USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.20. 11:23:25

varnagykrisztian írta:
Eazzy írta:Olyan nehezen érted meg
Kedves BARCÁS barátom, az NBA-t érteni és megérteni nem egyszerű :oops: , fogadd el az én véleményemet, én is így teszek......

Ma reggel megnéztem a SPORT 1-en az "NBA Indul a rájátszás" műsorát és Tőrös Balázs is azon a véleményen volt mint én hogy HARDEN-en a OKC elleni párharc során nagy lesz a nyomás de kirukkolhat 1-2 mérkőzésen egy jó teljesítménnyel.

Sikerült megnéznem a LAL-HOU meccsét, nem semmi volt a rendes játékidő utolsó másodperceiben az mikor Smith összevakarta a labdát valahogy és Parsons meg a hármas körívétől 2 méterre beverte az egyenlítő találatot.HARDEN rengeteget vállalt magára, talán néha jobb lett volna lepasszolni de ő tudatosan játszott így hogy létrejöhessen a nagy párharc az Oklahoma és a régi társak ellen :D Több helyen olvastam és Tőrös is említette hogy a HARDENMINÁTOR leégett a tavalyi döntőn, utánanéztem......átlagosan játszott 33 percet, dobott 12 pontot, adott 4 gólpasszt, és szedett 5 lepattanót, 37%-os mezőnykisérlet.......és való igaz nem valami fényes teljesítmény de csak kiegészítő ember volt, igaz ez nem menti fel teljesítménye alól :roll:

Tőletek azt kérdezném hogy olvastam kezdő5.hu-n hogy az idei szezonra még nem is várták a Houstont a rájátszásba :shock: , ez tényleg reális :?:
Mondjuk szerintem a HARDEN- Asik - Lin hármasra lehet építeni :D
Figyelj, tényleg feleslegesen sok jelentőséget tulajdonítasz a statisztikáknak. Itt szerintem kevés olyan ember van, aki annyit böngészi őket, mint én, de ha nem látod a meccseket, és nem tudod mellétenni, elhelyezni ezeket, akkor értelmetlen, üres dolgok lesznek, amikből borzasztóan rossz következtetésekre lehet jutni. Harden igenis leégett a tavalyi döntőben, nem tudott hozzátenni az OKC játékához, és ő attól, mert a padról jött, nem kiegészítő emberként volt kezelve, hanem egy nagy hármas 3. tagjaként, akinek a padról kell új impulzusokat, lendületet, kosarakat hozni a mérkőzésbe, és nem 37%-kal. A statisztikák csakis úgy értelmezhetők helyesen, ha mellé látod játszani a játékosokat, hogy mit védekeznek, mit várnak tőlük, ehhez képest mit hoznak, milyen dobásokat kapnak, mekkora hatásuk van a többiekre stb.

A Houstont én a 8. helyre csak merészen tettem be szezon előtt, inkább a Dallas vagy a Jazz, vagy a Minnesota volt nálam esélyes, egyrészt Harden kérdéses volt, hogy mire lesz képes 1. opcióként, Asiktól szerintem senki nem várt ilyen teljesítményt, Lin szintén nagy kérdőjel volt, és egyáltalán, három új embert soroltál fel, előtte évben egyikük sem volt Rakéta, az ilyen összeállásokból nem egy év alatt lesz nagy csapat az NBA-ben. Szezon előtt a Minnesotát sztem a legtöbben PO-ba vártuk, vagy legalábbis azt, hogy versenyben legyenek, de a sok sérülés ezt nem engedte. Ott volt a Dallas, akiket azért szintén oda lehetett várni, a Jazz mindig stabil, a Portland szintén veszélyes csapatnak tűnt, nálam ők sem voltak egyértelműen hátrébb, mint a Rockets.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.20. 11:01:13

Eazzy írta:Olyan nehezen érted meg
Kedves BARCÁS barátom, az NBA-t érteni és megérteni nem egyszerű :oops: , fogadd el az én véleményemet, én is így teszek......

Ma reggel megnéztem a SPORT 1-en az "NBA Indul a rájátszás" műsorát és Tőrös Balázs is azon a véleményen volt mint én hogy HARDEN-en a OKC elleni párharc során nagy lesz a nyomás de kirukkolhat 1-2 mérkőzésen egy jó teljesítménnyel.

