USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.09. 00:55:28

HOUSTON - LAKERS

Sziasztok.Még nem volt időm megnézni a meccset de azért egy két dolgot ki lehet olvasni a számok közül.A LAL padja több mint 2x annyi pontot (54-23) dobott mint a mienk, a 3-asokat 20%-al jobban szórták.Vendég oldalon rengeteg volt a falt (52 :!: ).Beverley mezőnyből 1/10 :oops: (simán tíz fekvő......20), a végén azért Gasol okosan faltolta Howard-ot......aki el is bénázta sajna :roll: + jött Blake :? Jól elbénáztuk #-o :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.08. 20:35:46

Gareth Tello írta:Neo, ezt neked küldöm. :D
https://www.youtube.com/watch?v=MwWW8_CnmJ4" target="_blank
Hehe! Nagy vagy, köszönöm szépen! :wink: Remélem mostmár el is kezd játszani a koma. Utcsó 2 meccse elég biztató volt. :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.08. 17:04:03

Neo, ezt neked küldöm. :D
https://www.youtube.com/watch?v=MwWW8_CnmJ4" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.07. 18:38:23

Idén ezt a Jazz elleni volt az első, amiért nem keltem fel, s persze nyerünk. :mrgreen: Szerintem elég egyértelmű az összefüggés. Én vagyok a csapat "antikabalafigurája". Viccet félre téve, úgy éreztem eddig sem voltunk annyira rosszak, mint az eredmények mutatták. Egyszerűen az irányító nélküli játék, főleg egy olyan csapatban, ahol nagyítóval kell keresni az olyan embereket, akik maguknak alakítanak ki helyzetet, szóval támadásban totális fejetlenség volt legtöbbször, s sajnos Bradley erőltetés, meg mióta draftoltuk nem kifizetődő. Csökkenni látszanak az eladott labdák, Olynyk bontogatja szárnyait, bár nekem továbbra is egy puhány emberkének tűnik, de legalább szokja az ütéseket. :D Bass kifejezetten jó idén, látszik rajta, hogy sokat gyakorolt az offseasonben. Szóval összességében én pl a 0-4 ellenére is úgy gondolom (most már 1-4), hogy még így is többet kaptam játékban mint, amit vártam, hátul jók vagyunk, s elől pl olyan elemek kerültek be, amikről jó pár éve nem hallottunk. :D Lerohanás (Rondo nélkül), támadópattanóra több ember érkezés, 1-2 ügyes játék stb (irányító nélkül kaotikus játékunkat inkább arra értettem, hogy Bradley erőlködik ha meg nem ő akkor más, utána meg jön olyan hullám, hogy szépen folyik a labda, nem hiába olyan negyedeink vannak, hogy dobunk 30at majd dobunk 10et. :D S végre Pressey játszik, egyetlen olyan emberünk, aki tudja kontrollálni a tempót, s van érzéke az irányítói poszthoz. S még ha Stevens nem minden lépésével értek egyet, de pl az ő "szereplése" nekem kifejezetten pozitívum. Nem az eredményeket kell nézni, hanem edzői készséget, hozzáállást, "tökösséget" stb.

Humpot viheti a NY, ahogy bárki más is, de csak is úgy ha viszik G-Wallt is. Hump legalább lejárós, így egyértelmű, hogy lesz értéke idén ha játszik ha nem.

ui: Ez a Pacers félelmetesen brutál erős. Olyan csendben észrevétlenül gyalogolnak át mindenkin, hogy az egészen elképesztő, hozzá se tudnak szagolni jelenleg a Pacers játékához az aktuális ellenfelei....

"Curry rolled his ankle on a running jump shot"....
Tényleg nem megbántva, mert szeretem a srácot, de ebben a hírben az a meglepő, hogy ezidáig kibírta....

Ódákat zengtünk a Clippersről, jól el is kapta őket a Magic.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.08. 18:26:47-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.11.07. 18:16:08

Interesting nugget: Evans/Jrue/Gordon averaging only 6 minutes per game together as a trio so far for Pellies.

