Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
gergo9
Director del Fútbol

2012.11.18. 17:13:32

A szabályok szerint a Ferrarinak nem kell indokolnia a sebességváltó cseréjét, így, ha taktikai okból tennék meg azt, nem vonhatnák őket felelőségre.
Taktikai húzást rebesgetnek mindenhol, túl gyors volt időmérőn :lol:
+1hely és tiszta oldal. Kellemes lehet azért ez Massanak.
piton
Capitá del Barça

2012.11.18. 16:18:36

Na persze, egyszer kerül Massa Alonso elé, akkor is vmi indoknál fogva mögé küldik.... biztos elromlott vmi tényleg.
A lényeg, hogy egy hellyel előrébb indul, és a tiszta ívről.

Az meg a másik szégyenletes dolog, hogy minden futam előtt azt kell olvasnom, h milyen jó lenne ha Vettel kiesne, na már most ha tényleg így lenne, milyen alapon elleneznétek azt a tényt, hogy Alonso nagy mákkal nyerte meg csak ezt a VB-t? Nem úgy igazi/sportszerű, ha pályán, versenyben dől el?

Remélem Vettel megnyeri ezt a futamot, és Webber, valamint Hamilton is a dobogón végez, rajtuk kívül Alonso mindenkit meg tud előzni.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
REMY
Madridista

2012.11.18. 15:53:37

blupatrik írta:
Felháborító.. Megint szerencséje van, pedig még el se kezdődött a futam. Vicc...
Alonso fan vagyok,és tartom hogy a legjobb pilóta a mezőnyben.De, én azt is simán elképzelem hogy az ég világon semmi baja nem volt a váltónak,csak jobb helyzetbe szeretnék Alonsot hozni...Konstruktőri címen ha jól tudom 3. hely már biztos,2. helyet meg nem tudom,hogy el-e engednék.Massa meg fogalmam sincs hányadik lehet egyéni vb-n talán 8-9. körül...
Ez az én véleményem/gondolatom, ne kövezettek meg,ellenvéleményezzetek!
[/quote]

Ha semmi baja nem lett volna és úgy cserélik ki, akkor büntetést kapnak még mellé... tehát az nagy hülyeség lenne a részükről. Csak azért mert helyeket próbálnak javítani, nem lehet "rossznak" beállítani egy alkatrészt. Szabályellenes.

Tehát tényleg elromlott a váltó.
blupatrik
Jugador del Barça

2012.11.18. 15:47:12

Felháborító.. Megint szerencséje van, pedig még el se kezdődött a futam. Vicc...
Alonso fan vagyok,és tartom hogy a legjobb pilóta a mezőnyben.De, én azt is simán elképzelem hogy az ég világon semmi baja nem volt a váltónak,csak jobb helyzetbe szeretnék Alonsot hozni...Konstruktőri címen ha jól tudom 3. hely már biztos,2. helyet meg nem tudom,hogy el-e engednék.Massa meg fogalmam sincs hányadik lehet egyéni vb-n talán 8-9. körül...
Ez az én véleményem/gondolatom, ne kövezettek meg,ellenvéleményezzetek![/quote]
ab1daL
Director del Fútbol

2012.11.18. 15:06:18

Alexander Mahone írta:
REMY írta:Massa kocsijában váltót cseréltek --> Alonso 7. helyről indul
Már 2 helyett jött előre... Namindegy. Mire előre verekszi magát a versenyen addigra Vettel kiautóz egy nagy előnyt, és remélem Schumi meg Webber nem adják oda magukat könnyen.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.11.18. 14:52:05

REMY írta:Massa kocsijában váltót cseréltek --> Alonso 7. helyről indul
Már 2 helyett jött előre... Namindegy. Mire előre verekszi magát a versenyen addigra Vettel kiautóz egy nagy előnyt, és remélem Schumi meg Webber nem adják oda magukat könnyen.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
REMY
Madridista

