kanty írta:Hát Jrue 10 milliós szerződése nagyon nem férne bele, ahogy Thomas 7 millája se nagyon.
Pont ez a lényeg, hogy Haywood 10 millás szerződésével akarnak játszani és akkor Jrue vagy éppen IT is beférne bőven.
Előbbi állandóan sérült, illene az idei profiljukba.

Meg amúgy fiatal és miért menne el? Új edző, egy ígéretes mag, ott van Anthony Davis, hülyeség lenne elmenni a Cavsbe.
Thomasnak meg az egyik legjobb a szerződése a ligában, Ainget be kellene drogozzák, hogy spórolás miatt elengedje. Hova spórolna a Celtics, mikor így is van 25 milla hely. Draftjog sem kell már, tele vele a padlás.
Én akikben látnék fantáziát.
Thad Young- Nets ha esetleg spórolni akarna (volna miből) Youngon kívül nem sok értékük van. És padról 3/4 poziba jó lehetne a Cavsbe. Attól függ az oroszok mit akarnak, mert ha nem akarnak annyit fizetni a csapatra, akkor egy Young és draftjogok plusz Haywood köré épülő csomag reális lehetne.
Jennings-Vadul hangzik elsőre, de a Detroit amúgy se hiszem, hogy a Jennings-Jackson párossal képzeli el a jövőt. Viszont Jennings sérült és hirtelen nem is tudom mikor tér vissza, elég kockázatos lenne, de én ebben is látnék rációt és mindkét oldal részéről lenne benne logika.
Kevin Martin-Ez abszolút win-win lenne a Minnynek és a Cavsnek is. Igaz Martin sokszor sérült és ő is illene az idei profilba.

Viszont a padról nagy segítség lenne és James mellett még inkább kijönne, hogy remek triplázó. Karrierje legjobb triplás évét Durant mellett alkotta az OKC-ben, ez pedig nem rossz ajánlólevél. Minny amúgy is évek óta "szabadulna" tőle, mert náluk a fiatalokon van a hangsúly és Lavine, Muhammad embereknek kellenének a percek.
Wilson Chandler- Denver régóta próbálna tőle megválni, tele vannak hasonló játékosokkal, s vagy ő vagy Lawson előbb-utóbb úgyis távozik.
Jack/Mo Williams vonal lehet visszajön. Mindkettő volt már a Cavsnél, előbbi ugyanúgy a Nets spórolása miatt lehet opció, utóbbi meg James nagy haverja.
Akik még szóba jöhetnek szerintem. Nelson (csere PG-nek padról beszállva rutin, nem lenne rossz), Meeks (ő picit besült a Pistonsnál, s KCP-é inkább a jövő, van benne ráció, hogy elhozható és illene a Cavsbe), Collison (ha esetleg Lawson a Kingshez kerül, akkor neki megint jut a pad, viszont a szerződése amúgy szerintem parádés és a Clippersben megmutatta, hogy a padról milyen hasznos kis emberke).
Nálam hirtelen ezek a nevek ugrottak be, valamelyiknek nagyon kicsi a realitása, de úgy összességében mindegyik lehetőségnél látok érveket a Cavs oldalról és a másik csapat oldaláról is.
Fun fact gyanánt rámennek Iggyre.