Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.16. 16:50:43

Castiel írta: Itt nálunk elsősorban bal lövőben szerepel, és nem rosszul! Bátran játszik széles repertoárral, sokszor erőlteti a betörést, de az átlövései is nagyon sokszor jönnek! (sokszor hibázik is, de ez azt hiszem normális ilyen korban!)
fejlődése abból a szempontból megfelelő, hogy folyamatosan játszik, viszont én nem látom azt benne hogy egy Veszprém szintű klub valaha is leigazolja! Azért kényes az ő helyzete, mert szegényt nagyon lehúzták a válogatott miatt, és amerre jár meccseken folyamatosan kifütyülik! Pedig sokkal jobb ő annál! nem akarok okoskodni, mert ez az első éve Csurgón, és itt még most formálódik a csapat, hiszen nyáron 9 játékos cserélődött ki! Kiemelném még a küzdeni tudását!
Harcos a srác! Bár fentebb azt írtam jelen pillanatban úgy gondolom nem lesz ő ff4 szintű spíler, azért van benne potenciál! fiatal csapat van nálunk most , és Rudi mindenképp egyik alappillére a csapatnak! Tatabányán tudnának róla mesélni,(kupa) vagy a Magdeburgiak! Mondjuk Green, vagy V. Olphen! :)

A kis Hanuszt érdemes figyelemmel)
Köszi a választ :) .

Én szurkolok neki mert egy nagyon szerény es tehetséges srác. A válogatott teljesítményével szerintem összeségében nem volt gond. Nem játszott jól az tény , de a legelső világversenyén egy fiataltól ez nem olyan nagy bűn. A felkészülési meccseken a csapat egyik legjobbja volt ezért gondolom , hogy -nagy valószínűséggel -nem tudott mit kezdeni a nagy nyomással és ezért volt szürkébb. Nagyon remélem , hogy Sabate folytatja az ő beépítését bár elvileg nem fog foglalkozni a fiatalítással egy ideig (legalábbis ő ezt mondta ).
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.16. 16:38:19

Alfa írta:Castiel, ha van időd tudnál írni egy kis szösszenetet Faluvegiről ? Arra lennék kiváncsi , hogy hogyan jatszik , látszik-e rajta a fejlődés és , hogy a véleményed szerint lehet-e belőle klasszis játékos. Előre is köszönöm :).
Itt nálunk elsősorban bal lövőben szerepel, és nem rosszul! Bátran játszik széles repertoárral, sokszor erőlteti a betörést, de az átlövései is nagyon sokszor jönnek! (sokszor hibázik is, de ez azt hiszem normális ilyen korban!)
fejlődése abból a szempontból megfelelő, hogy folyamatosan játszik, viszont én nem látom azt benne hogy egy Veszprém szintű klub valaha is leigazolja! Azért kényes az ő helyzete, mert szegényt nagyon lehúzták a válogatott miatt, és amerre jár meccseken folyamatosan kifütyülik! Pedig sokkal jobb ő annál! nem akarok okoskodni, mert ez az első éve Csurgón, és itt még most formálódik a csapat, hiszen nyáron 9 játékos cserélődött ki! Kiemelném még a küzdeni tudását!
Harcos a srác! Bár fentebb azt írtam jelen pillanatban úgy gondolom nem lesz ő ff4 szintű spíler, azért van benne potenciál! fiatal csapat van nálunk most , és Rudi mindenképp egyik alappillére a csapatnak! Tatabányán tudnának róla mesélni,(kupa) vagy a Magdeburgiak! Mondjuk Green, vagy V. Olphen! :)

A kis Hanuszt érdemes figyelemmel kísérni! Ő lehet klasszis! (ő a világválogatott szélső Balogh Bea unokaöccse)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.16. 16:17:19

Castiel, ha van időd tudnál írni egy kis szösszenetet Faluvegiről ? Arra lennék kiváncsi , hogy hogyan jatszik , látszik-e rajta a fejlődés és , hogy a véleményed szerint lehet-e belőle klasszis játékos. Előre is köszönöm :).
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.16. 08:04:03

2 új játékost is bejelentettek nálunk is! Ezek értelmében Borut Oslak, és Halász Levente is Csurgón folytatja!

A 32 éves Oslak pályafutása során megfordult már a szlovén Prevent, a Ribnica és a Celje csapataiban is, a celjeiekkel bajnokságot és kupát is nyert.
Légiósként két évet szerepelt a spanyol első osztályú Cangasnál, míg az elmúlt öt évet Franciaországban, előbb az Aix-en-Provance, majd pedig a Chartres együtteseinél töltötte. Utóbbi gárdával tavaly megnyerték a másodosztályt, így idén már a legjobbak között szerepelhetnek.
Ebben a szezonban 17 mérkőzésen 43 gólt szerzett új igazolásunk, aki nyáron feleségével érkezik Csurgóra.

Halász Levente
A 27 éves balátlövő Veszprémben nevelkedett, majd egy várpalotai kitérő után 2010-ben Spanyolországba igzolt.
Innen 2013-ban, az élvonalbeli Cangas együttesétől tért vissza Magyarországra, az akkor frissen feljutó Győrhöz.
Itt rögtön házi gólkirály lett a 38 mérkőzésen szerzett 162 találatával, megelőzve az egyaránt nálunk szereplő Filipe Motát (144 gól) és Gebhardt Ádámot (127 gól).
Az erdélyi származású játékos ezt követőn ismét külföldre igazolt, ahonnan két év után a jelenlegi spanyol 10. Guadalajara együttesétől érkezik Csurgóra.
Városunk nem lesz ismeretlen számára, hiszen párja a csurgói nevelésű válogatott kézilabdázó, Kovacsics Anikó.
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.11. 13:30:11

Köszönöm a válaszokat :)!

Én nem tartom jónak , hogy a két legnagyobb magyar klub edzője a két szövetségi kapitány. A szakmai oldalát nézve jó hiszen két top edző áll a válogatott élén. Viszont itt valóban igaz , hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Soha sem jó , hogy ha van két pontosan ugyanolyan hatalommal rendelkező ember mert az mindenképp konfliktushoz vezet. Abban biztos vagyok , hogy előbb-utóbb lesz egy olyan szituáció ahol másodpercek alatt kell dönteni és ahol a két edző véleménye különbözni fog és 3 másodperc alatt alatt nem lehet lefolytatni egy kulturált vitát így tuti , hogy konfliktus lesz belőle ami nem kedvez a csapatmorálnak illetve a két edző kapcsolatának. Tudom , hogy ez csak egy ideglenes megoldás, de akkor is minél hamarabb ki kell nevezni egy új edzőt vagy választani kell Elek és Martín közül.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.11. 10:49:20

Castiel írta:tendencián nem változtat ez, így mi a gyenge bajnokságunk semmit nem vesz észre ebből! nekem az a véleményem, hogy a bundásban szereplők lesznek jobban elosztva, a spanyol, szlovén, északi országok egy egy játékosaival kiegészítve!
na ez az. eddig legalább tudtunk csipegetni a spanyol-szlovén-skandi vonalból, most majd azok is le lesznek szipkázva.

Xavi Sabatét, az MVM Veszprém spanyol vezetőedzőjét nevezte ki a magyar férfi válogatott szövetségi kapitányának a Magyar Kézilabda-szövetség. A tréner megbízatása a Magyarország–Szerbia vb-selejtező párharc végéig, azaz 2016. június 15-ig szól.

én szerintem a veszprémhez is kevés ez a pali, de reméljük tévedek.

---------------------------------------------------------------------------------------

régi idők kézilabdája megvan? :lol: :lol: :lol: :lol: az egy perces videóban nagyjából 134 lépéshiba és 63 kétszerindulás látható :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=wqA5TMP6WbQ" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.11. 06:58:51

én nem örülnék neki. így is az a legerősebb bajnokság, most ha jön még két szupercsapat, akkor majd senki nem akar a "gyenge", 1-2 csapatos bajnokságokba igazolni. amúgy azért ott sem fenékig tejföl az élet, lásd a becsődölt hamburgot.
veb szerintem a tendencián nem változtat ez, így mi a gyenge bajnokságunk semmit nem vesz észre ebből! nekem az a véleményem, hogy a bundásban szereplők lesznek jobban elosztva, a spanyol, szlovén, északi országok egy egy játékosaival kiegészítve! Pl egy Magdeburg nem fog tudni megtartani egy Damgaardot, vagy a jelenleg légióskodók közül sokan hazatérnek majd! Ez inkább a Kielnek lehet érvágás, hiszen most azt a csapatot hagyják ott a legkönnyebben, illetve a Kielce, Vardar, szintű csapatoknak akik nem tudnak majd elhozni a bundásból jó fiatal tehetségeket!
A Hamburg sorsa valóban sajnálatos, és még jobban idegesítő! A futball csapatuk kieső helyen volt vagy a közelben2013-ban, és a kézi csapat meg bl-t nyert, erre csak nem kaptak nagyobb büdzsét, mert meg kellett menteni a focicsapatot a szégyentől!
A Ciudad reál később Atletico Madrid is így járt! az a klub is csak úgy volt, lógott a levegőben! senki nem érezte magáénak a névvátás után... stb... meg is szűntek!
Viszont egy BM-BVB szintű klubok simán tudnak fenntartani egy kézi szakosztályt! Németországban most tényleg hatalmas kézilabda láz van, noha még mindig a foci a toronymagasan első a sportban!
A válogatottjuk eb sikere sok szurkolót, és sok szponzort állított a kézi mögé(nem mintha eddig nem lett volna) de ez még németországban is hatalmas sikernek számít!
Kéne kötnünk a németekkel egy utánpótlást elősegítő megállapodást! hátha minél több Magyar fiatal kerülne oda a bundásba is, hogy aztán a válogatottunk hasznos tagjai legyenek! :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.10. 14:03:35

castiel,

én nem örülnék neki. így is az a legerősebb bajnokság, most ha jön még két szupercsapat, akkor majd senki nem akar a "gyenge", 1-2 csapatos bajnokságokba igazolni. amúgy azért ott sem fenékig tejföl az élet, lásd a becsődölt hamburgot.
Alfa írta:Nézte valaki a lengyel-magyar női meccset ? Ha valaki látta az legyen oly kedves és mondja el nekem , hogy hogyan nézett ki ez az Elek-Ambros edzőpáros (elsősorban arra vagyok kiváncsi , hogy ki volt úgymond a "dominánsabb" edző ).
támadásnál főleg elek, védekezésnél inkább martin álldogált a pad mellett, bár láthatóan szokatlan volt nekik és sokszor volt olyan is, hogy elek is állt a védekezésnél és ő is magyarázott.
az időkéréseket elosztották kb. fél perc az egyiknek, fél perc a másiknak, vagy mikor melyik csapatrésznek kellett több tanács

egyébként nekem szemmel láthatóan elek volt a dominánsabb. a padon ülőkkel is ő beszélgetett, a gól szerzők is inkább vele pacsizgattak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.10. 13:35:58

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ke ... rn-2488627" target="_blank

németeknél tudják a tutit.
Kép
szekelygyula
Jugador del Barça

2016.03.09. 23:08:04

Alfa írta:Nézte valaki a lengyel-magyar női meccset ? Ha valaki látta az legyen oly kedves és mondja el nekem , hogy hogyan nézett ki ez az Elek-Ambros edzőpáros (elsősorban arra vagyok kiváncsi , hogy ki volt úgymond a "dominánsabb" edző ).
Én nem láttam az egész meccset, de néha belenéztem, és láttam egy időkérést is. Akkor mindketten mondtak valamit. Gondolom ahogy mondták is Elek a támadáshoz és Ambros a védekezéshez adott instrukciókat.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.09. 22:29:25

Nézte valaki a lengyel-magyar női meccset ? Ha valaki látta az legyen oly kedves és mondja el nekem , hogy hogyan nézett ki ez az Elek-Ambros edzőpáros (elsősorban arra vagyok kiváncsi , hogy ki volt úgymond a "dominánsabb" edző ).
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.07. 18:45:55

Robledo maradni fog, mert nem tudnák kivel pótolni! Szeged nemzetközi szinten még nem akkora név, dacára az ehf győzelemnek!
Néztem a motor-La Rioja meccs statisztikáit, és látom hogy Pukhousky 10! gólt vágott! Na őt küldte el Sótonyi Tőlünk Csurgóról! ahjjajjj hol van már az Imre Vili féle ehf csapatunk! :(
Wyszomirsky-Gazdag-Lele-Pukhousky-Szöllősi Sz.-Savic-Aguirrezabalaga ](*,)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.07. 12:01:03

Robledo lehet marad, az még nem dőlt el.jó lenne maradna, kb legjobbjuk ebben az évben.
Szélsők mennek, pótlásuk már hivatalos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.07. 11:50:47

közben találtam egy ilyet, nem tudtam h robledo is megy. bár jó nagy hülyék ha elengedik

Az idei keretből lejár a szerződése év végén: Sierra, Wyszomirski, Parrondo, Prodanovic, Curuvija, Ilyés, Ancsin, Blazevic (vele közben hosszabítottak újabb 2+1 évre), Robledo, Mindegia, Bombac, Zubai (neki van +2 év opciója még nem jelentették be, hogy élnek-e vele).
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.07. 11:33:33

visca el barca írta:A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Tatabánya magyar válogatott balátlövőjét, Bodó Richárdot. A 22 esztendős, 203 centiméter magas játékos három plusz egy évre írt alá Juan Carlos Pastor csapatához.

ennek tükrében még inkább nem értem minek jött gorbok. 4-en lesznek egy posztra?
Lehet Robledoval többet számol középen, illetve a brazil is távozhat.
Lesz Bodó, Gorbok, Robledo, pont elèg.

De lehet Bodót dobják is kölcsönbe, vagy küldik fogyitáborba hogy ne +10 kiló túlsúllyal kelljen szerepeltetni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.07. 11:29:43

A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Tatabánya magyar válogatott balátlövőjét, Bodó Richárdot. A 22 esztendős, 203 centiméter magas játékos három plusz egy évre írt alá Juan Carlos Pastor csapatához.

ennek tükrében még inkább nem értem minek jött gorbok. 4-en lesznek egy posztra?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.06. 22:02:47

Tudom hogy itt folyamatosan változnak a keretek, meg én abszolút nem is követem annyira, de ha tavaly egy gyengébb Fradi behúzta a bajnokságot 2 meccsen akkor én látok esélyt most is. Hajrá FRADI
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.06. 20:47:04

Szeged tényleg magyarosan adta elő a végét... #-o

Veszprém-Vardar lehet a 8 között majd,ha jönnek a papírformák. Kemény lesz,de két meccsen tovább kell jutni a Veszprémnek.

Néztem tegnap a Barcát, pokoli erősek idén is, és ha még valamelyik kapusuk elkapja a fonalat...nehéz,hogy finoman fogalmazzak.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.06. 20:12:55

ez a szeged mekkora egy lúzer csapat. azt is írhatnám, hogy tipikus magyaros sztori volt ami ma előadtak.

psg, barca nem játszik a 16 között

motor-veszprém - 0-100%
brest-kielce - 0-100%
montpel-flensburg - 0-100%
plock-vardar - 15-85%
pick-kiel - 15-85%
zagreb-lowen - 15-85%

uccsó 3 meccsen azért adok 15%-ot, mert ha otthoni meccset vmi csoda folytán behúznák 3-4-5 góllal, talán van egy minimális esélyük

de igazából teljesen sima tj. várok minden vastagon kiemelt csapattól

8 között ami biztos

kiel/szeged-barca
löwen/zagreb-psg

ha már tippelek, akkor a nőknél is

bukarest-rosztov 40-60% őszintén megmondom, hogy amit láttam idén a rosztovtól, az annyira nem volt meggyőző, hiába a 9-1-0-s mérleg. ha a románok az eslő meccset meghajtják, meg nem mindent alulra hajigálnak lundénak mint a fradisták, akkor bőven van sanszuk

vardar-larvik - 50-50% igazából azon fog múlni a párharc, hogy a vardar mennyire engedi a larviknak a rohangálós játékot játszani. két iszonyatosan hangulat csapat, lehet, hogy mindkét meccs x lesz, de az is, hogy a larvik oda-vissza +5-tel zár.

fradi-győr - 20-80% - egy meccsen 50-50%-ot adnék, de két meccsen jobb lesz a győr még úgyis hogy a keret 50%-a mankóval nyomja

nagybánya-budocsnoszt - 0-100% az egyetlen lefutott párharc.
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.04. 07:40:46

Ejj zii, miért nem szóltál én is bevállaltalak volna nagy duzzogva! :mrgreen: :roll: :oops:
Nekem nincs bajom az Elek Gabival, de hogy Zizivel van? #-o egy világ omlott össze bennem!
Kb úgy érzem magam, mint Borat mikor meglátta Pamelát abban az ominózus jachctos videóban még tommy társaságában, az usánszkái túráján! :) :mrgreen:
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.03. 20:27:57

visca el barca írta:azért úgy ahogy képben vagyok, de erről nem tudtam. rá is kerestem közben, olyat találtam h 2011-ben jöttek össze, de hogy azóta együtt vannak-e még nem tudom...
Még együtt vannak.
Barcaforever írta:
Mint a Fradi edzője. Gondolom nem minden okés Zita fejében. ( egyéni vélemény)
Csupán 17 év a korkülönbség, teljesen átlagos :D .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.03. 20:18:56

azért úgy ahogy képben vagyok, de erről nem tudtam. rá is kerestem közben, olyat találtam h 2011-ben jöttek össze, de hogy azóta együtt vannak-e még nem tudom...
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.03.03. 19:55:50

S.Agüero írta:
visca el barca írta::shock: :shock: :shock: :shock:

szucsánszki meg elek együtt vannak?
Elek, mint a Fradi edzője, vagy mint a magyar válogatott focista? :mrgreen:
Mint a Fradi edzője. Gondolom nem minden okés Zita fejében. ( egyéni vélemény)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.03. 19:42:36

visca el barca írta::shock: :shock: :shock: :shock:

Elek, mint a Fradi edzője, vagy mint a magyar válogatott focista? :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.03. 18:43:03

:shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Válasz küldése