Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért messze nem muszáj. Sőt, ha elsietik, akkor elég nagyot szívnak.Bob_Marley írta:Muszáj is neki, mert elég vérszegény az OKC, gyakorlatilag Durantet duplázzák vagy küldenek rá 3 embert ha ellép, s ennyi. Többiek vagy spot-up shooterek vagy pl Ibaka próbál tempózgatni, de pozícióban nem képes megoldani. Kíváncsi leszek Westbrook hogy tér vissza, acélember, s a Phioenix ideális bemelegítő partner lehet.kanty írta:Kicsit durva, hogy Westbrook a semmiből felépült, és állítólag már ma játszani fog.
Muszáj is neki, mert elég vérszegény az OKC, gyakorlatilag Durantet duplázzák vagy küldenek rá 3 embert ha ellép, s ennyi. Többiek vagy spot-up shooterek vagy pl Ibaka próbál tempózgatni, de pozícióban nem képes megoldani. Kíváncsi leszek Westbrook hogy tér vissza, acélember, s a Phioenix ideális bemelegítő partner lehet.kanty írta:Kicsit durva, hogy Westbrook a semmiből felépült, és állítólag már ma játszani fog.
Jövőre benne vagy a TOP 5-ben már jó. Jabari Parker, Smart, Randle mind mind jó.Eazzy írta:Persze, rahedli lóvéjuk van, és még meg is kapják Wigginst, hogy kb semmit ne kelljen várniuk megint a sikerekre, hát na az lenne aztán nagy igazságtalanság. Nálunk viszont milyen jó lenne Wiggins bácsi, jövőre lehetne egybegyúrni a MCW - Turner - Wiggins - Thad - Noel ötöst. Na jó nem álmodozok, meg amúgyis, idén bajnoki cím lesz.
Az a Lakersé lesz nyugi.Eazzy írta:Értem én, hogy megverjük a Heatet meg a Bullst első meccsen, de hogy lesz ebből 1/1?
Nyomjátok is csak tovább.Eazzy írta:2-0Milyen tankolás gyerekek? Bajnoki címre megyünk
(jó azért Wigginsre nem kéne az esélyünket elbaszarintani)
Sikerült végignéznem a meccset, hát az első negyedben igencsak csikorgott a csapat fogaskereke (0-6), de a 2.-ban felébredtünk Francisco Garcia-nak (11 PTS) is köszönhetően.A harmadik kiegyenlített játékot hozott az utolsóban meg HARDEN (13 PTS) húzta a csapat szekerét.A padról Lin (16 PTS) és Garcia(19 PTS) jól termelt.10%-al jobban dobáltunk mezőnyből, 17-el több lepattanót szedtünk, ám 11-el több labdát adtunk el amin gyorsan javítani kellvarnagykrisztian írta:Charlotte Bobcats - HOUSTON ROCKETS
HARDEN (21 PTS, 5 AST, 3 REB) felépült a meccsre aminek nagyon örülök, de az est fénypontja HOWARD volt 26lepattanójával
![]()
Valahol olvastam, hogy lehet, hogy decemberig majdnem mindegyik b2b meccset kiüli majd.kanty írta: A kedvenc fantasy játékosom.![]()
Ballhandlernek már ott van KD/RW, egyszerre úgysem szoktak ülni, szóval az egyikük mindig a pályán van, Martin pedig tökéletes volt az egyik sztár mellé.Cumbee írta: Elfelejtettem reagálni az OKC-s témára, nem is mennék már bele. Röviden összefoglalva, szerintem Jackson jobb fitt lesz nekik 6. embernek, mint Martin volt, ő inkább egy Harden féle ballhandler, míg Martin inkább egy shooter. Szerintem itt is fejlődtek, Lamb amit hozzátesz az is + lesz, ráadásul draftolták Adamst, aki még eléggé nyers, de 1-2 hónap múlva szvsz simán upgrade lesz Perkinsen.
Szerintem nincs rá kapacitás, nyilván számokat nem tudok, de nem hiszem hogy túl sokan néznék élőben a meccseket. Akiket érdekel az NBA azok nem azért a heti 2-3 meccsért fog leülni a TV elé, akiket meg nem érdekel, vagy kevésbé azoknak tökéletes az esti ismétlés.csababarca írta:
Amúgy miért nem kommentálják magyarul hajnalban a meccseket? nincs rá kapacitás? nem hiszem,hogy szaniszlóék néha nem vállalnák be az éjszakázást.
Jó az majdnem quadrable double-nak isCumbee írta:o.O Most mi? A Philynél még tankolni sem tudnak rendesen? Azért nyitásnak lenyomni a bajnokot eléggé pofátlanság.
Amúgy MC-W mit tolt? Újoncként majdnem TD az első meccsén?:D 22-7-12-9? Nem gyenge. Kíváncsi vagyok, hogy hány jobb meccs lesz ennél idén.
Miben tud ez megzavarni embereket?neobarca írta:Valaki mondja már meg nekem, hogy az esti Knicks-Bulls meccs hánykor lesz Magyar idő szerint? Most megzavart ez az óraátállítás...
Persze simán benne van, hogy kezdő lesz. Én abból indultam ki, hogy ha a padon maradna, akkor lenne a Cavsnek egy összeszokott kezdője, lenne egy óriási nagy teste a 2. sorban egy jó PG-vel és tudnának Bynummal small ball-t játszani Bennettel négyesben, akinek simán van olyan jumpere, hogy szét tudnák húzni a pályát. Amolyan Howrad orlandója stílusban, 1 torony középre és körbe shooterek. De majd úgyis kiderül, ez csak egy ötlet volt.kanty írta:Ezt a Clevelandet öröm nézni.
Cumbee!
Nem hiszem, hogy Bynum padról jönne be, szerintem amikor olyan állapotban lesz, akkor ő lesz a kezdőcenter.