Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bátorkodtam megnézni a Murray - Nishikori meccset (nem volt jobb dolgomozsimiki írta:
Szerintem a skót kemény pályán elkaphatja Nole-t,de iszonyú nehéz lesz, viszont ő bírja a strapát, és agresszívabb lett Lendl-el.
Oké, de úgy érzem magam mint egy duci lány valentin napkor, hízelgő vagy, reménykedem, de csak a pia beszél belőledozsimiki írta: nem kifejezetten a tenisz téma miatt, de IIuisllach89! leszünk barátok?![]()
úgy látszik még ittas vok:D
Vezetünk!!!lluisllach89 írta:Ezt nagyon csúnyán behúzza Rafa, Federe annyira lélektelen hogy rossz nézni.
Legalább nyert egy szettet, ennyire elég már csak sajna.
Ez a szpíker annyira fogalmatlan, Federer beleüti a hálóba, erre lecumizza Nadalt
Nem baj, teljesen megérdemelt Nadal döntője, sajna reális esély van arra hogy Murray nem jut be, viszont akkor pont Rafa tudná megverni a szerbet.
A tie simán a svájcié volt, ott nem volt dilemma. Első szettben Fed nagyon jól játszott. Azt a szettet nagyon megérdemelte a svájci.ozsimiki írta: Első szettről sajna lecsúsztam, meglepődtem hogy a tie breaket a svájci nyerte, aki látta írja le,hogy milyen volt a rövidítés képe...
2.szettben viszont most 3 break laszti Nadalnak...
VAMOS!!!
szerk:mekkora ütéssel vette el a svájci adogatását, és mekkora ütéssel lett 3 break laszti, RAFAAAAAA!!!
szerk2: megvan az egyenlítés! 6-7, 6-2 Rafa szempontjából...VAMOS!!!
Első szettről sajna lecsúsztam, meglepődtem hogy a tie breaket a svájci nyerte, aki látta írja le,hogy milyen volt a rövidítés képe...Primitive írta:Srácok, aki esetleg nincs képben:
Ha unatkozol és éppen nem tudsz mit csinálni, akkor kapcsolj az Eurosportra.
Federer - Nadal. Nagy meccs lesz!![]()
Köszönöm szépen!
Tessék!Rinku írta:Meg tudja mondani valaki, hogy valahol vissza lehet nézni még a Török 2:22 Magyar vízilabda meccset?
Nem volt rossz tippS.Agüero írta: győztes : Del Potro
Örülök annak, hogy Berdych behúzta az 1. szettet (bár rühellem). Viszont így egy nagyon jó meccsre van kilátásozsimiki írta: Viszont mostantól élőben is bekapcsolódok, Djokovic vmi eszméletlen formában van sajnos, szerintem megnyeri a tornát is,de VAMOS RAFA 1000EL!!! Ideje lenne,hogy elkezdjen visszavágni
Eddig élőben egyet sem néztem meg,de az eredményeket,és összefoglalókat mindig megnéztem.Primitive írta:Javában zajlik az év első tenisz GS-je, és senki még csak nem is beszél róla?![]()
![]()
![]()
Sajnos én láttam ezt. Remélem Rafa jól elkalapálja!Primitive írta:Javában zajlik az év első tenisz GS-je, és senki még csak nem is beszél róla?![]()
![]()
Igaz most kezd még csak izgalmassá válni. Férfiaknál a TOP5 játékban van, szóval elég jó meccsek fognak következni.
Éjjel volt a Berdych - Almagro meccs.
Elég kellemetlen lehetett a dolog. Viszont nem volt szándékos, és Almagro elnézést is kért.
Erre ez volt a cseh gyerek reakciója a meccs végén.![]()
Soha nem szerettem Berdychet, de nálam ezzel a jelenettel még jobban elásta magát.
Nem lennék a helyébe a következő meccsen, Rafa meg a közönség ellen. Szépen ki lesz fütyülve, ebben biztos vagyok. Meg is érdemli szvsz.![]()
![]()