Amúgy imádom ezt a szezont, 76ers 3-2, Nets 2-2, Knicks 1-3, Bulls 1-3, Bobcats 3-2, Magic 3-2, Wizards 1-3, Suns 3-2, Grizzlies 2-3... :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
socio66

2013.11.07. 14:57:49

neobarca írta:Igazad van, tényleg nem normális. De ha ő nem akkor ki?
Négy-öt potenciális 15-20 pontos játékosunk van, sokkal jobban el lehetne osztani a dobásokat szerintem.
Ez az isolation játék sehova nem vezet, tavaly mindkét shooterünk kihozta magából a maximumot, ilyen többet nemigen lesz, ráadásul az is egy második körre volt elég, egy mostaninál jóval gyengébb konferenciában.
Én idén semmit nem várok, egyrészt előre látom, hogy megint nem fog tíz meccset sem együtt játszani az alap kezdő, most Tyson van pihenőn, lassan jön Amare és Bargnani is, szerintem Melonak is előjönnek még a vállproblémái, bár isten ments, hogy Smith legyen az első opciónk, meccsenként 245 rádobással. Másrészt pedig legjobb esetben is a keleti ötödik csapat vagyunk idén, nem gondolom hogy a Heat-Bulls-Indy-Nets csapatókból bárkit is ki tudunk ütni egy párharcban.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.07. 13:26:45

Cumbee írta:
Cavs coach Mike Brown on reports that Bucks Larry Sanders out after hurting thumb in alleged bar fight: "Did he win?"
Sírok. :D :D

https://twitter.com/AnthonyBain/status/ ... 2956060672 Ez meg a másik. Mekkora beteg emberek vannak már.:D Ilyet kitalálni..
Hatalmas! De am most miért? Megszületett a gyermeke, le kellett valahogy vezetni a feszültséget. Nincs is annál jobb mint egy verekedésbe torkolló tejfakasztó buli. :mrgreen:

Nah Woody nyilatkozott Chandlerrel kapcsolatban. Nyugi nyugi! Nem lesz itt gond. Bargnani lesza kezdő center. Isten irgalmazzon minden Knicks drukkernek mert sötét és szomorú időszak vár ránk... :cry: :mrgreen:
Egyébként pletyka szinten de szóba jött, hogy esetleg a "bostoni" Hup-ért bejelentkezünk. Sztem a Celtics elengedné, nekünk meg hasznosabb lenne mint a Barg-Stat-Martin trió... :wink:

Ha már Boston. Megszerezték az első győzelmüket. Gratuláció nekik :!: =D> =D> :mrgreen:

Más: Nem értem, mi van ezzel a Jazz-el. Kanter-Favors magasduó elég tekintélyes. Hayward nagy shooter. Burks hasznos kiegészítő. Mondjuk az irányítójuk sérülése visszaveti őket, de azért lassan nyerhetnének már egy meccset. 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.07. 01:16:39

Cavs coach Mike Brown on reports that Bucks Larry Sanders out after hurting thumb in alleged bar fight: "Did he win?"
Sírok. :D :D

https://twitter.com/AnthonyBain/status/ ... 2956060672 Ez meg a másik. Mekkora beteg emberek vannak már.:D Ilyet kitalálni..
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.06. 21:13:41

Nah gyorsan túltettük magunkat a LAC elleni vereségen :D HARDEN PTS 30+ , Howard 29 PTS + 75%-os FT :) Továbbra is bosszantó a 20 eladott laszti amiből DH12 + JH13 14-et produkált :? A duó mai teljesítménye 62 PTS, 68% FG, 20 REB......elfogadható :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2013.11.06. 18:56:08

Bob_Marley írta: Tyson Chandler out 4-6 weeks.
Jövő héten már játszik.
#Westbrook
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.06. 18:42:52

Bob_Marley írta:Knicksnél meg ha Chandler komolyabb sérülést szenvedett, vagy csak akár megint elkezd kihagyni jópár meccset, akkor ott nagyon nagy bajok lehetnek.

