USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.11. 18:30:17

varnagykrisztian írta:A dupla-dupla állhat ebből is: 10 lepattanó + 10 asziszt?
Akár labdaeladásból is lehet 10, akkor is dupla. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.11. 18:13:54

neobarca írta:Friss ropogós:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/04/11/alleyoop32
Lássátok, hallgassátok! 8)
Nah sikerült végig hallgatnom! Külön örülök, hogy megint foglalkoztak a kérdésemmel. 2/32. Nem is olyan rossz. Jah és aki szemfüles, az láthatja a kommentekben, hogy Csabika beinvitált egy kiadós szájba rúgásra a stúdióba! :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.11. 18:03:45

csababarca írta:Nagyágyú mellé tedd oda még Durant-James kettőst legalább.

Április 20. a PO kezdete.
forrás: http://www.nba.com/news/important-dates/index.html

off: miért kell úgy írnod,hogy kiemelsz így dolgokat? elolvassuk amit írsz ezek nélkül is. (szerintem nem csak engem zavar)
Köszi az infót, ott lesz az a kettős is én csak párat soroltam fel a tervezettek közül.

Azért emelem ki KOBE-t és HARDEN-t mert ők a kedvenceim.Sajnálom hogy zavar de én így nyomom, viszont örülök hogy olvassátok, én is imádom figyelni a ti véleményeteket, jegyzeteiteket. :D

A dupla-dupla állhat ebből is: 10 lepattanó + 10 asziszt?
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.11. 17:16:37

varnagykrisztian írta:Jelentem elkaptam az NBA vírust, már csináltam egy EXCEL táblázatot a PLAYOFF-ra ahol a "nagyágyúk"-at (Anthony, HARDEN, Westbrook és remélhetőleg BRYANT) versenyeztetem meg.Egyébként a playoff mikor kezdődik?
Nagyágyú mellé tedd oda még Durant-James kettőst legalább.

Április 20. a PO kezdete.
forrás: http://www.nba.com/news/important-dates/index.html

off: miért kell úgy írnod,hogy kiemelsz így dolgokat? elolvassuk amit írsz ezek nélkül is. (szerintem nem csak engem zavar)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.11. 17:08:21

Jelentem elkaptam az NBA vírust, már csináltam egy EXCEL táblázatot a PLAYOFF-ra ahol a "nagyágyúk"-at (Anthony, HARDEN, Westbrook és remélhetőleg BRYANT) versenyeztetem meg.Egyébként a playoff mikor kezdődik?
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.04.11. 16:13:30

