Bizony bizony, elvileg már csak KG-re "várunk", aki ugye minden cserét vétózhat, mert van ilyen függelék a szerződésében, de elvileg KG+PP+Jason Terry for Gerald Wallace-Hump-Evans-Shengelia-Bogans és 3 első körös draft pick (2014-16-18)
Nem lenne rossz bár G-Wall szerződését szépen le kell nyeljük még 3 évig.....De Reggie Evans király ha jönne hozzánk, nagyon szeretem a kis egyszerű játékát, meg bennszülött fejét.

Véleményem szerint a nagy takarítás jól működik, ha tényleg sikerülne véghez vinni a cserét, lennének bőven opciók a jövőt tekintve, Ainge merészet húzott, de hosszútávon ez kifizetődő lehet, 3 első körös cetliről álmodni sem lehetne, erre a Nets adna.
Philadelphia sends Jrue Holiday and a first-round pick in 2014 to New Orleans for Noel, league source says.
Eazzy remélhetőleg alszik , mert különben most ideges lenn e, de majd csak holnap

Bár gondolom kicsit elkalkulálták magukat, Bynum nem jött be, Noel jó lehet, plusz tankolhatnak 2014-re.Akár hosszútávon jó is lehet ez a csere a Sixersnek, az biztos pár évet megint feladtak ezzel.
Hornets küldi a picket+Noelt Holidayért.
Jaja Burke vicces lesz a Wolvesban, emlékszem pár éve volt mikor csak SF-ket draftoltak, volt vagy 4 pickjük és mindegyik az volt, most meg tele vannak így is irányítókkal erre Burke.
Jaj csak kérem hozzánk Dieng jöjjön és csokoládé vanília.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Trey Burke is going to the Utah Jazz in a trade, sources tell Y! Sports.
Ez így teljesen érhető, Mo Williams helyett.
(Battier iszonyat intelligens emberke, tök jó hallgatni, meg jól áll neki ez a TV-s szerep)
Hoppá A Mavs (érhetően) próbál még a drafton is spórolni (Howard miatt)s Olynyk jön hozzánk, akit választottak meg a 16os cetlink meg 2 második körös, ezzel számomra véget is ért a mai draft, nem örülök, de legalább lesz fehér játékosunk megint.

Jó kis tankolós év lesz ez.
Vélemény?3 helyet mentünk sok értelme nem volt, szerintem bent maradt volna 16osnak is, 2 második körös érzésem szerint nem oszt nem szoroz, remélhetőleg azok majd mikor valóban sorra kerülnek (kerültek volna) már lesz olyan csapat, hogy nem második körben is kelljen guberálni.
Ettől a Olynyk gyerektől nem esek hasra, de legalább jó kis fiatal magas állomány lesz Sullyval meg vele.Igazából én még azt is megkockáztattam volna, hogy mi adjuk fel a 16os idei cetlinket s megpróbálunk a 2014esre cserélni.
Rondo-t imádom szeretem, de ugye nagyon mást nem tudunk cserélni, s én úgy vagyok vele irányítót még mindig könnyebb összekukázni (oké nem Rondo szintet, de valamit) mint egy jó magasat, s Cousins akármilyen hülye, de nagyon tehetséges és fiatal, simán valahogy rá lehetett volna dumálni a Kingset valahogy egy Rondo+ cetli DMC és egy esetleges ő első körükért.Oké hogy van irányító a Kingsben, de akkor is.

Így meg jött ez a Wooodstockból menekült Olynyk, tankolni jó lesz.
Tommy Heinsohn says he pointed Kelly Olynyk out to Danny Ainge while watching the NCAA Tournament.
Ez mondjuk nem rossz előjel, egy 8szoros bajnok valamit csak konyít ehhez a játékhoz.
A pickünk meg nagyon értékes, mi cseréltük Dallasba.ők meg Atlantába.