Ja és jött is a hír:
Tyson Chandler out 4-6 weeks. Knicks have 92.2 def efficiency with him this season. Without: 105.6 def efficiency.
Bargnanival a kezdőben, Isten irgalmazzon a Knicksnek védőoldalon. :D
:cry: :cry: :cry: Hát ezt egyszerűen nem hiszem el. Chandler azon kívül, hogy egy nagyon szimpatikus figura, a Knicks kb egyedüli stabil védekező embere. Így is botrányosan kezdtük a szezont, nem tudom mi lesz ezek után... Éreztem, hogy ez nem day-to-day lesz...
Bob_Marley írta:Meg az se normális, hogy Melo 30-at dob rá meccsenként...
Igazad van, tényleg nem normális. De ha ő nem akkor ki? Shumpertet még aszondom de ezen kívül? Barg? Amare? Kicsi J.R.? Pigi? Vagy mégis ki? Felton is 40% alatt, Áááááá. Úgy széklet az egész, ahogyan van. :(
Viszont Smith visszatér :!: Akár mekkora tuskó is, ha elkapja a gépszíj, megállíthatatlan. Remélhetőleg le fog venni Melo válláról egy kis terhet, mert ez így nagyon nem okés...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.06. 18:02:30

Davis nálam az új KG, bár mentalitásban azért nem ugyanaz a két ember. CP3 megy egyszerűen olyan rendszerben van, hogy tényleg ha rosszul si megy neki, akkor is dupla-dupla. Emlékszem anno, Rondo is úgy kezdte a szezont, hogy jópár meccsen keresztül 15+ assist, meg 20+ assist is volt, hasonlóan tele volt rakva a csapat jó kisegítőszemélyzettel, na most ehhez tegyük hozzá, hogy Paul klasszisokkal jobb dobó. Mint írtam szerintem a Clippers ha erősebb alapszakaszt produkál, de elég egy 60-22 körüli is, akkor CP3 komolyan ott lehet az MVP listán.

Nash elcserélése csak kb ebbe a két csapatba lehet, de egyszerűen nulla értéke van. Mióta eljött Phoenixből az egészsége is látványosan romlott, 40 éves lesz, gyenge formában, s nagyon lassú. Szerintem csoda kategória lenne, ha eltudnák passzolni 9milliós fizetés és még ráadásul jövőre is. Nagyon sok van még odáig, miszerint, hogy majd FA piac, de szerintem azért a Lakers elég nehéz helyzetben van. Cetlijük nincs, hiába lesz sok helyük, meg itt James-Melo stb emberekről beszélnek, valóban FA embereknek mindig népszerű volt a Lakers, de szerintem nagyon-nagyon sokat jelent, hogy jelenleg a Clippers klasszisokkal jobb csapat, Knicks mint nagy piac is borzasztó erős, Miami adózás, szóval úgy érzem kevésbé csalogató már, hogy csillogás meg LA, mert akkor meg azt mondom Clippers. Visszagondolva utóbbi 1-2 év lépései nagyon balul sikerültek náluk, s szerintem nem lehet ezt csak így elintézni, hogy na majd nyáron. Könnyen lehet majd padlót fogni szerintem, s náluk tényleg borzasztó nagy gond, hogy egyszerűen nincs draftcetlijük sem. Meg látatlanban mondom, hogy azok is álmok, hogy majd Kobe aláír ilyen potom pénzekért, sima 2-3 év lesz évi 10 millióval. Gasol FA lesz nyáron, már jelezte meghallgatja az érdeklődőket, szóval arra akartam kilyukadni, hogy a Lakers nagyon nehéz helyzetben van, s lehet is akár. Mondom még egyszer én nem érzem azt a privilégiumot, hogy majd a sztárok szépen odaigazolnak s minden megvan oldva. S ebben szerintem döntő tényező, hogy pl a Clippers már nem az a csapat, hogy kistestvér és ott vannak a ligában meg aranyosak.

Jonas áthúzta James-t :D
http://www.youtube.com/watch?v=2CmRq4QawFM" target="_blank

Knicksnél meg ha Chandler komolyabb sérülést szenvedett, vagy csak akár megint elkezd kihagyni jópár meccset, akkor ott nagyon nagy bajok lehetnek.

Ja és jött is a hír:
Tyson Chandler out 4-6 weeks. Knicks have 92.2 def efficiency with him this season. Without: 105.6 def efficiency.
Bargnanival a kezdőben, Isten irgalmazzon a Knicksnek védőoldalon. :D
Meg az se normális, hogy Melo 30-at dob rá meccsenként...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.06. 19:20:18-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.06. 11:31:22

Egyszerűen nem értem mi van a csapattal. Nem ismerek rájuk. Erősebb a kerem mint 1 éve, mégis katasztrófális ez a kezdés... Melo nem találja az igazi énjét. És most Chandler is off. Remélem nem súlyos... :cry:

Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.06. 01:38:49

Bob_Marley írta:Tudom, hogy elsőre ha kérdezik ki az MVP 10/10 azt mondaná James, de CP3 ha ezt a formát tartja, akkor eléggé ott lehet a végelszámolásnál.
Ezen én is épp mostanában gondolkodtam és az a durva, hogy én nem feltétlen látom azt, hogy csak megszaladt neki a héten, lehet tényleg ennyit jelent, hogy van rendszer támadásban. Amúgy én még Davist is megemlíteném, nyilván a játékra gyakorolt hatása messze nem akkora mint Jamesnek és CP3-nak, de a számai eszméletlen kemények.(A Bobcats ellen majdnem 1 gólpassz híján megvolt neki az 5*5) Nem tudom tudja-e ezt a szintet tartani, de ha 1-2 éven belül stabilan eljut oda,(játékban és dominanciában is) amit a mostani mutatói mondanak, akkor reális esélye lehet, hogy az MVP várományosok között emlegessék. (Kicsi még a minta, de a 95%-os büntetőzésén én nagyon ki vagyok akadva. Nyilván esik majd, de 80-85 simán lehet ami egy ekkora embernél kb páratlan.)
neobarca írta:Ritkán szoktunk egyetérteni, de most maximálisan. Ma korán kellett kelnem, így volt szerencsém belekukkantani a meccsbe. 137-et szórni a Rakétáknak, akiknek papíron az egyik legerősebb a védelme?
http://www.youtube.com/watch?v=NIyiEc1741s
Ezek után? Nem tudom, nem sok Rockets meccset szoktam nézni, az tiszta volt, hogy Harden nem sok energiát öl a védekezésbe, de ez a videó szíven ütött? Ez mi? Nekem égne az arcom, ha az NBA-ben ilyen teljesítményt tennék le a pályára. Még akkor is, ha a másik oldalon extra a srác.
neobarca írta:Halkan megjegyezném, hogy Igunak is jót tett, a környezetváltozás. Idáig nagyon szépen teljesít, ma meg 30 fölött szórt... Curry meg tripla dupla. Nice! 8)
http://www.youtube.com/watch?v=LPSYonhZjO8
Ez megvan? Mondjuk története is van a teljesítményének, Turner állítólag a Bulls legyőzése után azonnal lőtt neki egy SMS-t, valami ilyen szöveggel, hogy Ti következtek! Látszott is az extra motiváció Igun. Curry meg ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. A dobóforma még nem teljesen van meg, de jó látni, hogy a játék más elemeiben többet tud letenni az asztalra, talán még komplettebb játékos lett.
neobarca írta:Ahhoz mit szóltok, hogy a Lakers el szeretné cserélni Nash-t? :shock: Állítólag a Raptors élénken érdeklődik iránta...
A Toronto már a Suns után is nagyon szerette volna, kb oda is igazolt már Nash, amikor az utolsó pillanatban képbe került a Lakers. A kérdés szvsz az, hogy hajlandó-e a Raptors csak simán benyelni Nasht, vagy fizetést is szeretnének visszaküldeni érte, illetve, hogy ez a Lakersnek mennyire felel majd meg.
neobarca írta:"Andrew Bynum a szezon folyamán először érzett térdeiben kicsi, de éles, szúró fájdalmat, igaz, azt is hozzátette, hogy nem túl nagy a gond." kezdo5.hu

Eddig tartott Bynum? :shock:
Nincs ezzel semmi gond, már 3 meccsen pályára lépett idén. Ez pont hárommal több mint a tavalyi teljesítménye, teljesen egyértelműen látszik a fejlődés.:D Nem szabad ám elsietni a dolgokat, jövőre már lehet egy hónapot is a pályán fog tölteni. Egyébként megnéznék egy ilyen fogadást, hogy Bynum vagy Oden kerül fel hamarab az Out of season listára. Odennek volt idő amikor állítólag azt mondták, hogy a térdei már a hétköznapi tevékenységek ellátására és épphogy alkalmasak, ennek ellenére egy ilyen párharcban nem mernék Bynum ellen fogadni.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.05. 23:28:43

"Andrew Bynum a szezon folyamán először érzett térdeiben kicsi, de éles, szúró fájdalmat, igaz, azt is hozzátette, hogy nem túl nagy a gond." kezdo5.hu

Eddig tartott Bynum? :shock:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.05. 19:58:52

Sajnos várható vereség volt :( , a duó elég rosszul teljesített (28 PTS, 40% FG, 11 REB) #-o , ez van majd holnap javítunk :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.05. 09:48:11

neobarca írta: Ma korán kellett kelnem, így volt szerencsém belekukkantani a meccsbe. 137-et szórni a Rakétáknak, akiknek papíron az egyik legerősebb a védelme?
Én is láttam belőle részleteket, azért hozzátartozik Howard hamar beszedett 3 faltot. A védelem meg Linnel elég necces, elég gyengus védő, Paul oda-vissza verte, Beverley-vel nehezebb dolga lett volna. S azért a Howard-Asik páros se állt össze még igazán, rengeteg pattanót szereznek, viszont sok pontot is kapnak a festékből. De valóban Top 10-ben vannak védekezési hatékonyságban.
A Clipps mondjuk nagyon sok védekezési statisztikában legutolsó vagy legalábbis hátul van, azért kell javítani ott bőven, mondjuk hozzá kell tenni a Clippers meccsein nagyon nagy iram van, s jóval több dobáslehetőség emiatt. De mindenképp kell fejlődjenek védekezésben, mert a PO-ban lassabb a tempó, lerohanás szinte nincs is, s van egy nagyon nagy probléma a Clippersnél, ami PO-t tekintve gond lehet, miszerint Griffin és Jordan is botrányos büntetőző, de főleg utóbbi. Ez ugyanúgy érvényes az Asik-Howard párosra is. Így meccsek végén nagyon nehéz őket együtt játszatni, persze mindkét csapatban áttudnak állni alacsony szerkezetre, de pl egy Grizz vagy egy Spurs ellen rohadt nehéz ám, de idevehetem a GSW-t is. Minnesotáról nem is beszélve, ahol ráadásul Love sokszor feltűnik a tripla környékén, valakit ezzel kihúzva a palánk alól. Persze ez még iszonyat messze van, sokan úgy vélik Rockets-Clippers konferenciadöntő lehet idén, én ezzel azért várnék, mindkét csapatnak megvannak a gyenge pontjai, ami igaz más csapatokra is mondjuk. :D Annyira egységesnek érzem Nyugatot, hogy nagyon nehéz lesz odakerülni. S a Spurs-OKC-GSW-Minny-Clippers-Memphis-Houston hetesből minimum három, már az első körben elfogunk búcsúzni. Ki szeretne pl egy Minnyt kapni (jelenlegit, mert ugye sérülések mindent átírhatnak) akiknél Love szintén ihletett formában, s nem mellesleg az egyik legerősebb a védelmük is. Szóval itt óriási harc lesz, s bizony a pályelőny azért úgy gondolom sokat számíthat.

Ja mi meg kikaptunk :mrgreen: Végig partiban voltunk ismét, Sullinger remekelt, Green végre megint támadta a gyűrűt, Bradley nem adott el 20 labdát (bár csapatszinten megint rengeteg TO volt...) vezettünk is 5-7 ponttal a negyedik negyedben, Stevens gyorsan be is hozta Crawfordot és leültette Sullingert. :D Mire visszajött Sully el is ment a meccs. Bayless mindenhonnan bedobta, s ez megpecsételte a sorsunkat. 4 vereség, de 4 szoros vereség, fura ilyet mondani, mert 4 meccs telt el s igazán egyértelmű tankolás később várható a fantomsérülésekkel, meg a leültetésekkel, illetve a lassan gyógyulásokkal, de jelen pillanatban mi fogalmazzunk úgy nem erőltetjük, hogy esetlegesen meccset nyerjünk. :lol: Ebből a 4 vereségből úgy gondolom ezt a mait meg a Bucks ellenit hozhattuk volna. Csak hát ilyenkor jön a képbe a rotáció (Stevens mániája, hogy szinte teljesen más csapat játszik a második félidőben mint az elsőben), meg hogy nincs irányítónk. G-Wall meg még le is sérült, úgyhogy Lee-time lesz. :D 1969 óta nem kezdtünk 0-4-el, nem ma volt. Ami miatt viszont személy szerint nagyon bosszús vagyok, hogy Brooks és Pressey totál elvan felejtve, kabaré volt a Pistons ellen is, hogy Bogans előbb kapott játékpercet mint Brooks.....
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.05. 08:55:17