Tocy írta:Westbrook 50% közelében sincs, de még az utóbbi ember feletti meccsekkel sincs ott Anthony se :D Ő 45%-on van, Westbrook még ez alatt. Egyikük se a jó dobásválasztásáról híres, bár vannak beteg meccseik. James 56%, az már durva. Én úgy vagyok vele, hogy egy scorer 45% alatt gyenge, 45-48% között oké, az felett nagyon jó, James meg James :D
Mondjuk itt azért eléggé szét kell választani a posztokat, ha hátvédektől a 45 alatt gyenge értéket jelent, akkor nem sok gyengénél jobb dobó van a ligában.:D Egyébként aki ilyen szempontból etalon nálam, az idén Wade és Parker. Guard létükre 52% fölött dobni az nagyon kemény szerintem. SF-ként azért egy kicsit már más, nekik általában megvan a magasságuk hozzá, hogy közelebb játszanak a gyűrűhöz, de azért ott is elég nagy dolog és kevesek kiváltsága az 50% fölötti pontosság.
neobarca írta:Más kérdés amit nyáron felvetettünk többen is, hogy nem járt volna-e jobban az OKC, ha nem Hardent hanem Westbrookot passzolják el mondjuk Rondoért. Na igen az úgy pikáns lett volna. Durant-nek sokkal nagyobb légtere lenne, talán meg remegtethette volna James MVP tagságiját. Harden meg fejlődhetett volna legalább ennyire. Rondo-Harden-Durant-Ibaka..
Rosszabb bolt lett volna. Harden alapvetően legalább annyira labdaigényes, mint Westbrook, max nem ragaszkodik hozzá annyira agresszívan. Durantnak papiron mellette lehet több labdája lenne, de ez azt jelentené, hogy akkor Hardennek meg kevesebb mint kellene. Rondo mellett meg senkinek nem lenne semmilen labdája, mert Rondo pumpálgatná nontop minden támadásnál. :lol: :lol: + ugye Ibaka is sokat fejlődik, évről évre több támadásnak kell majd átmennie rajta is, ők négyen együtt már nagyon sokan lennének egy csapatba. Arról nem is beszélve, hogy fizetésbe sem jönne ki, Rondo fizetése alig kevesebb mint Westbrooké, ráadásul hamarabb is jár le, szal Harden fizetésével megint kb ott lettek volna, ahol Westbrookkal voltak tavaly.
Egyébként szerintem ezzel a Martin+Lamb cserével igen jól jártak, valszeg Martint vissza tudják majd igazolni apróért (a nyilatkozataiból az jön le, hogy jól érzi magát és a következő szerződésénél már nem a pénzen lesz a hangsúly.) Lamb pedig ígéretesnek tűnik. Csak azt sajnálom, hogy a hazai pálya hajszolása miatt nem lesz lehetősége az OKC-nek kipróbálni 2-3 meccs erejéig, hogy 30 perces játékosként jelenleg mire képes a srác. Gyorsan kicsit utána néztem, a D-Ligában idén 33 perc alatt 21 pontot, 5,3 pattanó, 3 gólpasszt, 1,2 labdaszerzést és 0,8 blokkot átlagolt. Nem ismerem a D-Ligát semmilyen szinten sem, de ennél jóval rosszabb számokkal is láttunk már játékosokat átjönni az NBA-be. Egyébként őt látta már valaki játszani? Vagy van valakinek valamilyen infója róla? Ha egy 16 pontos 6. embert össze tudnának rakni belőle az NBA-ben, akkor az OKC-nek nagyon sokáig nagyon nem lenne problémája ezzel a csapattal. (Még egy Drummond típusú center kéne, Perkins-t meg kikukázni és kb hibátlan lenne a csapat.)

Nem most beszéltetek már róla, de még belőlem is kikívánkozik, szal itt vannak az én idei díjazottaim. (Ahol tudok, ott TOP3-at írok, egy kis magyarázattal kiegészítve)

MVP: LBJ-KD-Melo (Melo most nagyon durva, az utóbbi időben nyújtott teljesítménye alapján sima 2. lenne, de ha az egész évet nézem, akkor a sérülése, illetve az év közepi leengedés miatt, valamint Durant dobószázaléka miatt egy kicsit még KD van nálam előrébb, de tényleg max egy fél hajszálnyival.
DPOY: M. Gasol, Noah, Bradley (Ez az a kategória, ahol kb lehetetlen normálisan dönteni, mert full más szempontok alapján mérhetőek a különböző játékosok. Noah és M. Gasol kb full ugyan azt tudják, a Memphis idén tán jobban védekező csapat, azért tettem őt előbbre, de ha létezik egál, akkor ez az. A 3. helyre meg kb 5 játékost lehetne mondani, nem akartam még 1 magast idevenni, ezért Bradley-t, mint a liga legjobb labdás védőjét.)
MIP: Holiday, George, Vazquez (Harden nem MIP, ugyan azt tudja, mint az OKC-ben tavaly, csak több játékperccel és több labdával. Lehetne még jó pár embert idevenni, pl Sanders, Vucevic, Ibaka, Wall stb, de nálam szempont volt, hogy ez a 3 ember akit írtam, idénre mind húzóemberek, sőt első számú emberek lettek a csapatuknál.)
6th: J.R. Smith, Jamal Crawford, Jack (Vicces egy kategória ez, 1 hónapja még totál más sorrendet írtam volna.)
ROY: Lillard, Davis, Beal (Nincs kérdés, Valciunas és Drummond még beleszólhatott volna, ha nem sérültek folyamatosan, így nem kérdés a 3-as nálam)
Coach: Spoelstra, Woodman vagyis öö Woodson, George Karl (Mark Jacksont is nagyon be akartam nyomorgatni ide, de csak nem sikerült. Mellettük persze jöhetnének a szokásos nevek, mint Popovich, Vogel, D'Antoni szal választék itt is akad. (Ja és az utolsó 3-ból az egyik egy jól álcázott kakukktojás.:D)
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.11. 14:25:33

