Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem az a tipus akit meg szoktak büntetni.S.Agüero írta:Következő ilyennél 10 rajthelyes büntetést kap.
Szerencsére nem lett belőle büntetés, szép is lett volna, ha egy teljesen tiszta pole-t elvesznek Sebastiantól. Fekszik a pálya az autónak, látszik abból, hogy végre Webber is oda tudott érni az elejére. Reméljük holnap is ott marad, Vettel mögött, de Alonso előtt. Mekik sajnos most pont hátul vannak, jó lenne ha a verseny során a spanyol elé tudnának keveredni.ab1daL írta:A Japán Nagydíj sportfelügyelő testülete magához rendelte az időmérőt az élen záró Sebastian Vettelt, mert a Ferrari bepanaszolta, hogy feltartotta Fernando Alonsót a kvalifikáció 3. szakaszában.
Húú...6-12. hely...ez azért elég erősMikaos írta:Írjátok, hogy az F1 technikai sport, és az autó teljesítménye is kell a VB-győzelemhez. Egyértelmű!
Itt szerintem sokaknak azzal van baja (nekem is), hogy a Ferrari messze nem a legjobb autó.
2-3 futamot leszámítva a Ferrari a 6-12.hely között kóricáló autó. Az mindig nagyon furcsa látvány, ha olyan autóval vezetik a bajnoki tabellát, ami a középmezőnyben kullog az esetek jó részében.
Azon túl, hogy Alonso előzni szokott (vagy "konkrétan", vagy taktikával) versenyenként 2-3 autót, legalább ugyanennyi ki is esik előle az adott futamon. Az már csak egy plusz tényező, hogy állandóan a VB-cím esélyesek pottyannak ki előle.
Örülnék, ha kicsit "helyrebillenne" a mérleg: ennyire "ne vezesse" már egy közepes autó a bajnokságot. Tehát azért a szerencsének is vannak szintjei, és ez egy elég magas szint![]()
(természetesen Alonso tudása felett - de ahhoz elég kevés köze van az ő tudásának, hogy kiesnek előtte mindig)
Én mindig ezt mondtam, hogy egy olyan sportban vagyunk, ahol pakkban kell nézni a dolgokat. Autó-pilóta. Itt egy komplett csapatról van szó. Biztosan a csillagok állása miatt melegedik túl néha a generátor az RB-ben, és nem a Ferrariban.Mihu írta:Engem az zavar, hogy bármi történik a többiekkel, az mindig Alonso szerencséje. Főleg az amikor Ozsi ki van akadva azon, hogy Alonso autója mióta nem állt meg, bezzeg Vettelnek, meg Hamiltonnak már hányszor, és emiatt milyen malaca van állandóan, és most már igazán levehetné róla a kezét Fortuna, és megállhatna alatta is egyszer a kocsi. Erre szinte szó szerint emlékszem, hogy leírta. Technikai sport. Egy bajnok Forma1-es autó úgy néz ki, hogy gyors, és megbízható, de nem feltétlenül a leggyorsabb. Lásd McLaren Kimi alatt. Arról nem Alonso és a Ferrari tehet, hogy a többieknek nem sikerült olyan megbízható autót összerakni, mint az olaszoknak. Az nem mázli, malac, mák, szerencse, stb. hanem mérnöki teljesítmény. Egész egyszerűen könnyebb a malacra, a szerencsére fogni a dolgokat, mint elismerni, hogy a spanyol kocsija megbízhatóbb mint a többieké, és emellé még Alonso is kellően konstans jó teljesítményre képes.
Csak mert szépen sikerült a lényeget kiszűrnöd, így először is Karthikeyan másodszor volt ott egy smiley harmadszor azt gondolom nem sikerült megtalálni mikor ezt írtam:S.Agüero írta:Igen, egyértelműen csakis neki kedvez ez. Minden kedvez neki. Istenem... mindenre ezt mondjátok már. Ugyanúgy kedvez ez Vettelnek vagy Karthikayannak, mint Alonsonak.s ha nagyon lesarkítom még ez is Alonsonak kedvez Lewis most pár évig valószínűleg kiesik a Vb esélyesek klubjából.
Arra nem térek ki, hogy volt ott egy ha nagyon lesarkítom kijelentés.Ami az én szöveg értelmezésemben egy roppant leegyszerűsített akár ironikus kifejezést takar.Bob_Marley írta:
S nem a makker Alonso meg ilyeneket akarom ebből leszűrni, év végén ez is fontos hogy az nyer akinek a kocsija megbízható is volt.
Igazából abszolút az ő malmára hajtja a vizet, hogy kicsit hasonlattal élve olyan a szitu, hogy Alonso áll a hegy tetején jön 3-4 hegymászó felfelé, de egymással marakodva 1nek mindig elszakad a kötele s lezuhan, Alonso meg vígan teázik fent a hegycsúcson.
2009-ben és 2010-ben is Abu-Dhabiban volt az évadzáró, (Vettel ott nyerte meg a VB-t, ki ne emlékezne erre?). Viszont tavaly óta megint Brazíliában van és lesz.S.Agüero írta:Eddig sem volt utolsó futam szerintem.Eazzy írta: Már nem Abu Dhabi az uccsó futam?
Én úgy emlékszem, mindig is Brazíliában volt, de most tuti hogy ott lesz, megnéztem a hivatalos honlapon.Eazzy írta:Na te most melyikről beszélsz?S.Agüero írta:
Eddig sem volt utolsó futam szerintem.
Mert amióta van Abu Dhabi, azóta az a szezonzáró, korábban meg általában Brazília volt.
Na te most melyikről beszélsz?S.Agüero írta:Eddig sem volt utolsó futam szerintem.Eazzy írta: Már nem Abu Dhabi az uccsó futam?
Már nem Abu Dhabi az uccsó futam?S.Agüero írta:Vajon most is olyan nagy futamot fog menni Brazíliában, mint anno 2006ban?