Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor marad Lowry. Valaki mindenképpen kell, mert ez a csapat (ahogyan a többi sem) nem működik irányító nélkül.Bob_Marley írta:Csak se cetlitek nincs se olyan játékostok, aki érdekelne minket
Thunder legutóbbi 20 meccséből 18at megnyert, nem sokan ellenfelek nekik mostanában.neobarca írta: Mondjuk ennek az OKC-nek nem mi vagyunk az igazi ellenfele.
Griffin+Jordan féle magas állománnyal ez a Clippers szerintem nem lesz többre képes, mint tavaly. Max. második kört tippelnék. Rivers személyében van végre egy normális edzőjük, de festéken egyszerűen túl kevesek, büntetőzés, keménység, és skill szempontból is.Bob_Marley írta: Én a Clipperstől várok idén nagy durranást, s pl az OKC-re nagyon veszélyesek lehetnek.
De szerintem ő készült egy hasonlóra, utána rögtön tűrte is fel a felső ujját, legalább van amire fogni.socio66 írta: Mellesleg nem tudom láttátok-e Udrih wide open dobását, amiből a tábla szélét sikerült eltalálnia, a szilveszteri best of ma is bővül.
Én sem érzem feltétlenül hátránynak Melo hiányát, de az Udrih-Westbrook matchupnál nem tudom van-e viccesebb az nba-ben.Bob_Marley írta:Ezért fog nyerni a NY, figyeljétek majd meg.
Igen ezt Bazskáék is mondták, de ki tudta előre.socio66 írta:Kicsit azért gyengécskére sikerültek így utólag a párosítások
Ezért fog nyerni a NY, figyeljétek majd meg.socio66 írta: Melo egyébként out sajnos mára.
Pont most terveztem elcserélni fantasyban, igazán várhattak volna a hírrel 1 hétig.Game90 írta:Brook Lopez broke his foot again and may miss the season..
DAJ vs. Knight.Bob_Marley írta: James vs McLemore:
https://www.youtube.com/watch?v=d4sTQ2Qrp1I" target="_blank