USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.23. 21:55:00

Ott a vezetőség, tulaj, stáb, edző probléma régóta fent áll. :D Lsd Stauskas húzás tavaly, vagy előtte pl Robinsonnal hogy besültek, Malone-t kirakták stb. Igazad van vicces kicsit, ami folyik, de pont most ez egy jó irányvonal lehetne ha takarítanak és még fiatalt és cetlit is kapnak. Én azt hittem erre értetted, hogy kóláznak, pedig ez most kifejezetten jó lépés lehetne, s meglepő módon nem is Kingses. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.23. 21:32:06

Bob_Marley írta:
Kings-t meg nem érzem, hogy hülyeséget csinálna, csak kérdés milyen utat választanak. Ha tényleg tudnának cserélni a Lakers-szel és egy Randle+második pickért odaadják DMC-t meg még Landry+Thompsont az szerintem egy parádés üzlet. Azzal ellehet indulni egy olyan úton, ami sikeres lehet, mert most (és évek óta) egy körforgalomban állnak kb.....Cousins értéke csak csökkenhet, s pucolnák a rossz szerződéseket, valamint kapnának két fiatalt. Jobb lehetőségnek érzem ezt, mint a Lawson féle Nuggets próbálkozásokat. Aztán majd beszáll a Boston is, úgyis nagy haverok IT meg Cousins. :D
A fura csak az, hogy - állítólag - Karl ajánlgatja a fel csapatot az egész ligának, beleértve Cousins-t is, de közben a tulaj nem akarja cserélni. Viszont a játékos és edző kapcsolata elégé rossz., ergo valakinek mennie kell.
Tehát itt nem a cserére értettem a kábszit, hanem arra, hogy totális a fejetlenség a vezetőségben, és már tragikomédia, amit csinálnak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.23. 21:22:59

Veszélyes játék a Youtube, hirtelen azon veszi észre magát az ember, hogy félórája őrült videókat néz. :D

#14 Maryland vs. #5 Wisconsin - Student Flash Mob
Amikor elkezdi levenni mindenki a pulcsikat és sárgába öltözik a csarnok, egészen zseniális.

Kings-t meg nem érzem, hogy hülyeséget csinálna, csak kérdés milyen utat választanak. Ha tényleg tudnának cserélni a Lakers-szel és egy Randle+második pickért odaadják DMC-t meg még Landry+Thompsont az szerintem egy parádés üzlet. Azzal ellehet indulni egy olyan úton, ami sikeres lehet, mert most (és évek óta) egy körforgalomban állnak kb.....Cousins értéke csak csökkenhet, s pucolnák a rossz szerződéseket, valamint kapnának két fiatalt. Jobb lehetőségnek érzem ezt, mint a Lawson féle Nuggets próbálkozásokat. Aztán majd beszáll a Boston is, úgyis nagy haverok IT meg Cousins. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.23. 20:59:12

Ez jópofa:
http://www.sbnation.com/lookit/2015/6/2 ... e-this-plz" target="_blank

Amúgy a kábszit a Kings is ipari mennyiségben tolja.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.23. 19:50:23

PCsabi írta:Sok volt a kábszi.

Broderick Turner (Los Angeles Times) ligában dolgozó vezetőktől úgy tudja, a Boston Celtics bepróbálkozott a Philadelphia Sixersnél. Turner forrásai szerint a bostoniak GM-je, Danny Ainge az 1/16-ot, az 1/28-at és Marcus Smartot ajánlotta fel Nerlens Noelért és az 1/3-ért a Phillynek.
:arrow:
PCsabi írta: Izgalmas lesz ez a Draft Day, Mudiay-t vagy Russell-t viszi a Celtics (fixed), Knicks cseréli-e a negyedik picket, Porzingis-t ki viszi stb. Arról meg már nem is beszélve, hogy Karl cserélné Cousins-t... :D
Lawson, Faried, Jennings, Bledsoe stb nevek izgulhatnak rendesen. :D

