Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.26. 12:54:58

Nem írtam le Murray-t, sőt Lendl jó hatással van rá, és agresszívabb lett, emellett pedig hihetetlenül tud védekezni is ugye. Ettől még sajnos Djoko az esélyesebb,de szntem Murray ellene legalább annyira nyerhet, mint pl Rafa.
Főleg,hogy ez nem döntő lesz, döntőben már jóval kisebb esélyt adnék a skótnak Djoko ellen, meg Nadal ellen is.

Federer azért még küzd,és megmenti sorozatban a 2. szervagémét is breaklasztiról...azért megnyugodnék ha meglenne itt is a break Rafának, mert még simán lehet így 5 szettes.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.01.26. 12:53:00

ozsimiki írta:
Szerintem a skót kemény pályán elkaphatja Nole-t,de iszonyú nehéz lesz, viszont ő bírja a strapát, és agresszívabb lett Lendl-el.
Bátorkodtam megnézni a Murray - Nishikori meccset (nem volt jobb dolgom :lol: ), és azt kell hogy mondjam, hogy a kis japán elég sűrűn eljutott brék labdákig. Az már más kérdés, hogy nem élt velük.
Ha azt veszem alapul, hogy Nole adogatójátéka azért elég stabil, ellenben Murray-ével, akkor azt kell hogy mondjam, hogy Djokovic ezt a meccset viszonylag simán behúzza. Valahogy Murray-ben nem érzem azt a pluszt, ami ott van Rafában meg Rogerben (bár mostanában Fed is aládob).

Szerintem Djokovic - Nadal döntő lesz, amit azért sem bánok, mert ugye Rafának van mit törleszteni, Djokovic meg élete formájában van.
Érdekes lesz, viszont még egyik játékos sincs a döntőben, szóval ez még csak nagyon spekuláció.

Fed most fordította meg az adogatójátékát bréklabdáról, de elképzelhetetlennek tartom, hogy Fed innen felálljon.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.26. 12:45:54

ozsimiki írta: nem kifejezetten a tenisz téma miatt, de IIuisllach89! leszünk barátok? :lol: :lol: úgy látszik még ittas vok:D
Oké, de úgy érzem magam mint egy duci lány valentin napkor, hízelgő vagy, reménykedem, de csak a pia beszél belőled :mrgreen:

Sajna nem látunk már egy rendes Federert, végleg vége szegénynek, sajnálom, de mondjuk nem annyira mint anno Samprast, nálam ő minden idők legjobbja.

Azért Murrayt nem szabad ám leírni, hiába ilyen bohócokkal játszott, azért nagy formában van!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.26. 12:34:14

lluisllach89 írta:Ezt nagyon csúnyán behúzza Rafa, Federe annyira lélektelen hogy rossz nézni.

Legalább nyert egy szettet, ennyire elég már csak sajna.

Ez a szpíker annyira fogalmatlan, Federer beleüti a hálóba, erre lecumizza Nadalt :mrgreen:

Nem baj, teljesen megérdemelt Nadal döntője, sajna reális esély van arra hogy Murray nem jut be, viszont akkor pont Rafa tudná megverni a szerbet.
Vezetünk!!!

6-7, 7-2, 7-6 Rafának!

Nem semmi meccs, másik ágon Murraynek drukkolok, Nadal szempontja miatt is.

Szerintem a skót kemény pályán elkaphatja Nole-t,de iszonyú nehéz lesz, viszont ő bírja a strapát, és agresszívabb lett Lendl-el.

nem kifejezetten a tenisz téma miatt, de IIuisllach89! leszünk barátok? :lol: :lol: úgy látszik még ittas vok:D
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.26. 12:27:56

Ezt nagyon csúnyán behúzza Rafa, Federe annyira lélektelen hogy rossz nézni.

Legalább nyert egy szettet, ennyire elég már csak sajna.

