A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Nekem mindig ő marad a Legnagyobb.ozsimiki írta:Federer meg lehet,h a legnagyobb volt, jelenleg közel sem az, és szerintem egy egészséges Del Potro kiejtette volna mint a fitty, látva az első két szettet.
Azért remélem az öreg még jó lesz az elődöntőben egy Djoko verésre.

Of course, nem komolyan gondoltam. Bár én most minden eddiginél egységesebbnek érzem Nadal-t.LG írta:Van, mert sosem lehet tudni. Nadal toronymagasan esélyes, de ettől még nem lehetne feladni a tornát. Mindig jöhet egy sérülés, vagy egy rossz nap, Nadal is csak egy ember, sztem ez az elmúlt évben bőven kiderült.Replay írta:Elképesztő, mennyire szenved Djokovic és Federer is.
Vajon van-e értelme, ha a végén úgyis Nadal nyer.
Van, mert sosem lehet tudni. Nadal toronymagasan esélyes, de ettől még nem lehetne feladni a tornát. Mindig jöhet egy sérülés, vagy egy rossz nap, Nadal is csak egy ember, sztem ez az elmúlt évben bőven kiderült.Replay írta:Elképesztő, mennyire szenved Djokovic és Federer is.
Vajon van-e értelme, ha a végén úgyis Nadal nyer.

A 9 győzelem:S.Agüero írta:Valaki nem tudja hol tudnám megnézni az úszásokat?
Volt pár szám amiről lemaradtam és aranyunk lett.
Tud valaki egy ilyen oldalt linkelni?
Itt nézz körül szereintem:S.Agüero írta:Valaki nem tudja hol tudnám megnézni az úszásokat?
Volt pár szám amiről lemaradtam és aranyunk lett.
Tud valaki egy ilyen oldalt linkelni?