Amúgy meg nyilván erős lenne ez az ajánlat főleg az 1/3 miatt, de speciel én Smartot amúgy sem cserélném el senkire. Turner vagy WCS lefog hozzánk esni, régebben még volt róla szó, hogy az 1/9 jogot a Hornets cserélné, az nekünk ideális lenne adott esetben. Szerintem mindenképp fog valami történni a Celtics háza táján, nagyon izgulok, mert nagy a kavalkád a Ligában és pont most kéne lecsapni és összehozni egy jó kis üzletet. :D Cauley-Stein sérülésével van valami és emiatt csúszik lefelé ha jól tudom, nekünk megfelelne.

Aztán lehet tükörsima draft lesz, bár szerintem hasonló őrület várható mint a trade deadline idején. Most lesz az utolsó lehetőség kicsit finomítani a sapkán, mert 2016-17 szezontól jön a boom s mindenkinek lesz egy rahedli helye. Ehhez mérten idén mind drafton mind FA piacon meglepő szerződéseket és komoly aktivítást várok minden csapat részéről.

Ezt a videót meg nemrég találtam. :D
Benny The Bull Kiss Cam Steals Celtic's Fan Girlfriend
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.06.23. 19:27:18

Sok volt a kábszi.

Broderick Turner (Los Angeles Times) ligában dolgozó vezetőktől úgy tudja, a Boston Celtics bepróbálkozott a Philadelphia Sixersnél. Turner forrásai szerint a bostoniak GM-je, Danny Ainge az 1/16-ot, az 1/28-at és Marcus Smartot ajánlotta fel Nerlens Noelért és az 1/3-ért a Phillynek.

Izgalmas lesz ez a Draft Day, Mudiay-t vagy Russell-t viszi a Philly, Knicks cseréli-e a negyedik picket, Porzingis-t ki viszi stb. Arról meg már nem is beszélve, hogy Karl cserélné Cousins-t... :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.21. 17:13:17

PCsabi írta:Holiday, IT, Jennings hármast szerintem gyorsan felejtsük el, viszont Kevin Martin vagy Wilson Chandler jó megoldás lenne.
Szerintem is. A három közül egyik sincs pályafutásának azon szakaszában, hogy a gyűrűért olyan sokat áldozzanak.

Pierce-re kíváncsi leszek, állítólag a Clippers-szel szemezik.

Kash köszi a beszámolót.
PCsabi
aka Game90

2015.06.21. 16:45:21

Holiday, IT, Jennings hármast szerintem gyorsan felejtsük el, viszont Kevin Martin vagy Wilson Chandler jó megoldás lenne.
Kash
Entrenador del Barça

2015.06.21. 02:49:22

Hú emberek, az utóbbi időben nagyon rákattantam a kosárlabdára, leginkább az NBA-re, ezért letöltöttem brahibol az NBA live 07-et (Amelyiket épp, hogy elviszi a gépem :lol: ) és a 4. meccsemet megnyertem :lol: Az első hármat 50-60 pontnyi külömbséggel vesztettem el...Kezdő vagyok, nahát! :D
Itt a kép is:
http://kepfeltoltes.hu/view/150621/Unti ... es.hu_.jpg" target="_blank
Ugye, én vok a Knicks.

Hosszabbítás volt, elég szoros.
Megnehezítette a dolgomat, hogy nem tudtam a szabályokat, így volt, hogy több mint 10-15 személyivel fejezte be az egyik játékosom. :oops:
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.20. 16:09:52

kanty írta:Hát Jrue 10 milliós szerződése nagyon nem férne bele, ahogy Thomas 7 millája se nagyon.
Dehogynem, pont ez a lényeg, hogy Haywood Team optionje 10,5 millára növeli a szerződését, és ha van egy olyan csapat aki helyet akar csinálni a sapka alatt, akkor Haywoodért ad valami elfogadható guardot, Haywoodnak meg elutasítja a Team optionjét.

Egyébként csak random neveket mondtam akik épp eszembe jutottak, egyáltalán nem tartom valószínűnek, hogy tényleg jönnek.

