csababarca írta:
Nem vagyok Cowboy, de utóbbi években mindig drukkoltam,hogy lépjenek már át magukon...
Emlékszem,volt olyan hogy azon ment el fontos meccs, talán a PO-ba jutás, hogy Dez Bryant elkapott egy TD-t de leérkezéskor a kisujja kilógott a célterületről...meg egyéb balekságok,balszerencsék hada.
Végre ebben az idényben ezek limitálva lettek, örülök neki, Pats-Saints kettősért szorítok,de valahogy ez a Dallas szimpatikus nekem nagyon évek óta,így örülök a sikerüknek, hátha tovább folytadóik, ki tudja?!
Viszont azért Lawrence ostobaságánál szerintem neked is felötlöttek az elmúlt évek, jézusom,akkorát csaptam a padlóba dühömben,amikor azt a megszerzett labdát kiejtette,és nem tartotta meg...bahh...azt hittem hogy megint egy ilyen banánhéjon csúsznak el,szerencsére utána javított...
Szóval arról az oldalról Go Cowboys, megnéznék egy Pats-Cowboys SB-t

Nos, egy elég vaskos könyvet lehetne írni az elmúlt jó pár év hasonló baromságairól, aki kitartott mellettük, mind rászolgálna már, h végre vmi nagyot virítsanak a srácok. Ehhez idén minden adott lett végre, de rögtön az első komoly lépésnél máris jöttek a marhulások... A könnyű labdák forró krumplivá válásai, fuble, megcsinált nagyjáték, amit annulált egy felesleges szabálytalanság (D és O oldalon egyaránt), stb... Szerencsére később ebbe a mókuskerékbe beszállt a Lions is, így sikerült kigyötörni a győzelmet.
LAwrence meg tényleg annyira klasszik Cowboys hibát vétett, ami után már fel is készültem lelkileg, h vhogy tuti visszaengedjük TD-re a Detroitit vmi hülyeséggel, bukó az egész. De aztán volt még a sorsnak egy fintora, ráadásul milyen hollywoodi sztorival

Abban a pillanatban elkezdtem mormolni egy röpke imát: ne legyen zászló, ne legyen zászló...
Mindenesetre innét kezdve már nem fog beleférni nemhogy ennyi, de talán egy "old school Cowboys" megoldás sem, mert köyörtelenül megbüntetik, nem lesz ilyen mákunk még egyszer.
Nagyon bízom a srácokban, megérdemelnénk már. De ugye a foci nem érdemekre megy, hanem pontokra, így nagyon komolyan össze kell szedni magát mindenkinek. A potenciál megvan, de 200% fog kelleni még így is a Lambeau-n... (Ráaádsul sajnos pont egybeesik az ATMA elleni bajnokival, ami 21kor lesz, az NFL meg 19kor

De majd az egyik tv-n, a másik gépen fog futni és majd kancsalítok, h mindkettőt lássam egyszerre

)
És oké, legyen akkor Dallas-New England SB