Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.05.25. 18:43:55

FtcSikiHun írta:És akkor miért nincs esélyünk aranyra? :shock:
Mondjál már egy nevet aki jobb Gyurta Daninál 200 mellen.
ÉS ne feledjük, hogyha Pekingbe nincsen egy bizonyos Michael Phelps-aki mostmár nem fog sok számban indulni-akkor Cseh Laci 2 vagy 3-nem emlékszem pontosan- aranyérmet nyer.
Szóval csak óvatosan ezekkel a szavakkal! :)
Először is, Mátyáska azt írta, hogy nincs sok esélyünk az aranyra, ami igaz is. Ettől függetlenül szerezni fogunk az Olimpián (nem is egyet, szerintem).
Másodszor jelenleg még jobb Daninál Kitajima és egy másik japán. Legalábbis jobb időket úsztak idén. :D
Na, de most remélem úszóink nem olvassák, amit írok, így nem nyomja majd őket a teher ( :mrgreen: ), de szerintem aranyat nyer Gyurta, Cseh (annyira kijárna neki és nagyon hiszek benne, hogy valamelyik amerikait megcsapja) és Hosszú Katinka és érmet szerez még Cseh, Hosszú, Kis és talán Biczó és Bernek. :)
Simán eltudom képzelni, hogy már úszásban összejöjjön annyi érem mint 4 éve. :P

Szerk.: Na jó az utolsó mondatom azért erős, 10 érem nem lesz csak úszásban. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.05.25. 18:21:26

S.Agüero írta:Ha már VB-n, Olimpián nincs sok esélyünk aranyat szerezni, itt legyen sok!
Európában az egyik legjobbak vagyunk úszásban, ez is bizonyítja!
Hajrá!
És akkor miért nincs esélyünk aranyra? :shock:
Mondjál már egy nevet aki jobb Gyurta Daninál 200 mellen.
ÉS ne feledjük, hogyha Pekingbe nincsen egy bizonyos Michael Phelps-aki mostmár nem fog sok számban indulni-akkor Cseh Laci 2 vagy 3-nem emlékszem pontosan- aranyérmet nyer.
Szóval csak óvatosan ezekkel a szavakkal! :)

Egyébként vicces belegondolni, hogy pl. Kapás Boglárka 18 évesen Európa bajnok, Szilágyi Lili most lett 15 évesen 8. én meg 16 évesen a seggemet koptatom a gép előtt :lol:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MatyiG
Adminisztrátor

2012.05.25. 15:26:43

Ha már VB-n, Olimpián nincs sok esélyünk aranyat szerezni, itt legyen sok!
Követem én is, Európában az egyik legjobbak vagyunk úszásban, ez is bizonyítja!
Hajrá!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.25. 14:59:19

Majd az olimpián kell villantani,ez csak egy jó felkészülési verseny.
Ott úszásban aranyat várok Gyurta Danitól,érmet Cseh Lacitól és Hosszú Katinkától,illetve pillangón Jakabos Zsuzsi (L) is odaérhet a dobogóra.
De a lényeg,és ami sikerülni is szokott,hogy mindenki ússza ki a legjobbját,onnantól kritika nem érhet senkit nagyon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.25. 14:54:35

Követni követem, de nem találom vmi rangos eseménynek. Főleg,h kb mindenki csak felkészülésnek tekinti az Olimpiára, a sok hiányzóról nem is beszélve.

Persze örömteliek a Magyar aranyak, de ebben a sportban az EB elég kicsi rangot képvisel, ettől függetlenül HAJRÁ!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Deus
Boixos Nois

2012.05.24. 19:20:10

ejjj skacok, egyik se követi az úszó EB -t? :? Szomorú...

Vagy rossz topikban vagyok egyáltalán?

Mi, Magyarok nagyon jók vagyunk :!:
KépKép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.05.22. 21:11:51

ozsimiki írta:Romai Masters Döntő:

Nadal-Djokovic 6-4, 6-3!

Vissszavágott Rafa a tavalyi vereségért. Valamint zsinórban kettő döntőn győzte le a szerbet! Nagyon kellettek ezek, már Melbourne is meglehetett volna, de ezek a sikerek visszajuttathatják fejben is az első helyre. Mert ha Rafa fejben ott van, akkor Djoko kezdhet aggódni 8)

VAMOS RAFA!
Csak felvételről láttam a meccset, (ráadásul csak a 2. szettet) de nagy a bódottá! :D

Amúgy az első szett nem 7-5 lett? (legalábbis úgy láttam meccs közben, hogy végig azt írják ki...)

De-de, sorry. Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.22. 01:04:23

Romai Masters Döntő:

Nadal-Djokovic 6-4, 6-3!

Vissszavágott Rafa a tavalyi vereségért. Valamint zsinórban kettő döntőn győzte le a szerbet! Nagyon kellettek ezek, már Melbourne is meglehetett volna, de ezek a sikerek visszajuttathatják fejben is az első helyre. Mert ha Rafa fejben ott van, akkor Djoko kezdhet aggódni 8)

VAMOS RAFA!
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.05.18. 11:55:15

kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_m ... er-2131611

Ez meglepett. Kár, még nagyon fiatal.
Nem volt a kedvencem soha, de piszok jó versenyző.(volt)
Nagyon meglepődtem én is amikor tegnap olvastam, de ha már nem élvezi, akkor érthető. Nekem sem tartozott a kedvenceim közé, a mai mezőnyben azonban őt látom a legjobbnak.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.18. 07:41:29

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_m ... er-2131611

Ez meglepett. Kár, még nagyon fiatal.
Nem volt a kedvencem soha, de piszok jó versenyző.(volt)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
scott neal
Barça B

2012.05.09. 16:51:16

Sziasztok!Rafa fan vagyok de már érdekel,hogy nem tudja valaki mi van a svéd Soderling-el?Előre is kösz!
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 09:55:45

Grat a Rakétának. :) Megvan a 4. ha fejben erősebb lenne, akkor kb. a duplájánál kéne, h tartson. Viszont így is a legnagyobbak között.

Döntőt vagy annak az utolsó pár framejét valahonnan le lehet tölteni? :) Youtubera szoktak feltenni teljes meccseket, de a döntőt nem találom.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.07. 23:40:50

LG írta:Végül is Ronnie egy viszonylag sima döntőn behúzta a 4. VB címét, grat neki!
Biza, majd pótlom, sajnos utolsó 3 framet nem láttam :S

GRT THE ROCKET!

Amúgy, holnap 16.45től ismétli (gondolom a záró etapot) a Eurosport, akit érdekel még rajtam kívül, és lemaradt.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.07. 23:13:52

Végül is Ronnie egy viszonylag sima döntőn behúzta a 4. VB címét, grat neki!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.07. 00:19:46

LG írta:Snooker VB döntő: talán a vártnál egy kicsit szorosabb eddig, de még mindig nem érzem azt, h Carter ezt megnyerhetné, maximum megszorongathatja a Rakétát.
5 frame lenne a reális különbség eddig a látottak alapján, ehelyett 10-7 :S, de még nem aggódok. Viszont jó lenne a holnap 15.30tól kezdődő etapot legalább kettővel nyerni. Este meg rövidre zárni.

Ugye 18nyertig megy.

GO THE ROCKET!

Szerk:

Csabi köszi a linket :!: :wink:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.06. 21:58:33

Snooker VB döntő: talán a vártnál egy kicsit szorosabb eddig, de még mindig nem érzem azt, h Carter ezt megnyerhetné, maximum megszorongathatja a Rakétát.
PCsabi
aka Game90

2012.05.06. 20:06:54

ozsimiki írta: A stílusa (nem a box),és a ringen kívüli tevékenységei miatt nagyon megérdemelné,h vki feltörölje vele a padlót végre.
Ilyenekre gondolsz? :D
http://www.youtube.com/watch?v=68gCXzla5-c
http://www.youtube.com/watch?v=vYLCLkZFARU

Max. Pac lehet a méltó ellenfele, de szerintem még ő sem verné meg May-t. Amúgy nem rajongok az ilyen emberekért, mint FM, de őt valamiért kedvelem :)
ozsimiki írta:Adta magyar csatorna? M1?

Ismétlése lesz?

Grt Norbinak!
http://www.youtube.com/watch?v=MNOyMs4xDoE
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.06. 19:18:40

Adta magyar csatorna? M1?

Ismétlése lesz?

Grt Norbinak!
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.05.06. 19:14:44

Végre Michelisz újra nyerni tudott a WTCC-ben, ráadásul itthon. A 2. futamon az 5. helyről rajtolva (már a rajtnál feljött az élre) lett első. Wébernek ezen a futamon nem sikerültek jól a dolgok, így nem szerzett pontot, de az 1. futamon 10. lett, Norbi 7., ott összejött a kettős pontszerzés.
Összetettben Michelisz a 6. helyen áll YDT-ben pedig 2.
gergo9
Director del Fútbol

2012.05.06. 16:06:29

De jó meccsek voltak!