Ez a szpíker annyira fogalmatlan, Federer beleüti a hálóba, erre lecumizza Nadalt :mrgreen:

Nem baj, teljesen megérdemelt Nadal döntője, sajna reális esély van arra hogy Murray nem jut be, viszont akkor pont Rafa tudná megverni a szerbet.
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.01.26. 12:07:08

ozsimiki írta: Első szettről sajna lecsúsztam, meglepődtem hogy a tie breaket a svájci nyerte, aki látta írja le,hogy milyen volt a rövidítés képe...

2.szettben viszont most 3 break laszti Nadalnak...

VAMOS!!!

szerk: :shock: mekkora ütéssel vette el a svájci adogatását, és mekkora ütéssel lett 3 break laszti, RAFAAAAAA!!!

szerk2: megvan az egyenlítés! 6-7, 6-2 Rafa szempontjából...VAMOS!!!
A tie simán a svájcié volt, ott nem volt dilemma. Első szettben Fed nagyon jól játszott. Azt a szettet nagyon megérdemelte a svájci.

3. szett idáig nagyon kiengyenlített. 3-3-nál brékel Fed, majd rögtön visszaveszi Rafa. Nagyon jó meccs. :wink:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.26. 12:05:32

szomoruan laton h nadal visszabreakelt a 3. játszmában... ez a kulcs szett, aki ezt hozza az behuzza az egesz meccset!

GO ROGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.26. 11:05:50

Primitive írta:Srácok, aki esetleg nincs képben:

Ha unatkozol és éppen nem tudsz mit csinálni, akkor kapcsolj az Eurosportra. :wink:

Federer - Nadal. Nagy meccs lesz! :) :)
Első szettről sajna lecsúsztam, meglepődtem hogy a tie breaket a svájci nyerte, aki látta írja le,hogy milyen volt a rövidítés képe...

2.szettben viszont most 3 break laszti Nadalnak...

VAMOS!!!

szerk: :shock: mekkora ütéssel vette el a svájci adogatását, és mekkora ütéssel lett 3 break laszti, RAFAAAAAA!!!

szerk2: megvan az egyenlítés! 6-7, 6-2 Rafa szempontjából...VAMOS!!!
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.01.26. 09:43:38

Srácok, aki esetleg nincs képben:

Ha unatkozol és éppen nem tudsz mit csinálni, akkor kapcsolj az Eurosportra. :wink:

Federer - Nadal. Nagy meccs lesz! :) :)
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.25. 11:50:29

Mini break előnye van Ferrernek a 2. szett tie break-ben úgy, hogy 5-5-nél breakelte őt Djokovics, onnan jött vissza!

Murray pedig megint 3 szettben nyert 8)

3-1 jelenleg Ferrernek!

Szerk.: Sajnos nincs sok esze Ferrernek, be fogja húzni ezt is a szerb, 6-4 van.

Federer-Nadal; Murray-Djokovics.

Óhaj: Murray nyerje az opent vagy ne a szerb.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.24. 16:16:55

Ha nehezebben is,de továbbment Rafa! :)

Federer-Nadal elődöntő lesz, önmagukhoz képest Roger jobb formában van,de talán erre a meccsre ez változhat.

Másik elődöntő páros szerintem Murray-Djoko lesz, és kemény pályán Murraynek esélye lesz Djoko ellen, főleg,h nem döntőben találkoznak.

VAMOS RAFA!!!
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2012.01.24. 14:19:01

fcbarca0827 írta:Tessék!
:wink:
Köszönöm szépen! :P
Football, bloody hell. /SAF/
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.24. 12:29:41

Első szettben is volt mini breakje Rafának, 2.ben is a tie breakben, szerencsére azért legalább 1ik meglett. Ilyen adogató gép ellen muszáj megbecsülni!

VAMOS!

szerk: közben már a 4.szettben vagyunk, Rafa vezet szetteket tekintve 2-1re, és most break előnyben adogat a 4-2ért, viszont Berdych break lasztik jönnek...már csak 1, már egyenlő :)...VAMOS!
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.24. 12:23:49

Rinku írta:Meg tudja mondani valaki, hogy valahol vissza lehet nézni még a Török 2:22 Magyar vízilabda meccset? :)
Tessék!
:wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Rinku
Director del Fútbol

2012.01.24. 12:21:17

Meg tudja mondani valaki, hogy valahol vissza lehet nézni még a Török 2:22 Magyar vízilabda meccset? :)
Football, bloody hell. /SAF/
Primitive
Entrenador del Barça

2012.01.24. 12:16:33

Azért ahogy Berdych játszik, nem lennék meglepődve, ha Nadal kipottyanna. Jól adogat a cseh, vannak szép nyerői, és viszonylag keveset hibázik ezek mellé. Nadal meg nekem úgy tűnik, hogy nem a régi már.

Kiismerték, vagy a sérülései miatt, de egy biztos felnőttek hozzá a többiek. (legalábbis kemény pályán).
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.24. 12:12:41

nah, nadal az első szett elvsztése után, majdnem bukta a másodikat is... kár h nem sikerult :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.24. 12:04:15

S.Agüero írta: győztes : Del Potro
Nem volt rossz tipp :mrgreen:

2. szett, tie break, ezt már innen behúzza Rafa, 4-3 jelenleg.

Konkrétan megkegyelmezett Berdych, látszik is a spanyolon majdnem elélvezett :mrgreen:
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.01.24. 11:23:39

ozsimiki írta: Viszont mostantól élőben is bekapcsolódok, Djokovic vmi eszméletlen formában van sajnos, szerintem megnyeri a tornát is,de VAMOS RAFA 1000EL!!! Ideje lenne,hogy elkezdjen visszavágni :)
Örülök annak, hogy Berdych behúzta az 1. szettet (bár rühellem). Viszont így egy nagyon jó meccsre van kilátás 8)

Djokovic-nak a következő meccs lesz az igazán értékmérő. Az eddigi ellenfelei nem igazán TOP játékosok. (Hewitt nagy küzdő, de azért látszik, hogy Neki is a család az első).
Ferrer szerintem egy igen kellemetlen ellenfél lesz, jól védekezik iszonyú a lábmunkája, és ezek mellé keveset hibázik. Kíváncsian várom a meccset. Ha Nole itt is simán győz, akkor azt mondom, hogy tényleg nagy eséllyel övé ez a GS.

Fed meg hihetelen. Ennyi megnyer meccs után ilyen motiváltan, ekkora életkedvvel ütögetni... \:D/ Le a kalappal előtte!

De azért természetesen ajmo NoleTi si Kralj! 8) :twisted:

Második szettben megvan Rafának a brék. 3-1, és Berdych-nek elfogytak a lehetőségek a sólyomszemre. :roll:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.24. 10:44:20

Jelenleg is tart élőben az eurosport1en a Nadal-Berdych meccs...

épp most van sajnos 2 szettlasztija a cseh-nek, úgy hogy Rafa szervál....

nah már csak 1, óriási Rafa mentés...

szerk: másik negyeddöntőn Federer lemosta DelPotrot sajna, 6-4, 6-3, 6-2vel, + még1 egy rekord neki:

"A karrierje ezredik tenisz ATP Tour-mérkőzésén rendkívül sima győzelmet arató Roger Federer egy rekordot is beállított a Juan Martín del Potro elleni sikerrel.

A Del Potro elleni volt ugyanis Federer 232. győzelme egy Grand Slam-tornán, ezzel pedig utolérte az Open Era eddigi rekordtartóját, Jimmy Connorst. A top tízben Connorst és Federert Andre Agassi (224), Ivan Lendl (222), Pete Sampras (203), Stefan Edberg (178), John McEnroe (167), Boris Becker (163), Rafael Nadal (147) és Mats Wilander (144) követi. "

szer2: Rafa hárítja az összes break lasztit, jön a rövidítés! VAMOS!
sajnos a tie break végén volt egy kis balhé,ezúttal nem volt jogos talán Rafától, el is ment az első szett. Rövid meccs lesz...75perces első szett :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.23. 18:35:44

Primitive írta:Javában zajlik az év első tenisz GS-je, és senki még csak nem is beszél róla? :lol: :lol: :twisted:
Eddig élőben egyet sem néztem meg,de az eredményeket,és összefoglalókat mindig megnéztem.

