Tocy írta:Westbrook 50% közelében sincs, de még az utóbbi ember feletti meccsekkel sincs ott Anthony se

Ő 45%-on van, Westbrook még ez alatt. Egyikük se a jó dobásválasztásáról híres, bár vannak beteg meccseik. James 56%, az már durva. Én úgy vagyok vele, hogy egy scorer 45% alatt gyenge, 45-48% között oké, az felett nagyon jó, James meg James

Mondjuk itt azért eléggé szét kell választani a posztokat, ha hátvédektől a 45 alatt gyenge értéket jelent, akkor nem sok gyengénél jobb dobó van a ligában.

Egyébként aki ilyen szempontból etalon nálam, az idén Wade és Parker. Guard létükre 52% fölött dobni az nagyon kemény szerintem. SF-ként azért egy kicsit már más, nekik általában megvan a magasságuk hozzá, hogy közelebb játszanak a gyűrűhöz, de azért ott is elég nagy dolog és kevesek kiváltsága az 50% fölötti pontosság.
neobarca írta:Más kérdés amit nyáron felvetettünk többen is, hogy nem járt volna-e jobban az OKC, ha nem Hardent hanem Westbrookot passzolják el mondjuk Rondoért. Na igen az úgy pikáns lett volna. Durant-nek sokkal nagyobb légtere lenne, talán meg remegtethette volna James MVP tagságiját. Harden meg fejlődhetett volna legalább ennyire. Rondo-Harden-Durant-Ibaka..
Rosszabb bolt lett volna. Harden alapvetően legalább annyira labdaigényes, mint Westbrook, max nem ragaszkodik hozzá annyira agresszívan. Durantnak papiron mellette lehet több labdája lenne, de ez azt jelentené, hogy akkor Hardennek meg kevesebb mint kellene. Rondo mellett meg senkinek nem lenne semmilen labdája, mert Rondo pumpálgatná nontop minden támadásnál.

+ ugye Ibaka is sokat fejlődik, évről évre több támadásnak kell majd átmennie rajta is, ők négyen együtt már nagyon sokan lennének egy csapatba. Arról nem is beszélve, hogy fizetésbe sem jönne ki, Rondo fizetése alig kevesebb mint Westbrooké, ráadásul hamarabb is jár le, szal Harden fizetésével megint kb ott lettek volna, ahol Westbrookkal voltak tavaly.
Egyébként szerintem ezzel a Martin+Lamb cserével igen jól jártak, valszeg Martint vissza tudják majd igazolni apróért (a nyilatkozataiból az jön le, hogy jól érzi magát és a következő szerződésénél már nem a pénzen lesz a hangsúly.) Lamb pedig ígéretesnek tűnik. Csak azt sajnálom, hogy a hazai pálya hajszolása miatt nem lesz lehetősége az OKC-nek kipróbálni 2-3 meccs erejéig, hogy 30 perces játékosként jelenleg mire képes a srác. Gyorsan kicsit utána néztem, a D-Ligában idén 33 perc alatt 21 pontot, 5,3 pattanó, 3 gólpasszt, 1,2 labdaszerzést és 0,8 blokkot átlagolt. Nem ismerem a D-Ligát semmilyen szinten sem, de ennél jóval rosszabb számokkal is láttunk már játékosokat átjönni az NBA-be. Egyébként őt látta már valaki játszani? Vagy van valakinek valamilyen infója róla? Ha egy 16 pontos 6. embert össze tudnának rakni belőle az NBA-ben, akkor az OKC-nek nagyon sokáig nagyon nem lenne problémája ezzel a csapattal. (Még egy Drummond típusú center kéne, Perkins-t meg kikukázni és kb hibátlan lenne a csapat.)
Nem most beszéltetek már róla, de még belőlem is kikívánkozik, szal itt vannak az én idei díjazottaim. (Ahol tudok, ott TOP3-at írok, egy kis magyarázattal kiegészítve)
MVP: LBJ-KD-Melo (Melo most nagyon durva, az utóbbi időben nyújtott teljesítménye alapján sima 2. lenne, de ha az egész évet nézem, akkor a sérülése, illetve az év közepi leengedés miatt, valamint Durant dobószázaléka miatt egy kicsit még KD van nálam előrébb, de tényleg max egy fél hajszálnyival.
DPOY: M. Gasol, Noah, Bradley (Ez az a kategória, ahol kb lehetetlen normálisan dönteni, mert full más szempontok alapján mérhetőek a különböző játékosok. Noah és M. Gasol kb full ugyan azt tudják, a Memphis idén tán jobban védekező csapat, azért tettem őt előbbre, de ha létezik egál, akkor ez az. A 3. helyre meg kb 5 játékost lehetne mondani, nem akartam még 1 magast idevenni, ezért Bradley-t, mint a liga legjobb labdás védőjét.)
MIP: Holiday, George, Vazquez (Harden nem MIP, ugyan azt tudja, mint az OKC-ben tavaly, csak több játékperccel és több labdával. Lehetne még jó pár embert idevenni, pl Sanders, Vucevic, Ibaka, Wall stb, de nálam szempont volt, hogy ez a 3 ember akit írtam, idénre mind húzóemberek, sőt első számú emberek lettek a csapatuknál.)
6th: J.R. Smith, Jamal Crawford, Jack (Vicces egy kategória ez, 1 hónapja még totál más sorrendet írtam volna.)
ROY: Lillard, Davis, Beal (Nincs kérdés, Valciunas és Drummond még beleszólhatott volna, ha nem sérültek folyamatosan, így nem kérdés a 3-as nálam)
Coach: Spoelstra, Woodman vagyis öö Woodson, George Karl (Mark Jacksont is nagyon be akartam nyomorgatni ide, de csak nem sikerült. Mellettük persze jöhetnének a szokásos nevek, mint Popovich, Vogel, D'Antoni szal választék itt is akad. (Ja és az utolsó 3-ból az egyik egy jól álcázott kakukktojás.

)