2012.11.18. 14:21:03

Massa kocsijában váltót cseréltek --> Alonso 7. helyről indul
MatyiG
Adminisztrátor

2012.11.17. 22:33:01

Örültem az időmérő után, hogy legalább jó oldalról indul Alonso, erre kiütik előle Grosjeant...
Szerintem örülni fog, ha nem esik hátra a rajt után.
Valahogy be kellene hozni a Ferrarit az első 4-be, mert így elmegy a VB.
Massa ugye úgyis kiesik előle, de még akkor is 3-at kell előzni. Nehéz lesz.
Remélem úgy fog nekimenni ennek a futamnak, mint Valenciában, hogy mindent 1 lapra tesz fel, úgysem veszíthet semmit.

Vettelt meg remélem kiütni Hamilton, vagy leáll a motor alatta. :mrgreen:
Esetleg még az esőben lehet bízni, másban nem.

Idegesen menj holnap Alonso, és akkor nem lesz baj! :D
miihii
KHAL

2012.11.17. 20:14:13

Igazán sima időmérőre számítottam, ehhez képest mégsem lett akkora a Vettel fölény. Sőt, a legvégén Hami parádésat autózott és egy kakis tizeddel kapott csak ki 8) Nem gondoltam, h ilyen közel lesz, látva, h előtte a német javított, de ő is kinyomta a Meki szemét, ahogy én is majdnem átléptem az ágybetéten :D Gratula kispajtás!

Alonsonak meg lefőhet a kávé így, bár gondolom két-három srác váratlanul ismét kiesik előle, uh dobogó meglesz :P
Vettel meg azért be fogja húzni, sztem futamon, hosszabb távon ki fog jönni a különbség és nem is lesz egy körömrágós befutó.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.17. 20:12:27

REMY írta:
Remélem lesz valami probléma Vettel kocsijával holnap, mert különben semmi esély :roll: :twisted:
Én abban reménykedem,hogy Hamilton elő veszi a régi igazi forrófejű énjét,és az első kanyarban kicsapja Vettelt :D
Ha 3 kanyarnál többet megy a német,akkor már eldőlt,azzal a lendülettel,simán becsorog majd a végén az első helyre. sőt meg se kéne ugye nyernie,csak Alo előtt végeznie,az meg simán meglesz neki,sajnos :?

vettel=3*VB. pfejj,ezt még emésztenem kell.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
REMY
Madridista

2012.11.17. 20:06:47

Hát ez érdekes lesz..... 9. (8.) hely Alonsonak nem igaz, hogy nem tudott menni egy normális kört. A 2. etapban tudott 36-os időt menni, akkor a 3.-ban miért nem??? érthetetlen.... de látva a Ferrari tempóját, ez a verseny kuka, azaz a VB is... no, de én még azért reménykedem !!!!

Schumi alatt végre működött az autó 8) hozta is a helyezést. Grojean büntetése miatt 5. helyről indul, ami azért nem rossz. Bár Alonso feltartása miatt szerintem fog büntetést kapni.

Remélem lesz valami probléma Vettel kocsijával holnap, mert különben semmi esély :roll: :twisted:
gergo9
Director del Fútbol

2012.11.16. 22:01:06

Hermann Tilke-ről egyébként általánosan szr véleménnyel van mindenki illetve én pozitívat 1x nem olvastam nem elég hogy istentelenül unalmas pályákat tervez de még a Red-Bull óriási aerodinamikai előnyét kamatoztatja mind. Bosszantó lehet a másik oldalnak. Hála istennek hogy Alonso-t képtelen bevenni a gyomrom.
ismét mindent meg fognak tenni,hogy letaszítsák őket a trónról, remélem csak jövőre sikerül MAX...
Hát reméljük jövőre kivételesen be is tartatják velük. Mert anélkül hozhatnak akármit. :)
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.16. 21:49:51

Remélem Alonso holnap valahogy bekerül az első háromba.Akkor talán meglehet a verseny.
zalazs88
Barça B

2012.11.16. 21:21:11

Igen, ez megint egy nem túl szerencsés dolog Vetteléknek. Új pálya és ő meg nem tud körözni. Mindig elmondják a pilóták, ha valamilyen oknál fogva nem tudnak körözni a szabadedzéseken, hogy az mekkora hátrányként éri őket az időmérőn és versenyen, mert nem tudják beállítani az autót, féktávokat bemérni stb... most ez egy új pályán hatványozottan érvényesül.
Remélem gyorsan megjavítják azt az autót és legalább egy fél órát tud menni. :?[/quote]

nyugi mar meg van javitva most o vezeti a p2: 1:37:718
piton
Capitá del Barça

2012.11.16. 20:55:11

REMY írta:"A Red Bull egy visszatérő problémával találta szembe magát. Az első szabadedzés végén Webber autójából szivárgott a folyadék. Most Vettel autójával akadtak hasonló problémák."

... Alonso makkja :lol:
Igen, ez megint egy nem túl szerencsés dolog Vetteléknek. Új pálya és ő meg nem tud körözni. Mindig elmondják a pilóták, ha valamilyen oknál fogva nem tudnak körözni a szabadedzéseken, hogy az mekkora hátrányként éri őket az időmérőn és versenyen, mert nem tudják beállítani az autót, féktávokat bemérni stb... most ez egy új pályán hatványozottan érvényesül.
Remélem gyorsan megjavítják azt az autót és legalább egy fél órát tud menni. :?
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.16. 20:36:06

Olvassatok el pár jellemzést,leírást az amerikai pályáról,vagy bármelyik újonnan épültről,és akkor meglátjátok. (magyar vagy idegen nyelvű tök mindegy, a vonalvezetése ennek a red bullnak kedvez a leginkább)
Bírom amúgy,ahogy kiforgatjátok az ember szavait,lebutítva visszamondjátok,és azon röhögtök. Senki nem beszélt Neweyról, se Vettelről.

Webbert meg persze hogy veri, mivel jobb pilóta nála,mint hogy jobb pilóta a mezőny 90%nál,ezt senki nem mondta,hogy nem így van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
REMY
Madridista

2012.11.16. 20:23:59

"A Red Bull egy visszatérő problémával találta szembe magát. Az első szabadedzés végén Webber autójából szivárgott a folyadék. Most Vettel autójával akadtak hasonló problémák."

... Alonso makkja :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.11.16. 20:10:01

erről az egészről az a legjobb mondat, amit a múltkori cikkben nagyon találóan leírtak:

"ha a mienk a legjobb kocsi az tudás, ha a másiké az mák"

kb ezen a vonalon vannak a Vettel/RB ellenesek, ez jellemzi őket :D Ha az ő kedvencük ér el szép eredményt, akkor csak is tudásból, erőből, ügyességből, ha egy olyan pilóta akit nem bírnak, akkor meg mákból, tilkéből,scből,meg még pár nagyon erős indokból , ami persze a szerencséhez köthető :D

nah inkább megnézek pár hírt...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.16. 20:01:20

ozsimiki írta:Csaba,Ab1dal! Köszi, még jobb kedvem lett! :lol:

Tocy! Hát igen, Eurobarca F1 topik, én így szeretlek, ettől különleges ez :D

Az a szint különbség vmi brutálisnak tűnik amúgy, első szabadedzés megvan, de a pontokat vasárnap osztják, az már eddig is elég egyértelmű volt (vagy inkább fogalmazok úgy,h az az elsőszámú fegyvere,hogy vár,és vár arra :D) ,hogy Alonso csak a RedBull meghibásodásában bízhat,vagy vmi nagy hibában tőlük, az meg még mindig áll sajna, szóval majd ha leintették a futamot, és nincs efféle gond, akkor kezdek örülni.
Tudod, írtam anno, hogy ezért nem olvasom ezt a topicot, de valahogy mégis benézek ide mindig és...az agyam eldobom. Még jó, hogy ugye csak a Red Bull tudja, hogy milyen a pálya, a többiek most látják először, és ugye esélyük sincs idevaló autót csinálni, meg amúgy is ők mindig a szabályokon belül maradnak, míg a Red Bull persze nem, és csak azért mert csalók, mert amúgy a többi csapat nem csinálná meg ugyanezeket, ha nem lenne a Red Bull leleményesebb mindig.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.11.16. 19:43:14

