neobarca írta:
Mit nézzünk ezen? Botrány...
Ezzel szerintem Woodsonnak meg is köszönik, pedig azt hittem ez egy igazi kis parázs csata lesz a régi időket idézve, mégiscsak 2 önbizalom növelő meccset tolt a Knicks, de gyakorlatilag már az első percekben eldőlt a meccs, őszintén mondom tényleg sajnálom a NY-ot, borzasztó nézni amit művelnek. Védekezés -, támadásban meg Anthony ISO vagy esetlegesen valaki rádobja 8 méterről. Nem hiszem, hogy Chandler ennyire megfogta őket, nyilván rengeteget számít, hogy nem játszik, de a probléma szerintem mélyebb, rossz öltözői hangulat és szerintem az edző is teljesen elvesztette a fonalat. Egy új impulzus jót tehet, azért ez a keret nem ezt érdemli, mint ahol most tanyázik.
Gareth Tello írta:Bob, mit szívtatok, hogy így alázzátok a Knicks-et?

1 különbség volt a 2 csapat között, az egyik játszotta a kosárlabdát, másik meg erőltette. Ezt írtam múltkor is, hogy lehet nincsenek hú de nagy "sztárjaink", de ez egy jó mag. Fiatal lendületes, önzetlen pont abból adódóan, hogy nem embereket tömünk labdákkal, hanem megy a labda, s olyan emberek vannak, akik betudják dobni. S továbbra is hatalmas dillemában vagyok, mert ez a csapat egy jó csapat, nem egy kiemelkedő csapat, de egy jó középcsapat, akikben van fejlődési lehetőség, ráadásul Stevens jól motiválja őket, jó felfogású emberke. Viszont a kérdés nálam továbbra is az, hogy mit fogunk így kezdeni, mert látva a jelenlegi Keletet, meg látom a csapatot meccsről-meccsre ez nem egy alsó lottery csapat. S igenis PO-ba bejutó csapat is lehet, de akkor meg mi lesz?

Egy jó draft előtt nagyon örülnék, egy ígéretes cetlinek és egy jó kis fiatalnak, de ha Rondo is visszajön, akkor erősödünk is (mondjuk Crawford amit művel, az embertelen....Hol van az agyatlan ráemelem emberekről Crawford???Nem mintha hiányozna.

). Aingenek nagyon nem lesz egyszerű dolga, s most Rondot megint kitolták, állítólag csak Januárban lép pályára, pedig már rendesen edz, s bemelegítéseknél is ott van. Örülök neki, mert mint múltkor is írtam eredménytől függetlenül jól játszunk, persze vannak csapatok, akik ellen ez kevés, de jó nézni ezt az energikus, önzetlen gárdát. Csak hát ugye a draft....

Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk, bár örök mondás az NBA-ben vagy top 5-ben vagy alsó 5-ben kell legyél, akkor van esélyed a jövőben, mi most valahol a középkategóriában vagyunk, bár olyan emberekkel, akikben van lehetőség.
Amúgy Rondo felmerült a Knicks-szel kapcsolatban

Állítólag Anthony szeretné ha odakerülne, bár erre esetlegesen csak akkor van esély, ha szabadügynök lesz RR9. Mert amúgy a Knicks nem tud nekünk semmit adni, Shumpert nem kell, cetlijük meg nincs. Meg nem tudom mi lenne egy Rondo-Anthony házasságból, arra hogy odaadja Melonak a labdát s megoldja játékra bármilyen PG képes.....Az meg ugye elképzelhetetlen, hogy majd Melo körberohangálja a védelmet saroktriplákért.
Philly-Lions meccs tényleg jó, régi időket idézi, annyira szeretem, mikor ilyen meccsek vannak, megy a harc.
Amúgy az szabálytalan lenne, ha a védők elkezdenék hógolyóval dobálni az irányítót?