Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Figyelj, tényleg feleslegesen sok jelentőséget tulajdonítasz a statisztikáknak. Itt szerintem kevés olyan ember van, aki annyit böngészi őket, mint én, de ha nem látod a meccseket, és nem tudod mellétenni, elhelyezni ezeket, akkor értelmetlen, üres dolgok lesznek, amikből borzasztóan rossz következtetésekre lehet jutni. Harden igenis leégett a tavalyi döntőben, nem tudott hozzátenni az OKC játékához, és ő attól, mert a padról jött, nem kiegészítő emberként volt kezelve, hanem egy nagy hármas 3. tagjaként, akinek a padról kell új impulzusokat, lendületet, kosarakat hozni a mérkőzésbe, és nem 37%-kal. A statisztikák csakis úgy értelmezhetők helyesen, ha mellé látod játszani a játékosokat, hogy mit védekeznek, mit várnak tőlük, ehhez képest mit hoznak, milyen dobásokat kapnak, mekkora hatásuk van a többiekre stb.varnagykrisztian írta:Kedves BARCÁS barátom, az NBA-t érteni és megérteni nem egyszerűEazzy írta:Olyan nehezen érted meg, fogadd el az én véleményemet, én is így teszek......
Ma reggel megnéztem a SPORT 1-en az "NBA Indul a rájátszás" műsorát és Tőrös Balázs is azon a véleményen volt mint én hogy HARDEN-en a OKC elleni párharc során nagy lesz a nyomás de kirukkolhat 1-2 mérkőzésen egy jó teljesítménnyel.
Sikerült megnéznem a LAL-HOU meccsét, nem semmi volt a rendes játékidő utolsó másodperceiben az mikor Smith összevakarta a labdát valahogy és Parsons meg a hármas körívétől 2 méterre beverte az egyenlítő találatot.HARDEN rengeteget vállalt magára, talán néha jobb lett volna lepasszolni de ő tudatosan játszott így hogy létrejöhessen a nagy párharc az Oklahoma és a régi társak ellenTöbb helyen olvastam és Tőrös is említette hogy a HARDENMINÁTOR leégett a tavalyi döntőn, utánanéztem......átlagosan játszott 33 percet, dobott 12 pontot, adott 4 gólpasszt, és szedett 5 lepattanót, 37%-os mezőnykisérlet.......és való igaz nem valami fényes teljesítmény de csak kiegészítő ember volt, igaz ez nem menti fel teljesítménye alól
![]()
Tőletek azt kérdezném hogy olvastam kezdő5.hu-n hogy az idei szezonra még nem is várták a Houstont a rájátszásba, ez tényleg reális
![]()
Mondjuk szerintem a HARDEN- Asik - Lin hármasra lehet építeni
Kedves BARCÁS barátom, az NBA-t érteni és megérteni nem egyszerűEazzy írta:Olyan nehezen érted meg
Olyan nehezen érted meg, hogy nem lehetett egyszerűen megoldani. Harden egy potenciális FP volt, semmi értelme Durant és Westy mellé. Ha RW-t pakolják ki, akkor lett volna értelme, de Oklahoma nem akkora piac, hogy elbírjanak 4 túlfizetett játékost.varnagykrisztian írta:HARDEN mióta eljött Oklahomából és kezdő a Houstonban csak javult a passz ill. pontátlaga, ránéztem Kevin Martin eredményeire, az övéi meg visszaestek mert padozik a Thundernél, hát igen Durant és Westbrook mellett nehéz megélniHa a szakállas barátom maradhatott volna az Oklahoma Thundernél akkor akár egy végső győzelemre is esélyes csapat tagja lehetett volna.Lehet hogy többet tudna hozzátenni a csapatjátékhoz mint Martin de az OKC-nál ezt máshogy látták......ez van.....
HARDEN mióta eljött Oklahomából és kezdő a Houstonban csak javult a passz ill. pontátlaga, ránéztem Kevin Martin eredményeire, az övéi meg visszaestek mert padozik a Thundernél, hát igen Durant és Westbrook mellett nehéz megélnikanty írta:
Rájátszás.
Nyugat:
Thunder-Houston
Ha meccset hoz a Rockets, akkor már elégedettek lehetnek szerintem. hatalmas potenciál van bennük, de még nagyon nincsenek készen. Még a saját szurkolóik sem igazán várták őket a PO-ba, ez már nekik örömjáték. Harden miatt érdekes lesz a párosítás, szerintem lesz egy-két monster meccse, de az OKC jelenleg klasszisokkal jobb csapat. A Thunderre kíváncsi vagyok nagyon. Eddig Harden hiányát nem éreztek, de a rájátszás azért más. Martin megcsinálja a helyzetet, ha labdát kap, akkor bedobja, de másoknak helyzetet teremteni nem igazán tud úgy, ahogy Harden.
Tipp:
4-1
az tuti, hogy felrobbanna a csarnok, kérdés mennyire jó ötlet a csapat leginkább labdaigényes, és a játékot leginkább meghatározó emberét bedobni egy éves kihagyás után a legfontosabb meccsekre, úgy hogy a többiek relatíve sikeresen letolták az alapszakaszt.Bob_Marley írta:de én lemerem fogadni, hogy Rose-t betolják a PO-ban, megy a jegelés, megy hogy nem-nem aztán bumm ott lesz
Köszi a linket, hát igen......érdekes meccs voltneobarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=RghqDTFM ... e=youtu.bevarnagykrisztian írta:Mi volt azon a Golden State elleni mérkőzésen
Egy pöppet bunda...
http://www.youtube.com/watch?v=RghqDTFM ... e=youtu.bevarnagykrisztian írta:Mi volt azon a Golden State elleni mérkőzésen
Mi volt azon a Golden State elleni mérkőzésenBob_Marley írta:Grat a Lakersnek, bár fent tartásaim vannak de legyen, megérdemelték (Az a Warriors meccs azért...na )![]()
persze, komoly falat a lal bárkinek, én kobe kidőlésekor is mondtam, egyáltalán nem biztos, hogy gyengülnek ezzel.Tocy írta: Azért ez a Lakers egyáltalán nem gyenge most, Howard és Gasol végre hozza a szezon előtt elvárt palánk alatti dominanciát, most pl Duncan üt két faultot Howardon, és ülnie kell, akkor azért már nem olyan jó ez a Spurs. Parkerre persze igazi emberük nincs, de ha a két magas így játszik, akkor neki sem lesz leányálom ez a sorozat. Nagyon kíváncsi leszek rájuk...
Azért ez a Lakers egyáltalán nem gyenge most, Howard és Gasol végre hozza a szezon előtt elvárt palánk alatti dominanciát, most pl Duncan üt két faultot Howardon, és ülnie kell, akkor azért már nem olyan jó ez a Spurs. Parkerre persze igazi emberük nincs, de ha a két magas így játszik, akkor neki sem lesz leányálom ez a sorozat. Nagyon kíváncsi leszek rájuk...socio66 írta:leadott itt már a végén mindenki mindent, nem hiszem hogy ezen matekoztak volna.Sanama írta: épp azon gondolkoztam, hogy spurs nem azért adta le a a meccseit, hogy a lakerst elkerülje?
ha ezt a lakers-t nem tudják kiejteni, akkor sok keresnivalójuk az oklahoma, vagy a miami ellen sem lenne, ez szerintem egyértelmű.
leadott itt már a végén mindenki mindent, nem hiszem hogy ezen matekoztak volna.Sanama írta: épp azon gondolkoztam, hogy spurs nem azért adta le a a meccseit, hogy a lakerst elkerülje?
Rossz hírrel kell szolgáljak, BEJUTOTTUNKGame90 írta:Remélem reggel az a főcím fog fogadni espn-en, hogy a Lakers nem jutott be a PO-ba.
épp azon gondolkoztam, hogy spurs nem azért adta le a a meccseit, hogy a lakerst elkerülje? mondjuk kobe nélkül teljesen mindegy, csak azért megkapták őketsocio66 írta:overtime után nyert a lakers, a jazz pedig kikapott, így néz ki tehát a rájátszás:
oklahoma-houston
san antonio-lakers
nem mondom, hogy repesek az örömtől a lakers bejutását illetően, de azért a lehetséges variációk közül jobb párosítások aligha születhettek volna.
Valaki végigolvasta ezt a novellát?Bob_Marley írta: Akkor én is leírom a Celtics gondolataimat.![]()
Köszi az infótsocio66 írta:azt mutatja, hogy a játékos parketten töltött ideje alatt hogyan teljesített a csapat, hogyan alakult az eredmény.
Szerintem meg van és remélem ha összekerülnek akkor a HARDENMINÁTOR odacsap legalább kétszercsababarca írta:felejtsd már ezt az Oklahoma-Harden vonalat el, semmilyen lezáratlan ügyük nincsen![]()
Épp ezt akartam írni én is, aki sportolt versenyszerűen az tudja hogy a volt csapatod ellen mindig hajt a bizonyítási vágysocio66 írta:azért kétségkívül extra motivációval játszana ellenük, szóval én is megnézném.![]()
Köszi az megértést, egyébként 1981-es születésű vagyok (srácKalap1988 írta:Ne vedd már el a srác kedvét a fórumozástólMég tanulja a játékot és látszik, hogy kicsit túl gépiesre vette a figurát ( azt ajánlom amúgy Krisztián -ha így hívnak-, hogy kevésbé a statisztikákban merülj el az elején, inkább meccseket nézz és a játék kiismerésére törekedj, a statisztika egy fokkal feljebb jön és nem mindenki szereti, pl én annyira nem), de ha őt Harden és az Oklahoma érdekli, akkor hadd érdekelje. Senkinek sem kötelező elolvasni a hozzászólását és a reagálni rá... Amúgy pedig azt te sem gondolod komolyan, hogy nincs elintézetlen ügyük... A kifejezés vadnyugati
értelmében természetesen nem, nincs harag, de más lesz az atmoszféra, ha ez a két csapat összekerül, mint ha bárki mással játszana az OKC és a Houston.
Én is így értettem, de csak arra próbáltam utalni, hogy őt még nem kell egy ilyen általad drámainak titulált hangvétel miatt leszólni ( még viccesen sem), mert elmegy a kedvecsababarca írta:Találkoztak már azóta párszor, ha volt valami ügyük,már elintézték.
De ismerve a Harden trade részleteit, nincs erről szó, mindkét fél a saját érdekeit nézte (mint az nba trade-k 95%nál), plusz nem hiszem hogy Harden szomorú lenne a Rocketsnál, és csak az járna az eszében,hogy bosszút álljon, a semmiért.
Extra motiváció lesz, hogy miért nem maxoltatták, miért az agyatlan RW-t erőltetik, ezt megértem, de ez nem lezáratlan ügyük nincs, ha volt,már rég lezárták.
gondolom így értette Krisztián is,csak drámaira vette a figurát.