Bob_Marley írta:Tudom, hogy elsőre ha kérdezik ki az MVP 10/10 azt mondaná James, de CP3 ha ezt a formát tartja, akkor eléggé ott lehet a végelszámolásnál. Most éppen a Rockets-et ütik-verik, s ha nyomnak egy erős alapszakaszt, jobbat mint a Miami, akkor lehet esélye
Ritkán szoktunk egyetérteni, de most maximálisan. Ma korán kellett kelnem, így volt szerencsém belekukkantani a meccsbe. 137-et szórni a Rakétáknak, akiknek papíron az egyik legerősebb a védelme? CP3 emberfeletti mostanában. Talán jelenleg neki a legnagyobb a játékintelligenciája a mezőnyben. Volt egy olyan érzésem, hogy Doc még többet fog kihozni belőle. Ha a sérülések is elkerülnék, simán MVP esélyes. ;)

Halkan megjegyezném, hogy Igunak is jót tett, a környezetváltozás. Idáig nagyon szépen teljesít, ma meg 30 fölött szórt... Curry meg tripla dupla. Nice! 8)

Szerk: Ahhoz mit szóltok, hogy a Lakers el szeretné cserélni Nash-t? :shock: Állítólag a Raptors élénken érdeklődik iránta...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.05. 07:07:35

Tudom, hogy elsőre ha kérdezik ki az MVP 10/10 azt mondaná James, de CP3 ha ezt a formát tartja, akkor eléggé ott lehet a végelszámolásnál. Most éppen a Rockets-et ütik-verik, s ha nyomnak egy erős alapszakaszt, jobbat mint a Miami, akkor lehet esélye. Nagyon fekszik neki ez a sokpasszos rendszer, sok elzárás 2-2 játékok, s bárkinek passzolhat bedobja. :D Oké Griffin-Jordan csak a gyűrű alól, de nekik meg teszi fel folyamat alley-oopra. 15-11 majd 42-15 legutóbb 26-10 és most 23-17, eléggé impresszív idén Paul. Én nagyon szeretem benne, hogy ő aztán tényleg ott ver meg ahol akar, ha úgy gondolja, akkor ide-oda tekereg és bevág egy tempót, ha úgy gondolja felsőelzárásból ellép és felteszi ziccerbe, ha úgy gondolja, akkor leosztogatja assistra, ha úgy gondolja, akkor leütés után elvállal egy triplát. Annyi puska van körülötte, hogy 10 assist garantált szinte minden este. S nem mellesleg évek óta a legtöbb labdát szerzi meccsenként, ha úgy alakul idén szerintem MVP is lehet.

Érdekességképpen:
Michael Carter Williams is going off. They beat Miami, Chicago, and Washington and the first 3 letters of those teams are MCW.
Warriors ellen azért sutázott végre egyet. :D 4/17, s 6 eladott labda, ráadásul nem szerezett labdát, ami aztán pláne komoly visszaesés. :D
Kép
Kép
Kép
djibril
Barça B

2013.11.04. 13:57:55

Eazzy írta: Látom bizony :D Meg 7.-et is látom, és remélem a 8.-at is fogom :D Kegyetlen.
Végül maradt a 7, a mester inkább beküldte Barkley-t, hátha neki is összejön valami.. De végre jó volt nézni a brigádot! =D>
Jövőhéten Green Bay, és mivel idegenbe lesz, még esélyünk is van! :twisted:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 01:04:40

