Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem nem teljesen az a kérdés, hogy lehet-e rá csapatot építeni, hanem, hogy valóban megéri-e elcserélni.Tocy írta:Hát igen, Rondo a legnagyobb kérdés, ezt már tavaly is írtam, hogy lehet-e rá csapatot építeni, mert ha nem, akkor el kell cserélni, túl sokat dajkálja a labdát, lefogja a többieket, az egész játékot, ha meg nincs nála, akkor használhatatlan. Persze ha úgy dönt a brigád, hogy azzal akartok bajnokságot nyerni, hogy Rondo kezében van a labda, az is oké, akkor maradnia kell és köré megtalálni az embereket. Más kérdés, hogy most így sérülten nem biztos, hogy megkapjátok az értékét, majd ha visszajön, nyom 4 tripla-duplát és lesz 15 gólpasszos átlaga, akkor lehet jobban megérné. Kérdés, hogy akartok-e várni, vagy ő mit szól ehhez az egészhez. Greent szeretem egyedül most ebből a Celticsből, neki nagyon drukkolok. Viszont rossz lesz látni, ha leadjátok a meccseket, nem beszélve arról, hogy lesz itt más tankoló csapat is. Az a vicc, ha Rondo és Sully is egészségesen visszatérne az elejére már, szereznétek még 1-2 kiegészítőt a padra, és nemhogy 1/1, inkább PO lenne
Kelet összességében gyenge, attól, hogy még van egy Heat attól még gyenge. Pacers szimpatikus csapat, de azért Nyugaton nem lenne második-harmadik. Bulls-t várjuk meg, amíg visszatér Rose. A Knicks pedig egészen eddig vicc csapat volt, most erős lett? Összességében mondjuk azt, hogy van egy erős, kiemelkedő Heat. De mondj még egy csapatot, ami idén Nyugaton legalább Konferencia döntőt játszott volna. Nagy jóindulattal az Indiánára lehet ráfogni.Tocy írta:
Pontosabban, hogy Keleten nincs 8 jó csapat. Azért a Heat csak nyert két bajnokságot, ott van a Pacers, ott van a Bulls ( Rose-zal ), a Knicks, most már a Nets is. Ez minden, csak nem gyenge. Viszont innentől lefelé nulla...
A nagy erős Nyugaton ott van a Spurs, meg a Thunder ( akit a Heat lazán megvert... ), és? A Memphis, akiket a Spurs kisöpört, vagy a Clippers, akik tavaly jutottak erre a sorsra, idén pedig sansztalanul kikaptak a Memphistől? Még ha őket ide is soroljuk, egy Warriorst még meg lehet említeni, de ezt a szuperLakerst vagy a Houstont jelenleg nem tenném ide. Csak a középmezőny marha sűrű, Rockets-Jazz-Blazers-Mavs, idén ide tartozott a Lakers is, illetve a Denver is, ha a PO-t nézzük.
Pontosabban, hogy Keleten nincs 8 jó csapat. Azért a Heat csak nyert két bajnokságot, ott van a Pacers, ott van a Bulls ( Rose-zal ), a Knicks, most már a Nets is. Ez minden, csak nem gyenge. Viszont innentől lefelé nulla...kanty írta:Bár ez nem a Celtics erősségét mutatja, sokkal inkább azt, hogy Kelet gyenge.Tocy írta: Az a vicc, ha Rondo és Sully is egészségesen visszatérne az elejére már, szereznétek még 1-2 kiegészítőt a padra, és nemhogy 1/1, inkább PO lenne
Bár ez nem a Celtics erősségét mutatja, sokkal inkább azt, hogy Kelet gyenge.Tocy írta: Az a vicc, ha Rondo és Sully is egészségesen visszatérne az elejére már, szereznétek még 1-2 kiegészítőt a padra, és nemhogy 1/1, inkább PO lenne
Szerencsére a Chicago nyert!neobarca írta:Tudom, hogy itt nem nagyon vannak NHL fan-ok de közben a Chicago Blackhawks legyőzte a sokkal esélyesebbnek tartott Bostont egy hatalmas meccsen és megnyerte a Stanley kupát. Hát de milyen volt az a 6. meccs te jóóó ég. Végig a Boston vezetett és uralta a meccset. Aztán jött 1-2 villanás és a Bruins álmok szertefoszlottak.
Ide kapcsolódó hír, hogy sztem a valaha volt egyik legnagyobb játékossal Jagr-el nem hosszabbítottak így ismét FA. Nem lepődnék meg, ha visszavonulna a veterán.
Úgy mondom ezt, hogy Rondo-t nagyon szeretem, de én is elcserélném, de csak abban az esetben ha valami magasat kapnánk érte.Tocy írta:Na még elkerül Rondo is, akkor aztán tényleg bottom 5 csapat lesz Bostonban. Vele azért nem tűnik olyan rossznak, ha csak nem túl későn jön vissza, vagy nem adnak le direkt meccseket.
csak pickekben gondolkodik Ainge egyelőre szerintem, bár Brooks simán használható ember lesz, ha kicsit összekapják Bostonban.csababarca írta:Ilyen nevekkel akarunk rebuildet?
Hát Evans azért kellett volna szerintem erre az évre a Celticsnek.neobarca írta:"Marshon Brooks megy Bostonba Reggie Evans és Tornike Shengelia pedig maradnak Brooklynban. Ez a Nets szempontjából kedvezőbb, mivel nem maradnak magasember nélkül a cserepadon akkor sem, ha esetleg a szabadügynök-piacon Andray Blatche távozna, Brooks pedig már tavaly is alig játszott, most Jason Terry érkezésével valószínűleg még kevesebb időt kapott volna. A Celtics egy tehetségesebb játékost kapott, mint Shengelia, Evans pedig számukra felesleges, mivel újjá akarnak épülni."
Így már szerintem annyira nem egyoldalú a csere, de ami biztos az előző kombó lényegesen kedvezőbb volt a Bostonnak. Ebben a formában nem tudom... Cetlik, cetlik értem én de.![]()
Amúgy egy kis Knicks! Melo vállát nem kell műteni, elégedett a szezonnal és sikeréhes jövőre is.![]()
És R. Wallace végleg befejezte pályafutását. Most a Pistons padjára ülhet le segédedzőként!Ordibálásban nem lesz hiány!
![]()
![]()
Ezt viszont esküszöm nem értem. Holiday messze a legjobb játékosuk szerintem. Amit az előző szezonban művelt, zseniális. Sajnálom, hogy egy gyenge csapatba rakták. Kíváncsi lennék mennyire fog ízleni neki.kanty írta:A Philly adta Holiday-t, plusz kaptak még jövő évi top 5-ös picket is.
Eskü olyan mint a madrid vezetősége. Megszerez mindenkit, csak hogy megnyerjenek mindent.Bob_Marley írta:De Prokhorovot se a pénz se a jövő nem érdekli, azonnali eredményt akar,
Ne is mond! Nekem már most hiányzik az egész feeling. Meg természetesen a fantasy!!!Bob_Marley írta:Bakker még csak most lett vége a szezonnak, aztán már megint mennyi minden történt, fel kell dolgozni itt a dolgokat, Philly-Celtics-Hornets-Nets +draft, s akkor majd Júliusban jönnek az FA pletykák, s aláírások.
Idén tényleg gyengébb volt a felhozatal. Mondjuk a tavalyi sem volt szerintem olyan erős. Aztán jövőre lesz a nagy bumm a szakik szerint, jön Wiggins, akit James óta a legnagyobb tehetségnek tartanak és mellette még 2-3 olyan játékos, aki fp potenciál.neobarca írta:éve Lillard, Davis és a többiek a csapból is folytak. Idén nem voltak nagy nevek? Ha igen, kik azok akikkel sztetek számolni kell jövőre? Van ilyen Davis Lillard kategória?
Egyébként sok helyen olvastam, hogy a jövő év megint nagy durranás lesz Draft szempontból. Miért is? Akkora tehetségek várhatóak mint az előző szezonban?
Kíváncsi leszek hogy mi lesz ennek a szappanoperának a vége, DH12 már eldönthetné mit akar.Örülnék ha jönne de nem látok rá nagy esélyt, jó kis csapat leszünk de ehhez évek kellenek még és szerintem Dwight egy türelmetlen kis pöc(s)kezdő5.hu írta:Chris Broussard (ESPN) egy Dwight Howardhoz közeli forrásra hivatkozva azt írta, hogy a center valószínűleg nem hosszabbít a Los Angeles Lakersszel, aminek első számú oka Mike D'Antoni vezetőedző, és az általa játszatott rendszer. Úgy tűnik, hogy a befutó a két texasi alakulat, a Dallas Mavericks és a Houston Rockets közül kerülhet ki annak ellenére is, hogy ők maximum 4 éves, 88 millió dolláros, míg a Lakers 5 éves, 118 milliós szerződést adhat a centernek. A középjátékos egyelőre nem zárta ki teljesen azt, hogy marad Los Angelesben, de nem érezte magát jól Kobe Bryant mellett D'Antoni rendszerében. A Dallasnál egyébként franchise-player lehetne az egyre inkább idősödő Dirk Nowitzki mellett, és bár a Rockets tűnik számára a legjobb választásnak, bizonyos források szerint komoly kérdések merültek fel Howardban azzal kapcsolatban, hogyan illik majd a Houston inkább a periméterre szoruló támadójátékába.
Amúgy mekkorát fog már küzdeni Wigginsért, a Boston-Philly-Milwaukee hármas. Bár mondjuk a Bobcats mindig veszélyes lehet és a Sunstól is bármi kitelik.Paul Pierce @paulpierce34
Yep its official gonna retire a celtic
Javítás: Noel+New Orleans alig védett 2014-es első körös megy Indiana-ba, Holiday és az idei hátsó pickjük megy a Pelicanshoz.RIP, New Orleans Block Party (5:13 p.m.- 5:22 p.m.)
Várható volt, de nekem nem tetszik. Mondjuk én nagyon el vagyok szálva CJ-től, de ha választhatnék, hogy ő, vagy Muhhamed (szerintem őt fogják húzni, ha lecsúszok oda) + a 21. pick, én 100/100 szor McCollumot húznám.Bob_Marley írta: Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Trey Burke is going to the Utah Jazz in a trade, sources tell Y! Sports.
Ez így teljesen érhető, Mo Williams helyett.
)
Vélemény? Tényleg be kellett dobni 2 jövőbeni 2. köröst, hogy 3 helyet felmenjetek ezért a srácért? 3 hely nem sok szvsz, nem biztos, hogy elkelt volna. Ha mégis, szvsz lett volna bent még 1-2 használható center.Bob_Marley írta: Hoppá A Mavs (érhetően) próbál még a drafton is spórolni (Howard miatt)s Olynyk jön hozzánk, akit választottak.