USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.08. 20:52:02

neobarca írta:
Mit nézzünk ezen? Botrány... :(
Ezzel szerintem Woodsonnak meg is köszönik, pedig azt hittem ez egy igazi kis parázs csata lesz a régi időket idézve, mégiscsak 2 önbizalom növelő meccset tolt a Knicks, de gyakorlatilag már az első percekben eldőlt a meccs, őszintén mondom tényleg sajnálom a NY-ot, borzasztó nézni amit művelnek. Védekezés -, támadásban meg Anthony ISO vagy esetlegesen valaki rádobja 8 méterről. Nem hiszem, hogy Chandler ennyire megfogta őket, nyilván rengeteget számít, hogy nem játszik, de a probléma szerintem mélyebb, rossz öltözői hangulat és szerintem az edző is teljesen elvesztette a fonalat. Egy új impulzus jót tehet, azért ez a keret nem ezt érdemli, mint ahol most tanyázik.
Gareth Tello írta:Bob, mit szívtatok, hogy így alázzátok a Knicks-et? :lol: :shock:
1 különbség volt a 2 csapat között, az egyik játszotta a kosárlabdát, másik meg erőltette. Ezt írtam múltkor is, hogy lehet nincsenek hú de nagy "sztárjaink", de ez egy jó mag. Fiatal lendületes, önzetlen pont abból adódóan, hogy nem embereket tömünk labdákkal, hanem megy a labda, s olyan emberek vannak, akik betudják dobni. S továbbra is hatalmas dillemában vagyok, mert ez a csapat egy jó csapat, nem egy kiemelkedő csapat, de egy jó középcsapat, akikben van fejlődési lehetőség, ráadásul Stevens jól motiválja őket, jó felfogású emberke. Viszont a kérdés nálam továbbra is az, hogy mit fogunk így kezdeni, mert látva a jelenlegi Keletet, meg látom a csapatot meccsről-meccsre ez nem egy alsó lottery csapat. S igenis PO-ba bejutó csapat is lehet, de akkor meg mi lesz? :D Egy jó draft előtt nagyon örülnék, egy ígéretes cetlinek és egy jó kis fiatalnak, de ha Rondo is visszajön, akkor erősödünk is (mondjuk Crawford amit művel, az embertelen....Hol van az agyatlan ráemelem emberekről Crawford???Nem mintha hiányozna. :D ). Aingenek nagyon nem lesz egyszerű dolga, s most Rondot megint kitolták, állítólag csak Januárban lép pályára, pedig már rendesen edz, s bemelegítéseknél is ott van. Örülök neki, mert mint múltkor is írtam eredménytől függetlenül jól játszunk, persze vannak csapatok, akik ellen ez kevés, de jó nézni ezt az energikus, önzetlen gárdát. Csak hát ugye a draft....:? Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk, bár örök mondás az NBA-ben vagy top 5-ben vagy alsó 5-ben kell legyél, akkor van esélyed a jövőben, mi most valahol a középkategóriában vagyunk, bár olyan emberekkel, akikben van lehetőség.

Amúgy Rondo felmerült a Knicks-szel kapcsolatban :D Állítólag Anthony szeretné ha odakerülne, bár erre esetlegesen csak akkor van esély, ha szabadügynök lesz RR9. Mert amúgy a Knicks nem tud nekünk semmit adni, Shumpert nem kell, cetlijük meg nincs. Meg nem tudom mi lenne egy Rondo-Anthony házasságból, arra hogy odaadja Melonak a labdát s megoldja játékra bármilyen PG képes.....Az meg ugye elképzelhetetlen, hogy majd Melo körberohangálja a védelmet saroktriplákért. :D

Philly-Lions meccs tényleg jó, régi időket idézi, annyira szeretem, mikor ilyen meccsek vannak, megy a harc. :D
Amúgy az szabálytalan lenne, ha a védők elkezdenék hógolyóval dobálni az irányítót? :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.08. 20:19:30

Bob, mit szívtatok, hogy így alázzátok a Knicks-et? :lol: :shock:
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.08. 19:44:48

Bob_Marley írta:Knicks-Celtics nem nagyon él a topik. :D[/i]
Mit nézzünk ezen? Botrány... :(
Amúgy nem vagyok amerikai focis de hogy szakad már a hó? Szinte az embereket sem látni... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
ferninho
Madridista