Viszont mostantól élőben is bekapcsolódok, Djokovic vmi eszméletlen formában van sajnos, szerintem megnyeri a tornát is,de VAMOS RAFA 1000EL!!! Ideje lenne,hogy elkezdjen visszavágni :)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.23. 16:07:45

Teljes a negyeddöntő programja az Australian Openen:
FÉRFI EGYES
Djokovics (szerb, 1.)-Ferrer (spanyol, 5.), Murray (brit, 4.)-Nisikori (japán, 24.), Del Potro (argentin, 11.)-Federer (svájci, 3.), Berdych (cseh, 7.)-Nadal (spanyol, 2.)
NŐI EGYES
Wozniacki (dán, 1.)-Clijsters (belga, 11.), Azarenka (fehérorosz, 3.)-Radwanska (lengyel, 8.), Makarova (orosz)-Sarapova (orosz, 4.), Errani (olasz)-Kvitová (cseh, 2.)

férfiaknál:
djoko-murray
delpotro-nadal

djoko-potro

győztes : Del Potro

nőknél:
clijsters-radwanska
sarapova-kvitova

clijsters-sarapova

győztes: Clijsters
:mrgreen:
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.22. 15:20:05

Primitive írta:Javában zajlik az év első tenisz GS-je, és senki még csak nem is beszél róla? :lol: :lol: :twisted:

Igaz most kezd még csak izgalmassá válni. Férfiaknál a TOP5 játékban van, szóval elég jó meccsek fognak következni.

Éjjel volt a Berdych - Almagro meccs.

Elég kellemetlen lehetett a dolog. Viszont nem volt szándékos, és Almagro elnézést is kért.
Erre ez volt a cseh gyerek reakciója a meccs végén. :roll: :roll:

Soha nem szerettem Berdychet, de nálam ezzel a jelenettel még jobban elásta magát.
Nem lennék a helyébe a következő meccsen, Rafa meg a közönség ellen. Szépen ki lesz fütyülve, ebben biztos vagyok. Meg is érdemli szvsz. :roll: :twisted: :twisted:
Sajnos én láttam ezt. Remélem Rafa jól elkalapálja!
Egyértelmű, hogy nem volt szándékosság Almagroban, ráadásul ennél többször nem is lehet elnézést kérni egy ilyen eset után. Berdych egy igazi vadparaszt.

Vamos RAFA! Eddig nagyon meggyőző volt a tornán, de igazán még csak ezután kezdődik el...
Primitive
Entrenador del Barça

2012.01.22. 14:46:14

Javában zajlik az év első tenisz GS-je, és senki még csak nem is beszél róla? :lol: :lol: :twisted:

Igaz most kezd még csak izgalmassá válni. Férfiaknál a TOP5 játékban van, szóval elég jó meccsek fognak következni.

Éjjel volt a Berdych - Almagro meccs.

Elég kellemetlen lehetett a dolog. Viszont nem volt szándékos, és Almagro elnézést is kért.
Erre ez volt a cseh gyerek reakciója a meccs végén. :roll: :roll:

Soha nem szerettem Berdychet, de nálam ezzel a jelenettel még jobban elásta magát.
Nem lennék a helyébe a következő meccsen, Rafa meg a közönség ellen. Szépen ki lesz fütyülve, ebben biztos vagyok. Meg is érdemli szvsz. :roll: :twisted: :twisted:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
socio66

2012.01.17. 11:24:04

magyarország-olaszország 12-8
ahogy általában,most is jól kezdtük a tornát,a korai szakaszokban még nincs 'vérengzés' a vízben és a bíróknak sem érdekük nagyon belenyúlni a meccsekbe,így tisztán tudunk játszani az ellenfelekkel,abban meg mi vagyunk a legjobbak.
az olaszok teljesen ötlettelenek voltak,sablonosan játszottak,csak a fórokra vártak,ahogy az a szlávoknál szokás,míg mi kombinatívan,váratlanul játszottunk,szinte mindenki hozzátette a zsenialitását.
kb. így kellene zajlania minden meccsünknek,de hát lesz ez még persze sokkal nehezebb,akár akkor is ha ugyanezekkel az olaszokkal találkozunk később.
:)
Válasz küldése