A legújabb név a kalapban egyébként Mo Williams aki szívesen visszamenne Clevelandbe.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.20. 11:03:50

kanty írta:Hát Jrue 10 milliós szerződése nagyon nem férne bele, ahogy Thomas 7 millája se nagyon.
Pont ez a lényeg, hogy Haywood 10 millás szerződésével akarnak játszani és akkor Jrue vagy éppen IT is beférne bőven.

Előbbi állandóan sérült, illene az idei profiljukba. :D Meg amúgy fiatal és miért menne el? Új edző, egy ígéretes mag, ott van Anthony Davis, hülyeség lenne elmenni a Cavsbe.
Thomasnak meg az egyik legjobb a szerződése a ligában, Ainget be kellene drogozzák, hogy spórolás miatt elengedje. Hova spórolna a Celtics, mikor így is van 25 milla hely. Draftjog sem kell már, tele vele a padlás.

Én akikben látnék fantáziát.
Thad Young- Nets ha esetleg spórolni akarna (volna miből) Youngon kívül nem sok értékük van. És padról 3/4 poziba jó lehetne a Cavsbe. Attól függ az oroszok mit akarnak, mert ha nem akarnak annyit fizetni a csapatra, akkor egy Young és draftjogok plusz Haywood köré épülő csomag reális lehetne.
Jennings-Vadul hangzik elsőre, de a Detroit amúgy se hiszem, hogy a Jennings-Jackson párossal képzeli el a jövőt. Viszont Jennings sérült és hirtelen nem is tudom mikor tér vissza, elég kockázatos lenne, de én ebben is látnék rációt és mindkét oldal részéről lenne benne logika.
Kevin Martin-Ez abszolút win-win lenne a Minnynek és a Cavsnek is. Igaz Martin sokszor sérült és ő is illene az idei profilba. :D Viszont a padról nagy segítség lenne és James mellett még inkább kijönne, hogy remek triplázó. Karrierje legjobb triplás évét Durant mellett alkotta az OKC-ben, ez pedig nem rossz ajánlólevél. Minny amúgy is évek óta "szabadulna" tőle, mert náluk a fiatalokon van a hangsúly és Lavine, Muhammad embereknek kellenének a percek.
Wilson Chandler- Denver régóta próbálna tőle megválni, tele vannak hasonló játékosokkal, s vagy ő vagy Lawson előbb-utóbb úgyis távozik.

Jack/Mo Williams vonal lehet visszajön. Mindkettő volt már a Cavsnél, előbbi ugyanúgy a Nets spórolása miatt lehet opció, utóbbi meg James nagy haverja.

Akik még szóba jöhetnek szerintem. Nelson (csere PG-nek padról beszállva rutin, nem lenne rossz), Meeks (ő picit besült a Pistonsnál, s KCP-é inkább a jövő, van benne ráció, hogy elhozható és illene a Cavsbe), Collison (ha esetleg Lawson a Kingshez kerül, akkor neki megint jut a pad, viszont a szerződése amúgy szerintem parádés és a Clippersben megmutatta, hogy a padról milyen hasznos kis emberke).

Nálam hirtelen ezek a nevek ugrottak be, valamelyiknek nagyon kicsi a realitása, de úgy összességében mindegyik lehetőségnél látok érveket a Cavs oldalról és a másik csapat oldaláról is.

Fun fact gyanánt rámennek Iggyre. :lol:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.19. 23:51:16

Hülye lenne Jrue elmenni 10 percekért a Cavshez, ahhoz még fiatal,hogy elmenjen padozni a gyűrűért, Thomas dettó.
Valami veterán irányító után kéne nézniük.
2es poszton szorulnak a leginkább erősítésre, oda nevet nem tudok,aki reális is, de se Shumpert,se JR nem megoldás. Ott Shumpertet megtartanám,jobban védekezik, JR lepasszolnám mert 5 rossz meccsére jut egy jó, ez kevés.
Magasra nem igazolnék, a Varejao,Love,TT,Mozgov több mint korrekt, szinte példa nélküli.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.19. 21:46:07