varnagykrisztian írta:Focista ésszel ez egy kicsit furcsa megérteni de így utána nézve már vágom
Mondjuk ha focista fejjel gondolkodik az ember, az 50% ott sem rossz, sőt. Az azt jelentené, hogy minden 2. kapura lövésed gól... :lol: :lol: :lol:
Bárcsak én ilyen adottságokkal rendelkeznék. Akkor most nem Messizne mindenki hanem az én nevemet éltetné... :P 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.11. 12:43:40

Tocy írta:Westbrook 50% közelében sincs, de még az utóbbi ember feletti meccsekkel sincs ott Anthony se :D Ő 45%-on van, Westbrook még ez alatt. Egyikük se a jó dobásválasztásáról híres, bár vannak beteg meccseik. James 56%, az már durva. Én úgy vagyok vele, hogy egy scorer 45% alatt gyenge, 45-48% között oké, az felett nagyon jó, James meg James :D
James ebben a tekintetben szerintem más. Ő évről-évre közelebb játszik a gyűrűhöz, így normális is, hogy a dobószázaléka is javul, plusz dobáskiválasztásban is nagyon jó. Persze ez az ő érdeme, hogy ilyen sokrétű és nem utolsó sorban ilyen fizikai adottságokkal rendelkezik.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.11. 12:16:40

Én próbáltam kerekíteni de látom az 4-5% is sokat számít, ok vettem......tanulok és csak tanulok tőletek :D
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.11. 11:49:36

Westbrook 50% közelében sincs, de még az utóbbi ember feletti meccsekkel sincs ott Anthony se :D Ő 45%-on van, Westbrook még ez alatt. Egyikük se a jó dobásválasztásáról híres, bár vannak beteg meccseik. James 56%, az már durva. Én úgy vagyok vele, hogy egy scorer 45% alatt gyenge, 45-48% között oké, az felett nagyon jó, James meg James :D
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.11. 11:03:07

Sanama írta:Kobe 47pont 8r 5a 4blokk(!), úgy látom elpattant valami az agyában, nagyon akar menni a PO-ba :D
Mellette azért Gasol is 23p 9a 7r, meg Howard is 20pont

Nagyon kell az a 8ik hely :P
Sanama, lenyúltad a beszámolómat :lol: Mondjuk KOBE 47 pontjához hozzátartozik hogy 48 percet a pályán töltött de félre ne értsetek emberfeletti amit az "öreg" művel :D És hogy Sanama írását kiegészítsem dobott a 47 pontból 18/18 büntit is :o
neobarca írta:Nem rossz az, 50%. Teljesen elfogadható. Sőt, sztem sokan elfogadnának a ligában ilyen merőnymutatót... :wink:
Utánanézegettem és igazat adok neked mert pl. LeBron James, Carmelo Anthony és Russell Westbrook is 50% körül dobál.Focista ésszel ez egy kicsit furcsa megérteni de így utána nézve már vágom
8)

Következő mérkőzésünk: Golden State Warriors
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.11. 09:26:15

Kobe 47pont 8r 5a 4blokk(!), úgy látom elpattant valami az agyában, nagyon akar menni a PO-ba :D
Mellette azért Gasol is 23p 9a 7r, meg Howard is 20pont

Nagyon kell az a 8ik hely :P
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.11. 09:15:58

varnagykrisztian írta:9/18-as mezőny kísérlete nem valami fényes
Nem rossz az, 50%. Teljesen elfogadható. Sőt, sztem sokan elfogadnának a ligában ilyen merőnymutatót... :wink:

Friss ropogós:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/04/11/alleyoop32
Lássátok, hallgassátok! 8)

