neobarca írta: Ma korán kellett kelnem, így volt szerencsém belekukkantani a meccsbe. 137-et szórni a Rakétáknak, akiknek papíron az egyik legerősebb a védelme?
Én is láttam belőle részleteket, azért hozzátartozik Howard hamar beszedett 3 faltot. A védelem meg Linnel elég necces, elég gyengus védő, Paul oda-vissza verte, Beverley-vel nehezebb dolga lett volna. S azért a Howard-Asik páros se állt össze még igazán, rengeteg pattanót szereznek, viszont sok pontot is kapnak a festékből. De valóban Top 10-ben vannak védekezési hatékonyságban.
A Clipps mondjuk nagyon sok védekezési statisztikában legutolsó vagy legalábbis hátul van, azért kell javítani ott bőven, mondjuk hozzá kell tenni a Clippers meccsein nagyon nagy iram van, s jóval több dobáslehetőség emiatt. De mindenképp kell fejlődjenek védekezésben, mert a PO-ban lassabb a tempó, lerohanás szinte nincs is, s van egy nagyon nagy probléma a Clippersnél, ami PO-t tekintve gond lehet, miszerint Griffin és Jordan is botrányos büntetőző, de főleg utóbbi. Ez ugyanúgy érvényes az Asik-Howard párosra is. Így meccsek végén nagyon nehéz őket együtt játszatni, persze mindkét csapatban áttudnak állni alacsony szerkezetre, de pl egy Grizz vagy egy Spurs ellen rohadt nehéz ám, de idevehetem a GSW-t is. Minnesotáról nem is beszélve, ahol ráadásul Love sokszor feltűnik a tripla környékén, valakit ezzel kihúzva a palánk alól. Persze ez még iszonyat messze van, sokan úgy vélik Rockets-Clippers konferenciadöntő lehet idén, én ezzel azért várnék, mindkét csapatnak megvannak a gyenge pontjai, ami igaz más csapatokra is mondjuk.

Annyira egységesnek érzem Nyugatot, hogy nagyon nehéz lesz odakerülni. S a Spurs-OKC-GSW-Minny-Clippers-Memphis-Houston hetesből minimum három, már az első körben elfogunk búcsúzni. Ki szeretne pl egy Minnyt kapni (jelenlegit, mert ugye sérülések mindent átírhatnak) akiknél Love szintén ihletett formában, s nem mellesleg az egyik legerősebb a védelmük is. Szóval itt óriási harc lesz, s bizony a pályelőny azért úgy gondolom sokat számíthat.
Ja mi meg kikaptunk

Végig partiban voltunk ismét, Sullinger remekelt, Green végre megint támadta a gyűrűt, Bradley nem adott el 20 labdát (bár csapatszinten megint rengeteg TO volt...) vezettünk is 5-7 ponttal a negyedik negyedben, Stevens gyorsan be is hozta Crawfordot és leültette Sullingert.

Mire visszajött Sully el is ment a meccs. Bayless mindenhonnan bedobta, s ez megpecsételte a sorsunkat. 4 vereség, de 4 szoros vereség, fura ilyet mondani, mert 4 meccs telt el s igazán egyértelmű tankolás később várható a fantomsérülésekkel, meg a leültetésekkel, illetve a lassan gyógyulásokkal, de jelen pillanatban mi fogalmazzunk úgy nem erőltetjük, hogy esetlegesen meccset nyerjünk.

Ebből a 4 vereségből úgy gondolom ezt a mait meg a Bucks ellenit hozhattuk volna. Csak hát ilyenkor jön a képbe a rotáció (Stevens mániája, hogy szinte teljesen más csapat játszik a második félidőben mint az elsőben), meg hogy nincs irányítónk. G-Wall meg még le is sérült, úgyhogy Lee-time lesz.

1969 óta nem kezdtünk 0-4-el, nem ma volt. Ami miatt viszont személy szerint nagyon bosszús vagyok, hogy Brooks és Pressey totál elvan felejtve, kabaré volt a Pistons ellen is, hogy Bogans előbb kapott játékpercet mint Brooks.....