Alvarez-Mosley

Nagyon-nagyon sima Alvarez siker. Óriási tehetség. Simán odaállítanám már Pac elé keményebbnek,gyorsabbnak tűnik. Képzett , higgadt extraklasszis.
May azért nagyobb falat szerintem azt nem hiszem hogy megtudná oldani. Mindenesetre válogathat bőven Cotto,Bradley,Khan szerintem abszolút favorit lenne ellenük. Esetleg Marquez ha Pac elleni meccsen kívül tervez valamit még.

May-Cotto.

A kommentátor megint teljesen más meccset nézett. Cotto minden May fedezékére meghúzott power punchai után extázisban volt. A nagy büdös semmire.
Abszolút azt éreztem mint anno Trinidad-Jones meccsen hogy May bohóckodott Cottoval egyet majd a 9menettől egyre jobban leoktatta 12-ben már kiütés széléig püfölte (meccs után rosszul is lett Cotto).
Az epic volt mikor magyarázta a kommentátor hogy mekkora bajba van Floyd majd vérző orral a kamerába vigyorgott. :mrgreen:
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.05.06. 13:47:17

Floyd félgőzzel is hozta a meccset, Cotto mindent megpróbált, ennyire volt elég. Nálam azért szorosabb volt, mint ahogy a pontozóbírók látták, de végeredmény szempontjából mellékes.
Pacman ellen ez kevés lenne (habár az utolsó meccsén ő se mutatott túl sokat), de remélem hamarosan összejön, azért a Bradley elleni meccsére is kíváncsi vagyok.

Mosley-Alvarezről lemaradtam, Thurman-Hopkinst vártam Keith miatt, igaz nem volt hosszú meccs, de nem is baj.

A hétvége érdekesebb meccsei még: Pulev a 11. menetben kiütötte Dimitrenkót, Huck-Afolabi pedig döntetlen lett.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.06. 12:15:57

Boixos írta:sajnálom cottót, de mayweather ellen nagyon kevés az, h folyamatosan megyünk előre. az a suttyó tényleg akkora spíler, h lazán kimozogja, kivédekezi ezeket a rohamokat, utána amikor az ellen megfáradt, akkor rendezi a sorokat. most sem történt másképp. remélem, egyszer az emberére talál a fekete, csak előbb jöjjön ki a sittről, mert amúgy otthon a négy fal között a nők ellen is igen jó erőben van...
Ezért nem fogom tisztelni és szurkolni neki sose.

Képességeit elismerem, de nálam nem 1en vannak előtte.

A stílusa (nem a box),és a ringen kívüli tevékenységei miatt nagyon megérdemelné,h vki feltörölje vele a padlót végre.

Cottónak grt, sokkal többet hozott ki magából, mint Floyd, az más kérdés,hogy így is tudott nyerni a sittes. Azért szerintem korántsem volt annyira nagy különbség ezen a meccsen, mint amit a bírák kihoztak.

Más téma:

Ma kezdődik a Snooker VB döntő, O'Sullivan-Carter. Alapból a kedvencem a rakéta, és egyértelműen sokkal nagyobb játékos mint Carter. Egyszerűen kötelező lenne nyerni, remélem olyan kiegyensúlyozott lesz mint az egész VB-n, mert jelenleg vmi eszméletlen precíz, ez hosszú távon nem volt rá jellemző sajnos.

GO THE ROCKET!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2012.05.06. 11:56:21

sajnálom cottót, de mayweather ellen nagyon kevés az, h folyamatosan megyünk előre. az a suttyó tényleg akkora spíler, h lazán kimozogja, kivédekezi ezeket a rohamokat, utána amikor az ellen megfáradt, akkor rendezi a sorokat. most sem történt másképp. remélem, egyszer az emberére talál a fekete, csak előbb jöjjön ki a sittről, mert amúgy otthon a négy fal között a nők ellen is igen jó erőben van...
PUYOL-XAVI-INIESTA
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.06. 11:26:00

Floyd továbbra is veretlen. :)
Cotto is jó volt, szerintem nagyjából kihozta magából a maxot, de May egy más kategória. Az első pár menetben oktatott Floyd, aztán kicsit szorosabb lett, volt egy-két jobb menete Cottonak is, de összességében végig Mayweather kontrollálta a meccset.
Aki nem látta az gyorsan pótolja, mert remek meccs volt.
maxilopez
Jugador d'estrella

2012.05.06. 00:10:48

Van aki fennmarad a Cotto Mayweather meccsre? És nem tudjátok, hogy magyar kommentárral közvetíti a meccset a sport tv?
Válasz küldése