Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akár labdaeladásból is lehet 10, akkor is dupla.varnagykrisztian írta:A dupla-dupla állhat ebből is: 10 lepattanó + 10 asziszt?
Nah sikerült végig hallgatnom! Külön örülök, hogy megint foglalkoztak a kérdésemmel. 2/32. Nem is olyan rossz. Jah és aki szemfüles, az láthatja a kommentekben, hogy Csabika beinvitált egy kiadós szájba rúgásra a stúdióba!neobarca írta:Friss ropogós:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/04/11/alleyoop32
Lássátok, hallgassátok!
Köszi az infót, ott lesz az a kettős is én csak párat soroltam fel a tervezettek közül.csababarca írta:Nagyágyú mellé tedd oda még Durant-James kettőst legalább.
Április 20. a PO kezdete.
forrás: http://www.nba.com/news/important-dates/index.html
off: miért kell úgy írnod,hogy kiemelsz így dolgokat? elolvassuk amit írsz ezek nélkül is. (szerintem nem csak engem zavar)
Nagyágyú mellé tedd oda még Durant-James kettőst legalább.varnagykrisztian írta:Jelentem elkaptam az NBA vírust, már csináltam egy EXCEL táblázatot a PLAYOFF-ra ahol a "nagyágyúk"-at (Anthony, HARDEN, Westbrook és remélhetőleg BRYANT) versenyeztetem meg.Egyébként a playoff mikor kezdődik?
Mondjuk itt azért eléggé szét kell választani a posztokat, ha hátvédektől a 45 alatt gyenge értéket jelent, akkor nem sok gyengénél jobb dobó van a ligában.Tocy írta:Westbrook 50% közelében sincs, de még az utóbbi ember feletti meccsekkel sincs ott Anthony seŐ 45%-on van, Westbrook még ez alatt. Egyikük se a jó dobásválasztásáról híres, bár vannak beteg meccseik. James 56%, az már durva. Én úgy vagyok vele, hogy egy scorer 45% alatt gyenge, 45-48% között oké, az felett nagyon jó, James meg James
Rosszabb bolt lett volna. Harden alapvetően legalább annyira labdaigényes, mint Westbrook, max nem ragaszkodik hozzá annyira agresszívan. Durantnak papiron mellette lehet több labdája lenne, de ez azt jelentené, hogy akkor Hardennek meg kevesebb mint kellene. Rondo mellett meg senkinek nem lenne semmilen labdája, mert Rondo pumpálgatná nontop minden támadásnál.neobarca írta:Más kérdés amit nyáron felvetettünk többen is, hogy nem járt volna-e jobban az OKC, ha nem Hardent hanem Westbrookot passzolják el mondjuk Rondoért. Na igen az úgy pikáns lett volna. Durant-nek sokkal nagyobb légtere lenne, talán meg remegtethette volna James MVP tagságiját. Harden meg fejlődhetett volna legalább ennyire. Rondo-Harden-Durant-Ibaka..
Mondjuk ha focista fejjel gondolkodik az ember, az 50% ott sem rossz, sőt. Az azt jelentené, hogy minden 2. kapura lövésed gól...varnagykrisztian írta:Focista ésszel ez egy kicsit furcsa megérteni de így utána nézve már vágom
James ebben a tekintetben szerintem más. Ő évről-évre közelebb játszik a gyűrűhöz, így normális is, hogy a dobószázaléka is javul, plusz dobáskiválasztásban is nagyon jó. Persze ez az ő érdeme, hogy ilyen sokrétű és nem utolsó sorban ilyen fizikai adottságokkal rendelkezik.Tocy írta:Westbrook 50% közelében sincs, de még az utóbbi ember feletti meccsekkel sincs ott Anthony seŐ 45%-on van, Westbrook még ez alatt. Egyikük se a jó dobásválasztásáról híres, bár vannak beteg meccseik. James 56%, az már durva. Én úgy vagyok vele, hogy egy scorer 45% alatt gyenge, 45-48% között oké, az felett nagyon jó, James meg James
Én próbáltam kerekíteni de látom az 4-5% is sokat számít, ok vettem......tanulok és csak tanulok tőletekTocy írta:Westbrook 50% közelében sincs, de még az utóbbi ember feletti meccsekkel sincs ott Anthony seŐ 45%-on van, Westbrook még ez alatt. Egyikük se a jó dobásválasztásáról híres, bár vannak beteg meccseik. James 56%, az már durva. Én úgy vagyok vele, hogy egy scorer 45% alatt gyenge, 45-48% között oké, az felett nagyon jó, James meg James
Sanama, lenyúltad a beszámolómatSanama írta:Kobe 47pont 8r 5a 4blokk(!), úgy látom elpattant valami az agyában, nagyon akar menni a PO-ba
Mellette azért Gasol is 23p 9a 7r, meg Howard is 20pont
Nagyon kell az a 8ik hely
Utánanézegettem és igazat adok neked mert pl. LeBron James, Carmelo Anthony és Russell Westbrook is 50% körül dobál.Focista ésszel ez egy kicsit furcsa megérteni de így utána nézve már vágomneobarca írta:Nem rossz az, 50%. Teljesen elfogadható. Sőt, sztem sokan elfogadnának a ligában ilyen merőnymutatót...![]()
Nem rossz az, 50%. Teljesen elfogadható. Sőt, sztem sokan elfogadnának a ligában ilyen merőnymutatót...varnagykrisztian írta:9/18-as mezőny kísérlete nem valami fényes
Szerintem pedig, akkor velem értesz egyet, mert pont azt írtam, amit Te írsz.Tocy írta:Bobbal értek egyet, bár az is igaz, hogy felszabadultabban játszik idén, mint tavaly.
Szerintem nem.Lehet mostanában vannak régi dolgai, meg mikor már vége az alapszakasznak eltötyögnek, de idén ugyanolyan kíméletlen.Hány és hány meccs volt idén is ahol iszonyat "arrogáns" fejjel csak ment előre, s rombolt.Most az hogy beleugrott adott esetben a csávó nyakába meg ilyenek, vagy nem tudom mire gondoltál?kanty írta: Szerintem ez pont nem igaz rá jelenleg. A gyűrű óta jóval felszabadultabb, hülyül, táncol, stb.
Szerintem ez pont nem igaz rá jelenleg. A gyűrű óta jóval felszabadultabb, hülyül, táncol, stb.Bob_Marley írta:Hogy én is legyek on, s még visszatérve, pl Jamest is ezért kedveltem meg az utóbbi időben, mert nincs jópofizás, nincs fellengőzés, hanem maximálisan kihozza minden meccsen ami benne van.Nincs vigyorgás, meg kedves nyilatkozgatások, felmegy és "rombol" maximálisan affinitás érződik rajta, ezért is szimpatikus a mostani James, csak 1 dolog érdekli, hogy nyerjen a csapata, s ha kell átmegy mindenen.
Nem szempont, mert a teljesítményt nézem.ozsimiki írta:Tehát számodra nem ér többet egy Pep féle edző,aki úgy győz,h közben úriember,és tiszteli az ellenfelet, annál a Mourinhonál,aki gusztustalanul lenézi sok esetben, nem ismeri el ellenfele tudását,sőt kisebbíti minden egyes alkalamkor,és esetleg így ér el sikert?
Mert akkor értem,h ez NBA-ben sem szempont nálad,de ha így van, hagyjuk, megkaptam a választ.
off vége