Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan.Alexander Mahone írta:Nagyon nagy szégyen lesz a Ferrarinak, ha ilyen bundával, csalással se tudnak majd nyerni.![]()
Nehogy már Alonso érezze rosszul magát, mert szegény Vettelt megbüntették jogosan. Nem kell szabályt szegni, és nem lenne ez.hát igen Matyi, én szégyellném kb, ha ilyen esélyek kellenek ahhoz,h legyen sansza nyerni """"""végre"""""" egy VB-t. Bár fejleszteni,és erőből megverni az ellenfeleket nehezebb a Ferrarinál úgy tűnik, mintsem a mások hibájára, gondjaira várni.
18Barca99 írta:Ozsi amúgy az a lényeg, hogy Alonso tehet róla, hogy kifogyott a benzin a Vettelke kocsijából, sőt szerintem ő szívta le belőle, mert már máshogy nem lehet megállítani miszter poleból tudok nyerni-t. A többi esetnél is mind mind ALonso és a Ferrari tett keresztbe a csapatoknak. Az már nem is fontos, hogy idén a legmegbízhatóbb a Ferrari mind csapatmunkába mind technikailag. Csak az autó nem olyan gyors.
kérlek legközelebb olvasd el még1x.ozsimiki írta:
Elképesztő ez az emberpersze nem tehet róla,h ilyen Istentelen nagy mákja van,
Azt a szabályt négyszer lehet megszegni, és csak akkor van bünti.Mikaos írta: Ami érdekes, hogy a Ferrari nem kapott büntetést, amiért e hétvégén kétszer is felhasználták a "túlórázást", amit elvileg nem szabadna. Vajon milyen indokkal győzhették meg az FIA-t a meghallgatáson?
Így van Lewis odapörköltmiihii írta:Muhaha, még jó, h mennyire mondtam, h egyértelmű lesz a Vettel pole
Igen gyors volt Lewis, nagyon odatette magát, de mivel tudhatjuk, h bármikor előkerülhet 3-4 tized a RB-ból, így nem izgultam egy kicsit sem. De a végére csak meglett az első hely, ami váratlan fordulat, de ez már tetszik
Holnap baromira el kell kapni a rajtot és tartani Vettelt, aztán ha rá odaérnek a többiek, akkor egy kis lélegzethez kellene jutni, amíg viaskodnak.
Erre a legjobban a gazdaságból lehet példát hozni. A nagy cégek nem tudnak fejlődni olyan ütemben, mint a kicsik , mert nincs meg az innováció nem tudnak már újat kitalálni. Ez van az F-1ben is egy külső kis csapat sokkal gyorsabban tud fejlődni és sikereket elérni, ha meg van a biztos anyagi háttér, mint az aki már évtizedek óta nyomja az ipart és olyan túlságosan nagy különbséget nem lát. Szóval ez egy alap szisztéma, majd a nagyok vissza fognak térni a helyükre, ha elkezdik alkalmazni azt, amit a kisebb innovatívabb csapat összerakott.ozsimiki írta:...
Azért nem írtam akkoriban a rémunalmat, mert egyrészt az egy igen váratlan sorozat volt, de még fontosabb, h azzal is csak elvileg szorosabb lett a tabellaozsimiki írta: Valamint amikor a Meki nyert nem oly rég zsinórban 3 versenyt, akkor nem láttam Miihiitől sem a rémunalmas részt
Nemtom te milyen izgalmakat láttál ma, de ha a kormánycsere is annak számít, akkor igazad van, a kis dolgoknak is örülni kellBob_Marley írta:Én ebbe nem folyok bele túlzottan, Hamilton 4ik helyezésének örülök, bízom benne azért még dobogó is lesz idén.Miihiivel nem értek egyet hogy unalmas lenne a dolog, ma is remek futam volt sok izgalommal defektekkel előzésekkel gumitaktikával kormánycserével, s a VB álláson is 13 pont az semmi (akármilyen képet mutatnak is a mostani versenyek) és a 3ik helyért is öldöklő a csata.És összességét nézve is remek kis idény ez szerintem.
Szerintem sem rosszak. Szoros lesz ez, főleg,h elfogytak a tavalyi generátorok a bikáknál. (az ideiek trék voltak, lett is két kiesés a következménye, betették a tavalyiakat, azokkal no problemo, de elfogynak...reménykedek,h nem úgy dől el a VB,h Vettel vezet, aztán kiesik, Alo meg pattanózik megint...)piton írta:Azért ez a Ferrari sem olyan gyenge mint ahogyan sokan mondják. Csak ezzel is Alonso érdemeit akarják egyesek nagyobbítani. (azt se mondom, h nem jó versenyző)
Az év közepén Valencia, Montreal, Silverstone, Hockenheim majd Monza, Spa és most Korea óta egyáltalán nem olyan rossz az autó, a Mekiket könnyen verik, és a Red Bull főleg Webber is alig jár előttük.
Év elejéhez képest ők is rengeteget fejlődtek, nincsenek ott egyáltalán rossz mérnökök.
Inkább megbízhatóak mint gyorsak. Bár a szezon közepe óta, most vannak a Meki elött, egyrtelműen az év közepén 3. helyre szorultak. Igazából most itt Indiában villantottak, de itt is csak a versenytempót kell kiemelni. Az egykörös sebességgel, a kanyarokban a stabilitással még gondok vannak. Ott még mindig 3. a csapat.piton írta:Azért ez a Ferrari sem olyan gyenge mint ahogyan sokan mondják. Csak ezzel is Alonso érdemeit akarják egyesek nagyobbítani. (azt se mondom, h nem jó versenyző)
Az év közepén Valencia, Montreal, Silverstone, Hockenheim majd Monza, Spa és most Korea óta egyáltalán nem olyan rossz az autó, a Mekiket könnyen verik, és a Red Bull főleg Webber is alig jár előttük.
Év elejéhez képest ők is rengeteget fejlődtek, nincsenek ott egyáltalán rossz mérnökök.