Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehe! Nagy vagy, köszönöm szépen!Gareth Tello írta:Neo, ezt neked küldöm.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=MwWW8_CnmJ4" target="_blank
Négy-öt potenciális 15-20 pontos játékosunk van, sokkal jobban el lehetne osztani a dobásokat szerintem.neobarca írta:Igazad van, tényleg nem normális. De ha ő nem akkor ki?
Hatalmas! De am most miért? Megszületett a gyermeke, le kellett valahogy vezetni a feszültséget. Nincs is annál jobb mint egy verekedésbe torkolló tejfakasztó buli.Cumbee írta:Sírok.Cavs coach Mike Brown on reports that Bucks Larry Sanders out after hurting thumb in alleged bar fight: "Did he win?"![]()
https://twitter.com/AnthonyBain/status/ ... 2956060672 Ez meg a másik. Mekkora beteg emberek vannak már.Ilyet kitalálni..
Sírok.Cavs coach Mike Brown on reports that Bucks Larry Sanders out after hurting thumb in alleged bar fight: "Did he win?"
Jövő héten már játszik.Bob_Marley írta: Tyson Chandler out 4-6 weeks.
Bob_Marley írta:Knicksnél meg ha Chandler komolyabb sérülést szenvedett, vagy csak akár megint elkezd kihagyni jópár meccset, akkor ott nagyon nagy bajok lehetnek.
Ja és jött is a hír:
Tyson Chandler out 4-6 weeks. Knicks have 92.2 def efficiency with him this season. Without: 105.6 def efficiency.
Bargnanival a kezdőben, Isten irgalmazzon a Knicksnek védőoldalon.
Igazad van, tényleg nem normális. De ha ő nem akkor ki? Shumpertet még aszondom de ezen kívül? Barg? Amare? Kicsi J.R.? Pigi? Vagy mégis ki? Felton is 40% alatt, Áááááá. Úgy széklet az egész, ahogyan van.Bob_Marley írta:Meg az se normális, hogy Melo 30-at dob rá meccsenként...
Ezen én is épp mostanában gondolkodtam és az a durva, hogy én nem feltétlen látom azt, hogy csak megszaladt neki a héten, lehet tényleg ennyit jelent, hogy van rendszer támadásban. Amúgy én még Davist is megemlíteném, nyilván a játékra gyakorolt hatása messze nem akkora mint Jamesnek és CP3-nak, de a számai eszméletlen kemények.(A Bobcats ellen majdnem 1 gólpassz híján megvolt neki az 5*5) Nem tudom tudja-e ezt a szintet tartani, de ha 1-2 éven belül stabilan eljut oda,(játékban és dominanciában is) amit a mostani mutatói mondanak, akkor reális esélye lehet, hogy az MVP várományosok között emlegessék. (Kicsi még a minta, de a 95%-os büntetőzésén én nagyon ki vagyok akadva. Nyilván esik majd, de 80-85 simán lehet ami egy ekkora embernél kb páratlan.)Bob_Marley írta:Tudom, hogy elsőre ha kérdezik ki az MVP 10/10 azt mondaná James, de CP3 ha ezt a formát tartja, akkor eléggé ott lehet a végelszámolásnál.
http://www.youtube.com/watch?v=NIyiEc1741sneobarca írta:Ritkán szoktunk egyetérteni, de most maximálisan. Ma korán kellett kelnem, így volt szerencsém belekukkantani a meccsbe. 137-et szórni a Rakétáknak, akiknek papíron az egyik legerősebb a védelme?
http://www.youtube.com/watch?v=LPSYonhZjO8neobarca írta:Halkan megjegyezném, hogy Igunak is jót tett, a környezetváltozás. Idáig nagyon szépen teljesít, ma meg 30 fölött szórt... Curry meg tripla dupla. Nice!
A Toronto már a Suns után is nagyon szerette volna, kb oda is igazolt már Nash, amikor az utolsó pillanatban képbe került a Lakers. A kérdés szvsz az, hogy hajlandó-e a Raptors csak simán benyelni Nasht, vagy fizetést is szeretnének visszaküldeni érte, illetve, hogy ez a Lakersnek mennyire felel majd meg.neobarca írta:Ahhoz mit szóltok, hogy a Lakers el szeretné cserélni Nash-t?Állítólag a Raptors élénken érdeklődik iránta...
Nincs ezzel semmi gond, már 3 meccsen pályára lépett idén. Ez pont hárommal több mint a tavalyi teljesítménye, teljesen egyértelműen látszik a fejlődés.neobarca írta:"Andrew Bynum a szezon folyamán először érzett térdeiben kicsi, de éles, szúró fájdalmat, igaz, azt is hozzátette, hogy nem túl nagy a gond." kezdo5.hu
Eddig tartott Bynum?
Én is láttam belőle részleteket, azért hozzátartozik Howard hamar beszedett 3 faltot. A védelem meg Linnel elég necces, elég gyengus védő, Paul oda-vissza verte, Beverley-vel nehezebb dolga lett volna. S azért a Howard-Asik páros se állt össze még igazán, rengeteg pattanót szereznek, viszont sok pontot is kapnak a festékből. De valóban Top 10-ben vannak védekezési hatékonyságban.neobarca írta: Ma korán kellett kelnem, így volt szerencsém belekukkantani a meccsbe. 137-et szórni a Rakétáknak, akiknek papíron az egyik legerősebb a védelme?
Ritkán szoktunk egyetérteni, de most maximálisan. Ma korán kellett kelnem, így volt szerencsém belekukkantani a meccsbe. 137-et szórni a Rakétáknak, akiknek papíron az egyik legerősebb a védelme? CP3 emberfeletti mostanában. Talán jelenleg neki a legnagyobb a játékintelligenciája a mezőnyben. Volt egy olyan érzésem, hogy Doc még többet fog kihozni belőle. Ha a sérülések is elkerülnék, simán MVP esélyes.Bob_Marley írta:Tudom, hogy elsőre ha kérdezik ki az MVP 10/10 azt mondaná James, de CP3 ha ezt a formát tartja, akkor eléggé ott lehet a végelszámolásnál. Most éppen a Rockets-et ütik-verik, s ha nyomnak egy erős alapszakaszt, jobbat mint a Miami, akkor lehet esélye
Végül maradt a 7, a mester inkább beküldte Barkley-t, hátha neki is összejön valami.. De végre jó volt nézni a brigádot!Eazzy írta: Látom bizonyMeg 7.-et is látom, és remélem a 8.-at is fogom
Kegyetlen.
Cumbee biztos örül, fantasyban mindig kacérkodott vele, most meg nincs nála.Eazzy írta: Látom bizonyMeg 7.-et is látom, és remélem a 8.-at is fogom
Kegyetlen.
Látom bizonydjibril írta:Eazzy te is azt látod amit én?
Foles 6 td, és még csak a 3. negyedben járunk, és kb akkor is átmegyünk az Oakland védelmén, ha nem is akarunk... Brutális!
Szerintem Westy pont az a karakter meg mentalitású ember, aki ha visszatér, akkor jó erőben tér vissza. Én sem szeretem a játékát, sőt, de a jelenlegi OKC-nek ahogy írtad is nagy szüksége van rá. Egyébként semmi perclimitje nincs, magyarul nyomja max gázon, azért ez picit erős számomra, hogy a semmiből jön, s mondjuk játszik 35 percet, de kiderül.kanty írta: Hát azért messze nem muszáj. Sőt, ha elsietik, akkor elég nagyot szívnak.
Persze az igaz, hogy a jelenlegi Thunderből nagyon hiányzik RW. Kíváncsi vagyok rá, bár nem igazán bírom a játékát, de mint jelenségre, az NBA-nek és az OKC-nék - még inkább - szüksége van rá.
Na ugye csak kérnem kellettvarnagykrisztian írta:Parsons (0-5 3PM) egy kicsit le van eresztve, remélem mielőbb felébred......tőle kicsit jobb statokat várok![]()