Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nehéz volt feldolgozni, hatalmas paródia.PCsabi írta:
Kobe Bryant "Let it Go" Frozen Parody (Let it Tank):
http://youtu.be/gNE1Vju1ftM" target="_blank
Sírsz
Fater mellett hátha lesz még belőle egy korrekt cserejátékos.johdepp írta:No, hát akkor ez is megtörtént, Austin Rivers a Clippersben. Elvileg az első játékos lesz az NBA-ben, akinek az apja az edzője.
Akarat + koncentráció.varnagykrisztian írta:mi lehet az oka hogy HARDEN "megtanult" védekezni?Ti ezt hogy látjátok?
Kicsit beteg.Bob_Marley írta:27 pickünk lesz az elkövetkezendő 4 évre
Mindenhol ezt hozzák fel most:csababarca írta:sima elkapás volt...ez elsőre is látszott, még véleményes se volt.
Erre kivideózzák, és a hasukra csapnak,no catch...anyjukat.
PCsabi írta:
NFL:
Dallas![]()
By the rules of football, that's not a catch. By the rules of life, that's a catch.
That was McCarthy's 1st won challenge of the season.
Azt a mocskos.. elképesztő.neobarca írta:Paul Gasol 46p, 18reb: https://www.youtube.com/watch?v=UehpCd5bxjY" target="_blank
Asszem fekszik neki a Bulls...
FixedBob_Marley írta:Pistons-ról nagyon kevés szó esik , pedig most már nehéz elmenni amellett, hogy mindenkit elvernek.
JR Smith on how he'll play with the Cavs without knowing the playbook: "My motto is, 'When in doubt, shoot the ball'"
Nos, egy elég vaskos könyvet lehetne írni az elmúlt jó pár év hasonló baromságairól, aki kitartott mellettük, mind rászolgálna már, h végre vmi nagyot virítsanak a srácok. Ehhez idén minden adott lett végre, de rögtön az első komoly lépésnél máris jöttek a marhulások... A könnyű labdák forró krumplivá válásai, fuble, megcsinált nagyjáték, amit annulált egy felesleges szabálytalanság (D és O oldalon egyaránt), stb... Szerencsére később ebbe a mókuskerékbe beszállt a Lions is, így sikerült kigyötörni a győzelmet.csababarca írta:
Nem vagyok Cowboy, de utóbbi években mindig drukkoltam,hogy lépjenek már át magukon...
Emlékszem,volt olyan hogy azon ment el fontos meccs, talán a PO-ba jutás, hogy Dez Bryant elkapott egy TD-t de leérkezéskor a kisujja kilógott a célterületről...meg egyéb balekságok,balszerencsék hada.
Végre ebben az idényben ezek limitálva lettek, örülök neki, Pats-Saints kettősért szorítok,de valahogy ez a Dallas szimpatikus nekem nagyon évek óta,így örülök a sikerüknek, hátha tovább folytadóik, ki tudja?!
Viszont azért Lawrence ostobaságánál szerintem neked is felötlöttek az elmúlt évek, jézusom,akkorát csaptam a padlóba dühömben,amikor azt a megszerzett labdát kiejtette,és nem tartotta meg...bahh...azt hittem hogy megint egy ilyen banánhéjon csúsznak el,szerencsére utána javított...
Szóval arról az oldalról Go Cowboys, megnéznék egy Pats-Cowboys SB-t
Hatalmas rizikó, de nem lennék meglepődve, ha Jackson úgy alakítaná majd a dolgokat, hogy 2016-ban rá tudjanak repülni KD-re.neobarca írta:Annál jobban várom a nyarat. Persze ahogyan ismerem a Knicks filozófiáját, majd jól túlfizetünk valakit aztán megint nézelődhetünk szebb napokra várva. Minden esetre papíron ígéretes csapatot lehetne összehozni Melo mellé. NYC azért nagy piac és Jackson is dontő lehet egyes játékosok fejében. Meglátjuk.![]()
![]()
Köszi! Ennek fényében kifejezetten tetszik a csere. Annál jobban várom a nyarat. Persze ahogyan ismerem a Knicks filozófiáját, majd jól túlfizetünk valakit aztán megint nézelődhetünk szebb napokra várva. Minden esetre papíron ígéretes csapatot lehetne összehozni Melo mellé. NYC azért nagy piac és Jackson is dontő lehet egyes játékosok fejében. Meglátjuk.PCsabi írta:Jeff Green, Jimmy Butler, Tristan Thompson, Ellis, Rondo, Monroe, M. Gasol, Knight, Asik, Reggie Jackson, Dragic, Aldridge, Matthews.
KATTneobarca írta:Lesznek nyáron nagy nevek a piacon?![]()