnyomják. Ezzel kellene foglalkozni, mert lassan ébred a nép, és mészárlás lesz, aminek a tisztességes romák(mert vannak ilyenek is) áldozatul eshetnek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.08. 13:41:04

Nagyon nehéz most szavakat találni...
Kedvenc magyar csapatom a Veszprém, el sem hiszem. :(
Cozma nyugodjon békében, egyik kedvenc játékosom volt. :(
Pesicnek meg a veséje, áh...
Neki és Sesumnak is teljes, mielőbbi felépülést, jobbulást kívánok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2009.02.08. 17:57:17-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.08. 13:26:36

Meg se tudok szólalni... :(

R.I.P. :!: :(
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
vale
Capitá del Barça

2009.02.08. 13:23:44

kabekabe írta:A magyar gárdával az egyik legnagyobb probléma az, h félelmet keltenek a cigányokban, akik emiatt még többet bűnöznek.
Bocs de ezen szakadok :lol: :lol: :lol:
Kép
igeorgy
Jugador del Barça

2009.02.08. 13:17:23

Ez most szorosan nem kapcsolódik a kézilabdához, de ez a tragédia és a reakciók mondatják velem.

Nem tudod betiltani, mert amíg nem tudo rendszerbe integrálni egy nép csoportot(persze tudom, hogy ez marha nehéz és nem is akarnak amíg kapják a támogatásokat, stb), nem járnak suliba, nem tanulnak tovább és nincs a fiataljaik előtt jó példa, egy sikeres élet út, addig nem fog jó pár évig történni semmi, nincs rákényszerülve, hogy tanuljon, dolgozzon, de a másik oldalát is fegyelembe véve nincs is lehetősége, mert már a suliban a tanárok úgy prekoncepciókkal állnak a romákhoz, ill. nincs meg a megfelelő szülői-anyagi háttér a többségnél, úgy pedig nem lehet kitörni a putriból és elmenni jól menő cégekhez menedzserkedni, marad a tengéslengés, marad a bandázás, bűnözés és ezen a helyzeten holmi gárdák csak rontanak...

Minden nemzetnek megvannak a hasonló problémái, de ez nálunk jobban érződik, mert mind gazdaságilag, mind az infrastruktúra és sajnos társadalmi fejlettség terén is évtizedekkel le vagyunk maradva nyugattól, ez pedig társadalmi feszültséget szül, amit néhány jól öltözött politikus jól meglovagol 4 évente, de előrehaladás nem történik és csupán ilyen tragédiák esetén áll meg az ember, hogy vmi nem stimmel, most 3 srác az áldozat és még ki tudja, hogy hány másik, akik nincsenek reflektor fényben...sajnos nekünk mohács kell, hogy vmi történjen, különben álló víz az egész, marad a hőzöngés...
ke.andy
Jugador del Barça

2009.02.08. 13:14:55

Az egészben tényleg az a szánalmas, hogy úgy tűnik, nem akarják a cigányok elleni haragot tovább bőszíteni.... De kérdem én, kire legyünk tekintettel????

17 éves voltam, mikor egy cigány hapsi megakart erőszakolni. Azóta picit érzékenyebb vagyok ezekre a hírekre. A rendőrök azt mondták, hogy nem igazán tudnak mit tenni. Szerencsém volt, hogy végül nem sikerült.... Most eltelt 11 év és cenzúrázzák a híreket, mert cigánybűnözésről nem akarnak hallani.

Hihetetlen! Akik a gárda ellen kampányolnak, kényelmes helyen élnek. Ahol nincs cigány a szomszédban/környéken. Amikor a barátom mamájához nyugdíj után bementek a ciányok és elvették a pénzét....

Csak azt mondhatom, ha a rendőrség nem tesz semmit (már pedig látjuk, amit látunk), akkor csak magunkban bízhatunk????
Drigo
Eurobarca Staff

2009.02.08. 13:14:03

Elhiszem, hogy sokan fel vannak háborodva, meg is értem.

Ugyanakkor ennek a fórumnak is vannak keretei, és ez a téma kezdi túllépni ezt. Félreértés ne essék nem szeretnénk semmit "elsumákolni", egyszerűen ennek nem ezen a fórumon a helye. Ezért kérünk mindenkit, hogy ilyen témájú észrevételeit ne itt tegye közzé.Köszönjük!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
senzu
Entrenador del Barça

2009.02.08. 13:12:44

Szűcs Tamás sportújságíró-főszerkesztő pár perccel ezelőtt publikált cikke következik, amelyet változtatás nélkül vettünk át. Az elkövetők származásával, ill. a sajtóbeli cenzúrával kapcsolatos, dőlt kiemelés tőlünk:

Társadalmi vagy bűnügyi kérdés Cozma halála?

Jellemző a mai magyar társadalmi, politikai és közéleti helyzetre, hogy ha az ember újságíróként pontosan tájékoztat, már akkor is félnie kell. Nos, Kedves Olvasóink! Maradjunk a tényeknél: elvesztettünk egy remek sportolót! Marian Cozmát egy 30 fős, romákból álló csoport gyilkolta meg vasárnap hajnalban.

és a lényeg:

Az pedig, hogy főszerkesztőként nekem kell jóváhagynom a félve igazat írni akaró szerkesztő szándékát, nevezetesen, hogy most akkor „le merje-e írni, hogy román hírforrások szerint – melyeket mellesleg a magyar rendőrök is megerősítettek – romák voltak a tettesek”, mélyen tükrözi a jelenlegi magyar helyzetet. Mocsai Lajosnak igaza van: „Egészen egyszerűen döbbenet, érthetetlen, felfoghatatlan, ami ebben az országban folyik!”

lehet, hogy most parasztnak fogtok tartani, de remélem nem fogják el a tetteseket, sőt, lesz még pár ilyen balhé, mert az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi kormány SEMMIT nem fog tenni a cigányok ellen, és 2010 még rohadt messze van...
kegyeg az óra, itt valami elképesztően nagy balhé lesz rövidesen
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2009.02.08. 13:12:17

Ezt olvassátok el! ! ! Minden le van írva benne részletesen. Ha ez nem kelt visszhangot, és nem készteti cselekvésre a vezetést, akkor semmi...

RIP COSMA! :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Frank Rijkaard 2009.02.08. 13:15:17-kor.
takivini
Capitá del Barça

2009.02.08. 13:11:15

Erre nem tudok semmit mondani :-s

Nyugodjon békében! :cry:
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.02.08. 13:10:44

Marci írta:
kabekabe írta:A magyar gárdával az egyik legnagyobb probléma az, h félelmet keltenek a cigányokban, akik emiatt még többet bűnöznek.
:lol: :lol: .
Pont emiatt. De azért jó hogy nem egyoldalúan látod a dolgokat. Csak vedd észre hogy jelenleg nem az folyik amiről beszélsz, csak a gárda betiltásáig, azon túl nem történik semmi
[/quote]

Én csak azt írom le, h sztem minek kéne történnie, nem azt ami van.

Szerk.: Nekem is megverték tavaly egy osztálytársamat a 9. ker-ben és a rendőrök le se sz.rták az ügyet. Borzasztó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kabekabe 2009.02.08. 13:13:13-kor.
balboa7
Entrenador del Barça

2009.02.08. 13:09:55

kabekabe írta:balboa7: A magyar gárdával az egyik legnagyobb probléma az, h félelmet keltenek a cigányokban, akik emiatt még többet bűnöznek.
és inkább a magyar lakosság(a többség) féljen a roma bűnözőktől...sztem se fejtsd ki.... :roll:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.02.08. 13:09:13

Abba gondoljatok bele, h milyen elvetemült ember vagy emberek kellenek egy ilyen dologhoz, h fogják és SZÍVEN :!: szúrnak egy embert + 2 társát életveszélyesen bántalmazzák.Hihetetlen.

OFF.Vki kérdezte, h milyen dolog az, h késsel voltak szórakozóhelyen.Ez manapság sztem nem nagy szám, rengeteg pesti,debreceni és nyiregyi barátom késsel vagy viperával bulizik.Ez a szomorú, sajnos.
Kép
barca44
Jugador del Barça

2009.02.08. 13:09:09

Nincs elég rendőr? Egyáltalán mit csinál ma a rendőrség? Beszedi a gyorshajtóktól a pénzt, meg védik Gyurcsányt amerre megy...
Tavaly egy cigány betört a garázsunkba, és 300ezer ft értékben vitt el gépeket...és a rendőr röhögött. Teljesen egyértelmű volt, hogy ki tette, de a rendőr felhívta rá a szüleim figyelmét, hogy gyanusítgatásért megbüntetheti őket. Ja, és mint utólag kiderült, ez egy egész cigánybanda, akik a környéken rengeteg garázsba betörnek, és eladják a gépeket áron alul.
Én nem tartom magam rasszistának, de ez már sok. Egyszerűen nem lehet kimenni este/éjjel az utcára, mert bandákban járkálnak.
És hány ilyen tragédia kell még, hogy felébredjen ez az ország?

Nyugodjék békében Cozma!
FORCA BARCA!!
Marci
Capitá del Barça

2009.02.08. 13:08:07

:lol: :lol:
Pont emiatt. De azért jó hogy nem egyoldalúan látod a dolgokat. Csak vedd észre hogy jelenleg nem az folyik amiről beszélsz, csak a gárda betiltásáig, azon túl nem történik semmi.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Válasz küldése