Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én követem,meg LG-t is tudom hogy szereti.L.Messi 10 írta:Néz innen valaki pankrációt? Ha igen ki a kedvenced?
Régebb sokat néztem. Nálam Cena a nr.1L.Messi 10 írta:Néz innen valaki pankrációt? Ha igen ki a kedvenced?
Remek video.Kovi írta:Nem tudtam, hova tegyem.
http://www.youtube.com/watch?v=o7562-XR ... re=related
Elképesztő évet zárt a spanyol sport. Ez a vidi meg zseniális.
Iniesta-Nadal-Pau, nem rosszKovi írta:Nem tudtam, hova tegyem.
http://www.youtube.com/watch?v=o7562-XR ... re=related
Elképesztő évet zárt a spanyol sport. Ez a vidi meg zseniális.
Már megy a darts-vb, bet365-ön lehet nézni (sportfogadós oldal, regelni kell), nagyon jó minőség, csak nem tudom kitenni nagy képernyőre.Kovi írta:Valaki nem tudja, mi újság van a darts vb-vel? Valamikor így újév tájékán szokták rendezni, de asszem' már tavaly sem volt hozzá szerencsém. Vagy a Sport TV már nem szokta közvetíteni?
Még a végén Daffynak lesz igaza...ozsimiki írta:Zürichben tart a Rafa-Federer jótékonysági tenisz meccs.
első szettet Nadal nyerte 6-4re, másodikban break előnnyel vezet Federer.
eurosport.
Vamos!
szerk: holnap Madridban ugyanők játszanak, csak akkor Nadal alapítványa javára.
Érdekes.ozsimiki írta:Akik nézték,nézik a sport1en a Heti helyzetet, hallhatják,h mi a különbség Nadal és Federer között. bár eddig azt hittem,h Federer is egy szerény tag,pályán ez jön le,de öltözőben és a többi teniszezővel már keményen Janiskodik állítólag. míg Rafa ott is korrekt![]()
Jah és ezt Temesvári Andrea mondta,aki mindkettővel találkozott személyesen, és azelőtt nagy Federer rajongó volt (azt hozzátette,h a játékát még mindig bírja),de csalódott azért a svájciban, míg Rafánál ugyanazt látta ami le is jön,h mindenkivel korrekt,és szerény.
Real Szurkoló, ha minden igazFecooo írta:csak csatlakozni tudok hozzátok, Nadal legnagyobb erénye a tudása mellett a szerénysége... (ugye nem kell mondanom, melyik csapat játékosaival lehet összehasonlítani a focisták közül![]()
)
ha szigorú akarnék lenni, Rafának egy nagy hibája van mindössze...
( nah mi az?)
Ez egyébként Titinél is így vanozsimiki írta:Akik nézték,nézik a sport1en a Heti helyzetet, hallhatják,h mi a különbség Nadal és Federer között. bár eddig azt hittem,h Federer is egy szerény tag,pályán ez jön le,de öltözőben és a többi teniszezővel már keményen Janiskodik állítólag. míg Rafa ott is korrekt![]()
Jah és ezt Temesvári Andrea mondta,aki mindkettővel találkozott személyesen, és azelőtt nagy Federer rajongó volt (azt hozzátette,h a játékát még mindig bírja),de csalódott azért a svájciban, míg Rafánál ugyanazt látta ami le is jön,h mindenkivel korrekt,és szerény.
Én néztem és én is hasonló véleményen vagyok. Azt hittem, hogy Roger is hasonló karakter a magánéletben, mint Rafa. Nadal igazi példakép lehet minden sportoló számára...ozsimiki írta:Akik nézték,nézik a sport1en a Heti helyzetet, hallhatják,h mi a különbség Nadal és Federer között. bár eddig azt hittem,h Federer is egy szerény tag,pályán ez jön le,de öltözőben és a többi teniszezővel már keményen Janiskodik állítólag. míg Rafa ott is korrekt![]()
már rájöttem,h miért nem hozott engem lázba,és miért nem figyeltem annyira fel rá, hát mert rövidpályás vb. az nekem vhol nem az igazi,nem is érdekel annyira,persze remélem jól fogunk szerepelni....de ez nekem olyan mint fociban a felnőtt vb kontra ifi vb (tegyük fel,h nem vagyunk érintve egyikben semkanty írta:Basszus, látszik, h mostanába szinte semmi szabadidőm sincs, ha nem nézek be a topicba akkor nem is tudnám, h zajlik a VB.
Hajrá magyarok, remélem sok szép eredményt elérnek a mieink. Hajrá Jakabos Zsuzsa.![]()