Csaba,Ab1dal! Köszi, még jobb kedvem lett! :lol:

Tocy! Hát igen, Eurobarca F1 topik, én így szeretlek, ettől különleges ez :D

Az a szint különbség vmi brutálisnak tűnik amúgy, első szabadedzés megvan, de a pontokat vasárnap osztják, az már eddig is elég egyértelmű volt (vagy inkább fogalmazok úgy,h az az elsőszámú fegyvere,hogy vár,és vár arra :D) ,hogy Alonso csak a RedBull meghibásodásában bízhat,vagy vmi nagy hibában tőlük, az meg még mindig áll sajna, szóval majd ha leintették a futamot, és nincs efféle gond, akkor kezdek örülni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
piton
Capitá del Barça

2012.11.16. 19:08:03

Na már megint megy itt a szokásos, minden minden csak a Red Bullnak jó.
Ebben a tetemes előnyben bőven benne van Vettel vezetői tudása is. Webber például hozzá képest sehol nem volt, pedig mint ha ő is Red Bullal menne...

Amúgy meg ez csak első szabadedzés volt, messze van még a vége.... persze mindig jobb elől lenni, mint hátul. McLarenek is jól mentek, ők azért simán versenyben lehetnek a polért.
Várjuk ki a végét, én természetesen reménykedem, h Vettel elől tud maradni.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.16. 18:50:49

csababarca írta:
ab1daL írta:Totál nem lep meg, hogy ekkora az előnye a németnek, előre borítékolható volt, csak meg kell nézni az elmúlt években az új pályákat.. Annyira kedvez az összes a bikáknak, hogy tök felesleges időmérőzni..
kíváncsi vagyok mikorra számolják fel a régi pályákat,és tervezik meg az összeset RBullosra. ezt nem tudom miért engedik,de elég bosszantó.

DRS-t meg tiltsák is be, jól mondták alattam,időmérőn úgysem lehet előzni,akkor meg minek?
Ja hogy Newey már nem csak űrautót, hanem pályákat is tervez Vettelnek. Komolyan van, aki ezeket komolyan gondolja? Elég sok sport érdekel, és fórumozok, de ilyen elvakultságot, mint amit ezen a fórumon Vettellel szemben elkövetnek néhányan, ez valami hihetetlen.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.16. 18:42:30

ab1daL írta:Totál nem lep meg, hogy ekkora az előnye a németnek, előre borítékolható volt, csak meg kell nézni az elmúlt években az új pályákat.. Annyira kedvez az összes a bikáknak, hogy tök felesleges időmérőzni..
kíváncsi vagyok mikorra számolják fel a régi pályákat,és tervezik meg az összeset RBullosra. ezt nem tudom miért engedik,de elég bosszantó.

DRS-t meg tiltsák is be, jól mondták alattam,időmérőn úgysem lehet előzni,akkor meg minek?
zalazs88
Barça B

2012.11.16. 18:16:51

Mondjuk en meg remenykedtem hogy hamilton vagy alonso meg tudja fogni most ezen az uj palyan de amit a vegere ment az hihetetlen
ab1daL
Director del Fútbol

2012.11.16. 18:14:49

Totál nem lep meg, hogy ekkora az előnye a németnek, előre borítékolható volt, csak meg kell nézni az elmúlt években az új pályákat.. Annyira kedvez az összes a bikáknak, hogy tök felesleges időmérőzni..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése