Egyéb Sportok
Eurosporton ma adtak egy nagyon jó sportot, nemtom mi a magyar neve, wikin ír vagy ausztrál focinak hívják.
A lényege h olyan, mint a foci meg a rögbi keveréke, csak a labdát nem lehet sokáig megfogni. Pontozásnál meg van kapu, ahova 3 pontot ér berúgni, meg a rögbiben megszokott rudak, ahol kevesebbet ér.
Itt egy kis videó, nekem nagyon tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=TEAbWrdB9XU
A lényege h olyan, mint a foci meg a rögbi keveréke, csak a labdát nem lehet sokáig megfogni. Pontozásnál meg van kapu, ahova 3 pontot ér berúgni, meg a rögbiben megszokott rudak, ahol kevesebbet ér.
Itt egy kis videó, nekem nagyon tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=TEAbWrdB9XU
- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://www.nemzetisport.hu/rali/szenzac ... k-2049968/
wow
mostanában nem követtem a rallyt, nem is hittem volna,h Magyarok ilyen előkelő helyen lehetnek
Loebnak pedig GRT az újabb VB-hez, legjobb
wow

Loebnak pedig GRT az újabb VB-hez, legjobb

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
"Szegény" David sehol sem nyugodhatFernando írta:Első komment:kanty írta:David Haye karambolozott
Nyilvánvaló, hogy a másik autóban a Klicsko fivérek ültek.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Első komment:kanty írta:David Haye karambolozott
Nyilvánvaló, hogy a másik autóban a Klicsko fivérek ültek.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Gratulálok Neki.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni ... n-2049889/
Gratulálok Berkinek! Jó végre őt aranyérmesként látni![]()

Eddig mindig volt egy kinai aki jobb volt nála, de szerencsére ez a sorozat most megszakadt.

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni ... n-2049889/
Gratulálok Berkinek! Jó végre őt aranyérmesként látni
Gratulálok Berkinek! Jó végre őt aranyérmesként látni

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ez nagyon jó hír. Az afrikai figura nem lehet ellenfél. A bemutatkozása Amerikában remélem K.O.-val kezdődik! (mert az nem kérdés szerintem, hogy megveri...)kanty írta:http://www.profiboksz.hu/2010/10/18/sze ... -videoval/
Na végre!!![]()
Itt a a rég várt nagy lehetőség Zsolti előtt, ha ez mind igaz akkor már csak rajta múlik, h mit hoz ki ebből az amerikai kalandból.
Hajrá!!!
http://www.profiboksz.hu/2010/10/18/sze ... -videoval/
Na végre!!
Itt a a rég várt nagy lehetőség Zsolti előtt, ha ez mind igaz akkor már csak rajta múlik, h mit hoz ki ebből az amerikai kalandból.
Hajrá!!!

Na végre!!

Hajrá!!!

-
- Entrenador del Barça
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy a sport 1- nek nincs-e online közvetítése? Elromlott a tv-m és nagyon érdekelne az esti nfl meccs! HA esetleg tudtok valami linket, akkor dobjatok légyszíves!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem volt kedvem névlegesíteni,így csak odaírtam,h még vagy 20sportot nézek, ez igaz is, köztük van a snooker,pool,darts,póker, csocsó, de utóbbi 4et főleg űzöm.kennyke04 írta: Am szomorúan látom, h a jó öreg kocsmasportokat nem is írta még senki rajtam kívül
sorrendet nem tudok felállítani, dartsból pl csak az év végi/eleji VB köt le,annak óriási hangulata van. mindkettő szervezetének,de főleg a profibbnak,ahol Taylor és Barneveld dobálgatja a 9 nyilasakat

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Am, abból a szempontból tényleg vicces, hogy sportnak nem neveznénk, de én szeretek kő papír ollóznimiihii írta:
Azazaz!![]()
H is felejthettem ki a kedvencemet...Kő-papír-olló verseny,ezdedurva![]()
És világversenyt rendeznek belőle,elképesztőA magyar bajnokságban (már ha van ilyen) el kéne indulnom.De előtte egy edzőtábor rám férne,mert a papíromon még van mit csiszolni
Aztán irány egy tengerentúli v ázsiai hakni,tapasztalatszerzés céljából.Közben meg természetesen videón elemezni az ellenfeleket,az árulkodó jeleket ellesendő (mint a pókerban...)

Am szomorúan látom, h a jó öreg kocsmasportokat nem is írta még senki rajtam kívül

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- miihii
- KHAL
Azazaz!fcbarca0827 írta:Ennél, már csak a kő-papír-olló volt kínosabb.miihii írta: Legutóbbival nem tudom ki találkozott már.Én Eurosporton láttam néhányszor,és elég keményMűanyag poharakat kell villámilag piarmisba építeni,majd visszabontani.Gyerekek,elképesztő h tolják a srácok
![]()
Amúgy, tényleg jól nyomták a kölkök.

H is felejthettem ki a kedvencemet...Kő-papír-olló verseny,ezdedurva

És világversenyt rendeznek belőle,elképesztő

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ja, azokat is szoktam néznimessideco írta:Szép kis lavinát indítottam el
Kedvelitek az erős emberek versenyét, vagy a favágó versenyeket? Azok is nagyon érdekesek

Nálam:
1. foci
2. K1
3. F1
4. tenisz
5. pankráció (már amennyiben ezt sportnak tekintjük, ha nem, akkor még talán a téli sportokat tenném ide)
A horgászatnak én is nagy szerelmese vagyok, de nekem is az a problémám, mint nektek, mostanában nincs időm rá.
1. foci
2. K1
3. F1
4. tenisz
5. pankráció (már amennyiben ezt sportnak tekintjük, ha nem, akkor még talán a téli sportokat tenném ide)
A horgászatnak én is nagy szerelmese vagyok, de nekem is az a problémám, mint nektek, mostanában nincs időm rá.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ennél, már csak a kő-papír-olló volt kínosabb.miihii írta: Legutóbbival nem tudom ki találkozott már.Én Eurosporton láttam néhányszor,és elég keményMűanyag poharakat kell villámilag piarmisba építeni,majd visszabontani.Gyerekek,elképesztő h tolják a srácok

Amúgy, tényleg jól nyomták a kölkök.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- miihii
- KHAL
NAh,én is lefirkálom a listát,bár nagyjából lehet tudni a munkásságom alapján
Első helyen az európai foci áll.
Mögötte szorosan egy hármas holtverseny:NFL-F1-MotoGP
Kosárlabda is jöhet időnként,bár ennek nagy híve jópár éve voltam,amikor még űztem is és rendszeresen jártam meccsre.
Pókert is nézek,de belenyalok rengeteg sportágba,én is mindenevő vagyok.Ilyen pölö a női kézi,jégkorong,vízilabda,pohárrakosgatás...
Legutóbbival nem tudom ki találkozott már.Én Eurosporton láttam néhányszor,és elég kemény
Műanyag poharakat kell villámilag piarmisba építeni,majd visszabontani.Gyerekek,elképesztő h tolják a srácok 

Első helyen az európai foci áll.
Mögötte szorosan egy hármas holtverseny:NFL-F1-MotoGP
Kosárlabda is jöhet időnként,bár ennek nagy híve jópár éve voltam,amikor még űztem is és rendszeresen jártam meccsre.
Pókert is nézek,de belenyalok rengeteg sportágba,én is mindenevő vagyok.Ilyen pölö a női kézi,jégkorong,vízilabda,pohárrakosgatás...

Legutóbbival nem tudom ki találkozott már.Én Eurosporton láttam néhányszor,és elég kemény

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Igen.gergo9 írta:[
Meglestem a Klicsko-Briggs összecsapást.
Én előzőleg azt gondoltam hogy lehet benne meglepetés is de vajsima volt.
Az ezelőtti meccseken mintha gondok lettek Klicskó gyorsaságával, kondijával igazából olyan kiégés szaga volt Briggs meg ledobott egy 10-est.
De ez megint az a Vitali volt akit nagyon bírok, óriási verést osztott ki megint.
Igazából én őt bírom jobban az ökölvívásról az öccse többet tud viszont Vitalij keményebb,agresszívabb, nagyobb szíve van ehhez a sporthoz.
Nagyon bírom mikor néha el-el találják komolyabban aztán elgurul a gyógyszer és beindul a zuzda.
Pl egy elég régi de számomra emlékezetes meccsen, itt Belinski elgáncsolja , a balga.
http://www.youtube.com/watch?v=_fJdKJjD_ew
Sokkal eladhatóbb bunyót csinál mint az öccse. És könnyen lehet hogyha a teste nem hagyta volna cserben 2x is akkor még mindig veretlen lenne.
Vitali esélyt sem adott az amerikainak. Rég láttam az öreget ilyen jól bokszolni. Briggset is megkell azért dicsérni, mert nem mindenki birta volna ki lábon a 12 menetet ilyen Klitchko rohamok után.
Jó meccs volt, csak egyhangú, de erről igazán nem az ukrán tehet.

-
- Director del Fútbol
Arra a környékre amerre teMihu írta: Hova valósi vagy?![]()

Más
Meglestem a Klicsko-Briggs összecsapást.
Én előzőleg azt gondoltam hogy lehet benne meglepetés is de vajsima volt.
Az ezelőtti meccseken mintha gondok lettek Klicskó gyorsaságával, kondijával igazából olyan kiégés szaga volt Briggs meg ledobott egy 10-est.
De ez megint az a Vitali volt akit nagyon bírok, óriási verést osztott ki megint.
Igazából én őt bírom jobban az ökölvívásról az öccse többet tud viszont Vitalij keményebb,agresszívabb, nagyobb szíve van ehhez a sporthoz.
Nagyon bírom mikor néha el-el találják komolyabban aztán elgurul a gyógyszer és beindul a zuzda.
Pl egy elég régi de számomra emlékezetes meccsen, itt Belinski elgáncsolja , a balga.
http://www.youtube.com/watch?v=_fJdKJjD_ew
Sokkal eladhatóbb bunyót csinál mint az öccse. És könnyen lehet hogyha a teste nem hagyta volna cserben 2x is akkor még mindig veretlen lenne.
-
- Capitá del Barça
hát ja igaz..évente kb 3-4 nagyverseny van a tv-ben...de az a rozz h sokan azt se tudják h mi az pedig 1ik legsikeresebb magyar sport..S.Agüero írta:Nálam népszerű.XaviMessifan írta:látom nemigazán népszerü a kajak- kenu...![]()
Kajak-kenuban az a rossz, h nagyon ritkán van.
1 évben kb. 1 nagyobb verseny van. VB vagy EB vagy világkupa vagy olimpia....

Més qué un Club!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nálam népszerű.XaviMessifan írta:látom nemigazán népszerü a kajak- kenu...

Kajak-kenuban az a rossz, h nagyon ritkán van.
1 évben kb. 1 nagyobb verseny van. VB vagy EB vagy világkupa vagy olimpia....
-
- Capitá del Barça
látom nemigazán népszerü a kajak- kenu... 

Més qué un Club!!!