USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
miihii
KHAL

2013.11.03. 22:05:38

Jajjistenem, Cowboys :D

Minnesotával toljuk otthon.
Vezettünk 20:17, majd fordított a MIN 23:20-ra.
A labda a miénk, 0:47-nél csinálunk egy TD-t, jó az extra pont, így

DAL 27:23 MIN

és támadhat a MIN még 35 mp-ig , 3 időkéréssel...
Kísért a múlt :oops:

Szerk.:

Na, megvan azért a W, sikerült kivédekezni 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.03. 21:36:21

Bob_Marley írta:
kanty írta:Kicsit durva, hogy Westbrook a semmiből felépült, és állítólag már ma játszani fog.
Muszáj is neki, mert elég vérszegény az OKC, gyakorlatilag Durantet duplázzák vagy küldenek rá 3 embert ha ellép, s ennyi. Többiek vagy spot-up shooterek vagy pl Ibaka próbál tempózgatni, de pozícióban nem képes megoldani. Kíváncsi leszek Westbrook hogy tér vissza, acélember, s a Phioenix ideális bemelegítő partner lehet.
Hát azért messze nem muszáj. Sőt, ha elsietik, akkor elég nagyot szívnak.
Persze az igaz, hogy a jelenlegi Thunderből nagyon hiányzik RW. Kíváncsi vagyok rá, bár nem igazán bírom a játékát, de mint jelenségre, az NBA-nek és az OKC-nék - még inkább - szüksége van rá.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.03. 21:06:15

kanty írta:Kicsit durva, hogy Westbrook a semmiből felépült, és állítólag már ma játszani fog.
Muszáj is neki, mert elég vérszegény az OKC, gyakorlatilag Durantet duplázzák vagy küldenek rá 3 embert ha ellép, s ennyi. Többiek vagy spot-up shooterek vagy pl Ibaka próbál tempózgatni, de pozícióban nem képes megoldani. Kíváncsi leszek Westbrook hogy tér vissza, acélember, s a Phioenix ideális bemelegítő partner lehet.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.03. 20:56:16

Kicsit durva, hogy Westbrook a semmiből felépült, és állítólag már ma játszani fog.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.03. 10:52:27

Eazzy írta:Persze, rahedli lóvéjuk van, és még meg is kapják Wigginst, hogy kb semmit ne kelljen várniuk megint a sikerekre, hát na az lenne aztán nagy igazságtalanság. Nálunk viszont milyen jó lenne Wiggins bácsi, jövőre lehetne egybegyúrni a MCW - Turner - Wiggins - Thad - Noel ötöst. Na jó nem álmodozok, meg amúgyis, idén bajnoki cím lesz.
Jövőre benne vagy a TOP 5-ben már jó. Jabari Parker, Smart, Randle mind mind jó.

Én egy olyat szeretnék, hogy Smart-Bradley-Green-Sullinger-Monroe
Rondot úgyis elpasszoljuk év közben, kéne érte egy 10-15ös cetli, jól betankolunk hozzuk mondjuk 1/3-4-5-ben Smartot, Bradley-Monroe kettőst megfizetjük, s a többi pickkel meg még szerzünk értelmes PG/SG illetve PF/C embert.

Persze ha leesik Wiggins hát legyen, Wiggins-Green.... meneküljön mindenki. :mrgreen:

Mellesleg ti kétszer is fogtok húzni a top 15-ben. Legalábbis szerintem a Pelicans nem jut PO-ba s nem is lesz legutolsó 5ben,így 2 lottery cetlitek is lesz. Úgyhogy igazán behúzhatnánk mi Wigginst. :D Amúgy is Jayhawks játékos SF poszton ez azért egyszer már bejött a Celticsnél csak nem 22-es hanem 34es mezben volt egy fiatalember.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.03. 21:02:02-kor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.03. 10:29:57

Persze, rahedli lóvéjuk van, és még meg is kapják Wigginst, hogy kb semmit ne kelljen várniuk megint a sikerekre, hát na az lenne aztán nagy igazságtalanság. Nálunk viszont milyen jó lenne Wiggins bácsi, jövőre lehetne egybegyúrni a MCW - Turner - Wiggins - Thad - Noel ötöst. Na jó nem álmodozok, meg amúgyis, idén bajnoki cím lesz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.03. 10:11:49

