Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A fura csak az, hogy - állítólag - Karl ajánlgatja a fel csapatot az egész ligának, beleértve Cousins-t is, de közben a tulaj nem akarja cserélni. Viszont a játékos és edző kapcsolata elégé rossz., ergo valakinek mennie kell.Bob_Marley írta:
Kings-t meg nem érzem, hogy hülyeséget csinálna, csak kérdés milyen utat választanak. Ha tényleg tudnának cserélni a Lakers-szel és egy Randle+második pickért odaadják DMC-t meg még Landry+Thompsont az szerintem egy parádés üzlet. Azzal ellehet indulni egy olyan úton, ami sikeres lehet, mert most (és évek óta) egy körforgalomban állnak kb.....Cousins értéke csak csökkenhet, s pucolnák a rossz szerződéseket, valamint kapnának két fiatalt. Jobb lehetőségnek érzem ezt, mint a Lawson féle Nuggets próbálkozásokat. Aztán majd beszáll a Boston is, úgyis nagy haverok IT meg Cousins.
PCsabi írta:Sok volt a kábszi.
Broderick Turner (Los Angeles Times) ligában dolgozó vezetőktől úgy tudja, a Boston Celtics bepróbálkozott a Philadelphia Sixersnél. Turner forrásai szerint a bostoniak GM-je, Danny Ainge az 1/16-ot, az 1/28-at és Marcus Smartot ajánlotta fel Nerlens Noelért és az 1/3-ért a Phillynek.
Lawson, Faried, Jennings, Bledsoe stb nevek izgulhatnak rendesen.PCsabi írta: Izgalmas lesz ez a Draft Day, Mudiay-t vagy Russell-t viszi a Celtics (fixed), Knicks cseréli-e a negyedik picket, Porzingis-t ki viszi stb. Arról meg már nem is beszélve, hogy Karl cserélné Cousins-t...
Szerintem is. A három közül egyik sincs pályafutásának azon szakaszában, hogy a gyűrűért olyan sokat áldozzanak.PCsabi írta:Holiday, IT, Jennings hármast szerintem gyorsan felejtsük el, viszont Kevin Martin vagy Wilson Chandler jó megoldás lenne.
Dehogynem, pont ez a lényeg, hogy Haywood Team optionje 10,5 millára növeli a szerződését, és ha van egy olyan csapat aki helyet akar csinálni a sapka alatt, akkor Haywoodért ad valami elfogadható guardot, Haywoodnak meg elutasítja a Team optionjét.kanty írta:Hát Jrue 10 milliós szerződése nagyon nem férne bele, ahogy Thomas 7 millája se nagyon.
Pont ez a lényeg, hogy Haywood 10 millás szerződésével akarnak játszani és akkor Jrue vagy éppen IT is beférne bőven.kanty írta:Hát Jrue 10 milliós szerződése nagyon nem férne bele, ahogy Thomas 7 millája se nagyon.
Ezt én is olvastam, de nem tudom kit tudnának hozni. Állítólag csere PG-t akarnak Kyrie mögé mert rájöttek a döntőben hogy nem elég mély a keret és kevés az olyan játékos a keretben akik megtudják maguknak vagy másoknak teremteni a dobóhelyzeteket. De ötletem sincs hogy kit tudnának hozni, talán Jrue Holiday vagy Isaiah Thomas ha bevállalja vmelyik a 6th man szerepet..(most ők jutottak eszembe hirtelenPCsabi írta: Már jönnek a Cavs-es pletykák:
KATT
Wade szerintem maradni fog, hatalmas presztízsveszteség lenne neki és a Heat-nek is, ha jövőre máshol pattogtatna. Illetve nem tudna jobb szerződést kapni Cleveland-ben sem.Messithebest írta:+állítólag D-Wade is csatlakozni akar a spanjához, ha esetleg nem ad neki eleget a Heat, de hogy ezt hogy akarják kivitelezni, na arról fogalmam sincs.(A finals alatt múlt időben beszélt a csapatáról(azt mondta csak nyelvbotlás elvileg) + bekövette Twitteren a CLE-t... szval nagyon komoly alapja van...)
+állítólag D-Wade is csatlakozni akar a spanjához, ha esetleg nem ad neki eleget a Heat, de hogy ezt hogy akarják kivitelezni, na arról fogalmam sincs.(A finals alatt múlt időben beszélt a csapatáról(azt mondta csak nyelvbotlás elvileg) + bekövette Twitteren a CLE-t... szval nagyon komoly alapja van...PCsabi írta:Mi lesz a Cavs-szel jövőre?
A meghatározó emberek közül csak Irving-nek és Varejao-nak van szerződése. LBJ tutira marad, és szerintem Love is maradni fog minimum 1 évet, túl nagy blama lenne, ha ő lelépne. JR-nak 6,4 milliós player option-je van, állítólag ki fog lépni, hogy egy hosszabb szerződést aláírjon a Cavs-szel. Mozgov-nak team option-je van, tuti, hogy maradni fog, 5 millióért ajándék. TT-nek QO-ja van, de állítólag hosszú távú, max fizetést akar, ja és nem elhanyagolható, hogy LBJ-nek nagy haverja. Shumpert és Dellavedova szintén QO, szerintem esélyes, hogy mindkettőt megtartják, James Jones visszajön vetmin-ért, Mike Miller pedig felveszi a 2,8 milliót az edzésekért.