Hát Jrue 10 milliós szerződése nagyon nem férne bele, ahogy Thomas 7 millája se nagyon.
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.19. 21:03:38

PCsabi írta: Már jönnek a Cavs-es pletykák:
KATT
Ezt én is olvastam, de nem tudom kit tudnának hozni. Állítólag csere PG-t akarnak Kyrie mögé mert rájöttek a döntőben hogy nem elég mély a keret és kevés az olyan játékos a keretben akik megtudják maguknak vagy másoknak teremteni a dobóhelyzeteket. De ötletem sincs hogy kit tudnának hozni, talán Jrue Holiday vagy Isaiah Thomas ha bevállalja vmelyik a 6th man szerepet..(most ők jutottak eszembe hirtelen :D)
Tényleg nem tudom hogy alakul a Cavs nyara, sok a kérdőjel. Azért egy ilyen rostert eltudnék képzelni, csak nem valószínű hogy sok játékos elfogadná azt a szerepet amit ebben a keretben szánnának neki.
PG: Kyrie, Jrue, Delly
SG: Shump, JR
SF: LeBron, ?
PF: Love, TT
C: Mozgov, Varejao
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2015.06.19. 18:08:22

Messithebest írta:+állítólag D-Wade is csatlakozni akar a spanjához, ha esetleg nem ad neki eleget a Heat, de hogy ezt hogy akarják kivitelezni, na arról fogalmam sincs.(A finals alatt múlt időben beszélt a csapatáról(azt mondta csak nyelvbotlás elvileg) + bekövette Twitteren a CLE-t... szval nagyon komoly alapja van... :lol: )
Wade szerintem maradni fog, hatalmas presztízsveszteség lenne neki és a Heat-nek is, ha jövőre máshol pattogtatna. Illetve nem tudna jobb szerződést kapni Cleveland-ben sem.

Már jönnek a Cavs-es pletykák:
KATT
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.18. 20:04:58

PCsabi írta:Mi lesz a Cavs-szel jövőre?

A meghatározó emberek közül csak Irving-nek és Varejao-nak van szerződése. LBJ tutira marad, és szerintem Love is maradni fog minimum 1 évet, túl nagy blama lenne, ha ő lelépne. JR-nak 6,4 milliós player option-je van, állítólag ki fog lépni, hogy egy hosszabb szerződést aláírjon a Cavs-szel. Mozgov-nak team option-je van, tuti, hogy maradni fog, 5 millióért ajándék. TT-nek QO-ja van, de állítólag hosszú távú, max fizetést akar, ja és nem elhanyagolható, hogy LBJ-nek nagy haverja. Shumpert és Dellavedova szintén QO, szerintem esélyes, hogy mindkettőt megtartják, James Jones visszajön vetmin-ért, Mike Miller pedig felveszi a 2,8 milliót az edzésekért.

Elég esélyes, hogy kisebb luxusadót kell majd fizetnie Gilbert-nek, ha TT-éket meg akarja tartani. Mondjuk az is nagy kérdés, hogy Irving hogyan fog majd visszatérni...
+állítólag D-Wade is csatlakozni akar a spanjához, ha esetleg nem ad neki eleget a Heat, de hogy ezt hogy akarják kivitelezni, na arról fogalmam sincs.(A finals alatt múlt időben beszélt a csapatáról(azt mondta csak nyelvbotlás elvileg) + bekövette Twitteren a CLE-t... szval nagyon komoly alapja van... :lol: )
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.18. 19:06:43

Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
PCsabi
aka Game90

2015.06.18. 16:13:31

Mi lesz a Cavs-szel jövőre?

