Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is tetszik, érdekes sport, bár úgy látom a szabályok még nem teljesen tisztáksjd írta:Eurosporton ma adtak egy nagyon jó sportot, nemtom mi a magyar neve, wikin ír vagy ausztrál focinak hívják.
A lényege h olyan, mint a foci meg a rögbi keveréke, csak a labdát nem lehet sokáig megfogni. Pontozásnál meg van kapu, ahova 3 pontot ér berúgni, meg a rögbiben megszokott rudak, ahol kevesebbet ér.
Itt egy kis videó, nekem nagyon tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=TEAbWrdB9XU
"Szegény" David sehol sem nyugodhatFernando írta:Első komment:kanty írta:David Haye karambolozott
Nyilvánvaló, hogy a másik autóban a Klicsko fivérek ültek.
Első komment:kanty írta:David Haye karambolozott
Gratulálok Neki.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni ... n-2049889/
Gratulálok Berkinek! Jó végre őt aranyérmesként látni![]()
Ez nagyon jó hír. Az afrikai figura nem lehet ellenfél. A bemutatkozása Amerikában remélem K.O.-val kezdődik! (mert az nem kérdés szerintem, hogy megveri...)kanty írta:http://www.profiboksz.hu/2010/10/18/sze ... -videoval/
Na végre!!![]()
Itt a a rég várt nagy lehetőség Zsolti előtt, ha ez mind igaz akkor már csak rajta múlik, h mit hoz ki ebből az amerikai kalandból.
Hajrá!!!
nem volt kedvem névlegesíteni,így csak odaírtam,h még vagy 20sportot nézek, ez igaz is, köztük van a snooker,pool,darts,póker, csocsó, de utóbbi 4et főleg űzöm.kennyke04 írta: Am szomorúan látom, h a jó öreg kocsmasportokat nem is írta még senki rajtam kívül
Am, abból a szempontból tényleg vicces, hogy sportnak nem neveznénk, de én szeretek kő papír ollóznimiihii írta:
Azazaz!![]()
H is felejthettem ki a kedvencemet...Kő-papír-olló verseny,ezdedurva![]()
És világversenyt rendeznek belőle,elképesztőA magyar bajnokságban (már ha van ilyen) el kéne indulnom.De előtte egy edzőtábor rám férne,mert a papíromon még van mit csiszolni
Aztán irány egy tengerentúli v ázsiai hakni,tapasztalatszerzés céljából.Közben meg természetesen videón elemezni az ellenfeleket,az árulkodó jeleket ellesendő (mint a pókerban...)
Azazaz!fcbarca0827 írta:Ennél, már csak a kő-papír-olló volt kínosabb.miihii írta: Legutóbbival nem tudom ki találkozott már.Én Eurosporton láttam néhányszor,és elég keményMűanyag poharakat kell villámilag piarmisba építeni,majd visszabontani.Gyerekek,elképesztő h tolják a srácok
![]()
Amúgy, tényleg jól nyomták a kölkök.
Ja, azokat is szoktam néznimessideco írta:Szép kis lavinát indítottam el
Kedvelitek az erős emberek versenyét, vagy a favágó versenyeket? Azok is nagyon érdekesek
Ennél, már csak a kő-papír-olló volt kínosabb.miihii írta: Legutóbbival nem tudom ki találkozott már.Én Eurosporton láttam néhányszor,és elég keményMűanyag poharakat kell villámilag piarmisba építeni,majd visszabontani.Gyerekek,elképesztő h tolják a srácok
Igen.gergo9 írta:[
Meglestem a Klicsko-Briggs összecsapást.
Én előzőleg azt gondoltam hogy lehet benne meglepetés is de vajsima volt.
Az ezelőtti meccseken mintha gondok lettek Klicskó gyorsaságával, kondijával igazából olyan kiégés szaga volt Briggs meg ledobott egy 10-est.
De ez megint az a Vitali volt akit nagyon bírok, óriási verést osztott ki megint.
Igazából én őt bírom jobban az ökölvívásról az öccse többet tud viszont Vitalij keményebb,agresszívabb, nagyobb szíve van ehhez a sporthoz.
Nagyon bírom mikor néha el-el találják komolyabban aztán elgurul a gyógyszer és beindul a zuzda.
Pl egy elég régi de számomra emlékezetes meccsen, itt Belinski elgáncsolja , a balga.
http://www.youtube.com/watch?v=_fJdKJjD_ew
Sokkal eladhatóbb bunyót csinál mint az öccse. És könnyen lehet hogyha a teste nem hagyta volna cserben 2x is akkor még mindig veretlen lenne.
Arra a környékre amerre teMihu írta: Hova valósi vagy?![]()
hát ja igaz..évente kb 3-4 nagyverseny van a tv-ben...de az a rozz h sokan azt se tudják h mi az pedig 1ik legsikeresebb magyar sport..S.Agüero írta:Nálam népszerű.XaviMessifan írta:látom nemigazán népszerü a kajak- kenu...![]()
Kajak-kenuban az a rossz, h nagyon ritkán van.
1 évben kb. 1 nagyobb verseny van. VB vagy EB vagy világkupa vagy olimpia....
Nálam népszerű.XaviMessifan írta:látom nemigazán népszerü a kajak- kenu...