Elég esélyes, hogy kisebb luxusadót kell majd fizetnie Gilbert-nek, ha TT-éket meg akarja tartani. Mondjuk az is nagy kérdés, hogy Irving hogyan fog majd visszatérni...
Főleg hogy lenyilatkozta hogy maradni akar Clevelandben...P.U.Y.O.L. írta:Love szerintem dobbant
Hát azért én benne annyira nem bíznék, folyamatosan vannak kisebb-nagyobb sérülései, plusz nem is a legfiatalabb.P.U.Y.O.L. írta: Varejao...
Jó lesz ez a Cavs a következő szezonban. Love szerintem dobbant, de nem is hiszem, hogy olyan markánsan megéreznék, főleg ha igazolnak egy korrekt pad embert. A brazil meg nagy erősítés lesz.
Varejao...nzxtpo írta: én Love helyett olyan játékost hoztam volna magas posztra, aki jól védekezik, pattanózik, állat a palánk alatt, de nem kell neki ennyire a labda. Ha lecsorog a támadólepattanó visszarakja, a rossz dobást bepöcizi, és a Lebron-Irving kettős labdáiból összeziccerez 15 pontokat, esetenként többet. Love teljesen mást képvisel, szerintem ahol jobban rá van építve a taktika ott hasznosabb, de itt van előtte a sorban két ilyen játékos.
Elvégzik, de egyrészt small ballt nyomó ellenfél volt, másrészt támadásban többnyire hagy maga után kivetnivalót TT, harmadrészt pedig Love visszatérésével és a nyári mozgások után kérdéses, hogy hogy fognak kinézni.csababarca írta:Mozgov és Thompson megoldja ezt azért korrekten.nzxtpo írta: Irving-gel szerintem nagyon jó a kémia, jól működnek a pályán, sok terhet vesz le ha egészséges Lebron válláról, szóval ő tökéletes helyen van mellette. 2-es posztra kéne egy korrekt védekező korrekt triplázó játékos, és én Love helyett olyan játékost hoztam volna magas posztra, aki jól védekezik, pattanózik, állat a palánk alatt, de nem kell neki ennyire a labda. Ha lecsorog a támadólepattanó visszarakja, a rossz dobást bepöcizi, és a Lebron-Irving kettős labdáiból összeziccerez 15 pontokat, esetenként többet. Love teljesen mást képvisel, szerintem ahol jobban rá van építve a taktika ott hasznosabb, de itt van előtte a sorban két ilyen játékos.
Bár kérdéses,hoy az ő játékuk csak amiatt volt ilyen,mert Center nélkül játszott a GSW, vagy egy Gasol-Randolph ellen is tudnának így menni. Ez kérdőjeles szerintem.
De hogy az alja munkát elvégzik a palánk alatt, főleg TT az szerintem adott.
Mozgov és Thompson megoldja ezt azért korrekten.nzxtpo írta: Irving-gel szerintem nagyon jó a kémia, jól működnek a pályán, sok terhet vesz le ha egészséges Lebron válláról, szóval ő tökéletes helyen van mellette. 2-es posztra kéne egy korrekt védekező korrekt triplázó játékos, és én Love helyett olyan játékost hoztam volna magas posztra, aki jól védekezik, pattanózik, állat a palánk alatt, de nem kell neki ennyire a labda. Ha lecsorog a támadólepattanó visszarakja, a rossz dobást bepöcizi, és a Lebron-Irving kettős labdáiból összeziccerez 15 pontokat, esetenként többet. Love teljesen mást képvisel, szerintem ahol jobban rá van építve a taktika ott hasznosabb, de itt van előtte a sorban két ilyen játékos.
Irving-gel szerintem nagyon jó a kémia, jól működnek a pályán, sok terhet vesz le ha egészséges Lebron válláról, szóval ő tökéletes helyen van mellette. 2-es posztra kéne egy korrekt védekező korrekt triplázó játékos, és én Love helyett olyan játékost hoztam volna magas posztra, aki jól védekezik, pattanózik, állat a palánk alatt, de nem kell neki ennyire a labda. Ha lecsorog a támadólepattanó visszarakja, a rossz dobást bepöcizi, és a Lebron-Irving kettős labdáiból összeziccerez 15 pontokat, esetenként többet. Love teljesen mást képvisel, szerintem ahol jobban rá van építve a taktika ott hasznosabb, de itt van előtte a sorban két ilyen játékos.PCsabi írta:1. Nem, csak egy.kanty írta:Amúgy ez a LeBron által hozott teljesítmény felvet néhány kérdést:
1. Kell mellé két sztár?
2. Kell mellé két ennyire labdaigényes sztár?
2. Nem.
1. Nem, csak egy.kanty írta:Amúgy ez a LeBron által hozott teljesítmény felvet néhány kérdést:
1. Kell mellé két sztár?
2. Kell mellé két ennyire labdaigényes sztár?