Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először is, Mátyáska azt írta, hogy nincs sok esélyünk az aranyra, ami igaz is. Ettől függetlenül szerezni fogunk az Olimpián (nem is egyet, szerintem).FtcSikiHun írta:És akkor miért nincs esélyünk aranyra?![]()
Mondjál már egy nevet aki jobb Gyurta Daninál 200 mellen.
ÉS ne feledjük, hogyha Pekingbe nincsen egy bizonyos Michael Phelps-aki mostmár nem fog sok számban indulni-akkor Cseh Laci 2 vagy 3-nem emlékszem pontosan- aranyérmet nyer.
Szóval csak óvatosan ezekkel a szavakkal!![]()
És akkor miért nincs esélyünk aranyra?S.Agüero írta:Ha már VB-n, Olimpián nincs sok esélyünk aranyat szerezni, itt legyen sok!
Európában az egyik legjobbak vagyunk úszásban, ez is bizonyítja!
Hajrá!
Csak felvételről láttam a meccset, (ráadásul csak a 2. szettet) de nagy a bódottá!ozsimiki írta:Romai Masters Döntő:
Nadal-Djokovic 6-4, 6-3!
Vissszavágott Rafa a tavalyi vereségért. Valamint zsinórban kettő döntőn győzte le a szerbet! Nagyon kellettek ezek, már Melbourne is meglehetett volna, de ezek a sikerek visszajuttathatják fejben is az első helyre. Mert ha Rafa fejben ott van, akkor Djoko kezdhet aggódni![]()
VAMOS RAFA!
Nagyon meglepődtem én is amikor tegnap olvastam, de ha már nem élvezi, akkor érthető. Nekem sem tartozott a kedvenceim közé, a mai mezőnyben azonban őt látom a legjobbnak.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_m ... er-2131611
Ez meglepett. Kár, még nagyon fiatal.
Nem volt a kedvencem soha, de piszok jó versenyző.(volt)
Biza, majd pótlom, sajnos utolsó 3 framet nem láttam :SLG írta:Végül is Ronnie egy viszonylag sima döntőn behúzta a 4. VB címét, grat neki!
5 frame lenne a reális különbség eddig a látottak alapján, ehelyett 10-7 :S, de még nem aggódok. Viszont jó lenne a holnap 15.30tól kezdődő etapot legalább kettővel nyerni. Este meg rövidre zárni.LG írta:Snooker VB döntő: talán a vártnál egy kicsit szorosabb eddig, de még mindig nem érzem azt, h Carter ezt megnyerhetné, maximum megszorongathatja a Rakétát.
Ilyenekre gondolsz?ozsimiki írta: A stílusa (nem a box),és a ringen kívüli tevékenységei miatt nagyon megérdemelné,h vki feltörölje vele a padlót végre.
http://www.youtube.com/watch?v=MNOyMs4xDoEozsimiki írta:Adta magyar csatorna? M1?
Ismétlése lesz?
Grt Norbinak!
Ezért nem fogom tisztelni és szurkolni neki sose.Boixos írta:sajnálom cottót, de mayweather ellen nagyon kevés az, h folyamatosan megyünk előre. az a suttyó tényleg akkora spíler, h lazán kimozogja, kivédekezi ezeket a rohamokat, utána amikor az ellen megfáradt, akkor rendezi a sorokat. most sem történt másképp. remélem, egyszer az emberére talál a fekete, csak előbb jöjjön ki a sittről, mert amúgy otthon a négy fal között a nők ellen is igen jó erőben van...