A meghatározó emberek közül csak Irving-nek és Varejao-nak van szerződése. LBJ tutira marad, és szerintem Love is maradni fog minimum 1 évet, túl nagy blama lenne, ha ő lelépne. JR-nak 6,4 milliós player option-je van, állítólag ki fog lépni, hogy egy hosszabb szerződést aláírjon a Cavs-szel. Mozgov-nak team option-je van, tuti, hogy maradni fog, 5 millióért ajándék. TT-nek QO-ja van, de állítólag hosszú távú, max fizetést akar, ja és nem elhanyagolható, hogy LBJ-nek nagy haverja. Shumpert és Dellavedova szintén QO, szerintem esélyes, hogy mindkettőt megtartják, James Jones visszajön vetmin-ért, Mike Miller pedig felveszi a 2,8 milliót az edzésekért.

Elég esélyes, hogy kisebb luxusadót kell majd fizetnie Gilbert-nek, ha TT-éket meg akarja tartani. Mondjuk az is nagy kérdés, hogy Irving hogyan fog majd visszatérni...
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.18. 01:57:56

P.U.Y.O.L. írta:Love szerintem dobbant
Főleg hogy lenyilatkozta hogy maradni akar Clevelandben...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.17. 23:35:59

P.U.Y.O.L. írta: Varejao...

Jó lesz ez a Cavs a következő szezonban. Love szerintem dobbant, de nem is hiszem, hogy olyan markánsan megéreznék, főleg ha igazolnak egy korrekt pad embert. A brazil meg nagy erősítés lesz.
Hát azért én benne annyira nem bíznék, folyamatosan vannak kisebb-nagyobb sérülései, plusz nem is a legfiatalabb.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.06.17. 21:30:24

nzxtpo írta: én Love helyett olyan játékost hoztam volna magas posztra, aki jól védekezik, pattanózik, állat a palánk alatt, de nem kell neki ennyire a labda. Ha lecsorog a támadólepattanó visszarakja, a rossz dobást bepöcizi, és a Lebron-Irving kettős labdáiból összeziccerez 15 pontokat, esetenként többet. Love teljesen mást képvisel, szerintem ahol jobban rá van építve a taktika ott hasznosabb, de itt van előtte a sorban két ilyen játékos.
Varejao...

Jó lesz ez a Cavs a következő szezonban. Love szerintem dobbant, de nem is hiszem, hogy olyan markánsan megéreznék, főleg ha igazolnak egy korrekt pad embert. A brazil meg nagy erősítés lesz.
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.17. 18:57:11

csababarca írta:
nzxtpo írta: Irving-gel szerintem nagyon jó a kémia, jól működnek a pályán, sok terhet vesz le ha egészséges Lebron válláról, szóval ő tökéletes helyen van mellette. 2-es posztra kéne egy korrekt védekező korrekt triplázó játékos, és én Love helyett olyan játékost hoztam volna magas posztra, aki jól védekezik, pattanózik, állat a palánk alatt, de nem kell neki ennyire a labda. Ha lecsorog a támadólepattanó visszarakja, a rossz dobást bepöcizi, és a Lebron-Irving kettős labdáiból összeziccerez 15 pontokat, esetenként többet. Love teljesen mást képvisel, szerintem ahol jobban rá van építve a taktika ott hasznosabb, de itt van előtte a sorban két ilyen játékos.
Mozgov és Thompson megoldja ezt azért korrekten.
Bár kérdéses,hoy az ő játékuk csak amiatt volt ilyen,mert Center nélkül játszott a GSW, vagy egy Gasol-Randolph ellen is tudnának így menni. Ez kérdőjeles szerintem.
De hogy az alja munkát elvégzik a palánk alatt, főleg TT az szerintem adott.
Elvégzik, de egyrészt small ballt nyomó ellenfél volt, másrészt támadásban többnyire hagy maga után kivetnivalót TT, harmadrészt pedig Love visszatérésével és a nyári mozgások után kérdéses, hogy hogy fognak kinézni.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.17. 17:12:59

