messideco írta:Kíváncsi vagyok arra, hogy kinek mi a nr.2 sport a foci után, esetleg előtt.
Nekem személy szerint a profi ökölvívás. Habár nem vagyok igazán témában benne, de mindig is ámulva figyelem a közvetítéseket. nagyon nagy erő, kitartás és szív kell hozzá. Már gyerekkoromtól elbűvölt a box. Kedvencem: Erdei és Valuev
Érdekes téma
Nekem:
1.Foci-Barcelona-Ferencváros
2.Kézilabda-Nő:FTC Férfi:FTC-Veszprém
3. Na ez minden

Rohadtul bírom az amerikai focit régebben játszottam is haverokkal hobbi szinten, de kedvenc csapatom nincsen. Kosárlabdát is megnézem, régebben jobban néztem, a San Antonio Spurs volt a kedvencem, de már nem nagyon nézem. Úszást is szeretem.
Csak a küzdősportokkal nem vagyok barátságban, habár a cselgáncsot régen szerettem. De a box,K1, birkózás nem az én világom, bár ha magyar van mondjuk az Olimpián vagy a TV-ben, és nincs jobb dolgom, akkor megnézem

Tavaly még eléggé aktívan néztem az F1-et de már azt is csak 10-20 percekre nézem. Talmácsival is így voltam, 2006/08 között rendszeresen néztem, de 2009 óta nem veszek annyi energiát, hogy leüljek megnézni egy 10-20. helyet. Meg mondom, küzdősportokon kívül szinte bármit megnézek.
Kíváncsi vagyok a többiek kedvenc sportágára is