Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi a választCastiel írta: Itt nálunk elsősorban bal lövőben szerepel, és nem rosszul! Bátran játszik széles repertoárral, sokszor erőlteti a betörést, de az átlövései is nagyon sokszor jönnek! (sokszor hibázik is, de ez azt hiszem normális ilyen korban!)
fejlődése abból a szempontból megfelelő, hogy folyamatosan játszik, viszont én nem látom azt benne hogy egy Veszprém szintű klub valaha is leigazolja! Azért kényes az ő helyzete, mert szegényt nagyon lehúzták a válogatott miatt, és amerre jár meccseken folyamatosan kifütyülik! Pedig sokkal jobb ő annál! nem akarok okoskodni, mert ez az első éve Csurgón, és itt még most formálódik a csapat, hiszen nyáron 9 játékos cserélődött ki! Kiemelném még a küzdeni tudását!
Harcos a srác! Bár fentebb azt írtam jelen pillanatban úgy gondolom nem lesz ő ff4 szintű spíler, azért van benne potenciál! fiatal csapat van nálunk most , és Rudi mindenképp egyik alappillére a csapatnak! Tatabányán tudnának róla mesélni,(kupa) vagy a Magdeburgiak! Mondjuk Green, vagy V. Olphen!
A kis Hanuszt érdemes figyelemmel)
Itt nálunk elsősorban bal lövőben szerepel, és nem rosszul! Bátran játszik széles repertoárral, sokszor erőlteti a betörést, de az átlövései is nagyon sokszor jönnek! (sokszor hibázik is, de ez azt hiszem normális ilyen korban!)Alfa írta:Castiel, ha van időd tudnál írni egy kis szösszenetet Faluvegiről ? Arra lennék kiváncsi , hogy hogyan jatszik , látszik-e rajta a fejlődés és , hogy a véleményed szerint lehet-e belőle klasszis játékos. Előre is köszönöm.
na ez az. eddig legalább tudtunk csipegetni a spanyol-szlovén-skandi vonalból, most majd azok is le lesznek szipkázva.Castiel írta:tendencián nem változtat ez, így mi a gyenge bajnokságunk semmit nem vesz észre ebből! nekem az a véleményem, hogy a bundásban szereplők lesznek jobban elosztva, a spanyol, szlovén, északi országok egy egy játékosaival kiegészítve!
veb szerintem a tendencián nem változtat ez, így mi a gyenge bajnokságunk semmit nem vesz észre ebből! nekem az a véleményem, hogy a bundásban szereplők lesznek jobban elosztva, a spanyol, szlovén, északi országok egy egy játékosaival kiegészítve! Pl egy Magdeburg nem fog tudni megtartani egy Damgaardot, vagy a jelenleg légióskodók közül sokan hazatérnek majd! Ez inkább a Kielnek lehet érvágás, hiszen most azt a csapatot hagyják ott a legkönnyebben, illetve a Kielce, Vardar, szintű csapatoknak akik nem tudnak majd elhozni a bundásból jó fiatal tehetségeket!én nem örülnék neki. így is az a legerősebb bajnokság, most ha jön még két szupercsapat, akkor majd senki nem akar a "gyenge", 1-2 csapatos bajnokságokba igazolni. amúgy azért ott sem fenékig tejföl az élet, lásd a becsődölt hamburgot.
támadásnál főleg elek, védekezésnél inkább martin álldogált a pad mellett, bár láthatóan szokatlan volt nekik és sokszor volt olyan is, hogy elek is állt a védekezésnél és ő is magyarázott.Alfa írta:Nézte valaki a lengyel-magyar női meccset ? Ha valaki látta az legyen oly kedves és mondja el nekem , hogy hogyan nézett ki ez az Elek-Ambros edzőpáros (elsősorban arra vagyok kiváncsi , hogy ki volt úgymond a "dominánsabb" edző ).
Én nem láttam az egész meccset, de néha belenéztem, és láttam egy időkérést is. Akkor mindketten mondtak valamit. Gondolom ahogy mondták is Elek a támadáshoz és Ambros a védekezéshez adott instrukciókat.Alfa írta:Nézte valaki a lengyel-magyar női meccset ? Ha valaki látta az legyen oly kedves és mondja el nekem , hogy hogyan nézett ki ez az Elek-Ambros edzőpáros (elsősorban arra vagyok kiváncsi , hogy ki volt úgymond a "dominánsabb" edző ).
Lehet Robledoval többet számol középen, illetve a brazil is távozhat.visca el barca írta:A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Tatabánya magyar válogatott balátlövőjét, Bodó Richárdot. A 22 esztendős, 203 centiméter magas játékos három plusz egy évre írt alá Juan Carlos Pastor csapatához.
ennek tükrében még inkább nem értem minek jött gorbok. 4-en lesznek egy posztra?
Még együtt vannak.visca el barca írta:azért úgy ahogy képben vagyok, de erről nem tudtam. rá is kerestem közben, olyat találtam h 2011-ben jöttek össze, de hogy azóta együtt vannak-e még nem tudom...
Csupán 17 év a korkülönbség, teljesen átlagosBarcaforever írta:
Mint a Fradi edzője. Gondolom nem minden okés Zita fejében. ( egyéni vélemény)
Mint a Fradi edzője. Gondolom nem minden okés Zita fejében. ( egyéni vélemény)S.Agüero írta:Elek, mint a Fradi edzője, vagy mint a magyar válogatott focista?visca el barca írta:![]()
![]()
![]()
![]()
szucsánszki meg elek együtt vannak?