2013.12.08. 19:21:42

Idéznék a "sötét oldalról":
TBone írta:aki bírja az amerikai focit, az sürgősen kapcsoljon a detroit-philadelphia meccsre. egészen elképesztő körülmények, ekkora hóban én még nem láttam élőben meccset:link
nagyon durva bakker, tényleg nézzetek rá :D
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.08. 19:09:44

Knicks-Celtics nem nagyon él a topik. :D Ez akkor is rangadó ha egy Wall-Street-i üzletember kölke meg egy ír bevándorló kölke leül fakockázni. :D Én is picit bealudtam, úgy emlékeztem 19-kor kezdünk, kár érte hogy lemaradtam 1 óráról 20al megyünk...:mrgreen: Jah bocsánat 27-el.

Celtics are 1st team since Jan. 1965 to outscore opponents in 1st quarter by at least 23 points in consecutive games
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.12.08. 19:28:22-kor.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.08. 11:50:45

Wade megint elemében van. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zOooEahYPvE" target="_blank

Monta Ellis meg laza volt:
http://www.youtube.com/watch?v=KZVBzOB3_cc" target="_blank

Ma emberi időpontban, este hattól lesz a Knicks-Celtics, lehet, hogy belenézek majd (ha vezet az Arsenal az Everton ellen :mrgreen: ).
messideco
Presidente del Barça

2013.12.08. 07:08:49

Győzelem a liga egyik leggyengébje ellen. Fap, fap, fap. =D>
Kép
"And my heart will leave you never."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.12.08. 06:11:32

GSW - HOU 83 - 105

Sima siker, az első negyedben megalapoztuk az alapszakaszban a 14. győzelmünket, Parsons (8 PTS, 3/13 FGM-A) gyenge teljesítménnyel tért vissza sérülése után, Howard-ra (22 PTS, 18 AST) csúnyán utaztak faltok terén, többször dobhatott büntit (12/20) mint a csapat többi tagja összesen.HARDEN is szépen kivette a sikerből a részét, 34 PTS, 4 AST, 7 REB, 50%+ field goals mutató. =D> :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2013.12.07. 17:17:54

Úgy néz ki, hogy Kobe játszani fog vasárnap.

Say My Name "Giannis Antetokounmpo":
http://youtu.be/Qcg3joGpNvQ" target="_blank
:D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
socio66

2013.12.07. 10:41:05

Először az évben egymás mellé tettünk két W-t, igaz nem a legacélosabb csapatok ellen, de talán elkap most már a csapat egy pozitív szellemiséget, és elkezd úgy játszani, ahogy tavaly.
Ehhez amúgy annyi kell, hogy hátul összeszedettek legyünk, ne pihenjen senki az emberén, támadásban pedig járjon a labda, és mindenki igyekezzen minőségi dobásokat vállalni, ne a buta iso-játékok menjenek.
Iman egyébként húzott egy óriásit.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.06. 15:42:52

messideco írta:Valaki, aki jobban belelát: mi az oka a Nets gyengénél is rosszabb szereplésének?
1. Tapasztalatlan edző
2. 0 támadójáték
3. Sok meghatározó sérült
4. Rengeteg új arc a csapatban
5. Sok az "öreg"

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
messideco
Presidente del Barça

2013.12.06. 15:31:28

Valaki, aki jobban belelát: mi az oka a Nets gyengénél is rosszabb szereplésének?
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2013.12.06. 15:19:59

socio66 írta:
Game90 írta: Megint nagyot mondok, szerintem Trey Burke lesz a ROY.
Nem lenne ez annyira meglepő, az egyetemen hármuk közül ő hozta a legjobb számokat, és szerintem az ő játéka a legösszeszedettebb, leginkább stabil az idei újoncok között, csak még nem tudta igazán megmutatni magát.
Csak idáig mindenki az MCW - Oladipo kettősről beszél, hogy köztük fog eldőlni a ROY (mondjuk azért érthető, mert Burke sérült volt).

