Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Totál egyetértek. Évről évre érettebbek és bár nincs szupersztár a keretben, de gyakorlatilag gyenge pontjuk sincs. (posztokra lebontva sem találunk sehol sem óriási hiányosságokat sem védő, sem támadó oldalon.) A kiegyensúlyozottságuk pedig sokat érhet. Én sem lennék egy kicsit sem meglepve, ha a döntőig menetelnének.Slither írta:Ez a Memphis nagyon ott van a szeren. A jó védekezésükkel szinte mindig játékban vannak, a csapat támadó játéka meg elég kiegyensúlyozott. Ha így folytatják még egy döntőt is kinézek tőlük.
védekezésben az sovány lenne nekünk, szerintem a melo-kenyon-tyson frontcourt fog kezdeni, aztán a harmadik meccsre elvileg amare is jön.kanty írta: Melo, ha négyest játszik, akkor West fogja szerintem fogni.
kidd mellett itt volt idén kurt thomas, sheed, camby, a csapat mellett van elvileg baron davis is, szóval ennek nem szabadna problémának lenni.kanty írta: Veletek kapcsolatban az az érzésem jelenleg, hogy még egy Kiddhez hasonló arc nagyon kellene, főleg pályán kívül.
így van, az ecf a maximum, ami a csapatban van, és ehhez is nagyban hozzájárul két komoly csapat franchise player-ének out for season sérülése, a heat elleni esélyekről pedig fölösleges beszélgetni, csak magukat verhetik meg.kanty írta:Mert szerintem, ha továbbmentek az Indiana ellen, akkor ez a szezon nektek már siker. A Miami ellen valószínűleg simán kiesnétek. Amúgy Woodson lenyilatkozta, hogy szép és jó ez a Celtics verés, de ez még csak az első lépés volt. Ő bajnokságot akar nyerni.
Melo, ha négyest játszik, akkor West fogja szerintem fogni. Bár megkavarhatják a védekezést, és rárakhatják George-ot is.socio66 írta:
ugyebár elit védekező csapatról beszélünk, nem tudom mennyire fog ízleni nekünk ez a stílus, kezdve melo-val, aki újfent egy magas, erős, atletikus védővel birkózhat majd george személyében, esélyes hogy ebben a
Ha van Celtics pride, akkor a Bulls pride-ra mit lehet mondani?Bob_Marley írta:Na utolsóként a Bulls jutott be, azért ők csak hozták a jóslásomatThibo papa továbbra is zseniális, az hogy gyakorlatilag a Bulls "B" illetve "C" csapat végig a kezében tartotta a párharcot az elég kemény.
Utolsó meccsre a Robinson-Bellinelli-Butler-Boozer-Noah ötössel mentek ki s akkor olyanokat nem is említek, hogy Cook-Nazr Mohammed-Teague-Gibson volt a padLe a kalappal a Chicago előtt, nyilván a Miami ellen esélytelenek ahogy bárki, de továbbra is Thibo remek munkát végez, s élmény nézni őket.
Memphis-OKC 4-2
Spurs-GSW 4-1
Pacers-Knicks 4-2
Miami-Bulls 4-1
Végül is, most is 16ik helyen draftolunk, s az utóbbi pár draft nem volt rossz, Bradley és Sully is ígéretes, kár hogy pl Avery is érezhetően a kicsit nagyobb nyomástól "becsokizott" ebben a szériában, nem tudta azt hozni amire képes, pedig ilyenekre is képesTocy írta:A tankolást nehezen tudom elképzelni, de ahogy hallom, a 2014-es draft a 2003-asra fog hajazni, akkor meg...egy új LeBron vagy Wade jön, lehet hogy megéri
Itt tényleg érdekel, mert nem derült ki, hogy ez azt jelenti, hogy kiesünk, vagy hogy kiharcolunk egy hetediket, mert hát ugye nem mindegykanty írta:
Amúgy ma úgy gondolom nem lesznek meglepetések. NYK-Boston meccset eléggé biztosnak érzem.