Ebben a szériában benne volt kb. a teljes Clippers-történelem. Már azt hinnéd, hogy képesek átlépni a saját árnyékükön, hagyják a rinyálását és elkezdenek kosárlabdázni, erre képesek így kiesni. Paul lehet akármilyen zseniális irányító, de 15-20 év múlva szinte csak arra fognak emlékezni, hogy képtelen volt legalább a Kon.-döntőig elvinni a csapatait.
Cavs-Antlanta
Továbbra sem tudok hinni az Atlantában. Remek a rendszer, amiben játszanak, de egyszerűen szerintem minőségileg nem elég jók ahhoz, hogy döntőzzenek. Remek játékosokkal van tele a kezdő, de egyik sem a klasszis, szupersztár kategória, itt pedig már ilyen játékosok nélkül eléggé nehéz. (Tudom a Detroitnak összejött.)
A Cavs sem sokkal meggyőzőbb, de egy a magához képes gyenge (összességében még mindig brutál) James-szel jobbak szerintem az Atlantánál. Itt nyilván Irving egészsége kulcskérdés lehet, de ez a pár nap pihenő biztos segít valamit.
Tipp: 4-2
GSW-Houston
Itt sem érzem, hogy igazán szoros lesz. A Warriors-nak volt egy hullámvölgye a Memphis ellen, de abból kijöttek, most pedig újra magabiztosan játszanak.
A Houston pedig hullafáradtan érkezik a párharcba, ráadásul a pályaelőny sincs náluk. A szívük biztos vinni fogja őket, de a Warriors nem hinném, hogy olyan szívességet fog tenni, mint a Clippers.
Curry pedig továbbra is zseniális.
Tipp: 4-1
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.