Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sajnos megszokhattuk, h itthon mindig vannak egyenlőbbek az egyenlőknél... már meg se lepődök ilyenen...bezzeg, amikor ki kellett volna állni az atlétáink mellett, az nem sikerült... a fehéroroszok is megúszták, azok pedig még doppingoltak is, nem csak elmulasztottak egy mintaadást...Lionel85 írta:Verrasztó mutogatott, következmények nélkül
Nekem nem szimpatikus megnyílvánulás. Gyárfás érthetetlen módon kivételezett vele. Én megbüntettem volna, hiába az éremnyerés, így nem lehet viselkedni. Akár másnak üzent, akár nem. Hibázott Gyárfás Tamás
Hopp! Őt véletlenül kihagytam.cps46 írta:Gyurta Dani meg az öltözőben malmozott?S.Agüero írta:Egyébként érdekesség, h amikor aranyat nyertünk vagy Katinka vagy Cseh Laci volt benne az aranyba.![]()
Gyurta Dani meg az öltözőben malmozott?S.Agüero írta:Egyébként érdekesség, h amikor aranyat nyertünk vagy Katinka vagy Cseh Laci volt benne az aranyba.![]()
Háát,reménykedtem,h nem ez lesz a döntése a Doktornak,mert nem szívlelem a Ducatit.De mindemellett egyre biztosabb voltam benne,h tényleg csak idő kérdése a bejelentés.Nagyon mondták és egyre jobban,uh várható lépés volt.socio66 írta:na miihii,lökj valami reakciót erre a Rossi-Ducati hírre.
besz.rok hogy ennyi győzelemmel,ennyi sikerrel a háta mögött még mindig van motivációja Rossinak és bevállal egy olyan motort,amit eddig egyetlen ember tudott megülni.
a Yamahánál is nehéz dolga volt anno,de az tuti hogy jövőre is lesz melója rendesen az új géppel,de ha valaki,akkor ő az,aki ezt is meg tudja csinálni.
amúgy emlékszem az életrajzi könyvében is írta,hogy mikor elment a Hondától,már kalapban volt a Ducati és közel voltak egymáshoz,de aztán nem jött össze a dolog.
most jött el az idő,hát kíváncsi leszek.
Az első úszásától kezdve durcás kisgyerek volt. Én többek között, már ez miatt is Kis Gergőnek szurkoltam, hogy Lacika mögött ő menjen a döntőbe. (Persze aztán a kettős magyar sikerért szorítottam, Dáviddal.) Nagyszerűek voltak a magyarok. Zseniális EB volt.kanty írta:Nekem is kicsit fura volt. Valahogy olyan "durcás kisgyerek'-es volt, az eredményhirdetésen is elég érdekes volt a testbeszéde. Persze lehet, h tényleg csak a tv és a stressz miatt volt.ozsimiki írta:
Más téma: Verrasztó Dávid elég érdekes stílusban nyilatkozott nemrég, persze grt és örülök a sikerének,de a stílusán kicsit csiszolhatna, persze lehet hogy csak a tv miatt volt fura...
Nekem is kicsit fura volt. Valahogy olyan "durcás kisgyerek'-es volt, az eredményhirdetésen is elég érdekes volt a testbeszéde. Persze lehet, h tényleg csak a tv és a stressz miatt volt.ozsimiki írta:
Más téma: Verrasztó Dávid elég érdekes stílusban nyilatkozott nemrég, persze grt és örülök a sikerének,de a stílusán kicsit csiszolhatna, persze lehet hogy csak a tv miatt volt fura...
Igen. Ez nagyon valószínű, mivel Cseh és Verrasztó az 1. illetve 2. idővel kerültek be:D. Jakabos meg Hosszú is 3. meg 1. idővel jutottak be.Ma nyerünk 2-t. És, mellé még 2 érmet. Ki akar fogadni? Mr. Green
Na jó, de ebben benne van a szinkronúszás és a műugrás is. Ezekbe meg tudjuk, hogy vadalmák... Ha csak az úszást vesszük, tegnap még előttük voltunk az aranyakat nézve. Ma nyerünk 2-t. És, mellé még 2 érmet. Ki akar fogadni?S.Agüero írta:A 6. legeredményesebbek vagyunk. Ma még esetleg az 5. helyre is felkerülhetünk. Azért ha valaki megnézi az oroszok 12 aranyérmét.3x annyi van nekik mint nekünk!
![]()
Fecooo írta:nincs ebben semmi szégyen, az országuk meg csak 183x nagyobbS.Agüero írta:Azért ha valaki megnézi az oroszok 12 aranyérmét.3x annyi van nekik mint nekünk!
![]()
nincs ebben semmi szégyen, az országuk meg csak 183x nagyobbS.Agüero írta:Azért ha valaki megnézi az oroszok 12 aranyérmét.3x annyi van nekik mint nekünk!
![]()
Bizony,nagyon szép eredmény ez,remek futamon van túl.És ha még van 1-2 kör...socio66 írta:Talma bazzeg végre!
mikor is volt utoljára olyan hogy nem fogyott el a motor a végére? kumma régen.
de jó volt megint látni versenyezni és végig küzdeni.
ha a végén kicsit jobban odateszi,akár negyedik is lehetett volna,de nem baj jó volt ez,látszott rajta is hogy örült nagyon.
csak ráéreznek már valamire a mérnökei,remélem innentől csak felfele van és nem esnek vissza már.
szép volt!