2012.10.05. 17:32:29
Én most is azt mondom, hogy Alonso előnye nem fog kitartani Vettellel szemben, a legnagyobb baj számára, hogy nem csak a Red Bull gyorsabb nála, hanem a McLaren is, és gyakran "vehet" majd tőle el pontokat egy-egy Lotus, Sauber, Mercedes, Williams pilóta is. 6 futam még rengeteg, szerintem 3-4 verseny múlva már nem ő vezet.
A szerencse témába inkább nem megyek bele, mert egy oldal is kevés lenne, de legyen elég annyi, hogy nagy szerepe van ebben a sportban (is).
Schumacher visszavonulásához: habár az általam legkevésbé kedvelt két sportoló egyike (a másik Vettel), ennek ellenére örültem volna, ha marad még egy-két szezont, szerintem nagyon jól teljesített, igaz többször hibázott, de ez benne van. Még 6 futama van egy esetleges győzelemre, de ha nem jön össze az se lehet neki nagy gond, így is örülhet, hogy annyi éven keresztül milyen remek versenygépei voltak. A Ferrariban megnéztem volna, Alonsóhoz képest milyen produkcióra képes, de ez már nem derül ki. Azért jó volt úgy is látni, hogy nem egy fél-egy másodperccel gyorsabb autóban ül, mint a többiek. Egy nagy versenyzői karrier utolsó futamait követhetjük végig a következő néhány hétben.
Már csak Massa és Webber helyére kellene valaki, és kész a generációváltás, igaz utóbbiban még lehet pár jó év.
Habár már régebbi hírek, de átment a szigorított első szárny teszten a McLaren és a Red Bull is.
Előbbihez kapcsolódó még, hogy Button autójában is felfedezték ugyanazt a hibát, ami miatt Hamilton kiesett az élről Szingapúrban, így váltócsere plusz öt rajthely.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."