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.10. 16:13:00

Na azért nekünk is sikerült behúzni a Hornets ellen, BRYANT (30 pont) is összeszedte magát az utolsó negyedre, GASOL + HOWARD is jól teljesített.Mondjuk KOBE 9/18-as mezőny kísérlete nem valami fényes de szedett 6 lepattanót és adott 6 aszisztot, nem tudom mi volt vele az első három negyedben mert ott összesen dobott 7 kosarat majd a 4.-ben beszórt 23-at :!: Következik a Trailblazers akik az utolsó 5 mérkőzésüket elveszítették.
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.10. 12:26:26

Kép

Ezt a Melo-fanoknak :D És ugye ma is szórt 36-ot...belelendült a Dagi :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.10. 09:31:55

Tocy írta:Bobbal értek egyet, bár az is igaz, hogy felszabadultabban játszik idén, mint tavaly.
Szerintem pedig, akkor velem értesz egyet, mert pont azt írtam, amit Te írsz. :P

Nyilván nem egy DH, (ne is legyen utálom az ilyen szintű hülyülést) de volt néhány szitu, amikor látszott, hogy laza, élvezi a játékot. Persze, amikor kell, akkor teljes erőbedobással odateszi magát. Amit én nem is vitattam.

Game készülj. 8)
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.10. 09:14:55

Bobbal értek egyet, bár az is igaz, hogy felszabadultabban játszik idén, mint tavaly. James idén ugyanaz a kíméletlen gyilkos, aki tavaly volt, a fontos meccseken jön a robottekintet meg a robotjáték ( hozzáteszem ez sem igaz, 40%-kal triplázik, és nem az üreseket dobálja el, hanem emberrel az arcában bárhonnan be tudja dobni...ez nem annyira robot ), a lazább, "már mindegy" meccseken meg most miért ne mosolyogjon meccs előtt vagy utána, amikor most is 28-7-7, és sima győzelem.

Amúgy Birdman is triplázik már, ezt sosem gondoltam volna :D A következő Joel lesz :D :D

Viszont nagyon aggasztó az, hogy Wade panaszkodik a térdére...már 5 meccset kihagyott, előtte is volt 2-3 gyenge nap tőle, és saját elmondása szerint kiújult a tavaly probléma...pedig már a régi Wade játszott...de a PO-ban nem nagyon kezdhetünk szerintem Millerrel, akármennyire is kedvelem. Persze Wade-nek azért van ideje felépülni még, van másfél hét az alapszakaszból, meg az első körben se létszükséglet a játéka ( aztán persze az már más tészta ), de utána már mindenképpen kell, és jó formában kell, nem a szezon eleji 2/10-es teljesítmények...
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.10. 05:55:39

HARDEN "papa" a Suns ellen megint a pontátlaga felett dobált (33 pont), a 9/21 mezőnymutatója nem valami fényes de dobott 13 büntetőt + szerzett 6 lepattanót és kiosztott 6 aszisztot is.Viszont a mérkőzés szorossága miatt 44 percet a pályán töltött, míg pl. LeBron fél órát játszott.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

LAKERS

Félidőben 5 pontal égünk a Hornets ellen, na ne :x KOBE-nak nem megy (mezőnyből 1/6) és ezáltal a csapatnak sem sajna, 17 perc alatt összevakart 4 pontot, GASOL (12) HOWARD (11)
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.10. 03:19:32

egyik ismerősömnél olvastam ezt:
Becsüljük meg Bryantet ameddig játszik, mert Jordan ót az utolsó olyan ösztönös tehetség, aki nem bírkózik a pályán, hanem ösztönösen tolja.

