Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Of course, nem komolyan gondoltam. Bár én most minden eddiginél egységesebbnek érzem Nadal-t.LG írta:Van, mert sosem lehet tudni. Nadal toronymagasan esélyes, de ettől még nem lehetne feladni a tornát. Mindig jöhet egy sérülés, vagy egy rossz nap, Nadal is csak egy ember, sztem ez az elmúlt évben bőven kiderült.Replay írta:Elképesztő, mennyire szenved Djokovic és Federer is.
Vajon van-e értelme, ha a végén úgyis Nadal nyer.
Van, mert sosem lehet tudni. Nadal toronymagasan esélyes, de ettől még nem lehetne feladni a tornát. Mindig jöhet egy sérülés, vagy egy rossz nap, Nadal is csak egy ember, sztem ez az elmúlt évben bőven kiderült.Replay írta:Elképesztő, mennyire szenved Djokovic és Federer is.
Vajon van-e értelme, ha a végén úgyis Nadal nyer.
A 9 győzelem:S.Agüero írta:Valaki nem tudja hol tudnám megnézni az úszásokat?
Volt pár szám amiről lemaradtam és aranyunk lett.
Tud valaki egy ilyen oldalt linkelni?
Itt nézz körül szereintem:S.Agüero írta:Valaki nem tudja hol tudnám megnézni az úszásokat?
Volt pár szám amiről lemaradtam és aranyunk lett.
Tud valaki egy ilyen oldalt linkelni?
Mondjuk Lacikától az aranyat 200 pillén várom. Phelps legyőzésében nagyobb esélyt látok, mint Lochte ellen 200 és 400 vegyesen. Laci ezekben is dobogóra fog állni, de Lochte ellen én sem látok reális esélyt.kanty írta:Cseh Lacit imádom és minden, de nem látok reális esélyt arra, h olimpiát nyerjen. Oké, h Phelps nem indul annyi számban, de van még egy Lochte, aki az elműlt időszakban nagyon komolyan nyomja. Szurkolok neki nagyon, de szerintem egy éremmel már abszolút elégedettek lehetünk.