Eazzy írta:Értem én, hogy megverjük a Heatet meg a Bullst első meccsen, de hogy lesz ebből 1/1? :D
Az a Lakersé lesz nyugi. :D
Csak az eredményeket láttam, MCW parádés. :D Oké tudtuk, hogy mindenhez ért, de 22 meg 26 pontokat nem kellene dobnia (egyetemen egyszer dobott 20 pont felett 2 év alatt). Az hogy pattanózik, rengeteg labdát szerez, meg jól lát a pályáén azt tudni lehetett, de most megszállta az ördög is, de én ennek csak örülök. :D Első hét után csodálkoznék ha nem ő vezetné a Rookie Laddert.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.03. 10:06:43

Értem én, hogy megverjük a Heatet meg a Bullst első meccsen, de hogy lesz ebből 1/1? :D
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.02. 22:19:55

Kiscsapatom behúzta a 2.-at is, HARDEN előrukkolt egy 34 PTS-os teljesítménnyel, 65%-os FGM-el =D> Howard most egy kicsit visszavett, csak 16 REB-t szedett :D Parsons (0-5 3PM) egy kicsit le van eresztve, remélem mielöbb felébred......tőle kicsit jobb statokat várok :roll: Még mindig sok a TO (22) :oops: , DH12 és JH13 közösen dobott 47 PTS + 55% FG + 20 REB......csak így tovább :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.02. 14:29:41

Eazzy írta:2-0 :D Milyen tankolás gyerekek? Bajnoki címre megyünk :D (jó azért Wigginsre nem kéne az esélyünket elbaszarintani)
Nyomjátok is csak tovább. :D
Nem nagyon szeretem az összeesküvés elméleteket, de tegnap látványosan más játék ment a negyedik negyedben nálunk, s láss csodát akkor ért véget a Philly meccs. :D Ettől függetlenül kifejezetten tetszik az új Celtics, bucira nem fog minket senki verni, de pont úgy sikerül "ügyeskedni", hogy a végén azért az ellenfél győzzön (szintén irányító nélküli Bucks ellen leadni 20 pont előnyt, tank system:on). Védekezés nagyon jó, illetve támadásban is megyünk támadópattanóért, sajnos irányító poszt az totál káosz. Illetve a múltkori 3/13 után most 4/16 a tripla mutató, gyakorlatilag nincs 3 pontos játékos a csapatba, sokszor ezért inkább be is tömörül az ellenfél s megy az erőlködés meg a labdaeladás, múltkor 22 most 17, iszonytatóan sok TO:

Nyilván azért pár meccset hozni is kéne (minimum 23. :D ) de ha azt veszem csak 1 meccsel vagyunk lemaradva a Miami mögött, s mi csak kétszer játszottunk. :mrgreen: Viccet félre téve Top5 leggyengébb mérleget tartani fogjuk, s akkor majd jövőre ellehet kezdeni építkezni, alappillérek szerencsére vannak.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.02. 14:08:59

2-0 :D Milyen tankolás gyerekek? Bajnoki címre megyünk :D (jó azért Wigginsre nem kéne az esélyünket elbaszarintani)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.01. 20:52:03

Azért tegnap nem kis meccsek voltak. :D Bulls egy rózsányival volt jobb, a Clippers-GSW meccsen meg Paul nem viccelt.
Chris Paul 42 Pts 15 Asts Full Game Highlights VS GSW
http://www.youtube.com/watch?v=5z0W3NIOW0g" target="_blank
Curry hiába vágott be 9 triplát, azért az a 11 eladott labda az nagyon csúnya.

Legújabb Shaqtin a fool:
http://www.youtube.com/watch?v=01GDKrmDvZ4" target="_blank
McGee-t megint érdemes figyelni, nélküle nem lenne ez a műsor. :mrgreen:

Hayward-Bledsoe-Bradley hármassal nem sikerült megegyezni így ők korlátozott szabadügynökök lesznek majd.

Mike Miller "aerobikon"
http://www.youtube.com/watch?v=NDV2q5FvCm0" target="_blank
0:12-nél óriási baywatch :lol:

Ma Washington-Philly, Atlanta-Toronto, Houston-Dallas, Memphis-Detroit, Minny-OKC, Nets-Heat, Denver-Portland, Kings-Clippers, Lakers-Spurs csaták is vannak.
Nets-Heatre nagyon kíváncsi vagyok, illetve a Memphis-Detroit meccsen meg hatalmas küzdelem várható a palánkok alatt. Monroe-Drummond vs Randoplh-Gasol korrektnek ígérkezik. :D

Orlando szeretné cserélni Nelsont, első körös picket szeretnének érte, a Raptors szintén cserére készül, Valanciunason kívül bárki benne van a kalapban, hogy elcserélik.

A legendás hatos. :D
https://twitter.com/celtics/status/3963" target="_blank ... 92/photo/1
Ma avatták fel Bill Russell szobrát, aki nem kevesebb mint 11-szer nyert bajnokságot a Celtics-szel.
Ennek örömére fogadjuk is ma Bucksot, remélem nem visszük túlzásba, másik potenciális tankoló csapat a Milwaukee. :D

Rondo :mrgreen:
Kép
Fear the Beard :D

Brutál jól védekezünk, s megy a gyors indítás, védekezéssel idén sem lesz gond. Faverani meg továbbra sem viccel 4-6 és már 3 blokk s még csak az első negyed.

Deron és Kirilenko is limitált perceken van, Williams Clevelandben is érezhető volt mennyire fontos (illetve hiányzik ha nem játszik), s most is darál ezerrel vele a Brooklyn 11-3, Boshnak nem lesz könnyű estéje Lopez ellen. :D A Nets védekezés meg parádés. 27-18 az első negyed, eddig parádé, amit a Brooklyn művel, nagyszerű védekezés, s sok passz önzetlen játék támadásban, s pontos befejezések. S végre a pad sem alszik mint Clevelandben.
Faverani 6 pont 11 pattanó 4 blokk (félidő), egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a bamba fejű brazilt. :D
Eddig tartott az előny, második negyed második fele abszolút a Heat-é....Rengeteg eladott labda így is 47-45 a szünet a Netsnek, KG ismét a legjobb +- mutatóban, ég és föld ha ő pályán van, vagy ül.
71-55 Blatche-Evans remekül szállt be, a védekezés továbbra is remek, ami a Cavs ellen(akit ma megvert a Cats) hiányzott az most megvan, nem csak a kezdők tudnak hozzátenni.
Philly megint nyert amúgy. :D Mi meg szépen leolvadtunk +20-ról (érdekes hogy vége lett a Sixers meccsnek produkáltunk egy 15-34es negyedet....)micsoda este. :D A keleti legnagyobb tank riválisunk megint nyer, mi ahogy kell +20 után veszítünk s az Orlando is nyert, így kell csinálni. :mrgreen:

PP lebúrázta a királyt. :D
http://www.youtube.com/watch?v=yJHYWwI6g5Q#t=13" target="_blank
Zárójelben azért megjegyzem James még nem kezdte el a szezont, ismert hogy azt mondta, a legjobb formájában van, hát ahhoz képest elég "fáradt" a mozgása, azért az se sűrűn van hogy 3 nap alatt először átzsákolják mint az állat, majd egy 40éves tolószékes ember simán vissza nyomja labdával együtt (PP viszont ránézésre pl adott le pár kilót, remélhetőleg ez meg fog látszani, s pl kevesebbet fog fájni a térde)

A vége nets-ces lett. :D Összességében megérdemelten nyert a Brooklyn úgy érzem az 1 pontos különbség picit csalóka, majdnem sikerült elbénázni a végét de azért csak nem. :D

Memphis megverte a Pistonst, szó volt róla, hogy hol is lehet a dugattyús csapat, végig partiban voltak, de pl Josh Smith játéka kihatott a csapatéra meg kellett dörzsölnöm kétszer szemem, hogy jól látok-e de igen 3/11 a tripláról. Nem értem minek dobálja ezeket, mikor 30% alatti triplázó.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.01. 16:24:03

varnagykrisztian írta:Charlotte Bobcats - HOUSTON ROCKETS

HARDEN (21 PTS, 5 AST, 3 REB) felépült a meccsre aminek nagyon örülök, de az est fénypontja HOWARD volt 26 :!: lepattanójával =D> :mrgreen:
Sikerült végignéznem a meccset, hát az első negyedben igencsak csikorgott a csapat fogaskereke (0-6), de a 2.-ban felébredtünk Francisco Garcia-nak (11 PTS) is köszönhetően.A harmadik kiegyenlített játékot hozott az utolsóban meg HARDEN (13 PTS) húzta a csapat szekerét.A padról Lin (16 PTS) és Garcia(19 PTS) jól termelt.10%-al jobban dobáltunk mezőnyből, 17-el több lepattanót szedtünk, ám 11-el több labdát adtunk el amin gyorsan javítani kell :!: DH12 és JH13 közösen dobott 38 PTS + 50% FG + 29 REB......elsőre nem rossz =D>

Ja és megvolt az első hivatalos alley oop-juk is :mrgreen:
messideco
Presidente del Barça

2013.11.01. 12:33:26

Na, akkor az idén a Brookly Nets-ért fogok szorítani. Jó döntés?

szerk:
Ahogy nézem a Celtics széthullott rendesen :shock:
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2013.11.01. 12:19:57

kanty írta: A kedvenc fantasy játékosom. :mrgreen:
Valahol olvastam, hogy lehet, hogy decemberig majdnem mindegyik b2b meccset kiüli majd.
Cumbee írta: Elfelejtettem reagálni az OKC-s témára, nem is mennék már bele. Röviden összefoglalva, szerintem Jackson jobb fitt lesz nekik 6. embernek, mint Martin volt, ő inkább egy Harden féle ballhandler, míg Martin inkább egy shooter. Szerintem itt is fejlődtek, Lamb amit hozzátesz az is + lesz, ráadásul draftolták Adamst, aki még eléggé nyers, de 1-2 hónap múlva szvsz simán upgrade lesz Perkinsen.
Ballhandlernek már ott van KD/RW, egyszerre úgysem szoktak ülni, szóval az egyikük mindig a pályán van, Martin pedig tökéletes volt az egyik sztár mellé.

Jeremy Lamb-nek pedig volt már jó meccse az NBA-ben?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.01. 01:14:23

csababarca írta:
Amúgy miért nem kommentálják magyarul hajnalban a meccseket? nincs rá kapacitás? nem hiszem,hogy szaniszlóék néha nem vállalnák be az éjszakázást.
Szerintem nincs rá kapacitás, nyilván számokat nem tudok, de nem hiszem hogy túl sokan néznék élőben a meccseket. Akiket érdekel az NBA azok nem azért a heti 2-3 meccsért fog leülni a TV elé, akiket meg nem érdekel, vagy kevésbé azoknak tökéletes az esti ismétlés.
Meg részemről pl sokkal jobban szeretem eredeti kommentárral, Méhes Gábor hangorgánuma kb az egyedüli, ami a kinti kollégákkal mérhető (de ez ugye szubjektív). Illetve sokkal több belső infot mondanak a közvetítés alatt a kinti riporterek. Mondjuk Marv (Yesss) Albertet én speciel annyira nem csípem, de Steve Kerr az egyik legértelmesebb szakkommentátor.

2 remek meccs várható, ahogy azt csütörtökönként megszokhatta az ember. :D Bulls-Clippers győzelmeket várok ma.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.01. 00:02:10

Cumbee írta:o.O Most mi? A Philynél még tankolni sem tudnak rendesen? Azért nyitásnak lenyomni a bajnokot eléggé pofátlanság.:D
Amúgy MC-W mit tolt? Újoncként majdnem TD az első meccsén?:D 22-7-12-9? Nem gyenge. Kíváncsi vagyok, hogy hány jobb meccs lesz ennél idén.
Jó az majdnem quadrable double-nak is :D

Jajj, kicsiny szívem melengető egy mérkőzés volt ez. Idén azt hittem nem nézek Sixers meccset, de most Turner, CW, Thad, Wroten, Hawesome kezdenek motiválni. Remélem nem csak egy meccses mindenkinek bejött a helyzet volt. Nem bánom a vereségeket, Wiggins megéri :D , de lagalább ne kapjunk ki szégyenteljes játékkal.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.31. 22:42:01

neobarca írta:Valaki mondja már meg nekem, hogy az esti Knicks-Bulls meccs hánykor lesz Magyar idő szerint? Most megzavart ez az óraátállítás... :oops:
Miben tud ez megzavarni embereket? :)
Órád állítsd át, és magyar idő szerint 1kor kezdődik. (sporttv oldala szerint, 1re van kiírva!)

Amúgy miért nem kommentálják magyarul hajnalban a meccseket? nincs rá kapacitás? nem hiszem,hogy szaniszlóék néha nem vállalnák be az éjszakázást.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.31. 22:21:06

Charlotte Bobcats - HOUSTON ROCKETS

HARDEN (21 PTS, 5 AST, 3 REB) felépült a meccsre aminek nagyon örülök, de az est fénypontja HOWARD volt 26 :!: lepattanójával =D> :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.31. 12:00:34

Valaki mondja már meg nekem, hogy az esti Knicks-Bulls meccs hánykor lesz Magyar idő szerint? Most megzavart ez az óraátállítás... :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.31. 10:24:09

MCW majdnem quatrodupla, azt a 9 labdaszerzést se felejtsük el, ami NBA rekord újonc nyitásként. :D
http://www.youtube.com/watch?v=Z_gafY-_sRc" target="_blank
AI jó hatással volt a fiatalokra. Biztos hogy lesz ennél jóval rosszabb meccse, a dobások nagy gondot jelentenek nála néha, de remek meglátásai vannak a pályán akárcsak assistokra akárcsak labdalopásokra gondolok (s mindkettőhöz játékintelligencia kell), borzasztóan örülök, hogy fantasyban nekem sikerült behúzni. Kicsit Rondo típusú a gyerek, jó védő, gyenge dobó, nagy rohanó, magas kosárlabda IQ-val.

S volt egy ilyen is, James-t is átlehet ám húzni.
http://www.youtube.com/watch?v=bXOxapKHodE" target="_blank
Splitterren sokan röhögtek a blokk miatt tavaly, pedig szerintem egy kifejezetten jó játékos, de hát James volt s a hype, hogy hú, de egyszer fent egyszer lent bár ez nem fog akkora jelentőséget kapni, pedig Turner szépen felkente poszterre.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.31. 02:54:56

Ohh yeah. Megvan az első skalp. Persze segített, hogy Deron megint lehalt, de nem volt ez rossz. Sőt, lesz ez még sokkal jobb is. Bennett javul, Bynum gyógyul, a védekezés és a csapatjáték összeáll.

o.O Most mi? A Philynél még tankolni sem tudnak rendesen? Azért nyitásnak lenyomni a bajnokot eléggé pofátlanság.:D
Amúgy MC-W mit tolt? Újoncként majdnem TD az első meccsén?:D 22-7-12-9? Nem gyenge. Kíváncsi vagyok, hogy hány jobb meccs lesz ennél idén.
kanty írta:Ezt a Clevelandet öröm nézni.
Cumbee!
Nem hiszem, hogy Bynum padról jönne be, szerintem amikor olyan állapotban lesz, akkor ő lesz a kezdőcenter.
Persze simán benne van, hogy kezdő lesz. Én abból indultam ki, hogy ha a padon maradna, akkor lenne a Cavsnek egy összeszokott kezdője, lenne egy óriási nagy teste a 2. sorban egy jó PG-vel és tudnának Bynummal small ball-t játszani Bennettel négyesben, akinek simán van olyan jumpere, hogy szét tudnák húzni a pályát. Amolyan Howrad orlandója stílusban, 1 torony középre és körbe shooterek. De majd úgyis kiderül, ez csak egy ötlet volt.

@Game
Elfelejtettem reagálni az OKC-s témára, nem is mennék már bele. Röviden összefoglalva, szerintem Jackson jobb fitt lesz nekik 6. embernek, mint Martin volt, ő inkább egy Harden féle ballhandler, míg Martin inkább egy shooter. Szerintem itt is fejlődtek, Lamb amit hozzátesz az is + lesz, ráadásul draftolták Adamst, aki még eléggé nyers, de 1-2 hónap múlva szvsz simán upgrade lesz Perkinsen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.31. 02:09:22

Tényleg kaotikus a meccs, -16ról jöttünk vissza, egy ide-oda pattogó labda után egy visszazsákolással. :D Nagyon leeresztett a Raptors, talán sikerül megbüntetni. Ahogy azt várni lehetett a védekezéssel nincsen gond, harapós, gyors. Csak hát a támadás "építés".....

Nets-Cavsnél mikor odakapcsoltam 10-el ment a Cleveland, most megint szoros, izgalmas egy találkozó, s a JET le is szállt 82-82.

Sixers megverte a Heatet az a nem mindegy. :D MCW picit gyenge stat 22-7-12 s 9!!!! labdaszerzés.

Na úgy néz ki a Cavs behúzza, PP itt is elvállalta, Gee hatalmasat védekezett rajta, nem is ment be. Megérdemelték szinte végig vezettek főleg a második félidőben. Kezdésnek a Netstől sem volt ez rossz, van hova fejlődni, de nem volt ez rossz. Sok sima dobás kimaradt, s a védekezésen is lehet még tekerni bőven.

Mi is kikaptunk, a páros negyedek katasztrofálisan sikerültek, s 22 eladott labdával sem lehet meccset nyerni az NBA-ben.....
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.10.31. 01:19:03

Houstonban mi ez a félház? :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.31. 01:18:41

Az a baj, hogy nincs helyem keeperben, máshol meg ahol tudtam felvettem, de Faverani gyerekre felhívnám a figyelmet. Nem csak fellángolás volt az előszezon, brusztol megy előre, nagyon kellemetlen, s gyakorlatilag ő tart minket meccsben, nagyon kaotikus egyébként ez a meccs,s sajnos elég alacsony színvonalú. :? Támadójátékunkat nehéz jellemezni, mert gyakorlatilag nincs. :D Hihetetlenül megvagyunk lőve klasszikus irányító nélkül....

Lehet Chalmersnek megköszönöm, Faverani annyira tetszik. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.10.31. 01:21:58-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése