Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Alkalmazzák,persze. Ha valaki kitalál valamit,amit a szabályok engedélyeznek,akkor ne legyen olyan,mint a forma 1,hogy megváltoztatják a szabályokat és betiltják. Ez most a piros ász,mindent visz. Valaki legyen okosabb és találjon ki olyat,ami miatt ezt nem AKARJÁK alkalmazni. Nem szeretem ezt a taktikát,de elég kreatív ötlet és nem szabad betiltani.Bob_Marley írta: Akkor elsőre jól értelmeztem, de nem voltam benne biztos. Úgy értelmeztem, hogy szerinted lehessen (az MMA példa erre engedett következtetni) alkalmazni, viszont a kreténség szó meg utálod ezt a taktikát elbizonytalanított. Rákérdezek biztos, ami biztos, hogy szerinted ezt a stratégiát szabad vagy nem szabadna engedni?
Labda nélkülit ne lehessen szándékosan faltolni ez lenne a lényege a történetnek.csababarca írta:Ezeket vágom,de talán mégsem.Bob_Marley írta:...
Ez a kétéve hozott szabály csak a labda nélküliekre igaz nem?
Szóval aki labdás, azt lehet most is faultolni nem? (átkarolás,stb...ilyenek most is vannak,szóval költői a kérdés.)
Szóval nem labdást nem lehet semennyire megfaultolni...érdekes.
LEhet nem hülyeség, de egy taktikai elem,amit bárki alkalmazhatna. CSak mondjuk vannak értelmes csapatok,akik ezt elkerülendő megtanítják a bénákat is büntetőzni,lásd Spurs.
Ezeket vágom,de talán mégsem.Bob_Marley írta:...
4 személyi hiba után automatikusan minden mezőnyfalt is büntetőt ér. Shaq korszakban, Popovich kitalálta, hogy üssék és menjen büntetőzni. Pár éve hoztak egy olyan szabályt, hogy 2 percen belül ha szándékos falt történik a mezőnyben (átkarolás, odaütés stb), akkor nem csak két büntető van, hanem a labda is marad. Silver meg nemrégiben azt mondta, hogy nyáron újra lefognak ülni tárgyalni (és lehet eltörlik en bloc a hackelést és azt a stratégiát, hogy a gyenge büntető dobó játékosokat vonalra kényszerítik), mert az NBA-nek nem tetszik, hogy direkt faltolásokkal "tördelik" a játékot végig. Ez mese habbal történet szerintem, a TV-k jajveszékelnek. TNT és az ESPN is 2007/08 óta a leggyengébb számait hozza. De ennek nem ez az oka, a párosítások sem úgy jöttek most ki, plusz nincs Lakers-Knicks pl.csababarca írta:Nah akkor leírná valaki,hogy mi is történt hackelés ügyben?
Most komolyan tilos ezt alkalmazni? Hogy büntetik,miként?Aki 50% alatt dob büntetőt, arra nem lehet ráfaultolni? Mi van ha felteszek 5 ilyen embert a pályára? És mondjuk kéne a labda,ezért faultolni akarok meccs végén?
Komolyan felszab az nba, ezekkel a gyökérségekkel.
De Bob,írd már le légyszíves,hogy most mi a franc van,és mégis miként fogalmazódik meg a szabály.
Akkor elsőre jól értelmeztem, de nem voltam benne biztos. Úgy értelmeztem, hogy szerinted lehessen (az MMA példa erre engedett következtetni) alkalmazni, viszont a kreténség szó meg utálod ezt a taktikát elbizonytalanított. Rákérdezek biztos, ami biztos, hogy szerinted ezt a stratégiát szabad vagy nem szabadna engedni?daffy írta: Te,írd már le a gondolatmenetet,ahonnan eljutottál erre a következtetésre
Úgy érzem,hogy a szöges ellentétét írtam. Ha egy csapat büntetőben gyenge,akkor azt kell velük dobatni.
Te,írd már le a gondolatmenetet,ahonnan eljutottál erre a következtetésreBob_Marley írta:Tehát ha egy csapat büntetőben gyenge, akkor nem ér faltolni, mert kihagyják?daffy írta: Az ellenfelet ott kell megverni,ahol az gyenge.
Tehát ha egy csapat büntetőben gyenge, akkor nem ér faltolni, mert kihagyják?daffy írta: Az ellenfelet ott kell megverni,ahol az gyenge.
Én meg orbitális kreténségnek tartom. Mindamellett,hogy utálom a taktikának ezen részét. De egy mma-snak sem mondja meg senki,hogy az ellenfelednek fáj a bordája,ne rúgj már testre.Bob_Marley írta: Hackelés eltörlésével egyáltalán nem értek egyet.
Gyenge százalékkal, magához képest meg pláne gyenge százalékkal.MQuCsabi írta:Beteg. Milyen %-kal dobta ezen a meccsen?
Nagyon szoros volt, Green-nek több első helye is volt... Ez most olyan érzés lehet neki, mintha egy kocsmában 10-ből 9 csaj azt mondaná, hogy te vagy a helyesebb, viszont pont a legszekszibb csaj (a "fődíj") a másikat választjaBob_Marley írta:Közben Leonard az év védője. GSW a bajnokságot fogja ezek szerint megnyerni (bár remélem nem. :p) mert mindenhol hoppon maradnak.Leonard azért védőhatékonyságban is elit volt, ezt linkeltem anno és lopásban meg nagyon erős szezont futott. Igaz, szerintem Green talán jobban megérdemelte volna, mert azért Leonard sokat volt sérült.
Lehet, hogy csak én látok bele többet, de ez most kicsit furcsa:Bob_Marley írta:Rondo keveset játszott tegnap, faltgondjai is voltak, eladott labdái, de előző meccsen meg szinte ő és Nowo tartotta a Dallast. Valószínű nem érzi jól magát a Mavsnél.
Bill Simmons @BillSimmonskanty írta:Remélem találnak valaki olyant, aki kihozza a maxot a Thunderből.