Eazzy írta: Látom bizony :D Meg 7.-et is látom, és remélem a 8.-at is fogom :D Kegyetlen.
Cumbee biztos örül, fantasyban mindig kacérkodott vele, most meg nincs nála. :D

Petersont mi tudja megállítani????
http://www.youtube.com/watch?v=VNhMmjHodkI" target="_blank

Fú ez a mai óriási szenvedés, értem én hogy kapjon mindenki időt, meg teher nélkül játszunk idén, de néha olyan ötösöket küld pályára Stevens, hogy az hihetetlen, s hogy Bogans miért van előrébb a rotációban mint Brooks azt meg épp ésszel nem bírom felfogni.....Drummondot nem tudjuk tartani, támadás meg totális katasztrófa, azt se értem Greent miért kell folyton ültetni, totál kiesik a ritmusból ma is játszott eddig 10 percet....Na mindegy ez van, ma úgy néz ki csúnyán kikapunk sajnos. Komolyan a meccs legnagyobb pozitívuma a Pistons meze. :D
Kép

34 pontot kapni a festékből egy félidő alatt elég durva adat.....

Végre Kellynek van egy támadóoldalon jó meccse (S Bradley is összekapta magát ), második félidő már jobb, sikerült is feljönni. De az eladott labdák iszonyat bosszantóak.....Megint 20+ eladott labda.
Knicks meg 1 negyed alatt kapott 40 pontot, ott is van baj nem kicsi. :D

PP megint alkotott:
http://www.youtube.com/watch?v=8o1mMz0Z6vs" target="_blank
Igaz a Nets kikapott 21-el Orlandoban, Suns vezet az OKC ellen a szünetben, kifordult a világ. :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.04. 00:35:08

djibril írta:Eazzy te is azt látod amit én?
Foles 6 td :shock: , és még csak a 3. negyedben járunk, és kb akkor is átmegyünk az Oakland védelmén, ha nem is akarunk... Brutális! =D>
Látom bizony :D Meg 7.-et is látom, és remélem a 8.-at is fogom :D Kegyetlen.
djibril
Barça B

2013.11.04. 00:11:57

Eazzy te is azt látod amit én?
Foles 6 td :shock: , és még csak a 3. negyedben járunk, és kb akkor is átmegyünk az Oakland védelmén, ha nem is akarunk... Brutális! =D>
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 00:09:54

kanty írta: Hát azért messze nem muszáj. Sőt, ha elsietik, akkor elég nagyot szívnak.
Persze az igaz, hogy a jelenlegi Thunderből nagyon hiányzik RW. Kíváncsi vagyok rá, bár nem igazán bírom a játékát, de mint jelenségre, az NBA-nek és az OKC-nék - még inkább - szüksége van rá.
Szerintem Westy pont az a karakter meg mentalitású ember, aki ha visszatér, akkor jó erőben tér vissza. Én sem szeretem a játékát, sőt, de a jelenlegi OKC-nek ahogy írtad is nagy szüksége van rá. Egyébként semmi perclimitje nincs, magyarul nyomja max gázon, azért ez picit erős számomra, hogy a semmiből jön, s mondjuk játszik 35 percet, de kiderül.

Egyébként Jennings is beöltözik ma ellenünk, ma mindenki feltámad. :D Nagyon nehéz meccs vár ránk, Monroe-AD páros elég ijesztően hangzik számunkra. Meglátjuk, Faveraninak egy újabb jó kis lecke a mai, s bizonyíthat, Greentől monster meccset várok 30 pont körül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.04. 00:14:01-kor.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.03. 22:51:16

varnagykrisztian írta:Parsons (0-5 3PM) egy kicsit le van eresztve, remélem mielőbb felébred......tőle kicsit jobb statokat várok :roll:
Na ugye csak kérnem kellett :D , CP25 jól nyomta és még Lin is hozzátette a magáét =D> Sajnos még a meccset nem tudtam megnézni de elég necces volt az első két negyed (-16) :oops: A 2. félidőben aztán rákapcsoltunk és így simának mondható lett a vége :mrgreen: TO (18) [-(

Howard és HARDEN közösen dobott 38 PTS + 48% FG + 13 REB......kezd kicsit leereszteni a duó :-k :roll:
Válasz küldése