Az alapszakasz végén ki fog jobban büntetőzni?
1. Drummond (37%)
2. DeAndre Jordan (38,8%)
socio66

2013.12.06. 12:58:24

Egyébként nem tudom ki mennyire követi az ncaa-t, de idén érdemes belenézni a meccsekbe, mert a hype mögött amit Wigginsék kapnak, tényleg teljesítmény van, a jövő évi draft első 3-5 pickje valóban főnyeremény lehet.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.12.06. 11:05:16

Game90 írta:Na, ha már eddig fent maradtam, akkor jöhet egy Suns - Rockets :)

Azért azt hittem, hogy Harden okosabb játékos, az 5. kihagyott triplája után rájöhetett volna, hogy ezt nem kéne erőltetni, de nem, ő még kihagyott 5-öt.
Szörnyű egy meccs lehetett......sajna még nem láttam......a kedvencem számára (3/17 FGM-A, 0/10 3PM-A), A 14 PTS-ja is a 8/8 FTM-A-nek köszönhető, ritkán hoz ilyen statokat hálisten :oops: .A BOX SCORE-t nézegetve ha sikerült volna még egy lapáttal rátenni a vége elött 7 MIN-el mikor is feljöttünk -12-ről akár nyerhető is lehetett volna a mérkőzés, de sajna elfáradtunk......és az NBA-ben sincs ilyen fogalom hogy mi lett volna ha. :mrgreen: Remélem a Warriors ellen javítunk mert ha nem az már zsinórban 3 zacsi lenne. :roll:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.06. 10:58:43

socio66 írta:Hajnalban megnyertük a lúzerek csatáját, az összefoglalóban volt néhány szép dolog részünkről, felszabadultnak tűnt a csapat, jó lenne most már elindulni felfelé, a schedule adott.
Azért NYC még mindig a Knicksé. 8) Vééégre valami. Sajnos nem láttam de állítólag játék is volt. Bízom benne, hogy ez most ad egy lökést a csapatnak. Még mindig nem késő.
Smith egyébként aggaszt. Nagyon halovány. Állítólag a műtött lába azóta is zavarja. Nagyon nem tetszik ez nekem...

socio66

2013.12.06. 10:22:02

Game90 írta: Megint nagyot mondok, szerintem Trey Burke lesz a ROY.
Nem lenne ez annyira meglepő, az egyetemen hármuk közül ő hozta a legjobb számokat, és szerintem az ő játéka a legösszeszedettebb, leginkább stabil az idei újoncok között, csak még nem tudta igazán megmutatni magát.

katt
friss shaqtin' a fool Lebronnal, és a McGee trónját ostromló Kanterrel. :)

Hajnalban megnyertük a lúzerek csatáját, az összefoglalóban volt néhány szép dolog részünkről, felszabadultnak tűnt a csapat, jó lenne most már elindulni felfelé, a schedule adott.
PCsabi
aka Game90

2013.12.05. 02:08:17

Na, ha már eddig fent maradtam, akkor jöhet egy Suns - Rockets :)

Azért azt hittem, hogy Harden okosabb játékos, az 5. kihagyott triplája után rájöhetett volna, hogy ezt nem kéne erőltetni, de nem, ő még kihagyott 5-öt.

Drummond hihetetlen, utolsó 5 meccs: 17,6 pont, 15,6 lepattanó, 2,6 steal.

Larry Sanders:
KATT
Bob_Marley írta:Egy top 10es cetli kell, ehhez pedig ezen a Keleten le kell tankolni jó pár csapatot. Parker-Randle közül pl valaki meglenne olyan lehetőségek lennének ebben a csapatban, hogy ihaj.

Game én nem mertem ilyet beírni, hogy 50% alatt, meglátjuk. Egy dolog miatt örülök csak a győzelmeknek a 23-at el kell érni (emlékszel még remélem), onnantól kezdve csak L. :mrgreen:
Parker-hez Top3, Randle-höz Top5 cetli kéne.

Persze, emlékszem :wink: :mrgreen:
MessiFan írta: MCW-t nem nagyon láttam játszani, pedig egyre kíváncsibb vagyok rá, Oladipoval versengenek a ROY-ért, ez az idei draft nagyon ígéretesre sikerült, nekem Oladipo a kedvenc, nagy jövő áll előtte, főleg ha lesz majd mellette egy irányító, és nem neki kell püfölni a bogyót 20 másodpercig.
Megint nagyot mondok, szerintem Trey Burke lesz a ROY.

Idáig szerintem van 3 jó játékos (MCW, Oladipo, Burke), a többiek közepesek vagy pedig csak szimplán gyengék. Mondjuk az én legnagyobb kedvencem Giannis 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.04. 22:14:10

Egyértelmű, hogy Sully Top választás lett volna a drafton anno, ha nem féltek volna a csapatok a hátától. Én is azt mondom, hogy centerbe kifejezetten él, ehhez a súlyhoz jó lábmunka párosul és ahhoz képest kifejezetten gyors. Tempóból jó, hármast is bedob, pozíciós játéka meg remek. Betol mindenkit, horog dobás, ellépés tempó, kicsit a kapkodást kell még levetkőznie, olykor buta labdaeladásai vannak, de ez még benne van ilyen korban. Én is azt mondom nagyon ígéretes, s egyértelműen nagy kedvenc Bostonban tuti lehívjuk majd a csapaopciót, úgyhogy nem kell tartani attól, hogy egyhamar elmegy. Nagy lopásnak tűnik a draftról, én a háta miatt sem aggódok, megműtötték, s nagyon jó fizikai formában van, nem lesz vele gond. Ezért is írtam ő fejlődik, Green remek opció lesz, Rondo esetleg marad, én hiszek benne, hogy vezér tud lenni, hozzá egy Randle, aki Sullyval nagyon jól működhetne, plusz egy pióca Bradley, aki láthatóan fejlődik, még inkább ráfeküdnék hogy dobjon hármasokat, padról beszállva Bass, ez egy fiatalos lendületes, energikus rohadt jó mag lenne. Crawford jöhetne a második sorba dobálgatni, 1-2 rutinosabb FA-t elhozni, Faverani másodcenterbe szintén jó, ezért is mondom nem szabad bejutni a PO-ba. Én is mazochista vagyok felkelek, de abszolút nyugodtan ülök le meccset nézni, ha nyerünk örülök neki, ha kikapunk nem bosszankodok, mert tudom megéri, s e mellé minden egyes este jó kosárlabdát kapok, lelkes játékot. Ebben a csapatban lenne kraft, álom egy TOP 5 cetli, de TOP 10 nagyon jól jönne, fiatal társaság Wallace szerződését leszámítva remek kontraktusokkal, fiatal edzővel, fényes jövő lenne. Ezért imádkozok a draftért. :D

És élő példa egy Pacers vagy Blazers. 1-2 jól sikerült draft (nálunk is ez már megvan, Bradley-Sully) remek csapategység, fiatalság, fiatal edzőkkel, s mindkét gárda topcsapat jelenleg.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.12.04. 21:59:25

Persze, tudom hogy megy ez a tankolósdi, baromira örülnék ha draftolnánk egy Julius Randlet, vagy ha cseréljük Rondot akkor egy Shabazz Napiert aki pont olyan számokat hoz az egyetemen mint anno Rondo, de nem feltétlen emiatt draftolnám :D
De ezektől függetlenül vagyok annyira mazochista, hogy örüljek annak hogy jó helyen jutunk be a rájátszásba tök feleslegesen :D

Amúgy nem tudom te hogy látod Bob, de Sullyt kb csak centerbe érdemes nyomatni, a faterja is megmondta, hogy ha PF-ként akarjuk játszatni, akkor fogynia kell, viszont akkor változtatnia kéne a játékán, ami nem feltétlen tenne neki jót, ezzel a súllyal megbírkózik a centerekkel, hiába magasabbak nála, remekül végzi a dolgát, a labda meg csak úgy ragad a kezéhez a lepattanóknál. Ráadásul remekül dob, a Bucks ellen elképesztő clutch dobása volt, imádom a palit, remélem magunkhoz kötjük jó sokáig, és egészséges marad :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.04. 21:46:32

Én meg baromira nem lennék elégedett ha bejutnánk a PO-ba, ilyen 3-5 helyen meg pláne. Tommy elmondta nincs is ezzel gond, leírtam már itt, nem arról van szó, hogy odamegy valaki, hogy Sully ma kevesebb pattanót kéne leszedni, Bass néha hagyd elmenni az embered és társai. Győzelemre kell mindig törekedni, de ilyen lehetőséget nem szabad elcseszni, ott leszünk, akkor jövőre, hogy Rondo-Green-Sully aki értelmes játékos Bradley RFA, remélem megtartjuk, Bass igazi energy guy, de kezdőbe kevés lesz ha nem arra akarunk berendezkedni, hogy évekre középcsapat, s mondanom sem kell egy Celticsnél ez nem lehet cél. Szóval igen is mikor eljön az ideje, akkor kőkeményen tankolni kell. Emlékszem 2008ban PP-t kiültettük vagy 30-40 meccsre zsinórban (dokik elintézték. :D ). Jönnek a fantomsérülések, jönnek a rotációk stb. Nyilván senki nem szeret veszíteni, se játékos se szurkoló. Ugyanazt a lelkes játékot fogjuk nyomni a későbbiekben is, csak mondjuk Greennek elkezd hirtelen fájni a gyomra 2 hét pihi 5 vereség, Rondot kíméljük, Crawfordot hagyjuk dobálni még 3 vereség, Wallace-t próbáljuk játszani még x vereség, Sullyt leültetjük mert kiderül fáj a háta (persze kamu. :D) s még x vereség. Év közben elcseréljük Rondot cetlikért, s még cserélünk párat megint pár vereség. Nem feltett kézzel fog kimenni soha a csapat, csak a külső körülményekkel ezt idézzük elő, hogy kikapunk. Ugyanúgy élvezetes lesz a játék, csak mondjuk nem dob Green kirepülős hármast a Heat ellen, hanem szolidan kikapunk 5-10 ponttal.

Mondom én baromi csalódott lennék, ha PO-ba bekerülnénk, általában a franchise a jó draftoljainak köszönheti a sikereket (KKG+Allen s&t-vel érkezett de előtte Bird korszak mind draftolt ember, Russell stb), nagy FA-k nem fognak hozzánk jönni, szimpatikusabb egy NY vagy a napsütötte Miami-LA rész. S most van az elkövetkezendő években jó pár cetlink, Rondoért is fogunk kapni szerintem, ezt a lehetőséget, hogy erős draft jön, vannak cetlijeink nem ronthatjuk el. Lesz egy 20-30 hely között 2 cetlink, akkor én a falba verem a fejem. Egy top 10es cetli kell, ehhez pedig ezen a Keleten le kell tankolni jó pár csapatot. Parker-Randle közül pl valaki meglenne olyan lehetőségek lennének ebben a csapatban, hogy ihaj. Fiatalság, de mégis kellő PO rutin, fejlődőképesség, Rondo-Bradley-Green-Randle-Sully nagyon ígéretes társaság lenne. S Rondot nem is kell elcserélni, de ha megjön és elkezdünk még inkább nyerni, akkor "kötelező" lesz elcserélni. PG-t könnyebb találni mint jó magas embert.

Game én nem mertem ilyet beírni, hogy 50% alatt, meglátjuk. Egy dolog miatt örülök csak a győzelmeknek a 23-at el kell érni (emlékszel még remélem), onnantól kezdve csak L. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.12.04. 21:17:01

És meg is van a negyedik hely! Ez a beszéd! A remek kezdet után már nem ment annyira jól a dobás, triplákat szép számmal termeltük, Crafi lassan esélyes lesz az MVP címre, Wallace végre támadásban is csinált valamit.
A tankról Tommy Heinsohn véleménye amivel maximálisan egyetértek: http://www.youtube.com/watch?v=B5VFYmme82s" target="_blank
Kövi ellenfél Nuggets ha jól tudom, jobbak, de ettől még menetelhetünk előre a 3. helyért... :D
Amúgy ezt így leírva belegondoltam mi lenne, ha Rondoval tényleg elérnénk a 3-5. helyet... én lennék a legboldogabb :D

Amúgy a Nets elküldte Lawrencet aki franchise rekordot tart vezetőedzőként győzelmek terén, mert Kidd-el nézeteltérése van, valszeg nem csak neki...
Ezek idióták? Szerintem alapból őt kellett volna Kidd helyet választani, Kiddet meg segédedzőnek, had tanulja a szakmát. Szerintem nem állnának így, függetlenül a sérülésektől.

Egész NY frusztrált, főleg a Knicks. Már nem az a kérdés kié a város, hanem hogy ki lábal előbb ki előbb a kakiból és jut rájátszást érő helyre...
Meloéknál szerintem lassan edző és játékoscsere is lesz. Pedig tavaly jól ment Woodsonéknak, remek kis védelmet raktak össze, Melo szórta a pontokat dögivel amit most is megtesz, de egyedül kevés, STAT katasztrofális, Felton semmi extra, Shumpert nem találja helyét... de ez nem az én gondom, örülök hogy szerencsétlenkednek, mi meg vezetjük a divíziót, még ha ideiglenesen is :D vasárnap (nekünk hétfőn) el kell kapni a Knickset, aztán a Netset ami nem tudom otthon lesz-e, de ha igen PP akkor sem tér haza a sajnálatos sérülése miatt. Mutassuk meg milyen a Celtics Pride! :D Its all about 18!

MCW-t nem nagyon láttam játszani, pedig egyre kíváncsibb vagyok rá, Oladipoval versengenek a ROY-ért, ez az idei draft nagyon ígéretesre sikerült, nekem Oladipo a kedvenc, nagy jövő áll előtte, főleg ha lesz majd mellette egy irányító, és nem neki kell püfölni a bogyót 20 másodpercig.
PCsabi
aka Game90

2013.12.04. 19:36:23

Bob_Marley írta: Tegnap pl a Raptors mefoghatta volna a GSW-t,d e sikerült 27 pontot leadni...(és egész csapatszinten nem volt védőpattanójuk a negyedik negyedben...)
Előfordult már a történelemben, hogy valaki 25-30 pont előnyről kikapjon, szóval ezen meg sem lepődök, de hogy a 4. negyedben nincs védőpattanójuk... Kabaré ez a csapat.
Bob_Marley írta:Feljebb kell jöjjenek, de jelen pillanatban azt gondolom ezt a csoportot egy 50%os csapat fogja megnyerni s kap kiemelést. :D
Most nagyot mondok, de szerintem ezt a csoportot egy 50% alatti csapat fogja megnyerni. (Valaki mentse el az előbbi mondatomat.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.04. 16:34:46

Azért ez így elég vicces. :D
Atlantic W L PCT GB CONF DIV HOME ROAD L 10 STREAK
Boston4 8 12 0.400 0.0 7-6 0-1 4-5 4-7 4-6 W 1
Philadelphia 7 12 0.368 0.5 6-7 0-1 6-5 1-7 2-8 W 1
Toronto 6 11 0.353 0.5 4-7 2-1 3-6 3-5 3-7 L 4
Brooklyn 5 13 0.278 2.0 2-6 1-0 2-5 3-8 2-8 L 1
New York 3 13 0.188 3.0 3-6 0-0 1-7 2-6 1-9 L 9

Évekig vezettük az Atlanti divíziót, s most is ott vagyunk, a Nets-Knicks letankol minket. :mrgreen: Viccet félre téve, ez most jelenleg a legmókásabb csoport, s egyben legtragikusabb csoport. Phillyn kívül negatív mérleggel mindenki otthon és még sorolhatnám.....
Tegnap pl a Raptors mefoghatta volna a GSW-t,d e sikerült 27 pontot leadni...(és egész csapatszinten nem volt védőpattanójuk a negyedik negyedben...)
http://www.youtube.com/watch?v=ODN_L2ke-d4" target="_blank
Jelen helyzetben azt látom a Philly-Celtics ennyit tud, lelkesek próbálkoznak, ígéretes fiatalak, akik 1-1 csapatot eltudnak kapni, de alapvetően 5-10 pontos vereség mindenkitől. Torontoban Gay-DeRozan tökéletes tankpáros, s nem is aggódnak emiatt náluk, őket nyomatják ki is kapnak. Nets-Knicks elvileg többet tudna, de tragédia, amit művelnek. Egyiknél a feszültség a csapaton belül másiknál talán a szakmai tudás, ami ide lökte a 2 csapatot. Feljebb kell jöjjenek, de jelen pillanatban azt gondolom ezt a csoportot egy 50%os csapat fogja megnyerni s kap kiemelést. :D

Oladipo vs MCW:
http://www.youtube.com/watch?v=_0-9LWJjiqg" target="_blank

Komolyan az idei draftosztály az utóbbi évek egyik kedvence nálam, legalább 10 embert feltudok sorolni, akik nagyon tetszetősek.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.04. 16:07:57

@TheFakeESPN: Knicks say they can at least be proud of getting to 3-13 faster than the Texans, Jaguars, Falcons, Redskins and Buccaneers.

Rudy Gay shot 6-12 on Tuesday, his 1st 50% or better shooting night of the season. Stat sheets for everyone!

Michael Carter-Williams mostanában nem túl jellemző elővigyázatosságról tett tanúbizonyságot: újoncfizetését egy olyan alapba fektette, amelyhez nem juthat hozzá három évig semmilyen körülmények között sem. A kosaras a Nike-val és Paninivel kötött szponzori szerződéséből él addig is.
Válasz küldése