Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel szerintem Woodsonnak meg is köszönik, pedig azt hittem ez egy igazi kis parázs csata lesz a régi időket idézve, mégiscsak 2 önbizalom növelő meccset tolt a Knicks, de gyakorlatilag már az első percekben eldőlt a meccs, őszintén mondom tényleg sajnálom a NY-ot, borzasztó nézni amit művelnek. Védekezés -, támadásban meg Anthony ISO vagy esetlegesen valaki rádobja 8 méterről. Nem hiszem, hogy Chandler ennyire megfogta őket, nyilván rengeteget számít, hogy nem játszik, de a probléma szerintem mélyebb, rossz öltözői hangulat és szerintem az edző is teljesen elvesztette a fonalat. Egy új impulzus jót tehet, azért ez a keret nem ezt érdemli, mint ahol most tanyázik.neobarca írta:
Mit nézzünk ezen? Botrány...![]()
1 különbség volt a 2 csapat között, az egyik játszotta a kosárlabdát, másik meg erőltette. Ezt írtam múltkor is, hogy lehet nincsenek hú de nagy "sztárjaink", de ez egy jó mag. Fiatal lendületes, önzetlen pont abból adódóan, hogy nem embereket tömünk labdákkal, hanem megy a labda, s olyan emberek vannak, akik betudják dobni. S továbbra is hatalmas dillemában vagyok, mert ez a csapat egy jó csapat, nem egy kiemelkedő csapat, de egy jó középcsapat, akikben van fejlődési lehetőség, ráadásul Stevens jól motiválja őket, jó felfogású emberke. Viszont a kérdés nálam továbbra is az, hogy mit fogunk így kezdeni, mert látva a jelenlegi Keletet, meg látom a csapatot meccsről-meccsre ez nem egy alsó lottery csapat. S igenis PO-ba bejutó csapat is lehet, de akkor meg mi lesz?Gareth Tello írta:Bob, mit szívtatok, hogy így alázzátok a Knicks-et?![]()
Mit nézzünk ezen? Botrány...Bob_Marley írta:Knicks-Celtics nem nagyon él a topik.[/i]
nagyon durva bakker, tényleg nézzetek ráTBone írta:aki bírja az amerikai focit, az sürgősen kapcsoljon a detroit-philadelphia meccsre. egészen elképesztő körülmények, ekkora hóban én még nem láttam élőben meccset:link
1. Tapasztalatlan edzőmessideco írta:Valaki, aki jobban belelát: mi az oka a Nets gyengénél is rosszabb szereplésének?
Csak idáig mindenki az MCW - Oladipo kettősről beszél, hogy köztük fog eldőlni a ROY (mondjuk azért érthető, mert Burke sérült volt).socio66 írta:Nem lenne ez annyira meglepő, az egyetemen hármuk közül ő hozta a legjobb számokat, és szerintem az ő játéka a legösszeszedettebb, leginkább stabil az idei újoncok között, csak még nem tudta igazán megmutatni magát.Game90 írta: Megint nagyot mondok, szerintem Trey Burke lesz a ROY.
Szörnyű egy meccs lehetett......sajna még nem láttam......a kedvencem számára (3/17 FGM-A, 0/10 3PM-A), A 14 PTS-ja is a 8/8 FTM-A-nek köszönhető, ritkán hoz ilyen statokat hálistenGame90 írta:Na, ha már eddig fent maradtam, akkor jöhet egy Suns - Rockets![]()
Azért azt hittem, hogy Harden okosabb játékos, az 5. kihagyott triplája után rájöhetett volna, hogy ezt nem kéne erőltetni, de nem, ő még kihagyott 5-öt.
Azért NYC még mindig a Knicksé.socio66 írta:Hajnalban megnyertük a lúzerek csatáját, az összefoglalóban volt néhány szép dolog részünkről, felszabadultnak tűnt a csapat, jó lenne most már elindulni felfelé, a schedule adott.
Nem lenne ez annyira meglepő, az egyetemen hármuk közül ő hozta a legjobb számokat, és szerintem az ő játéka a legösszeszedettebb, leginkább stabil az idei újoncok között, csak még nem tudta igazán megmutatni magát.Game90 írta: Megint nagyot mondok, szerintem Trey Burke lesz a ROY.
Parker-hez Top3, Randle-höz Top5 cetli kéne.Bob_Marley írta:Egy top 10es cetli kell, ehhez pedig ezen a Keleten le kell tankolni jó pár csapatot. Parker-Randle közül pl valaki meglenne olyan lehetőségek lennének ebben a csapatban, hogy ihaj.
Game én nem mertem ilyet beírni, hogy 50% alatt, meglátjuk. Egy dolog miatt örülök csak a győzelmeknek a 23-at el kell érni (emlékszel még remélem), onnantól kezdve csak L.
Megint nagyot mondok, szerintem Trey Burke lesz a ROY.MessiFan írta: MCW-t nem nagyon láttam játszani, pedig egyre kíváncsibb vagyok rá, Oladipoval versengenek a ROY-ért, ez az idei draft nagyon ígéretesre sikerült, nekem Oladipo a kedvenc, nagy jövő áll előtte, főleg ha lesz majd mellette egy irányító, és nem neki kell püfölni a bogyót 20 másodpercig.
Előfordult már a történelemben, hogy valaki 25-30 pont előnyről kikapjon, szóval ezen meg sem lepődök, de hogy a 4. negyedben nincs védőpattanójuk... Kabaré ez a csapat.Bob_Marley írta: Tegnap pl a Raptors mefoghatta volna a GSW-t,d e sikerült 27 pontot leadni...(és egész csapatszinten nem volt védőpattanójuk a negyedik negyedben...)
Most nagyot mondok, de szerintem ezt a csoportot egy 50% alatti csapat fogja megnyerni. (Valaki mentse el az előbbi mondatomat.)Bob_Marley írta:Feljebb kell jöjjenek, de jelen pillanatban azt gondolom ezt a csoportot egy 50%os csapat fogja megnyerni s kap kiemelést.