Ezt szerintem abszolút igaz. James akármekkora játékos, egy bírkozó, és többek között nekem (is) ezért nekm tetsizk a játéka. És éppen ezért imádóm nézni Bryant, Durant játékát.
Nem tudom ki ért ezzel egyet, de szerintem ez nagyjából igaz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.10. 00:47:11

kanty írta: Szerintem ez pont nem igaz rá jelenleg. A gyűrű óta jóval felszabadultabb, hülyül, táncol, stb.
Szerintem nem.Lehet mostanában vannak régi dolgai, meg mikor már vége az alapszakasznak eltötyögnek, de idén ugyanolyan kíméletlen.Hány és hány meccs volt idén is ahol iszonyat "arrogáns" fejjel csak ment előre, s rombolt.Most az hogy beleugrott adott esetben a csávó nyakába meg ilyenek, vagy nem tudom mire gondoltál?
Win streak alatt sem sok mosoly hagyta el az arcát.pl.
Vagy pl emlékszem a karácsonyi OKC meccsre, ahol aztán abszolút kíméletlenül tolta, vagy ugye ellenünk meg pláne (hogy rohadna meg :D )
Jóval de jóval érettebb játékot mutat mint jó pár évvel ezelőtt, s nem utolsó sorban sokkal kevésbé egyénieskedő.

Ja és Kanter idén már nem játszik.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.09. 23:45:45

Bob_Marley írta:Hogy én is legyek on, s még visszatérve, pl Jamest is ezért kedveltem meg az utóbbi időben, mert nincs jópofizás, nincs fellengőzés, hanem maximálisan kihozza minden meccsen ami benne van.Nincs vigyorgás, meg kedves nyilatkozgatások, felmegy és "rombol" maximálisan affinitás érződik rajta, ezért is szimpatikus a mostani James, csak 1 dolog érdekli, hogy nyerjen a csapata, s ha kell átmegy mindenen.
Szerintem ez pont nem igaz rá jelenleg. A gyűrű óta jóval felszabadultabb, hülyül, táncol, stb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 23:39:37

Hogy én is legyek on, s még visszatérve, pl Jamest is ezért kedveltem meg az utóbbi időben, mert nincs jópofizás, nincs fellengőzés, hanem maximálisan kihozza minden meccsen ami benne van.Nincs vigyorgás, meg kedves nyilatkozgatások, felmegy és "rombol" maximálisan affinitás érződik rajta, ezért is szimpatikus a mostani James, csak 1 dolog érdekli, hogy nyerjen a csapata, s ha kell átmegy mindenen.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.09. 23:18:07

Hogy kicsit ON is legyek, sajnos azt kell írjam,meg is érdemeljük,ha nem jutunk be a PO-ba...azok után,h már-már simának tűnt a feltámadás után,képesek voltunk bealudni megint...tudom,h Bryant túlterhelt,a nehezítő tényezőket is,de így még rosszabb lesz -ha nem jutunk be- kiesni, mintha egyáltalán nem is tudtunk volna megfelelő mérleget elérni a borzalmas kezdetek után.

nah mind1, bízok benne,h a Utah elstresszeli :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 23:11:59

ozsimiki írta:Tehát számodra nem ér többet egy Pep féle edző,aki úgy győz,h közben úriember,és tiszteli az ellenfelet, annál a Mourinhonál,aki gusztustalanul lenézi sok esetben, nem ismeri el ellenfele tudását,sőt kisebbíti minden egyes alkalamkor,és esetleg így ér el sikert?

Mert akkor értem,h ez NBA-ben sem szempont nálad,de ha így van, hagyjuk, megkaptam a választ.

off vége
Nem szempont, mert a teljesítményt nézem.
Én Mourinhot is bírom, mert jó taktikai húzásai vannak, az hogy egy tapló, evvan :D Ember attól még, s a munkáját maximálisan elvégzi.
Én Peppet is nagyon szerettem, ha egy arrogáns szemét lett volna akkor is, az hogy úriember volt emberileg szép, de a focipályán nem szempont, Mourinho is val. nem az antikrisztus, sőt.

Sőt hozzáteszem Pepnek az öltözködését bírtam a legjobban :lol:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.09. 23:00:31

Tehát számodra nem ér többet egy Pep féle edző,aki úgy győz,h közben úriember,és tiszteli az ellenfelet, annál a Mourinhonál,aki gusztustalanul lenézi sok esetben, nem ismeri el ellenfele tudását,sőt kisebbíti minden egyes alkalamkor,és esetleg így ér el sikert?

Mert akkor értem,h ez NBA-ben sem szempont nálad,de ha így van, hagyjuk, megkaptam a választ.

off vége
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése