USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.04.17. 10:41:55

csababarca írta:
varnagykrisztian írta:
Remélem nem lesz igazuk és a Houston "lefekszik" a Lakers-nek mert HARDEN-nek az Oklahoma City Thunder ellen van lezáratlan ügye :wink:
felejtsd már ezt az Oklahoma-Harden vonalat el, semmilyen lezáratlan ügyük nincsen :D

T-Mac-et jó lesz látni PO-ban pattogtatni, kár a sérüléseiért, az ő karrierjében sokkal több volt,mint amit kihozott belőle. :?
Ne vedd már el a srác kedvét a fórumozástól :) Még tanulja a játékot és látszik, hogy kicsit túl gépiesre vette a figurát ( azt ajánlom amúgy Krisztián -ha így hívnak-, hogy kevésbé a statisztikákban merülj el az elején, inkább meccseket nézz és a játék kiismerésére törekedj, a statisztika egy fokkal feljebb jön és nem mindenki szereti, pl én annyira nem), de ha őt Harden és az Oklahoma érdekli, akkor hadd érdekelje. Senkinek sem kötelező elolvasni a hozzászólását és a reagálni rá... Amúgy pedig azt te sem gondolod komolyan, hogy nincs elintézetlen ügyük... A kifejezés vadnyugati :D értelmében természetesen nem, nincs harag, de más lesz az atmoszféra, ha ez a két csapat összekerül, mint ha bárki mással játszana az OKC és a Houston.
Bob-al maximálisan egyetértek Boston ügyben, mily meglepő :D, én már 2 hónapja kb nem láttam élőben Boston meccset, nem vállaltam a rizikót :D Viszont a NY-nál jobb ellenfelet szerintem nem kaphattunk volna. Félre értés ne essék, nem azért, mert ők a lehető legkönnyebb, hanem, azért, mert így az első körben nagyon kemény pörgés és csata várható, nem lesznek még véletlenül sem motivációs gondok. Szerintem kell ez a plusz motiváció, az erős kezdés ahhoz, hogy bravúrral kieshessünk a főcsoportdöntőben :D Anthony meg dugja el az asszonyt KG elől :D
socio66

2013.04.17. 10:12:28

azért kétségkívül extra motivációval játszana ellenük, szóval én is megnézném. :)
t-mac a spurs-nél, lehetett gondolni, hogy stephen jackson helyére érkezik valaki, mert azért az ő kirakása nem tűnt jó lépésnek.
mi meg quentin richardson-t hoztuk a playoff-keret utolsó szabad helyére. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.17. 09:58:35

varnagykrisztian írta:
Remélem nem lesz igazuk és a Houston "lefekszik" a Lakers-nek mert HARDEN-nek az Oklahoma City Thunder ellen van lezáratlan ügye :wink:
felejtsd már ezt az Oklahoma-Harden vonalat el, semmilyen lezáratlan ügyük nincsen :D

T-Mac-et jó lesz látni PO-ban pattogtatni, kár a sérüléseiért, az ő karrierjében sokkal több volt,mint amit kihozott belőle. :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.17. 09:45:59

Bob_Marley írta:http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -folytatja
Hoppá-hoppá :D S Popovich még ki is fog belőle hozni valamit szerintem.
Spurs-Houston első kör, elég korrekt lenne :D Meg vajon tud-e nyerni egy PO szériát T-Mac??? :D
Kiváncsi leszek mennyit tud majd hozzátenni 34 évesen a Spurs játékához, bár gondolom csak kiegészítő embernek érkezik, azt mondjuk biztosra veszem hogy San Antonio csak erősödik vele :D
kezdo5.hu írta:Érdekesség, hogy ha a Houston Rockets és a Golden State Warriors is nyer az utolsó napon, akkor McGrady pont az ellen a csapat ellen kezdhet a PO-ban, akiknek a színeiben minden idők egyik legemlékezetesebb egyéni teljesítményét művelte, pont egy Spurs elleni alapszakaszmeccsen.
Bob_Marley írta:"az biztos semlegeseknek is az egyik legjobb első körös párharc lehet, Knicks-Celtics mindig jó csatákat hoztak akár a közelmúltban akár régebben"
Az biztos hogy a Knicks - Boston párharc lesz az egyik legkiemelkedőbb csata a PO-ba, és én is remélem hogy a Pierce, Garnett kettős felveszi a kesztyűt Anthony-ék ellen......meglessük :D
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.17. 07:17:28

http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -folytatja
Hoppá-hoppá :D S Popovich még ki is fog belőle hozni valamit szerintem.
Spurs-Houston első kör, elég korrekt lenne :D Meg vajon tud-e nyerni egy PO szériát T-Mac??? :D

Akkor én is leírom a Celtics gondolataimat. :D

Nagyon régóta nem vártam így szezont mint a mostanit, érzésem szerint remekül tudtunk erősíteni, jól sikerült a draft, az öregekben úgy éreztem van kakaó, csapattól egy szolid 3-6 hely valamelyikét vártam az alapszakaszban, erre.... :arrow:

Rengeteg sérülés, gondok, fegyelmezetlenség, lélektelen játék (nem tudom mikor volt olyan hogy feladogassunk meccseket, s idén elég sűrűn megesett ez.....)
A szezon végére már kezdett "nyűggé" válni Celtics meccsre felkelni, vagy délután megnézni :? Idegenben gyalázat amit műveltünk, totális fejetlenség volt nem egy meccsünkön, szerencsére a Garden ereje azért megmaradt idénre is, s azért a hazai pályás csörtéket nagyjából megnyertük.
Rapszodikus is volt a szezon váltogatták egymást a 8 meccses győzelmi sorozat majd 8 meccses bukó sorozatok egymást. :?
Érezhetően szezon elején picit próbáltunk más játékot erőltetni, majd Rondo sérülésével visszatértünk az "alapokhoz" és innentől PP vállát nyomják mázsás súlyok na meg Garnettét.
PO-ra lövésem sincs mit várjak, simán benne van hogy akár kiesünk 4-1el már az első körben (azért 1et tuti nyerünk :D ) de akár kis szerencsével megint eljuthatunk odáig hogy kiejt minket a Miami az ECF-ben :D
Ami bizakodásra ad okot, hogy PP és KG is a szakértők meg Doc szerint is remek fizikai állapotban van (nem csoda 2-3 hete nem játszanak) Green nagyon magára talált, még szezon elején nagyon promótáltam őt, megmondom őszintén egy legjobb 6ik ember vagy MIP játékost kinéztem belőle idénre, sajnos a szezon elején ugyanúgy hitét vesztett volt mint a szívbetegsége előtt, de a szezon végére csuda dolgokat produkált, s ő nagy fegyver lehet, mert 4esek ellen kitudja használni a gyorsaságát, s fizikailag meg képes arra hogy a darálóban alkosson.
Bass is szerencsére mutatott mostanában életjeleket, nagy szükség lenne a tavalyi teljesítményére, mert nem mondok újat, valamit kell kezdeni a pattanózásunkkal mert nem állapot néha amit művelünk (Sullinger ej de hiányzol....)
NY ellen is ez lehet szerintem a kulcs, a tripla elleni védekezésünk az egyik legjobb a ligában, Bradley igaz támadásban eléggé szűk repertoárral rendelkezik, csak sarok tripla, de a védekezése viszont magas szintű, de az átkozott pattanókat le kellene szedni, s jobban félek Chandlertől mint Melotól :D

Lee-től sokkal többet vártam voltak jó meccsei, de kicsit csalódás volt az alapszakasz tőle, Terryt meg se említem rá is hasonlók igazak mint Lee-re 1-2 periódust elkapott de hát közel sem tudott hozni egy elfogadható szintet.
Összességében vannak kártyák amiket forgatva Doc kitud talán ebből főzni valamit, NY-nál nem lehetett volna talán jobb ellenfelet kapni, itt arra gondolok hogy nem egy Indiana féle atletikus magas jól védekező csapat az ellenfél, nincsenek "motivációs" gondok sem, NY-Boston csata legendás minden major sportban, úgy gondolom Melora vannak embereink, s sokszor is erőltetnek 1-1zéseket.Az első 2 meccsen minden kiderül, ha nem hozunk 1 meccset sem, akkor kifújt a dolog :D Úgy érzem most nem mi vagyunk az esélyesek, ez megint egy olyan dolog ami nálunk inkább előny mint hátrány, underdogként tudja a legjobbját mutatni a csapat, plusz a bostoni tragédia szintén pl a szurkolókat nagyon egybe fogja rántani, s az amúgy sem éppen csendes délutáni piknikezésre berendezkedő kelta drukkerek tuti hajszolni fogják a csapatot.
Nagyon érdekes párharc, NY csapatként rendben van, Melo-Smith nagy meccseket tolt mostanában, ott van Chandler aki továbbra is tartja a várat védekezésben, nehéz dolgunk lesz, védekezésünkben bízok, az még mindig nagyjából elfogadható, támadásra meg maradnak az öregek, s a kérdés ők hogy állnak, s mire képesek, nyilván mindkét csapatban vannak "peremeberek" de a döntéseket a sztárok fogják megtenni, s PP-ben bízok, mert remek szezont futott, elvileg rendben a térde is, illetve KG meg talán kicsit gyengébb szezont futott, de ebben benne van hogy erősen limitálta Doc, PO-ban viszont mindent belefognak adni, s azért még a bajnoki szív dobog a srácokban, legalábbis remélem, s odatesszük magunkat, én még mindig látok olyan dolgokat a csapatban, ami igaz sajnos idén csak időszakosan jöttek elő, de lehet rá építeni, s talán megtudunk vele lepni 1-2 csapatot.Kezdőnk is eléggé képlékeny össze-vissza játszottunk egész szezonban, benne van egy Bradley-PP-Green-Bass-KG ötös is a pakilban, de ugye ott van Lee is aki kezdő volt, vagy Terry is, szóval kiderül.
Hangsúlyozom ha azt veszem figyelembe ki milyen "formában" van akkor nincsenek jó érzéseim, ilyen nem igazán volt mostanában hogy ennyire leereszkedve essünk be a PO-ba, s vannak kétségeim hogy feltudunk-e annyira pörögni, amilyenre kellene, de mondom első 2 NY-i meccs után kiderül, az biztos semlegeseknek is az egyik legjobb első körös párharc lehet, Knicks-Celtics mindig jó csatákat hoztak akár a közelmúltban akár régebben, bizakodok de csak úgy ímmel-ámmal a szezon végi szenvedés eléggé beütött :D De egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy KG ne lépjen itt az emberek tökére, s ne mutassuk meg, aztán lehet pofára esés lesz de LETS GO CELTICS :D

NBA Playoffs 2013 Preview
http://www.youtube.com/watch?v=y5pzGa7tITE
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.04.16. 13:22:45

Bob_Marley írta:Majd egy rövid kis zöld értékeléssel jövök, aztán belecsapunk a lecsóba, reszkess NY :mrgreen:
reszketünk, de közben azért bizakodunk is. :)
most úgy érzem összeállt a csapat testben-lélekben, a melo-j.r. páros elérte idei legjobb formáját, és abszolút megvan a kohézió az öltözőben, mindenki tudja a dolgát.
egyedül amare a kérdőjel, olyan szempontból is, hogy mikor jön vissza, illetve az sem egyértelmű hogy jobbá teszi-e a csapatot a játékával.
szerencsére ha hadra fogható lesz is, csak limitált percekkel lesz a pályán, ha pedig hozza azt a lelkes, támadásban hatékony játékát mint a visszatérése után, akkor nagy baj nem lehet.
nagyon szépen alakult ez az alapszakasz, nyertük a 'párharcot' a heat-tel, és a celtics-szel szemben is többek között, sok-sok meccsen érezte úgy az ember, hogy ma minden esik, minden összejön, sikerült összehozni itt a végén egy szép hosszú streak-et is, melo és j.r. végre összerakta úgy az évét, ahogy azt már régen várja mindenki tőlük, szóval mindent összevetve jó érzés volt idén knicks-drukkernek lenni.
persze a playoff más kávéház, ezt tudjuk, és a boston nem arról híres, hogy ilyenkor gyengébben játszana, szóval az a minimum, hogy iszonyatosan megszenvedünk veletek, de az eddigi formákat, és a pályaelőnyt figyelembe véve, most bízok a csapatban, egy ilyen sok pozitívumot hozó szezon nem érhet véget az első körben.

http://www.youtube.com/watch?v=pqNZVcflQ74
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.16. 10:31:14

Phoenix Suns - Houston Rockets 119-112

Meglepett a Houston veresége, HARDEN ma nem volt csapata vezéregyénisége, dobott 16 pontott, kiosztott 2 gólpasszt és leszedett 4 lepattanót.Mezőnykisérlete is pocsékra sikeresett (18-5 28%), nem beszélve a hárompontos kisérleteiről (7-0) + még a büntiket (11-6 54%) is rosszul dobálta, három csapattársa is több kosarat szerzett......gondolom már ő is a playoff-ra tartalékol. :D

Mivel a Jazz győzött a Minnesota ellen és ha megverik a Memphis-t is akkor a Lakers-nek mindenképp nyerni kell a Rockets ellen ha PO-ba szeretnék folytatni.Mondjuk az érdekes hogy csütörtökön hajnalban az Utah Jazz 02:00, a Los Angeles Lakers pedig 04:30-kor játszik, így ha veszítene a Utah akkor tartalékolhatnának Howard-ék.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.16. 10:06:39

A mai Celtics-Indiana meccs elmarad a terrortámadások miatt, s nem is rendezik meg később sem, így mindkét csapat 81 lejátszott meccsel fejezi be az alapszakaszt.Miután nem oszt nem szoroz a meccs, mindkét csapat már bebiztosította a PO részvételt, s a helyüket is.
Kép
The Celtics family sends its thoughts and prayers to the friends and families affected by today's tragedy in Boston. Stay safe.

Április 20-tól megint ingyenes lesz a League Pass, s ugye 20-tól kezdődik a rájátszás is :D

Majd egy rövid kis zöld értékeléssel jövök, aztán belecsapunk a lecsóba, reszkess NY :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.15. 19:30:36

varnagykrisztian írta:
Tocy írta:Wade védekezésben jó, támadásokban viszont továbbra is csak az intelligenciája maradt, a robbanékonysága és a dobása is eltűnt újra...
Dwyane (22) két pontal dobott kevesebbet mint LeBron (24), elégedett lehetsz egy kicsit vele :D
Nem a statisztikával van bajom, de egész meccsen 2 jó tempója volt, a betörés egyáltalán nem ment neki, a dobás még annyira se, a pontjait a rengeteg büntetőből szerezte ( amiket nem betörésekből szerzett ), illetve gyűrű alá belépve ziccerekből, amihez csak az intelligenciája kell, ahogy írtam is.
PCsabi
aka Game90

2013.04.15. 18:49:17

Így, hogy lett egy meglepetés győzelme a Lakers-nek a Spurs ellen, még fájóbb a Warriors elleni elcsalt meccs... :? Ha nyernek a Rockets ellen, akkor a Jazz bármit csinálhat a Wolves és a Grizzlies ellen.

Forgatókönyvek:
http://www.kezdo5.hu/index.php/fastbrea ... 8-po-hajra

Amúgy egyik nap ránéztem Vince Carter adatlapjára, egész korrekt szezont tol így 36 évesen, a Mavs cserepadjáról: 13/4/2, 43% FG, meccsenként 2 tripla 40%-kal, 17-es PER, 56% TS.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.14. 22:37:46

Tocy írta:Wade védekezésben jó, támadásokban viszont továbbra is csak az intelligenciája maradt, a robbanékonysága és a dobása is eltűnt újra...
Dwyane (22) két pontal dobott kevesebbet mint LeBron (24), elégedett lehetsz egy kicsit vele :D

Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs 91-86

Sikerült hazai pályán behúzni a Spurs elleni derbit de ez mit sem ér ha nem tudjuk megnyerni az alapszakasz utolsó mérkőzését a másik kedvenc játékosomék ellen.A Rockets nem fogja olcsón adni a sikert mert hiába jutottak be már a playoffba nekik sem mindegy hogy egy Oklahoma, San Antonio vagy a kicsit "gyengébbnek" tartott Nuggets ellen kell küzdeni.Ha a Jazz a visszalévő két meccséből egyet bukik akkor megvan a playoff ha nem akkor mindenképpen nyerni kell Houstonban.A San Antonio Spurs elleni sikerért Dwight Howard (26-0-17), Steve Blake (23-4-5), és Antawn Jamison (15-1-6) dolgozott meg leginkább......legalábbis pontok terén......de Pau Gasol 16 lepattanója is hozzájárult a sikerhez.Kicsit keveslem Gasol 7 pontját de a 17/3 mezőnymutatója mindent elárul :oops: A Play-By-Play-t áttanulmányozva elég szoros meccs volt, a 4. negyedben sikerült a Spurs fölé kerekednünk.

Houston Rockets - Sacramento Kings 121-100

HARDEN papáék sima sikert könyvelhettek el a Sacramento Kings ellen.Szakállas barátom 32 percet töltött a pályán (29-9-4), számomra meglepően jól dobott mezőnyből (16/11 69%) + a hárompontosokat is jó százalákba szórta (6/4 67%) és a 9 gólpassz is arról árulkodik hogy társait is bőkezűen kiszolgálta.

Csütörtök hajnalban Houston Rockets - Los Angeles Lakers :!: Van valakinek valami infója hogy közvetíti e valamelyik TV csatorna :?:
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.14. 19:27:44

Tovább jinxelek Heat-ügyben :D Wade védekezésben jó, támadásokban viszont továbbra is csak az intelligenciája maradt, a robbanékonysága és a dobása is eltűnt újra...

Amúgy szépen védekezünk, Miller eddig többet volt pályán, mint a BIG3 :D

Nate megőrült, kinyír minket...+15-ről +2 a félidő.
PCsabi
aka Game90

2013.04.14. 13:55:08

Tegnap délelőtt felmentem twitter-re, láttam "Lakers lose Bryant", gondoltam jól van, következő meccsen úgyis játszik majd. Aztán utána láttam, hogy torn Achilles... :? Kb. csak annyit tudtam kinyögni, hogy a rohadt életbe és néztem magam elé 1 percig.

Most azért rengeteg kérdés van:
1. Lakers idén: ha be is jutnak a PO-ba, szerintem a best case scenario, hogy 1 meccset nyernek a SAS/OKC ellen.
2. Lakers jövőre: ez a Howard (persze ha marad...), Gasol (aki az utóbbi 5 meccsen 20/10/7-et hoz), Nash hármas még mindig nem hangzik rosszul, mehetne a pick and roll meg a triplázás ezerrel, bár kérdés, hogy ez egy baromi erős Nyugaton mire lesz elég. Ja, egy atletikus SG-t valahonnan muszáj lesz kukázniuk majd.
3. D'Antoni: szerintem maradni fog.
4. Kobe: első komolyabb sérülése a pályafutása során, de ahogy őt ismerjük, rekordgyorsasággal fog felépülni (+ legalább a többi baját is kipihenheti/kezeltetheti majd). Csak hatalmas kérdőjel, hogy utána mire lesz majd képes, mindenesetre én szurkolok neki.
5. Kobe szerződése: hiába spórolna rengeteg pénzt a Lakers, ha menne az amnesty Kobe-ra, de én elképzelhetetlennek tartom, hogy ezt meglépjék. És a következő szezonban milyen szerződést fog majd kötni? Évi 10/20/30 millió?

Sérüléséről:
1. Lakers confirm Kobe is under going achilles surgery right now, he will be out 6-9 months.
2. http://basketballprospectus.com/article ... cleid=2059
3. Stein: Dominique Wilkins tore Achilles at 31 and made it all the way back.
4. ‏@KevinDing For an elite athlete, it's more like six months. But Kobe, 34, scoffed at the idea that he's done playing.

Lakers "fixed" game vs. Warriors:
http://youtu.be/RghqDTFMNdQ
Azért a videó nézése közben felböfögtem egy kis hányást.

In the last 10 games, the Jazz have a -71 free throw ratio. The Lakers have a +102 ratio.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.14. 13:35:17

kanty írta:Az éjjel meg is volt a műtét.
Bennem fel sem merült egy pillanatra sem, hogy nem tér vissza. Ő Kobe Bryant, visszafog jönni. Bazskáék mondták, hogy most lenne itt a lehetőség, hogy mindenét helyre tegye. Ebbe bízok én is, a sok nyavalyát kezelik, végig tolja a rehabot és visszajön. Persze a perceit majd le kell csökkenteni. A másik dolog a szerződése. Így biztos nem vonul vissza a következő szezon végén, (persze, ha addig visszatér és a játék is megy neki) azt tartom elképzelhetőnek, hogy aláír jóval kevesebbért. Mert Bryantet csak a győzelem érdekli és a hatodik gyűrű, a gyűrűért képes a a pénzről is lemondani. Ami számára inkább már presztízsértékű, mármint a pénz.
Kupchak elvileg le is nyilatkozta, hogy nem lesz amnesty.
Nagyon kiváncsi vagyok hogy mennyi időbe fog telni nála a rehab, de tényleg, amit mondtatok, ha kijönne minden szrjából, és úgy jönne vissza még 1-2évre, akkor nagyon oda tudná tenni magát. Viszont azt is remélem, hogy nem erőltetik majd a visszatérését...
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.14. 13:27:06

Az éjjel meg is volt a műtét.
Bennem fel sem merült egy pillanatra sem, hogy nem tér vissza. Ő Kobe Bryant, visszafog jönni. Bazskáék mondták, hogy most lenne itt a lehetőség, hogy mindenét helyre tegye. Ebbe bízok én is, a sok nyavalyát kezelik, végig tolja a rehabot és visszajön. Persze a perceit majd le kell csökkenteni. A másik dolog a szerződése. Így biztos nem vonul vissza a következő szezon végén, (persze, ha addig visszatér és a játék is megy neki) azt tartom elképzelhetőnek, hogy aláír jóval kevesebbért. Mert Bryantet csak a győzelem érdekli és a hatodik gyűrű, a gyűrűért képes a a pénzről is lemondani. Ami számára inkább már presztízsértékű, mármint a pénz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.13. 21:19:32

MessiFan írta:Én hozzákezdtem fordítani, de ez a venting kifejezéssel még nem találkoztam ilyen formában, és nem 1x fordul elő, szóval aki esetleg ki tudna igazítani annak megköszönném :)

Sajnálom Kobe-t, én személy szerint nagyon csípem amikor nem a Celtics ellen játszik, kizártnak tartom, hogy ne térjen vissza és venné megint hátára a csapatot amíg tart a szerződése.
Ezaz,hogy elilveg jövő nyáron lejár, és rengeteg lóvé ez a Lakersnek. Nagyon sok cikk jelent meg ezzel kapcsolatban, hogy amnesty-vel el kéne küldenie a Lakersnek, 80millát megspórolnának, aztán jövőre visszaigazolni ,vagy valami ilyesmi.
Kiváncsi vagyok

Egyébként, ugye nyilván nem kosár, de Beckham is 34évesen szakitotta el az achilles-ét, és fél év múlva játszott.
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.04.13. 21:00:57

Én hozzákezdtem fordítani, de ez a venting kifejezéssel még nem találkoztam ilyen formában, és nem 1x fordul elő, szóval aki esetleg ki tudna igazítani annak megköszönném :)

Sajnálom Kobe-t, én személy szerint nagyon csípem amikor nem a Celtics ellen játszik, kizártnak tartom, hogy ne térjen vissza és venné megint hátára a csapatot amíg tart a szerződése.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.13. 19:02:33

Milyen kegyetlen az élet velem, utolsó NBA forduló : Houston vs. Lakers :shock: , de sajna a BRYANT vs. HARDEN párharcnak lőttek :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.13. 17:17:38

Én is sajnálom Bryantet idén nagyot tolt, s nem mellesleg passzolt is :D Hihetetlen milyen sérülés hullám söpör végig mostanában a csapatokon, a húzóembereknek van folyamat komoly sérülése, eddig azt hittem csak az "R" betű van elátkozva (Rose-Rubio-Rondo) de Bryanté se egyszerű...Mihamarabbi felépülést neki, azért így nem érhet véget egy karrier.

Lakers-szel mi lesz nagy talány, de szerintem is rövid távon ez biztos hogy felspanol pár embert, s pl Howard jóval nagyobb szerepet kaphat, de ott van Gasol is stb, érdekes lesz az biztos.S véleményem szerint ha bejutnak a PO-ba ebből komoly erőt meríthetnek.
(Mikor nálunk kiesett KG pár éve azt hittük vége a világnak, aztán bementünk a PO-ba és mentünk szépen előre, Orlando tudott minket megfogni 7ik meccsen a 2ik körben jó mondjuk az első kör a Bulls ellen totál kiélte a csapatot fejből nem is tudom hány hosszabbításos meccs volt de ezek ráadásul nem sima OT-k voltak hanem 2 vagy éppen 3OT s meccsek és nem is egy :D , szóval nem temetném a Lakerst se extázisban lévő öreg csapat mindig iszonyat veszélyes)
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.13. 14:42:35

Egy ilyen sérülés egyébként mennyi időt vesz igénybe, hogy visszajöjjenek belőle?

Eszméletlenül sajnálom, nagyon küszködött az interjú alatt, hogy ne sírja el magát, aztán mikor a végén megkérdezték tőle,hogy akkor ugye nem ez volt az utolsó meccsed, csak ennyit mondott, hogy "most komolyan?!..."

Nagyon remélem hogy hamar visszajön, vagy legalább visszajön belőle, mert Mamba így nem szállhat ki.
socio66

2013.04.13. 13:36:07

a dolog pozitívuma, hogy most meglátjuk milyen a lakers kobe nélkül.
sokszor szóba került már, hogy ekkora fizetéssel, ilyen domináns játékkal egy idő után teherré válhat a személye, és ha kobe a vezetéssel együtt nem ismeri fel időben a helyzetet, az nagyon kényelmetlen helyzetet szülhet.
idén nagyon jól játszott, de három all-star kaliberű játékos van mellette, akiknek a legtöbbször nem jutott elég labda.
most ezt változni fog, és ha mindenki megtalálja magát az újraosztott szerepekben, kobe helyére pedig feltesznek egy jó periméter védőt, akkor nem biztos hogy egy veszélytelenebb csapatot kapunk, sőt.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.13. 13:24:07

Tocy írta:Kobe Bryant
This is such BS! All the training and sacrifice just flew out the window with one step that I've done millions of times! The frustration is unbearable. The anger is rage. Why the hell did this happen ?!? Makes no damn sense. Now I'm supposed to come back from this and be the same player Or better at 35?!? How in the world am I supposed to do that??
I have NO CLUE. Do I have the consistent will to overcome this thing? Maybe I should break out the rocking chair and reminisce on the career that
was. Maybe this is how my book
ends. Maybe Father Time has defeated me...Then again maybe not! It's 3:30am, my foot feels like dead weight, my head is spinning from the pain meds and I'm wide awake. Forgive my Venting but what's the purpose of social media if I won't bring it to you Real No Image?? Feels good to vent, let it out. To feel as if THIS is the WORST thing EVER! Because After ALL the venting, a real perspective sets in. There are far greater issues/challenges in the world then a torn achilles. Stop feeling sorry for yourself, find the silver lining and get to work with the same belief, same drive and same conviction as ever.
One day, the beginning of a new career journey will commence. Today is NOT that day.
"If you see me in a fight with a bear, prey for the bear". Ive always loved that quote. Thats "mamba mentality" we don't quit, we don't cower, we don't run. We endure and conquer.
I know it's a long post but I'm Facebook Venting LOL. Maybe now I can actually get some sleep and be excited for surgery tomorrow. First step of a new challenge.
Guess I will be Coach Vino the rest of this season. I have faith in my teammates. They will come thru.
Thank you for all your prayers and support. Much Love Always.
Mamba Out
"Tocy" leírnád szűk szavakban mit tartalmaz ez az írás, KÖSZI :!:
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.13. 12:57:56

Kobe Bryant
This is such BS! All the training and sacrifice just flew out the window with one step that I've done millions of times! The frustration is unbearable. The anger is rage. Why the hell did this happen ?!? Makes no damn sense. Now I'm supposed to come back from this and be the same player Or better at 35?!? How in the world am I supposed to do that??
I have NO CLUE. Do I have the consistent will to overcome this thing? Maybe I should break out the rocking chair and reminisce on the career that
was. Maybe this is how my book
ends. Maybe Father Time has defeated me...Then again maybe not! It's 3:30am, my foot feels like dead weight, my head is spinning from the pain meds and I'm wide awake. Forgive my Venting but what's the purpose of social media if I won't bring it to you Real No Image?? Feels good to vent, let it out. To feel as if THIS is the WORST thing EVER! Because After ALL the venting, a real perspective sets in. There are far greater issues/challenges in the world then a torn achilles. Stop feeling sorry for yourself, find the silver lining and get to work with the same belief, same drive and same conviction as ever.
One day, the beginning of a new career journey will commence. Today is NOT that day.
"If you see me in a fight with a bear, prey for the bear". Ive always loved that quote. Thats "mamba mentality" we don't quit, we don't cower, we don't run. We endure and conquer.
I know it's a long post but I'm Facebook Venting LOL. Maybe now I can actually get some sleep and be excited for surgery tomorrow. First step of a new challenge.
Guess I will be Coach Vino the rest of this season. I have faith in my teammates. They will come thru.
Thank you for all your prayers and support. Much Love Always.
Mamba Out
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.13. 12:46:29

Tocy írta:
neobarca írta:
Tocy írta:Nézd meg a videót, amit linkeltem, Bryant is gyakorlatilag kimondja, hogy vége...de azt nem hinném, hogy így akarná befejezni a karrierjét, jövőre biztos visszatér még 1x.
Hát nekem kajak bekönnyezett a szemem. Ő is nagyon nehezen tudta visszatartani ahogy elnéztem. Hihetetlen ez az egész tényleg. Ilyenkor azért előtörnek az emberi érzések nem? Lehet szeretni-utálni valakit, de egy ilyen tragédia összehozza a valamire való lélekkel rendelkező emberkéket... :(
Ugyanerre gondoltam én is, engem is megérintett ez az interjú...
Bízzunk benne hogy nem utoljára láttuk a pályán, nézzétek meg a 4. negyedben dobott két hármasát......tőle megszokott......de nem mindennapi :!:

Múltkor írtátok hogy HARDEN jól járt hogy eljött Thunder-től, most hogy egyre beljebb és beljebb túrom magam az NBA világába én is osztom ezt.Csak rá kell nézni az idei statjaira és a career mutatóira (pl. 10 pontal többet dob idén mérkőzésenként) :!: Remélem az Oklahoma megtartja nyugati első konferencia helyét + a Houston 8. lesz és akkor jöhet a JAMES "szakállberci" HARDEN bosszú :D
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.13. 12:02:31

neobarca írta:
Tocy írta:Nézd meg a videót, amit linkeltem, Bryant is gyakorlatilag kimondja, hogy vége...de azt nem hinném, hogy így akarná befejezni a karrierjét, jövőre biztos visszatér még 1x.
Hát nekem kajak bekönnyezett a szemem. Ő is nagyon nehezen tudta visszatartani ahogy elnéztem. Hihetetlen ez az egész tényleg. Ilyenkor azért előtörnek az emberi érzések nem? Lehet szeretni-utálni valakit, de egy ilyen tragédia összehozza a valamire való lélekkel rendelkező emberkéket... :(
Ugyanerre gondoltam én is, engem is megérintett ez az interjú...
Válasz küldése