Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rockets sokkal jobb, mint amire előzetesen számítottam, mindkét meccsen volt esélyük a győzelemre. Harden végig zseniális volt, viszont az a TO kellemetlen volt a végén...Beverley pedig nagyon hiányzik, Curry azt csinál, amit akar.
Túl nagy a kép, csak így tudom betenni.J.R. Smith: "I'd rather take a contested shot than an open shot any day ... It's kind of boring when you take open shots."
J.R. Smith shooting 48 percent on contested jump shots this postseason compared with 40 percent on open jump shots.
Éreztem én, hogy vannak már gondok az öreggel, ő is már csak beszél, hogy beszéljen kb. De a végeredmény tényleg zseniális lett.Phil Jackson @PhilJackson11 · máj. 10.
NBA analysts give me some diagnostics on how 3pt oriented teams are faring this playoffs...seriously, how's it goink?
KL Chouinard Hawks @AnaheimAmigos 2 ó2 órával ezelőtt
In case Phil Jackson wants to know how things are goink, the four teams remaining are 1st, 2nd, 3rd, and 4th in 3FGA/g in the playoffs.
Hajra Clippers! Remelem valahogy lerendezik a tortenetet, nekem unszimpatikus ez a Rockets.PCsabi írta:Na, a mai nap zárásaként jöhet a Rockets - Clippers 7. meccs
Én speciel nem utálom LBJ-t, elég sok dologban kivételes, de nem lesz ő sohasem No.1, még akkor sem, ha többet nyerne, mint MJ.PCsabi írta:Azt hittem, hogy az LBJ utálat lejjebb ment a Heat-es összeállás után, de tévedtem![]()
GSW bajnoki címe már-már túl szép lenne, de nálam egyértelmű, hogy ők a legnagyobb esélyesek. Szerintem a Spurs tudta volna őket a legjobban megizzasztani, de ők meg ugye kiestek.
Itt is a korszakok érdekelnének? Mert ha nem, akkor Bill Simmons könyve (én még nem olvastam, de Bazskáék például áradoznak róla).nzxtpo írta:És könyvet tudtok ajánlani? Talán abból nagyobb lesz a választék, csak elsőre elfelejtettem odaírni.
Itt is a korszakok érdekelnének? Mert ha nem, akkor Bill Simmons könyve (én még nem olvastam, de Bazskáék például áradoznak róla).nzxtpo írta:És könyvet tudtok ajánlani? Talán abból nagyobb lesz a választék, csak elsőre elfelejtettem odaírni.
Valahogy úgy vagyok vele, hogy nem tudok csapatot szeretni az NBA-ban (mindenhol máshol pont az ellentéte ez nálam), hanem játékosokat, mert itt sokkal jobban meghatározza egy-egy játékos a csapat játékát, mint más sportban. Viszont a Warriors-t jó nézni így európai szemmel, sok mozgásos játékuk tetszetős, míg bármennyire is szeretem Irvinget, sajnos az ő sérulésével, és Love kiesésével a számomra legnézhetetlenebbül játszó esélyes csapattá avanzsáltak.MichaaBee írta:Ennyi.daffy írta: A GSW pedig szerelem. Nem tudom hogy lehet nem szeretni ezt a sztoritLazák,dobálnak,mosolyognak,élvezik. Mintha Ronaldinho kosárcsapattá nőtte volna ki magát.
A GSW-nek ezt be kell húzni, így volt megírva a nagykönyvben is. Mielőtt bárki megvádolna, nem most ültem fel a bandwagonre, mióta az NBA-t követem Warriors szimpatizáns vagyok.
![]()
Ez mondjuk elég sokat mondó. Azok a csapatok vannak ott a végén, akik a legjobban dobálnak távolról. Nyilván a Memphis játékát is lehet szeretni, de tény szerintem, hogy ha egy csapat nem veszélyes a hármas vonalon túlról, akkor nem érhet oda a döntőbe.Top five teams in 3 pointers made:
1. Rockets
2. Warriors
3. Clippers
4. Cavs
5. Hawks
Ennyi.daffy írta: A GSW pedig szerelem. Nem tudom hogy lehet nem szeretni ezt a sztoritLazák,dobálnak,mosolyognak,élvezik. Mintha Ronaldinho kosárcsapattá nőtte volna ki magát.
Ez mondjuk elég sokat mondó. Azok a csapatok vannak ott a végén, akik a legjobban dobálnak távolról. Nyilván a Memphis játékát is lehet szeretni, de tény szerintem, hogy ha egy csapat nem veszélyes a hármas vonalon túlról, akkor nem érhet oda a döntőbe.Top five teams in 3 pointers made:
1. Rockets
2. Warriors
3. Clippers
4. Cavs
5. Hawks
Nagyjából az egészet így gondolom én is. James ne nyerjen sokat,nem akarom,hogy egy lapon emlegessék MJ-vel,mert számomra ott még kategória különbség van.csababarca írta:Nekem mindegy csak ne Cavs és James.
Ha a Hawks állítja meg őket,akkor ők, ha majd a nyugatiak a nagydöntőben akkor ők.
Csak ne nyerjen ez a Cavs.
Amúgy GSWnek örülnék a leginkább, de túl szép lenne ha megnyernék...Clippersnek is tudnék örülni, Doc miatt, meg Paul is érdemelne gyűrűt már.
Rockets-et nem tudom hova tenni, nekem ők olyan semmilyenek, nem értem hogy lehetne itt.
Köszi ebből már láttam párat, elég jók is, de egy-egy játékost, esetleg egy rivalizálást emelnek ki, nem pedig korszakokat összefoglal. És könyvet tudtok ajánlani? Talán abból nagyobb lesz a választék, csak elsőre elfelejtettem odaírni.PCsabi írta:Tipp:
Cavs - Hawks 4-2
Ma pedig Go Rockets!
Talán:nzxtpo írta:Valaki nem tud ajánlani olyan dokumentumfilme(ke)t ami bemutatja mondjuk évtizedenként, vagy nagyobb korszakonként(dinasztiák,kiemelkedő játékosok, jellemző nagy párharcok stb) az NBA-t?
KATT
2 hete nem láttam NBA-t, s akkor ha jól rémlik a Spurs-Clippers hetedik meccs volt.PCsabi írta:Tipp:
Cavs - Hawks 4-2
Ma pedig Go Rockets!
Talán:nzxtpo írta:Valaki nem tud ajánlani olyan dokumentumfilme(ke)t ami bemutatja mondjuk évtizedenként, vagy nagyobb korszakonként(dinasztiák,kiemelkedő játékosok, jellemző nagy párharcok stb) az NBA-t?
KATT