USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.05. 22:00:06

Durant mekkorát játszott a végén. :) Bár az OKC nyert, de nekem nagyon úgy jött le, hogy ez a párharc a Maciké lesz. Most is a meccs nagy részében domináltak, csak a végén nem kellett volna hagyni, hogy KD lendületet kapjon.

NYK-Pacers meccshez tudtok egy rendes streamet? Ami viszonylag pixelmentes.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.05.05. 21:56:00

ennek a meccsnek az alapján ebben a párosban akkor sem tudnám megmondani, h ki megy tovább, ha szeleteket vágnának le a kezemből... (okc-mem)
PUYOL-XAVI-INIESTA
socio66

2013.05.05. 21:50:41

a thunderé az első, durant nagyon szépen magára vállalta a végét, és jackson két büntetője is nagyon kellett.
a végét azért majdnem sikerült elrontani, de pondexter nem bírta a nyomást. :)
hatalmas párharcnak néz ki mindenesetre.
most pedig jövünk mi.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.05. 21:27:39

Slither írta:Ez a Memphis nagyon ott van a szeren. A jó védekezésükkel szinte mindig játékban vannak, a csapat támadó játéka meg elég kiegyensúlyozott. Ha így folytatják még egy döntőt is kinézek tőlük. :)
Totál egyetértek. Évről évre érettebbek és bár nincs szupersztár a keretben, de gyakorlatilag gyenge pontjuk sincs. (posztokra lebontva sem találunk sehol sem óriási hiányosságokat sem védő, sem támadó oldalon.) A kiegyensúlyozottságuk pedig sokat érhet. Én sem lennék egy kicsit sem meglepve, ha a döntőig menetelnének.
neobarca
Director del Fútbol

2013.05.05. 20:50:40

Sztem:
Memphis-OKC 4-2
Spurs-GSW 4-3
Pacers-Knicks 2-4
Miami-Bulls 4-1

:wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.05.05. 20:41:19

Ez a Memphis nagyon ott van a szeren. A jó védekezésükkel szinte mindig játékban vannak, a csapat támadó játéka meg elég kiegyensúlyozott. Ha így folytatják még egy döntőt is kinézek tőlük. :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.05. 20:32:46

Elkezdődtek már a meccsek, szal csak egy nagyon gyors tipp jön részemről is:
Memphis-OKC 4-2
Spurs-GSW 3-4
Pacers-Knicks 4-2
Miami-Bulls 4-1
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.05. 19:18:09

Srácok, nem tud nekem valaki szerezni egy idei JAMES HARDEN-es kosárkártyát?Szállítási költséggel együtt adok érte 1000 HUF-ot. :D

Ha összejönne akkor erről mi a véleményetek?

kezdo5.hu:"Paul már elkezdte a toborzást a következő szezonra, de ez a terve a Houston Rockets sztárjának, James Hardennek is, aki azt nyilatkozta, hogy természetesen megkeres majd bizonyos embereket a szabadügynökök közül, mert szerinte nagyon sok jó opció lesz a piacon a texasi csapat számára, akik segíthetnek nekik a fejlődésben. Mikor rákérdeztek, hogy Dwight Howardnál is próbálkozni fog-e, elmosolyodott és csak annyit mondott: "Lehet. Valószínűleg.". A kérdés nem véletlen, ugyanis a tehetséges keret mellett egy maximum szerződést még ki tud majd osztani a Houston idén nyáron, különösebb játékosmozgatások nélkül is."
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
socio66

2013.05.05. 15:41:09

kanty írta: Melo, ha négyest játszik, akkor West fogja szerintem fogni.
védekezésben az sovány lenne nekünk, szerintem a melo-kenyon-tyson frontcourt fog kezdeni, aztán a harmadik meccsre elvileg amare is jön.
biztos vagyok benne, hogy george lesz majd a legtöbbet melo-n,bár neki sem lesz remélhetőleg könnyű dolga shumpert mellett, jó kis erőfelmérő lesz ez a széria számára.
kanty írta: Veletek kapcsolatban az az érzésem jelenleg, hogy még egy Kiddhez hasonló arc nagyon kellene, főleg pályán kívül.
kidd mellett itt volt idén kurt thomas, sheed, camby, a csapat mellett van elvileg baron davis is, szóval ennek nem szabadna problémának lenni.
kanty írta:Mert szerintem, ha továbbmentek az Indiana ellen, akkor ez a szezon nektek már siker. A Miami ellen valószínűleg simán kiesnétek. Amúgy Woodson lenyilatkozta, hogy szép és jó ez a Celtics verés, de ez még csak az első lépés volt. Ő bajnokságot akar nyerni.
így van, az ecf a maximum, ami a csapatban van, és ehhez is nagyban hozzájárul két komoly csapat franchise player-ének out for season sérülése, a heat elleni esélyekről pedig fölösleges beszélgetni, csak magukat verhetik meg.
egyébként woodson természetesen ezt nyilatkozza, mivel pénzügyileg nincs mozgásterünk jelenleg, így ezzel a csapattal kell megpróbálni jövőre is.
2014 nyarán van player option-je melo-nak és amare-nek, leghamarabb akkor lehet mozgolódni.
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.05. 14:49:17

socio66 írta:
ugyebár elit védekező csapatról beszélünk, nem tudom mennyire fog ízleni nekünk ez a stílus, kezdve melo-val, aki újfent egy magas, erős, atletikus védővel birkózhat majd george személyében, esélyes hogy ebben a
Melo, ha négyest játszik, akkor West fogja szerintem fogni. Bár megkavarhatják a védekezést, és rárakhatják George-ot is.
Veletek kapcsolatban az az érzésem jelenleg, hogy még egy Kiddhez hasonló arc nagyon kellene, főleg pályán kívül. Aki ezekre a "hülyegyerekekre" rászól, hogy ez az első körös győzelem semmi extra, csak a papírforma. Most kell igazán odatenni a csontot. Mert szerintem, ha továbbmentek az Indiana ellen, akkor ez a szezon nektek már siker. A Miami ellen valószínűleg simán kiesnétek, de egy Indiánát ezzel a kerettel, a jelenleg uralkodó hangulattal, és az idén látott formátokkal meg kellene csípni. Amúgy Woodson lenyilatkozta, hogy szép és jó ez a Celtics verés, de ez még csak az első lépés volt. Ő bajnokságot akar nyerni.
socio66

2013.05.05. 14:33:07

nálam egyedül a pályaelőny jelenleg ami mellettünk szól, meg hogy talán tanultunk az első körös figyelmeztető jelekből.
nem sokszor láttam idén a pacers-t, két dolog marad meg róluk, az egyik hogy hibbert iszonyatosan gyengén kezdte az évet, ezt napi szinten követhettem a fantasy csapatomnak hála, a másik pedig george előlépése és nagy meccsei.
ugyebár elit védekező csapatról beszélünk, nem tudom mennyire fog ízleni nekünk ez a stílus, kezdve melo-val, aki újfent egy magas, erős, atletikus védővel birkózhat majd george személyében, esélyes hogy ebben a szériában sem a remek mezőnyszázalékával fog kitűnni.
többször elmondtam már, biztos kishitű vagyok-legyen így-, de nem érzem kellően masszívnak a csapatot sem játékban, sem pszichésen, ha a pacers azt az agresszív, fizikális, defenzív játékát hozza amit tavaly a heat ellen, és okosan rájátszik a hibáinkra, akkor simán esélyesek.
nálunk pedig minden azon múlik, hogy mennyire sikerült levonni a megfelelő következtetéseket, ha mindenki megérti mi a dolga, és maximálisan csak a párharcra koncentrál, akkor meglehet.
viszont ha megint a linkeskedés, meg a pályán kívüli bohóckodás lesz a fő téma velünk kapcsolatban, az itt már nem fog beleférni, és abban az esetben inkább nem is szeretném látni ahogy a heat feltörli velünk a padlót.
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.05. 13:29:03

A Bulls-Miami macska-egér játék lesz. Bár így is jobb párharcnak néz ki, mint a Nets-Heat. Egyszerűen a brooklyniak nem voltak elég tökösek. Ezt a meccset lendületből, erőből, szívből kellett volna behúzniuk, erre az egész társaságnak kicsit tele volt a naci. JJ hatalmas betli volt, egyedül Wallace hozott extrát, pont az, akitől nem igen várták. Másik oldalon pedig szinte mindenki dicséretet érdemel. Boozerből is PO játékos lett, nem is beszélve Bellineliről, Nateről, akik normál esetben alig játszottak volna valamit. Akkor ott van Butler, aki szerintem rövid időn belül Denget akár a kezdőből is kiszoríthatja. Ja és a végére az egész párharc, és eddig az egész rájátszás egyik legnagyobb arca, Noah. Ez az ember egy energiabomba, hihetetlen, hogy mit melózik, mennyire pörög, mennyire akar. Mostanában sokszor feljön a Marc Gasol-Noah összehasonlítás. Én nem igazán tudok és nem is akarok különbséget tenni kettejük között, az egyik egy energiabomba, a másik pedig egy művész, egy elegáns játékos. Mindkettőt jó nézni.
Visszatérve a párharca. Talán egy meccset fog majd a Bulls. Tényleg nagyot játszottak, de ehhez a továbbjutáshoz kellett nagyon a Nets is. A Heat teljesen más dimenzió, nem szabad Jameséknek egy pillanatra sem gondot okoznia ez az összedrótozott Chicago.
Amúgy a Heat útja eléggé ki van kövezve. Persze ezért ők is tették, mert például megnyertek az alapszakaszt. :P De kezdtek egy PO csapatra még távolról sem hasonlító Bucks-szal, majd jön a kórház válogatott Bulls. :D

Másik ágon a Pacers-Knicks azért sokkal jobb párharcnak ígérkezik. Ha Melóék komolyan veszik, koncentrálnak, nem lesz nagy arc, JR nem éjszakázik, (fog) akkor szerintem 6 vagy 7 meccsen, de továbbmennek. Masszív, jó csapat az Indiana is, de valahogy idén nem érzem bennük azt a pluszt.

Nyugaton a Spurs-Warriors párharctól szép játékot, de viszonylag sima párharcot várok. Egy meccset biztos hoznak Curryék, plusz még megtörténhet, hogy még egyszer fog nagyon sülni a kezük, de 4 meccset ez ellen a SAS ellen még nem fognak nyerni.

Az OKC-Memphis pedig számomra a legjobban várt párosítás. A Grizzlies játékát nem kicsit kedveltem meg az utóbbi időben, most pedig itt az alkalom, hogy egy több sebből vérző Oklahomát kiejtsenek. Én nem írnám le a Thunder-t sem azért, Durant elég elmebeteg statokat hoz, amióta Westrbrook kiesett, az egész párharcnak az lesz a kulcsa, hogy Ibaka, Martin, esetleg Perkins mennyire tud felnőni mellé. Bár igazából egyedül Durantre nincs embere a Maciknak. Oké ott van Prince, aki egy viszonylag jó védő, de KD azért állatkodni fog mellette. Magas posztokon abszolút dominálni fog vélhetően a Memphis, a backourtjukat is erősebbnek tartom, Conley-Allen-Pondexter trió védekezésben nagyon jó, plusz Conley támadó oldalon is elég szép számokat, és megbízható játékot hoz.

Akkor én is tippelek:
Miami-Bulls 4-1
Knicks-Pacers 4-3
SAS-GSW 4-1
Memphis-OKC 3-4 (ezen már egy ideje gondolkodok, minden ész érv a Grizzlies mellett szól, de az a megérzésem, hogy Durant továbbviszi a Thunder-t)
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.05. 12:31:09

Bob_Marley írta:Na utolsóként a Bulls jutott be, azért ők csak hozták a jóslásomat :D Thibo papa továbbra is zseniális, az hogy gyakorlatilag a Bulls "B" illetve "C" csapat végig a kezében tartotta a párharcot az elég kemény.
Utolsó meccsre a Robinson-Bellinelli-Butler-Boozer-Noah ötössel mentek ki s akkor olyanokat nem is említek, hogy Cook-Nazr Mohammed-Teague-Gibson volt a pad :D Le a kalappal a Chicago előtt, nyilván a Miami ellen esélytelenek ahogy bárki, de továbbra is Thibo remek munkát végez, s élmény nézni őket.
Memphis-OKC 4-2
Spurs-GSW 4-1
Pacers-Knicks 4-2
Miami-Bulls 4-1
Ha van Celtics pride, akkor a Bulls pride-ra mit lehet mondani? :D Egyébként szerintem velük mi is szenvedni fogunk, szét fognak majd ütni, stb, de legalább fel leszünk pörögve, PO-hangulat megérkezik. Az identitás nélküli, szürke Nets ellen ez fix, hogy nem lett volna meg...

A tippjeid merészek, de értem, hogy mire gondolsz. A Memphis-OKC-t ugyanígy gondolom én is, de azért Durantet leírni sosem lehet. Spurs is oké, bár én a Warriorsnak adnék még egy győzelmet, azért fantasztikusan jók voltak az első körben, oké a védekezésük nem az igazi, a Spurs meg büntetni fogja ezt, de szerintem kettőt hozhatnak. A Pacers-Knicks a legkiszámíthatatlanabb, ott bármi lehet, majd ma meglátjuk hogyan állnak egymáshoz. Mi szerintem 2x is ki fogunk kapni, de ez inkább az örök pesszimizmusom ilyen esetekben, a 4-1-es picked a reális talán. Chicagoban szerintem biztos, hogy ki fogunk kapni legalább 1x...

Szóval részemről:

Memphis-OKC 4-2
Spurs-Warriors 4-2
Knicks-Pacers 4-3
Heat-Bulls 4-2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.05. 11:39:04

Na utolsóként a Bulls jutott be, azért ők csak hozták a jóslásomat :D Thibo papa továbbra is zseniális, az hogy gyakorlatilag a Bulls "B" illetve "C" csapat végig a kezében tartotta a párharcot az elég kemény.
Utolsó meccsre a Robinson-Bellinelli-Butler-Boozer-Noah ötössel mentek ki s akkor olyanokat nem is említek, hogy Cook-Nazr Mohammed-Teague-Gibson volt a pad :D Le a kalappal a Chicago előtt, nyilván a Miami ellen esélytelenek ahogy bárki, de továbbra is Thibo remek munkát végez, s élmény nézni őket.
Memphis-OKC 4-2
Spurs-GSW 4-1
Pacers-Knicks 4-2
Miami-Bulls 4-1
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.04. 22:21:13

Más: holnap már kezdődik is a második kör, Thunder-Grizzlies, ez óriási meccs lesz! Aztán megnézhetjük a Pacerst NY-ban, innentől már nincs gyenge meccs. Az első körben sajnos nem tudtam mindent nézni, a Heaten kívül néztem a Knicks-Celtics meccseit, a Warrioirs-Nuggets meccseit, és a Spurs-Lakers meccseit, a többire nem volt időm. Thunder-Rockets abszolút nem érdekelt, Pacers-Hawks főleg nem, Grizzlies-Clippersre valahogy sose jutott időm. Ezekről csak összefoglalót néztem, a Nets-Bullsba sikerült belelesni azért. De mostantól nincs pardon :D ( bár majd jön a vizsgaidőszak... )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.04. 18:08:58

Tocy írta:A tankolást nehezen tudom elképzelni, de ahogy hallom, a 2014-es draft a 2003-asra fog hajazni, akkor meg...egy új LeBron vagy Wade jön, lehet hogy megéri :D
Végül is, most is 16ik helyen draftolunk, s az utóbbi pár draft nem volt rossz, Bradley és Sully is ígéretes, kár hogy pl Avery is érezhetően a kicsit nagyobb nyomástól "becsokizott" ebben a szériában, nem tudta azt hozni amire képes, pedig ilyenekre is képes :D
https://www.youtube.com/watch?v=xUoehUdlMx8
Én nem tudom hogy láttam-e valaha ilyet ilyen rövid idő alatt, de ez valami egészen elképesztő futás volt.Már-már a Nets ellenire hajazott, ott ugye azért sikerült is behúzni anno :D
Visszatérve még a szériához, a NY egyértelműen alsó posztokon vert meg minket, Felton vagy épp legutoljára Prigioni extrát hozott, na meg Shumpert, Woodson jól érezte hol lehet saját maguk javára fordítani a párharcot be is jött az elgondolás.
Pacersnél meg hiába van West-Hibbert, ott is alsó posztokra nagyon kell figyeljen az Indiana, mert szétfogják őket küldeni kintről a triplavetők.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.05.04. 15:57:47

Amare visszatér :!:
http://www.youtube.com/watch?v=beeucETz ... r_embedded

Jól fog jönni nekünk majd a Heat ellen... :P :mrgreen:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.04. 15:30:30

A tankolást nehezen tudom elképzelni, de ahogy hallom, a 2014-es draft a 2003-asra fog hajazni, akkor meg...egy új LeBron vagy Wade jön, lehet hogy megéri :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.04. 15:17:22

Természetesen gratulálok a Knicksnek, azért egy nagyon küzdelmes jó kis párharc volt, igen sajnos PP összességében kevés volt ebben a PO-ban ezt nagyon megéreztük támadóoldalon.De az egészhez hozzájön a mély NY, jó edzői húzásokkal kihasználta keményen a hiányosságainkat s megérdemelten mentek tovább.
Ez a 6ik meccs félelmetes volt, olyan meccs véleményem szerint amely jellemezte az elmúlt korszak Celticsét.Az a talpra állás (olyan hangulat volt amilyenre én még nem emlékszem, pedig nem kis katlan a Garden ), azok az arcok, Bradley extázisban játszása mind mind olyan dolgok amelyre nagyon büszke vagyok, persze kellett hozzá a NY is, de pont úgy érzem, ha van egy kis eszük ebből a szériából nagyon sokat tanulhat a Knicks is.
Még Kerr mondta az 5ik meccsen, hogy a "close out" meccsek sokszor a legnehezebbek, s ehhez kellő mentális erő kell, láthattuk a NY kettőt is ellőtt s pl a 4iken nagyon fontos szituációban 2 büntit hagyott ki Melo, 5iken JR Smith nem tudta hol van 6ikon meg "leolvadtak" de végül is azért nyertek, viszont előttük a példa ahogy KG soha nem adta fel (pedig már én azt hittem 0:3 után) ahogy az egész csapatunk próbált a szériában minden tudását kiadni magából, s maga az a mentális erő ami azért jellemezte a csapatot "példa" lehet a NY előtt is, amiből ők is erőt meríthetnek a továbbiakra, mert a PO-ban ez is rengeteget számít.

Jövő?Jó kérdés :D Én személy szerint KG és PP helyében letenném a lantot, s en bloc jövőre egy 1-10 közötti picket össze kellene hozni s tankolni egyet.Viszont Garnettben meg az a baj, hogy érzek még annyit hogy maradjon, meg a fiataloknak jót is tenne, Sully fejlődésének Bradleynek, többieknek.Plusz ez a 37 éves emberke a pályán még mindig olyan tartást ad a védelmünknek hogy az egészen elképesztő, s borzasztóan függünk tőle.PP már más kategória, a játéktudása nem veszett el, nem is fog, de lábon nagyon megkopott, gyakorlatilag tényleg 0 felugrással dobja el a labdákat testét kihasználva, kialakítva egy minimális helyet, de védekezésben már nagyon gyenge, ebben a szériában is próbáltuk folyamat "bujtatni" hátul, a leggyengébb emberekre ment rá, általában, de még így is néha átdobta pl Kidd.
De teljesen egyértelmű, hogy ők együtt fognak visszavonulni, így úgy érzem ennek az ideje most van, nagyon sajnálom mert rengeteg élményt adott ez a 2 úriember, Ray-Rayel kiegészülve na meg ha szigorúan vesszük a Rondo-Ray-PP-KG-Perk ötös verhetetlen volt (kár hogy csak 1 év adatot nekik a sérülések miatt.....) s Garnett meg teljesen megváltoztatta a franchise arculatát, életét.Nem mi voltunk a legszórakoztatóbb csapat, a leglátványosabb s az erkölcsi díjra se minket jelöltek volna, de a legnagyobb küzdők egyike az biztos mi voltunk.Az ész játék, a felépített figurák, a kőkemény védekezés, a szív mind jellemezték a csapatot, s ez nagyon fog hiányozni.S ebben Garnettnek fontos szerepe volt, s úgy érzem ha visszavonulnak Doc is elköszön, nem tudom mennyi erőt érez magában, hogy elkezdje újra az egészet elölről.
Idestova 10 éve ő az edző, nagyon mélyről indulva, bajnokságig, döntőig, konferencia döntői vezette a csapatot, s elmondta ő is nem egyszer, imádja Garnettet, meg azt a filozófiát ami saját bevallása szerint ő rá is ráragadt s nem tudom hogy mennyire akar ő egy ilyen közeg után, ennyire patetikus hangulatból újra egy apatikusba kerülni, s azért csak 50 felett van már, fia ott az NBA-ben ráadásul nem kezdett valami fényesen, lehet úgy van vele most már tényleg a család a fontos, eddig azért a közeg megteremtette hogy a Celtics is a családja, s imádta a srácokat.Általában Doc volt az első mindig aki elsírta magát :D
Egy szónak is száz a vége, nagyon sajnálom hogy valószínűleg vége, de ennek is eljött az ideje, Ainge valóban egy okos ember bízom benne megtalálja a legjobb megoldást.PP amúgy még akar maradni, szóval lehet lesz ebből még egy :D De szerintem PP ha úgy alakulna hogy marad, elcserélnék valami bajnokaspiránshoz, fizuja se lenne eget rengető, meg azért tud ő még segíteni bármelyik csapatnak.Szóval hatalmas kérdőjel KG-ék maradnak vagy mennek tankolni nem hiszem hogy maradnának, s most talán a legbölcsebb egy olyan év mikor a háttérben meg kéne húzódni és rámenni a draftra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.05.04. 15:32:02-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.04. 09:52:20

Pierce-nél egyébként nem csak a védekezésén, de a dobásán is nagyon látszik az idő, egyszerűen nem tud emelkedni 3 centit se, lassan is emeli fel a labdát, körülményesen, rémes még nézni is. A hatékonysága is visszaesett, szerintem neki vége, akkor pedig Garnett és Doc is szerintem visszavonul. Az építkezésre kíváncsi leszek, de az alap megvan, Rondo-Bradley-Lee-Green-Sullinger, Crawford maradhatna, egy csereirányító kell, egy center ( vagy inkább kettő ), meg egy-két veterán, és ez a csapat jó lesz. Bár ha megnézem, a felírt ötösből ki fog pontot szerezni?... :D Rondo nem 20+ pontos játékos, és Green sem biztos, hogy az lesz ( bár azért benne van ).

Amúgy Anthony, Harden, Pierce szerintem vastagon benne voltak a csapatuk gyengélkedésében, mindannyian elvileg első opciók, de főleg Anthony borzasztóan dobott és ez mellé sokat is vállalt folyamatosan. Más kérdés, hogy továbbmentek. Smith ivászatai meg intő jel, nehogy elhiggye a NY, hogy a PO-ban bármit is meg lehet nyerni idő előtt, a Pacersben már lesz pontszerző játékos is, ha lehet, akkor még a Bostonnál is jobb a védelmük, West-Hibbert a palánk alatt erősek, egy Chandler kevés lesz ellenük.
socio66

2013.05.04. 09:34:09

tegnap iszogatásról hazaesve belenéztem a meccsünk első félidejébe, ami olyannyira megnyugtatóra sikerült, hogy be is aludtam a másodikra.
jól álltunk a meccshez, látszott hogy próbálunk javítani a hibákon, kevesebb iso, több labdajáratás, kőkemény defense-nem is emlékszem hogy hagytunk volna könnyű dobást a celtics-nek az első két negyedben.
a kétes labdák is mind hozzánk pattantak, szóval látszott hogy most ott van fejben a brigád, és a meccsen kívüli bohóckodás helyett a pályán kívánjuk bebizonyítani, hogy melyik a jobb csapat.
azt már csak az összefoglalóból látom, hogy nem akármilyen leolvadást produkáltunk a végén, és majdnem bebuktuk-ha így nyert volna a celtics, az megint nem kevés erőt adott volna nekik-, amit őszintén szólva nem értek.
meg a többit sem;
a playoff kezdete óta másodjára lehet olvasni, hogy j.r. éjszakázik a meccs előtt/után, ami egyértelműen kihat a teljesítményére, aztán ott volt a gyászruhás hülyeség, most meg ez az érthetetlen összeesés.
ilyenkor hol van kidd, meg a többi veterán, aki a csapattal van, miért nem teszik rendbe a fejeket, elvégre ezért vannak itt.
no mindegy, azért örülök, bármennyire is több sebből vérzett, de mégiscsak a celtics-et ejtettük ki, kíváncsi leszek nekifutnak-e még egy évnek a két öreggel, vagy esetleg bevállalják a tankolást a jövő évi draftra, mindenesetre ainge okos ember, biztosan megtalálja a lehető legjobb megoldást, sok sikert neki.
neobarca
Director del Fútbol

2013.05.04. 08:26:09

Nah mi továbbmentünk, a macik is, Bikáknál lesz egy mindent eldöntő meccs és LBJ lett az MVP. Tömören röviden. 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.03. 20:39:04

Van amivel egyet értek valamivel nem, de hát ugye ettől szép a dolog.Az tény PP-n idén látszódik főleg védekezésben hogy nincs lába, KG meg már maga nem tud annyi helyzetet kialakítani, de ettől még pont hogy gyorsabb az idei csapat Green, Lee stb emberekkel.Az igaz sajnos hogy miután az öregek azért megint csak 1 évvel lettek idősebbek ez látszódik, s főleg a végjátékra mikor kellene még az a plusz, akkor már nem úgy megy, viszont a védekezéssel még mindig tudunk kompenzálni dolgokat :D De nyilván pontokkal kell meccset nyerni, valamennyire megoldottuk a hátvédgondokat, s redukálódott a labdaeladás is így.De azért ha azt nézzük a liga harmadik legjobb támadógépezetét folyamat 90 pont alatt tartjuk vagy 90en :D
Egyet értek hogy attól függetlenül, hogy visszamásztunk, ezt csak a NY cseszheti el, s nem felébredésről van szó, csak sikerült idomulni a NY-hoz valamelyest ők viszont ezt nem tették meg, de ebben biztos vagyok hogy változtatni fognak.
Én is vereséget érzek ma a levegőben, de jó játékot, s nagyon parázs meccset, kiderül :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.03. 20:27:11

Természetesen arra, hogy a NYK továbbmegy. Én már szezon elején sem tartottam a Bostont bajnokesélyesnek. Plusz most sem értem az egyes Celtics drukkereket, akik szerint azért volt 3-0 mert Pierce és Garnett egyszerűen nem "akart" már küzdeni. Szerintem ez a Boston már kevés. Öregek, lassúak, és ha lenne Rondo akkor sem érezném azt, hogy akár most a Knicks ellen lenne keresnivalójuk (értem ezalatt a továbbjutást). A NYK-nál egyszerűen szerintem kicsit nagy volt az arc az előző meccsen, erre pedig jogosan ráfaragtak. De most behúzzák. 8)
Most lehet jönni azzal, hogy a Celtics tele van hasznos emberekkel stb., ez igaz is, csak a Bostonnak jelenleg nem ez a gondja, hanem az, hogy akik kellene tolják a szekeret, azok már kevesek.
Aztán, ha továbbmentek, akkor lehet ezt a hsz-t majd idézni és mondani, hogy mennyi hülyeséget összehordtam. :D :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.03. 20:15:22

kanty írta:
Amúgy ma úgy gondolom nem lesznek meglepetések. NYK-Boston meccset eléggé biztosnak érzem.
Itt tényleg érdekel, mert nem derült ki, hogy ez azt jelenti, hogy kiesünk, vagy hogy kiharcolunk egy hetediket, mert hát ugye nem mindegy :D

T-Will: "We don't like them, they don't like us."
Hozzáteszem Terrence Williams játszatása nagyon jó ötlet volt Doctól (végre rájött :D ) nem esik ki a kezéből a labda, s nem tud a Knicks olyan hatékonyan kijönni egész pályára, mert jól kezeli a spaldingot és elviharzik Felton mellett :D Nem lepne meg ha esetlegesen még a kezdőbe is betenné, de ez a 20-25 perc amit múltkor is kapott "fixnek" tűnik.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése