socio66 írta:na miihii,lökj valami reakciót erre a Rossi-Ducati hírre. 
besz.rok hogy ennyi győzelemmel,ennyi sikerrel a háta mögött még mindig van motivációja Rossinak és bevállal egy olyan motort,amit eddig egyetlen ember tudott megülni. 
a Yamahánál is nehéz dolga volt anno,de az tuti hogy jövőre is lesz melója rendesen az új géppel,de ha valaki,akkor ő az,aki ezt is meg tudja csinálni.
amúgy emlékszem az életrajzi könyvében is írta,hogy mikor elment a Hondától,már kalapban volt a Ducati és közel voltak egymáshoz,de aztán nem jött össze a dolog.
most jött el az idő,hát kíváncsi leszek. 
Háát,reménykedtem,h nem ez lesz a döntése a Doktornak,mert nem szívlelem a Ducatit.De mindemellett egyre biztosabb voltam benne,h tényleg csak idő kérdése a bejelentés.Nagyon mondták és egyre jobban,uh várható lépés volt.
Tényleg hihetetlen a pali,h még egy istállót megpróbál és a nagy olasz álmot akarja beváltani.Én simán kinézem belőle,h megbírkózik a kihívással,amit a vörös paripa meglovaglása támaszt elé.Ő Valentino Rossi,minden motor kezesbáránnyá válik alatta.
Minden ellenérzésem ellenére természetesen kívánom neki,h behúzza a VB-t a piros rakétán,ezzel is tovább növelve mítoszát
De addig is,egyelőre még idén hozzon szép sikereket a Yamahának és a szurkolóinak.
Vale Burgess nélkül!?Érdekesnek hangzik,de nem túl megnyugtatónak.Verhetetlen párosuk szétszakadni látszik,ez így elég gyökeres változtatás lesz
Visszatérve a Cseh Nagydíjra:
Az idei szezon talán legunalmasabb futama volt ez,Rossi is igen szürkén körözgetett.Lorenzo meg tényleg káprázatos idén...