Sikerült megnéznem a LAL - HOU meccsét, nem semmi volt a rendes játékidő utolsó másodperceiben az mikor Smith összevakarta a labdát valahogy és Parsons meg a hármas körívétől 2 méterre beverte az egyenlítő találatot.HARDEN rengeteget vállalt magára, talán néha jobb lett volna lepasszolni de ő tudatosan játszott így hogy létrejöhessen a nagy párharc az Oklahoma és a régi társak ellen :D Több helyen olvastam és Tőrös is említette hogy a HARDENMINÁTOR leégett a tavalyi döntőn, utánanéztem......átlagosan játszott 33 percet, dobott 12 pontot, adott 4 gólpasszt, és szedett 5 lepattanót, 37%-os mezőnykisérlet.......és való igaz nem valami fényes teljesítmény de csak kiegészítő ember volt, igaz ez nem menti fel teljesítménye alól :roll: Most néztem át az idei teljesítményét és rábukkantam egy Thunder elleni győztes mérkőzés adatlapjára......BRUTÁLIS......46 pont, 6 assist, 7 lepattanó, 73,6% mezőnyből, 87,5% hárompontosokból :shock:

Tőletek azt kérdezném hogy olvastam kezdő5.hu-n hogy az idei szezonra még nem is várták a Houstont a rájátszásba :roll: , ez tényleg reális :?:
Mondjuk szerintem a HARDEN- Asik - Lin hármasra lehet építeni :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2013.04.20. 11:28:40-kor.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.04.20. 00:01:44

varnagykrisztian írta:HARDEN mióta eljött Oklahomából és kezdő a Houstonban csak javult a passz ill. pontátlaga, ránéztem Kevin Martin eredményeire, az övéi meg visszaestek mert padozik a Thundernél, hát igen Durant és Westbrook mellett nehéz megélni :lol: Ha a szakállas barátom maradhatott volna az Oklahoma Thundernél akkor akár egy végső győzelemre is esélyes csapat tagja lehetett volna.Lehet hogy többet tudna hozzátenni a csapatjátékhoz mint Martin de az OKC-nál ezt máshogy látták......ez van.....
Olyan nehezen érted meg, hogy nem lehetett egyszerűen megoldani. Harden egy potenciális FP volt, semmi értelme Durant és Westy mellé. Ha RW-t pakolják ki, akkor lett volna értelme, de Oklahoma nem akkora piac, hogy elbírjanak 4 túlfizetett játékost.
Mindenkinek tökéletes megoldás született. Kevin Martin pedig tökéletesen hozza azt amit kell neki, beveri a triplákat legalább olyan jól, mint Harden. Ha nem is hozza ugyanazokat a számokat, de azt is figyeld, hogy eközben mind Durant, mind Ibaka is többet tesz hozzá. Hogy osztod el a lasztit Westy - Durant - Harden hármas között úgy, hogy egy hatékony Ibakának is jusson azért? Behajintasz még két lasztit vagy mi?
Ráadásul Harden nagyot égett a tavalyi döntőn (amiért én egyáltalán nem hibáztatom persze, egy rettentő fiatal srác, nem volt szerencséje sem), jól döntött az OKC teljesen. Hardennek is ezerszer jobb, és a Rockets is kiváló kis csapat lesz ha hoznak egy Josh Smith vagy Millsapp, esetleg Al Jeff hármasból valakit.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.19. 23:05:41

kanty írta:
Rájátszás.

Nyugat:

Thunder-Houston
Ha meccset hoz a Rockets, akkor már elégedettek lehetnek szerintem. hatalmas potenciál van bennük, de még nagyon nincsenek készen. Még a saját szurkolóik sem igazán várták őket a PO-ba, ez már nekik örömjáték. Harden miatt érdekes lesz a párosítás, szerintem lesz egy-két monster meccse, de az OKC jelenleg klasszisokkal jobb csapat. A Thunderre kíváncsi vagyok nagyon. Eddig Harden hiányát nem éreztek, de a rájátszás azért más. Martin megcsinálja a helyzetet, ha labdát kap, akkor bedobja, de másoknak helyzetet teremteni nem igazán tud úgy, ahogy Harden.
Tipp:
4-1
HARDEN mióta eljött Oklahomából és kezdő a Houstonban csak javult a passz ill. pontátlaga, ránéztem Kevin Martin eredményeire, az övéi meg visszaestek mert padozik a Thundernél, hát igen Durant és Westbrook mellett nehéz megélni :lol: Ha a szakállas barátom maradhatott volna az Oklahoma Thundernél akkor akár egy végső győzelemre is esélyes csapat tagja lehetett volna.Lehet hogy többet tudna hozzátenni a csapatjátékhoz mint Martin de az OKC-nál ezt máshogy látták......ez van......és talán jobb is ez így :D ,mára én is belenyugodtam :roll: Az egy nyert mérkőzéssel én is egyetértek de bízom egy másodikban is :wink:

Tőrös Balázs a Sport TV NBA-szakértőjének alapszakasz bizonyítványosztása:

http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... vanyosztas

TUDTOK OLYAN OLDALT AHOL LE LEHET TÖLTENI NBA MÉRKŐZÉSEKET?
socio66

2013.04.19. 13:38:18

Bob_Marley írta:de én lemerem fogadni, hogy Rose-t betolják a PO-ban, megy a jegelés, megy hogy nem-nem aztán bumm ott lesz :D
az tuti, hogy felrobbanna a csarnok, kérdés mennyire jó ötlet a csapat leginkább labdaigényes, és a játékot leginkább meghatározó emberét bedobni egy éves kihagyás után a legfontosabb meccsekre, úgy hogy a többiek relatíve sikeresen letolták az alapszakaszt.
mindenesetre ha így lesz, akkor ez a párharc is kap egy kis reflektorfényt. :)

ja, amúgy én ezzel hangolódom.
http://www.youtube.com/watch?v=oSxi33mh6sk

:mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.19. 12:46:41

Sok mindennel egyet értek amit kanty írt, nyilván van olyan amivel nem :D Pl a Chicagot sokkal jobb csapatnak tartom mint a Brooklynt, s a védekezésük meg klasszisokkal jobb, s a PO-ban mikor lassabb a játék s szoros minden meccs, a védekezés a legfontosabb.
Plusz lehet ez csak az én képzeletemben van benne, de én lemerem fogadni, hogy Rose-t betolják a PO-ban, megy a jegelés, megy hogy nem-nem aztán bumm ott lesz :D
Holnap 21kor kezdődik az őrület, pont mi nyitjuk a sort, szerintem hamar 10-15 pontos hátrányt összefogunk szedni :D Aztán a cégére remélhetőleg feljövünk, de érzésem szerint a második meccsen vannak nagyobb esélyeink hogy megszerezzük a pályaelőnyt, egy jó kis 1-1el hazautazunk Bostonba aztán hadd szóljon.
Majd én is írok, tippelgetek :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.19. 11:51:10

Hú, de rég jártam itt. Azóta elég sok minden történt.

Először is, Game! Vegyük fel a kapcsolatot pübe, a jutalmadat minél előbb elakarom készíteni. :P

Akkor pár gondolat az a szezonról, stb. Mint minden szezon ez is érdekes volt, bár nem teljesen úgy alakult, ahogy azt terveztem, de ez van. Lakers szempontból egy igazi hullámvasút volt ez az év. A rájátszás szerencsére meglett, de minimum egy novellát lehetne írni a rakás problémáról, ami az idén sújtotta a csapatot. Erről már volt szó, így nem ismétlem magamat. A végén Kobe elvesztése pedig feltette az í-re a pontot.
Mi jut eszembe erről a szezonról? Miami, James undorítóan szinte már tökéletes játéka,Lakers szenvedés, McGee feje, Jordan zsák, Anthony örült hónap, Kobe blokk az AS-on, és nagyon sok sérülés.

Rájátszás.

Nyugat:

Thunder-Houston
Ha meccset hoz a Rockets, akkor már elégedettek lehetnek szerintem. hatalmas potenciál van bennük, de még nagyon nincsenek készen. Még a saját szurkolóik sem igazán várták őket a PO-ba, ez már nekik örömjáték. Harden miatt érdekes lesz a párosítás, szerintem lesz egy-két monster meccse, de az OKC jelenleg klasszisokkal jobb csapat. A Thunderre kíváncsi vagyok nagyon. Eddig Harden hiányát nem éreztek, de a rájátszás azért más. Martin megcsinálja a helyzetet, ha labdát kap, akkor bedobja, de másoknak helyzetet teremteni nem igazán tud úgy, ahogy Harden.
Tipp:
4-1

San Antonio-Lakers
Ha egy amcsi filmben lennék, akkor most a Lakers az esélytelenek nyugalmával, hősies csatában kiejtené a Spurst, de nem vagyunk. Egy hónappal ezelőtt még nagyon kevés esélyt adtam volna magunknak, most egy kicsit optimistább vagyok, mármint erre a párharcra vonatkozóan. Persze még így is a Spurs a toronymagas esélyes, de azért náluk sincs kolbászból a kerítés jelenleg. Plusz TM is jött, neki pedig nem szokása az első körből továbbmenni. :P Nálunk Kobe kiesése veszteség, de rövidtávon még jól is elsülhet a dolog, Gasolra, Howardra nagyobb szerep jut, ők ketten pedig itt a vége felé már elég jól néztek ki együtt. Persze a védekezésünk olyan, amilyen volt, és védekezés nélkül nagyon nehéz itt már bármit is alkotni.
Tipp:
4-2 (az eszem)
3-4 (a szívem)

Nuggets-Warriors
Két szimpatikus, rohanós csapat. Biztos jó meccseket fognak játszani, de a Denver azért jóval előrébb tart jelenleg. Lawson egyre jobb újra, ha több sérültjük nem lesz, akkor okozhatnak ők idén még meglepetést. A Lakers mellett nyugatról nekik drukkolok.
Tipp:
4-1

Clippers-Memphis
Jöhet a második rész. Ezt szerintem minimum hat meccses párharc lesz. Palánk alatt hatalmas hirigelés lesz biztos. Paulékat érzem kicsit esélyesebbnek, többek között Paulnak is. Ez a Clippers tavaly óta szerintem jobb lett. A Memphisnek az egyik legjobb védelme van az egész ligában, de elől elég karcsúak.
Tipp:
4-3

Kelet:

Miami-Bucks
4-0

Knicks-Boston
Ez csemege lesz, nyugatról messze a legjobb párosítás. Én már szezon előtt is azt mondtam, hogy a Celtics idén kevés lesz. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én nem látok bennük azt a nagy potenciált. Persze lehet oldalakon keresztül magyarázni, hogy védekezés és a PO és satöbbi, de nekem még mindig az a véleményem, hogy a Boston öreg, lassú és nagyon ingadozó csapat. A Knics pedig jelenleg nagyon egybe van, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne ők menjenek tovább.
Tipp:
4-2

Indiana-Atlanta
Az Atlanta számomra az egész mezőny egyik legszürkébb franchise-za. Az Indiana viszont szimpatikus, plusz idén nyertek egy PG-t, aki úgy látszik képes vezér lenni.
Tipp:
4-2

Nets-Bulls
Jó ez a Nets, arra mindenképp, hogy egy kört menjen, de még ők sincsenek készen. A Bulls Rose nélkül egy jó iparos csapat, akit nehéz megverni, de a rájátszásban a falkavezér nélkül kevesek lesznek. Evans-Noah párharcot már előre várom. :D
Tipp:
4-2

Kezdődjön! :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.19. 10:16:04

neobarca írta:
varnagykrisztian írta:Mi volt azon a Golden State elleni mérkőzésen :?:
http://www.youtube.com/watch?v=RghqDTFM ... e=youtu.be

Egy pöppet bunda... 8)
Köszi a linket, hát igen......érdekes meccs volt :oops:
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.18. 20:48:30

varnagykrisztian írta:Mi volt azon a Golden State elleni mérkőzésen :?:
http://www.youtube.com/watch?v=RghqDTFM ... e=youtu.be

Egy pöppet bunda... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.18. 20:43:35

Bob_Marley írta:Grat a Lakersnek, bár fent tartásaim vannak de legyen, megérdemelték (Az a Warriors meccs azért...na ) :D
Mi volt azon a Golden State elleni mérkőzésen :?:
socio66

2013.04.18. 17:34:16

Tocy írta: Azért ez a Lakers egyáltalán nem gyenge most, Howard és Gasol végre hozza a szezon előtt elvárt palánk alatti dominanciát, most pl Duncan üt két faultot Howardon, és ülnie kell, akkor azért már nem olyan jó ez a Spurs. Parkerre persze igazi emberük nincs, de ha a két magas így játszik, akkor neki sem lesz leányálom ez a sorozat. Nagyon kíváncsi leszek rájuk...
persze, komoly falat a lal bárkinek, én kobe kidőlésekor is mondtam, egyáltalán nem biztos, hogy gyengülnek ezzel.
érdekes módon az eddig minden nullának elmondott játékosok egyből elkezdtek játszani, amint labdát, és komolyabb szerepet kaptak a pályán.
de a hibáik továbbra is megvannak, nem lettek sem atletikusabbak, sem fiatalabbak, d'antoni sem lett jobb edző, szóval ha pop és a spurs ezt a feladatot nem tudja megoldani, akkor nincs miről beszélni esetükben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.18. 16:18:48

Grat a Lakersnek, bár fent tartásaim vannak de legyen, megérdemelték (Az a Warriors meccs azért...na ) :D
Spurs-Lakers, nem tudom szerintem pont az egyik olyan ellenfél ami ellen a Lakersnek lenne keresnivalója, s amit írtatok is most jön elő, hogy az az egy nyomorult labda most más kezeken megy át, s náluk sem dadog.Memphis ellen anno iszonyat szenvedett a Spurs, s a helyzet most is hasonló, csak a különbség az hogy D'Antoni nálam továbbra sem edző :D S Popovichék ezt megfogják oldani, de hogy nyugaton meg talán a legpikánsabb első körös párharc a Spurs-Lakers már csak a múlt miatt is az biztos.

Lehet elkezdeni tippelgetni 20-án kezdődik a buli :D Méghozzá rögtön Ny-Boston párharc délután 19 órakor.

Game majd ránézek a pükre, s írok :P S kösz hogy elolvastad, ja meg kezdj el vetkőzni :D Majd szépen felöltözni Pierce bácsinak (mellesleg nem lenne jobb ha addig lenne a sig-ava cseréd amíg bent vagyunk a rájátszásban??Lenne benne egy kis izgalom még részedről is :D )
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.18. 11:54:18

socio66 írta:
Sanama írta: épp azon gondolkoztam, hogy spurs nem azért adta le a a meccseit, hogy a lakerst elkerülje?
leadott itt már a végén mindenki mindent, nem hiszem hogy ezen matekoztak volna.
ha ezt a lakers-t nem tudják kiejteni, akkor sok keresnivalójuk az oklahoma, vagy a miami ellen sem lenne, ez szerintem egyértelmű.
Azért ez a Lakers egyáltalán nem gyenge most, Howard és Gasol végre hozza a szezon előtt elvárt palánk alatti dominanciát, most pl Duncan üt két faultot Howardon, és ülnie kell, akkor azért már nem olyan jó ez a Spurs. Parkerre persze igazi emberük nincs, de ha a két magas így játszik, akkor neki sem lesz leányálom ez a sorozat. Nagyon kíváncsi leszek rájuk...
socio66

2013.04.18. 11:12:40

Sanama írta: épp azon gondolkoztam, hogy spurs nem azért adta le a a meccseit, hogy a lakerst elkerülje?
leadott itt már a végén mindenki mindent, nem hiszem hogy ezen matekoztak volna.
ha ezt a lakers-t nem tudják kiejteni, akkor sok keresnivalójuk az oklahoma, vagy a miami ellen sem lenne, ez szerintem egyértelmű.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.18. 10:44:17

Game90 írta:Remélem reggel az a főcím fog fogadni espn-en, hogy a Lakers nem jutott be a PO-ba.
Rossz hírrel kell szolgáljak, BEJUTOTTUNK :D ......sajnos KOBE nélkül :(

Los Angeles Lakers - Houston Rockets h.u. 99-95

Gasol (17 pont - 11 gólpassz - 20 lepattanó) egy gyenge tripla-duplával melegített a PO-ra és Howard is összevakart 16 találatot és 18 lepattanót, pontszerzésben most Blake (24) jeleskedett.Houston-i oldalon 45 perc játéklehetőséggel HARDEN (30 p.-3 a.-8 l.) volt a legeredményesebb, mezőnydobásai nem sikeredtek fényesre (32%), de nem ezen a mérkőzésen kell teljesíteni.Izgalmas lehetett a vége mert Chandler Parsons az utolsó másodpercekben dobott hármasával mentette döntetlenre a meccset.

Na csak bejött a tippem......HARDEN vs. Thunder :lol: , remélem jó kis game lesz 8)

Jó kis párharcok lesznek, de tudom hogy nem a Houston és a Lakers e két derbi esélyese :? ......de a remény hal meg utoljára :lol:
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.18. 10:10:48

socio66 írta:overtime után nyert a lakers, a jazz pedig kikapott, így néz ki tehát a rájátszás:
oklahoma-houston
san antonio-lakers

nem mondom, hogy repesek az örömtől a lakers bejutását illetően, de azért a lehetséges variációk közül jobb párosítások aligha születhettek volna. :)
épp azon gondolkoztam, hogy spurs nem azért adta le a a meccseit, hogy a lakerst elkerülje? mondjuk kobe nélkül teljesen mindegy, csak azért megkapták őket :D

Gasol meg hihetetlen húzóember lett, milyen tripla duplát csinált!! (Már megint)
socio66

2013.04.18. 07:31:57

overtime után nyert a lakers, a jazz pedig kikapott, így néz ki tehát a rájátszás:
oklahoma-houston
san antonio-lakers

nem mondom, hogy repesek az örömtől a lakers bejutását illetően, de azért a lehetséges variációk közül jobb párosítások aligha születhettek volna. :)
PCsabi
aka Game90

2013.04.18. 01:37:02

Remélem reggel az a főcím fog fogadni espn-en, hogy a Lakers nem jutott be a PO-ba.
Bob_Marley írta: Akkor én is leírom a Celtics gondolataimat. :D
Valaki végigolvasta ezt a novellát? :mrgreen:

Viccen kívül, én igen, jó kis összefoglaló volt :wink:

(Amúgy még az őskorban dobtam egy pü-t... :P )

T-Mac \:D/ Én imádom az embert, top5 játékosom egyike, remélem 10-15 percekre még hasznos tud lenni.

Kettő Lillard cikk:
http://www.sbnation.com/2013/4/17/42337 ... il-blazers
http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_ ... ard-lesson

JR tetoválásai:
http://blogimages.thescore.com/tbj/file ... posite.jpg

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.17. 23:01:30

socio66 írta:azt mutatja, hogy a játékos parketten töltött ideje alatt hogyan teljesített a csapat, hogyan alakult az eredmény.
Köszi az infót :!:

02:00 Memphis Grizzlies - Utah Jazz

04:30 Los Angeles Lakers - Houston Rockets

Órák kérdése és minden kiderül......nyerjen a Utah és a Lakers :D
socio66

2013.04.17. 13:17:32

azt mutatja, hogy a játékos parketten töltött ideje alatt hogyan teljesített a csapat, hogyan alakult az eredmény.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.17. 13:05:56

Srácok, az adatlapon lévő utolsó (PTS) elötti +/- mit jelent?KÖSZI :D

Pl. Will Barton-nál ott van hogy -15 :?

http://kepfeltoltes.hu/view/130417/stat ... es.hu_.jpg
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.04.17. 12:02:08

Nem ide tartozik,de Krisztián ( amúgy bocsánat a srácért, 7 évvel idősebb vagy nálam, ráadásul apa is vagy :oops: )felvetése miatt kikívánkozik: Én már pár hónapja elkezdtem a Heat-el az NBA2k13-at ( Bostonnal még az ősszel/télen nyertem bajnokságot, megszenvedve, de siker :D) és 58 meccses alapszakaszra állítottam be véletlenül (29-et szoktam inkább és akkor lassú, de lejátszom az összes meccset magam) és hát superstaron kezdtem egyedi sliderekkel, jól ment az eleje ( 10-0) úgy gondoltam, hogy nem szórakozok,irány a 33 meccses Lakers rekord megdöntése :D Aztán úgy 20 meccs után, amikor érezve a csapatjátékot, már superstaron is minimum 15 ponttal vertem a legerősebb ellenfeleket, akkor felvettem Hall of fame-re és a 30-ik meccsen kikaptam a Houstontól :D :evil: :evil: Hosszabbításban, 127-121-re... Pedig aztán James és Wade nem tudott többet tenni. LBJ 38-11-11 és 5 stl 2 blokk is, Wade 30-5-7-3-1 ... Sajnos a pad most nem működött úgy, ahogy kellett volna és ahogy szokott, mert elég erős lett a keretem ( bye-bye Bosh volt :D): Chalmers (Kidd)-Wade(Allen)-Battier (Ariza)-James(Haslem)-Chandler(Andersen) és még Miller a 11-ik emberem. Ezt Hardenék miatt le kellett írnom, mert ők vertek el :) Rosszul védekeztem, na meg nem ment a kispadnak.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.17. 11:44:45

csababarca írta:felejtsd már ezt az Oklahoma-Harden vonalat el, semmilyen lezáratlan ügyük nincsen :D
Szerintem meg van és remélem ha összekerülnek akkor a HARDENMINÁTOR odacsap legalább kétszer :lol:
socio66 írta:azért kétségkívül extra motivációval játszana ellenük, szóval én is megnézném. :)
Épp ezt akartam írni én is, aki sportolt versenyszerűen az tudja hogy a volt csapatod ellen mindig hajt a bizonyítási vágy :wink:
Kalap1988 írta:Ne vedd már el a srác kedvét a fórumozástól :) Még tanulja a játékot és látszik, hogy kicsit túl gépiesre vette a figurát ( azt ajánlom amúgy Krisztián -ha így hívnak-, hogy kevésbé a statisztikákban merülj el az elején, inkább meccseket nézz és a játék kiismerésére törekedj, a statisztika egy fokkal feljebb jön és nem mindenki szereti, pl én annyira nem), de ha őt Harden és az Oklahoma érdekli, akkor hadd érdekelje. Senkinek sem kötelező elolvasni a hozzászólását és a reagálni rá... Amúgy pedig azt te sem gondolod komolyan, hogy nincs elintézetlen ügyük... A kifejezés vadnyugati :D értelmében természetesen nem, nincs harag, de más lesz az atmoszféra, ha ez a két csapat összekerül, mint ha bárki mással játszana az OKC és a Houston.
Köszi az megértést, egyébként 1981-es születésű vagyok (srác :D ), mivel az időm felét a munkahelyemen töltöm és mellette családapa is vagyok így sajnos kevés időm van megnézni 1-2 NBA meccset, épp ezért a jelenlegi helyzetben csak a statisztikákból élek :oops: Én inkább HARDEN párti vagyok, nem kifejezetten a Houston-nak drukkolok de fontos a csapat eredményessége is persze.NINCS dráma emberek, imádom az NBA-t és HARDEN-t......persze csak a FELESÉGEM és FIAM és a BARCELONA után :D A fanatizmusomról meg annyit hogy elkezdtem az NBA 2K13-as PC játékkal egy carriert és ott draftolt a Houston így együtt nyomjuk HARDEN papával :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.04.17. 11:13:57

csababarca írta:Találkoztak már azóta párszor, ha volt valami ügyük,már elintézték.
De ismerve a Harden trade részleteit, nincs erről szó, mindkét fél a saját érdekeit nézte (mint az nba trade-k 95%nál), plusz nem hiszem hogy Harden szomorú lenne a Rocketsnál, és csak az járna az eszében,hogy bosszút álljon, a semmiért.
Extra motiváció lesz, hogy miért nem maxoltatták, miért az agyatlan RW-t erőltetik, ezt megértem, de ez nem lezáratlan ügyük nincs, ha volt,már rég lezárták.
gondolom így értette Krisztián is,csak drámaira vette a figurát.
Én is így értettem, de csak arra próbáltam utalni, hogy őt még nem kell egy ilyen általad drámainak titulált hangvétel miatt leszólni ( még viccesen sem), mert elmegy a kedve :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.17. 11:08:48

Találkoztak már azóta párszor, ha volt valami ügyük,már elintézték.
De ismerve a Harden trade részleteit, nincs erről szó, mindkét fél a saját érdekeit nézte (mint az nba trade-k 95%nál), plusz nem hiszem hogy Harden szomorú lenne a Rocketsnál, és csak az járna az eszében,hogy bosszút álljon, a semmiért.
Extra motiváció lesz, hogy miért nem maxoltatták, miért az agyatlan RW-t erőltetik, ezt megértem, de ez nem lezáratlan ügyük nincs, ha volt,már rég lezárták.
gondolom így értette Krisztián is,csak drámaira vette a figurát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése