Köszi a választCastiel írta: Itt nálunk elsősorban bal lövőben szerepel, és nem rosszul! Bátran játszik széles repertoárral, sokszor erőlteti a betörést, de az átlövései is nagyon sokszor jönnek! (sokszor hibázik is, de ez azt hiszem normális ilyen korban!)
fejlődése abból a szempontból megfelelő, hogy folyamatosan játszik, viszont én nem látom azt benne hogy egy Veszprém szintű klub valaha is leigazolja! Azért kényes az ő helyzete, mert szegényt nagyon lehúzták a válogatott miatt, és amerre jár meccseken folyamatosan kifütyülik! Pedig sokkal jobb ő annál! nem akarok okoskodni, mert ez az első éve Csurgón, és itt még most formálódik a csapat, hiszen nyáron 9 játékos cserélődött ki! Kiemelném még a küzdeni tudását!
Harcos a srác! Bár fentebb azt írtam jelen pillanatban úgy gondolom nem lesz ő ff4 szintű spíler, azért van benne potenciál! fiatal csapat van nálunk most , és Rudi mindenképp egyik alappillére a csapatnak! Tatabányán tudnának róla mesélni,(kupa) vagy a Magdeburgiak! Mondjuk Green, vagy V. Olphen!
A kis Hanuszt érdemes figyelemmel)

Én szurkolok neki mert egy nagyon szerény es tehetséges srác. A válogatott teljesítményével szerintem összeségében nem volt gond. Nem játszott jól az tény , de a legelső világversenyén egy fiataltól ez nem olyan nagy bűn. A felkészülési meccseken a csapat egyik legjobbja volt ezért gondolom , hogy -nagy valószínűséggel -nem tudott mit kezdeni a nagy nyomással és ezért volt szürkébb. Nagyon remélem , hogy Sabate folytatja az ő beépítését bár elvileg nem fog foglalkozni a fiatalítással egy ideig (legalábbis ő ezt mondta ).