Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hova valósi vagy?gergo9 írta:Jelen!Mihu írta: Tényleg egyébként van itt aki szeret horgászni rajtam kívül?Nem úgy értem hogy egy évben 1x-2x elmegy pecázni, hanem mondjuk egy évben többször. 10-20 akár több alkalommal is.
![]()
Még középiskolás koromban rengeteget jártam ki. Mostanában viszont nagyon kevés rá az időm.
Szinte csak ragadozóhalra horgásztunk, pedig most ősszel is itt lenne a jó idő csukázni de egyszeruen nem jutok már ki a partra.
Jelen!Mihu írta: Tényleg egyébként van itt aki szeret horgászni rajtam kívül?Nem úgy értem hogy egy évben 1x-2x elmegy pecázni, hanem mondjuk egy évben többször. 10-20 akár több alkalommal is.
És nyert is Federer.ozsimiki írta:Djoko-Fed most megy élőben sport 2sen.
5-7 az első szett, 2.ban is breakelt az elején a svájci.
Két napja néztem meg ismét én is, nem voltak rossz meccsek nahfcbarca0827 írta: Arturo Gatti vs Micky Ward A legnagyobb bunyók.![]()
Valuevnek semmilyen BOX-hoz nincs köze.messideco írta:Jah igaz, nem vettem észre. Profi, vagy nem profi, de LEGYEN BOX!!!
nah... valuevnek sok köze van a PROFI boxhozmessideco írta:Kíváncsi vagyok arra, hogy kinek mi a nr.2 sport a foci után, esetleg előtt.
Nekem személy szerint a profi ökölvívás. Habár nem vagyok igazán témában benne, de mindig is ámulva figyelem a közvetítéseket. nagyon nagy erő, kitartás és szív kell hozzá. Már gyerekkoromtól elbűvölt a box. Kedvencem: Erdei és Valuev![]()
Érdekes témamessideco írta:Kíváncsi vagyok arra, hogy kinek mi a nr.2 sport a foci után, esetleg előtt.
Nekem személy szerint a profi ökölvívás. Habár nem vagyok igazán témában benne, de mindig is ámulva figyelem a közvetítéseket. nagyon nagy erő, kitartás és szív kell hozzá. Már gyerekkoromtól elbűvölt a box. Kedvencem: Erdei és Valuev![]()
Törvényszerű volt, h jönni fog a vereség. Ő sem gép. Az is érthető szerintem, h egy ilyen sorozat után amilyent produkált Rafa egy kicsit kienged fejben, lehet, h ez csak tudatalatti volt, de ez is elég egy vereséghez.P.U.Y.O.L. írta:Nadal alapjába véve nem ilyen típus. Nehezen tudom elképzelni, hogy mostantól "csak" a GS-ekre fog igazán koncentrálni, de majd az idő mindent megmagyaráz...ozsimiki írta:Nadal tegnap kikapott Melzertől, fejben nem volt elég erős. Lehet az lesz mostantól amit Federer csinál pár éve,hogy a GS-ekre szedi össze magát kegyetlenül, és az egyéb tornákon meg csúsznak be folyamatosan a meglepik.
Fed-Djoko elődöntő lesz ugyanezen a versenyen.
Nadal alapjába véve nem ilyen típus. Nehezen tudom elképzelni, hogy mostantól "csak" a GS-ekre fog igazán koncentrálni, de majd az idő mindent megmagyaráz...ozsimiki írta:Nadal tegnap kikapott Melzertől, fejben nem volt elég erős. Lehet az lesz mostantól amit Federer csinál pár éve,hogy a GS-ekre szedi össze magát kegyetlenül, és az egyéb tornákon meg csúsznak be folyamatosan a meglepik.
Fed-Djoko elődöntő lesz ugyanezen a versenyen.