nzxtpo írta: Irving-gel szerintem nagyon jó a kémia, jól működnek a pályán, sok terhet vesz le ha egészséges Lebron válláról, szóval ő tökéletes helyen van mellette. 2-es posztra kéne egy korrekt védekező korrekt triplázó játékos, és én Love helyett olyan játékost hoztam volna magas posztra, aki jól védekezik, pattanózik, állat a palánk alatt, de nem kell neki ennyire a labda. Ha lecsorog a támadólepattanó visszarakja, a rossz dobást bepöcizi, és a Lebron-Irving kettős labdáiból összeziccerez 15 pontokat, esetenként többet. Love teljesen mást képvisel, szerintem ahol jobban rá van építve a taktika ott hasznosabb, de itt van előtte a sorban két ilyen játékos.
Mozgov és Thompson megoldja ezt azért korrekten.
Bár kérdéses,hoy az ő játékuk csak amiatt volt ilyen,mert Center nélkül játszott a GSW, vagy egy Gasol-Randolph ellen is tudnának így menni. Ez kérdőjeles szerintem.
De hogy az alja munkát elvégzik a palánk alatt, főleg TT az szerintem adott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.17. 16:49:15

PCsabi írta:
kanty írta:Amúgy ez a LeBron által hozott teljesítmény felvet néhány kérdést:
1. Kell mellé két sztár?
2. Kell mellé két ennyire labdaigényes sztár?
1. Nem, csak egy.
2. Nem.
Irving-gel szerintem nagyon jó a kémia, jól működnek a pályán, sok terhet vesz le ha egészséges Lebron válláról, szóval ő tökéletes helyen van mellette. 2-es posztra kéne egy korrekt védekező korrekt triplázó játékos, és én Love helyett olyan játékost hoztam volna magas posztra, aki jól védekezik, pattanózik, állat a palánk alatt, de nem kell neki ennyire a labda. Ha lecsorog a támadólepattanó visszarakja, a rossz dobást bepöcizi, és a Lebron-Irving kettős labdáiból összeziccerez 15 pontokat, esetenként többet. Love teljesen mást képvisel, szerintem ahol jobban rá van építve a taktika ott hasznosabb, de itt van előtte a sorban két ilyen játékos.
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.06.17. 14:55:04

kanty írta:Amúgy ez a LeBron által hozott teljesítmény felvet néhány kérdést:
1. Kell mellé két sztár?
2. Kell mellé két ennyire labdaigényes sztár?
1. Nem, csak egy.
2. Nem.

Amúgy grat a GSW-nek, megérdemelték, az egész szezonban kiegyensúlyozott teljesítményt hoztak.

Most total wins (regular season + postseason) in NBA history:
1: 1996-97 Bulls 87-13
2: 1995-96 Bulls 84-17
3: 2014-15 Warriors 83-20

Iggy meg MVP, ha valaki ezt tippelte a döntő előtt... :D Amúgy pár év múlva jó találós kérdés lesz, hogy ki volt a 2015-ös döntő MVP-je.

Andre Iguodala's odds of winning Finals MVP before series was 100/1. JR Smith was 75/1.

Per NBA PR, the Finals MVP vote was Andre Iguodala (7) against LeBron James (4). Stephen Curry got no votes.

LBJ előtt meg le a kalappal, az lett volna a csoda, ha ilyen félnótásokkal behúzta volna a döntőt. És simán tripla-duplát átlagolhatott volna, ha nem ennyire suták a csapattársai.

LeBron James Leads Both Teams - NBA Finals:
PPG 35.8
APG 8.8
RPG 13.3
>>1st to lead in all categories in Finals history

LeBron’s Finals records: first to lead all players (both teams) in points, assists, rebounds; accounted for 346 of Cavs' 561 points (62%).

Highest Pct of Team Points Finals History:
1993 Michael Jordan 38.4%
2015 LeBron James 38.3%

Most Points Scored & Assisted Per Game - NBA Finals History:
2015 LeBron James 57.7
1993 Michael Jordan 55.3
1991 Michael Jordan 54.4

Without LeBron James on the floor this series:
JR Smith 0/9 FG
Delly 0/7 FG
J. Jones 0/3 FG
Shumpert 0/2 FG
Total 0/21 FG
Válasz küldése