A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Mondjuk Lacikától az aranyat 200 pillén várom. Phelps legyőzésében nagyobb esélyt látok, mint Lochte ellen 200 és 400 vegyesen. Laci ezekben is dobogóra fog állni, de Lochte ellen én sem látok reális esélyt.kanty írta:Cseh Lacit imádom és minden, de nem látok reális esélyt arra, h olimpiát nyerjen. Oké, h Phelps nem indul annyi számban, de van még egy Lochte, aki az elműlt időszakban nagyon komolyan nyomja. Szurkolok neki nagyon, de szerintem egy éremmel már abszolút elégedettek lehetünk.
Először is, Mátyáska azt írta, hogy nincs sok esélyünk az aranyra, ami igaz is. Ettől függetlenül szerezni fogunk az Olimpián (nem is egyet, szerintem).FtcSikiHun írta:És akkor miért nincs esélyünk aranyra?![]()
Mondjál már egy nevet aki jobb Gyurta Daninál 200 mellen.
ÉS ne feledjük, hogyha Pekingbe nincsen egy bizonyos Michael Phelps-aki mostmár nem fog sok számban indulni-akkor Cseh Laci 2 vagy 3-nem emlékszem pontosan- aranyérmet nyer.
Szóval csak óvatosan ezekkel a szavakkal!![]()
És akkor miért nincs esélyünk aranyra?S.Agüero írta:Ha már VB-n, Olimpián nincs sok esélyünk aranyat szerezni, itt legyen sok!
Európában az egyik legjobbak vagyunk úszásban, ez is bizonyítja!
Hajrá!

Csak felvételről láttam a meccset, (ráadásul csak a 2. szettet) de nagy a bódottá!ozsimiki írta:Romai Masters Döntő:
Nadal-Djokovic 6-4, 6-3!
Vissszavágott Rafa a tavalyi vereségért. Valamint zsinórban kettő döntőn győzte le a szerbet! Nagyon kellettek ezek, már Melbourne is meglehetett volna, de ezek a sikerek visszajuttathatják fejben is az első helyre. Mert ha Rafa fejben ott van, akkor Djoko kezdhet aggódni![]()
VAMOS RAFA!

Nagyon meglepődtem én is amikor tegnap olvastam, de ha már nem élvezi, akkor érthető. Nekem sem tartozott a kedvenceim közé, a mai mezőnyben azonban őt látom a legjobbnak.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_m ... er-2131611
Ez meglepett. Kár, még nagyon fiatal.
Nem volt a kedvencem soha, de piszok jó versenyző.(volt)
Biza, majd pótlom, sajnos utolsó 3 framet nem láttam :SLG írta:Végül is Ronnie egy viszonylag sima döntőn behúzta a 4. VB címét, grat neki!

5 frame lenne a reális különbség eddig a látottak alapján, ehelyett 10-7 :S, de még nem aggódok. Viszont jó lenne a holnap 15.30tól kezdődő etapot legalább kettővel nyerni. Este meg rövidre zárni.LG írta:Snooker VB döntő: talán a vártnál egy kicsit szorosabb eddig, de még mindig nem érzem azt, h Carter ezt megnyerhetné, maximum megszorongathatja a Rakétát.

Ilyenekre gondolsz?ozsimiki írta: A stílusa (nem a box),és a ringen kívüli tevékenységei miatt nagyon megérdemelné,h vki feltörölje vele a padlót végre.
http://www.youtube.com/watch?v=MNOyMs4xDoEozsimiki írta:Adta magyar csatorna? M1?
Ismétlése lesz?
Grt Norbinak!
Ezért nem fogom tisztelni és szurkolni neki sose.Boixos írta:sajnálom cottót, de mayweather ellen nagyon kevés az, h folyamatosan megyünk előre. az a suttyó tényleg akkora spíler, h lazán kimozogja, kivédekezi ezeket a rohamokat, utána amikor az ellen megfáradt, akkor rendezi a sorokat. most sem történt másképp. remélem, egyszer az emberére talál a fekete, csak előbb jöjjön ki a sittről, mert amúgy otthon a négy fal között a nők ellen is igen jó erőben van...