Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ne vedd már el a srác kedvét a fórumozástólcsababarca írta:felejtsd már ezt az Oklahoma-Harden vonalat el, semmilyen lezáratlan ügyük nincsenvarnagykrisztian írta:
Remélem nem lesz igazuk és a Houston "lefekszik" a Lakers-nek mert HARDEN-nek az Oklahoma City Thunder ellen van lezáratlan ügye
![]()
T-Mac-et jó lesz látni PO-ban pattogtatni, kár a sérüléseiért, az ő karrierjében sokkal több volt,mint amit kihozott belőle.
felejtsd már ezt az Oklahoma-Harden vonalat el, semmilyen lezáratlan ügyük nincsenvarnagykrisztian írta:
Remélem nem lesz igazuk és a Houston "lefekszik" a Lakers-nek mert HARDEN-nek az Oklahoma City Thunder ellen van lezáratlan ügye
Kiváncsi leszek mennyit tud majd hozzátenni 34 évesen a Spurs játékához, bár gondolom csak kiegészítő embernek érkezik, azt mondjuk biztosra veszem hogy San Antonio csak erősödik veleBob_Marley írta:http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -folytatja
Hoppá-hoppáS Popovich még ki is fog belőle hozni valamit szerintem.
Spurs-Houston első kör, elég korrekt lenneMeg vajon tud-e nyerni egy PO szériát T-Mac???
![]()
Remélem nem lesz igazuk és a Houston "lefekszik" a Lakers-nek mert HARDEN-nek az Oklahoma City Thunder ellen van lezáratlan ügyekezdo5.hu írta:Érdekesség, hogy ha a Houston Rockets és a Golden State Warriors is nyer az utolsó napon, akkor McGrady pont az ellen a csapat ellen kezdhet a PO-ban, akiknek a színeiben minden idők egyik legemlékezetesebb egyéni teljesítményét művelte, pont egy Spurs elleni alapszakaszmeccsen.
Az biztos hogy a Knicks - Boston párharc lesz az egyik legkiemelkedőbb csata a PO-ba, és én is remélem hogy a Pierce, Garnett kettős felveszi a kesztyűt Anthony-ék ellen......meglessükBob_Marley írta:"az biztos semlegeseknek is az egyik legjobb első körös párharc lehet, Knicks-Celtics mindig jó csatákat hoztak akár a közelmúltban akár régebben"
reszketünk, de közben azért bizakodunk is.Bob_Marley írta:Majd egy rövid kis zöld értékeléssel jövök, aztán belecsapunk a lecsóba, reszkess NY
Nem a statisztikával van bajom, de egész meccsen 2 jó tempója volt, a betörés egyáltalán nem ment neki, a dobás még annyira se, a pontjait a rengeteg büntetőből szerezte ( amiket nem betörésekből szerzett ), illetve gyűrű alá belépve ziccerekből, amihez csak az intelligenciája kell, ahogy írtam is.varnagykrisztian írta:Dwyane (22) két pontal dobott kevesebbet mint LeBron (24), elégedett lehetsz egy kicsit veleTocy írta:Wade védekezésben jó, támadásokban viszont továbbra is csak az intelligenciája maradt, a robbanékonysága és a dobása is eltűnt újra...
Dwyane (22) két pontal dobott kevesebbet mint LeBron (24), elégedett lehetsz egy kicsit veleTocy írta:Wade védekezésben jó, támadásokban viszont továbbra is csak az intelligenciája maradt, a robbanékonysága és a dobása is eltűnt újra...
Kupchak elvileg le is nyilatkozta, hogy nem lesz amnesty.kanty írta:Az éjjel meg is volt a műtét.
Bennem fel sem merült egy pillanatra sem, hogy nem tér vissza. Ő Kobe Bryant, visszafog jönni. Bazskáék mondták, hogy most lenne itt a lehetőség, hogy mindenét helyre tegye. Ebbe bízok én is, a sok nyavalyát kezelik, végig tolja a rehabot és visszajön. Persze a perceit majd le kell csökkenteni. A másik dolog a szerződése. Így biztos nem vonul vissza a következő szezon végén, (persze, ha addig visszatér és a játék is megy neki) azt tartom elképzelhetőnek, hogy aláír jóval kevesebbért. Mert Bryantet csak a győzelem érdekli és a hatodik gyűrű, a gyűrűért képes a a pénzről is lemondani. Ami számára inkább már presztízsértékű, mármint a pénz.
Ezaz,hogy elilveg jövő nyáron lejár, és rengeteg lóvé ez a Lakersnek. Nagyon sok cikk jelent meg ezzel kapcsolatban, hogy amnesty-vel el kéne küldenie a Lakersnek, 80millát megspórolnának, aztán jövőre visszaigazolni ,vagy valami ilyesmi.MessiFan írta:Én hozzákezdtem fordítani, de ez a venting kifejezéssel még nem találkoztam ilyen formában, és nem 1x fordul elő, szóval aki esetleg ki tudna igazítani annak megköszönném
Sajnálom Kobe-t, én személy szerint nagyon csípem amikor nem a Celtics ellen játszik, kizártnak tartom, hogy ne térjen vissza és venné megint hátára a csapatot amíg tart a szerződése.
"Tocy" leírnád szűk szavakban mit tartalmaz ez az írás, KÖSZITocy írta:Kobe Bryant
This is such BS! All the training and sacrifice just flew out the window with one step that I've done millions of times! The frustration is unbearable. The anger is rage. Why the hell did this happen ?!? Makes no damn sense. Now I'm supposed to come back from this and be the same player Or better at 35?!? How in the world am I supposed to do that??
I have NO CLUE. Do I have the consistent will to overcome this thing? Maybe I should break out the rocking chair and reminisce on the career that
was. Maybe this is how my book
ends. Maybe Father Time has defeated me...Then again maybe not! It's 3:30am, my foot feels like dead weight, my head is spinning from the pain meds and I'm wide awake. Forgive my Venting but what's the purpose of social media if I won't bring it to you Real No Image?? Feels good to vent, let it out. To feel as if THIS is the WORST thing EVER! Because After ALL the venting, a real perspective sets in. There are far greater issues/challenges in the world then a torn achilles. Stop feeling sorry for yourself, find the silver lining and get to work with the same belief, same drive and same conviction as ever.
One day, the beginning of a new career journey will commence. Today is NOT that day.
"If you see me in a fight with a bear, prey for the bear". Ive always loved that quote. Thats "mamba mentality" we don't quit, we don't cower, we don't run. We endure and conquer.
I know it's a long post but I'm Facebook Venting LOL. Maybe now I can actually get some sleep and be excited for surgery tomorrow. First step of a new challenge.
Guess I will be Coach Vino the rest of this season. I have faith in my teammates. They will come thru.
Thank you for all your prayers and support. Much Love Always.
Mamba Out
Bízzunk benne hogy nem utoljára láttuk a pályán, nézzétek meg a 4. negyedben dobott két hármasát......tőle megszokott......de nem mindennapiTocy írta:Ugyanerre gondoltam én is, engem is megérintett ez az interjú...neobarca írta:Hát nekem kajak bekönnyezett a szemem. Ő is nagyon nehezen tudta visszatartani ahogy elnéztem. Hihetetlen ez az egész tényleg. Ilyenkor azért előtörnek az emberi érzések nem? Lehet szeretni-utálni valakit, de egy ilyen tragédia összehozza a valamire való lélekkel rendelkező emberkéket...Tocy írta:Nézd meg a videót, amit linkeltem, Bryant is gyakorlatilag kimondja, hogy vége...de azt nem hinném, hogy így akarná befejezni a karrierjét, jövőre biztos visszatér még 1x.
Ugyanerre gondoltam én is, engem is megérintett ez az interjú...neobarca írta:Hát nekem kajak bekönnyezett a szemem. Ő is nagyon nehezen tudta visszatartani ahogy elnéztem. Hihetetlen ez az egész tényleg. Ilyenkor azért előtörnek az emberi érzések nem? Lehet szeretni-utálni valakit, de egy ilyen tragédia összehozza a valamire való lélekkel rendelkező emberkéket...Tocy írta:Nézd meg a videót, amit linkeltem, Bryant is gyakorlatilag kimondja, hogy vége...de azt nem hinném, hogy így akarná befejezni a karrierjét, jövőre biztos visszatér még 1x.