Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért látszik, hogy LBJ-ről lekerült a teher, tavaly faarccal nyomta végig a szezont, most meg minden hülyeségben benne vanBob_Marley írta: Bloopers of March
http://www.youtube.com/watch?v=dz3Rpn-wRqE
Bob_Marley írta:szurkolunk Gamenek hogy igaza legyen![]()
Bízok bennetekBob_Marley írta:Azért 1,5 meccset megtudunk tartaniTocy írta:Amúgy jobb lenne, ha a Boston elkezdene már nyerni, és nem csúszna le 8.-nak, kellemesebb lenne a Bucks ellen játszaniJelenleg Bucks az első körben, utána pedig a Nets-Hawks győztese, gyakorlatilag a 7 ellenfelünkből a 3 legkönnyebb
Sajnos még a Boston lecsúszhat 8.-nak, de valószínűbb, hogy a Bulls megelőzi az Atlantát. Pedig olyan finom lenne egy Heat-Bucks, közben egy Knicks-Celtics és Pacers-Bulls
![]()
Sőt szerintem nálunk van a tiebreaker is, úgyhogy ez 2 meccs.
Én is kiegyeznék ezzel, hogy kapjuk a NY-ot a Pacers-Bulls, Miami-Bucks és Nets-Hawks.
Én a Pacerstől tartok a legjobban, úgyhogy jó lenne ha nem ők lennének a másodikok.
Nloopers of March
http://www.youtube.com/watch?v=dz3Rpn-wRqE
Rocketses kabalafigurát egyszer valaki nagyon megfogja csapkodni.....
Azért 1,5 meccset megtudunk tartaniTocy írta:Amúgy jobb lenne, ha a Boston elkezdene már nyerni, és nem csúszna le 8.-nak, kellemesebb lenne a Bucks ellen játszaniJelenleg Bucks az első körben, utána pedig a Nets-Hawks győztese, gyakorlatilag a 7 ellenfelünkből a 3 legkönnyebb
Sajnos még a Boston lecsúszhat 8.-nak, de valószínűbb, hogy a Bulls megelőzi az Atlantát. Pedig olyan finom lenne egy Heat-Bucks, közben egy Knicks-Celtics és Pacers-Bulls
![]()
Sanderses résszel egyet értek ő is megérdemelné.Zolee23 írta:Harden amúgy miért MIP?
Az teljesen egyértelmű volt hogyha ő valahol első opció lesz, a 20-25 pont simán benne van. Annyival átlagol több pontot mint amennyivel többet játszik/több szerepet kap.
Larry Sandersnek adnám a MIP-et.
10 perceket játszó csere centerből, aki csak arra volt jó hogy gyorsan beüssön 4-5 faultot a liga egyik legjobb magasembere lett.
Holiday, George, Sanders. Ez a top 3.
Sanszos, de Wade pihenjen csak a PO-ra, James is panaszkodott kicsit a Bulls-meccs után, Chalmers már korábban is, megvan a keleti 1. hely, sanszosan az alapszakasz 1. hely is, mit bánom én, hogy kikapunk maneobarca írta:Alap esetben azt mondanám, hogy van benne ráció. Ugyanakkor így, hogy se James, se Wade nem lesz így szerintem meg fogjuk fogni a lángosokat 3.ra is a szezonban...Bob_Marley írta:Ma viszont 2 óriási meccs van, Miami-Knicks amolyan bemelegítés szerintem a Miamit felpaprikázza, hogy a NY nyert 8at zsinórban meg őket is megverték már a szezonban, s otthon lerendezik![]()
![]()
![]()
Az én véleményem szerint:
MVP: LBJ
DPOY: Noah
MIP: Jrue
6th: J.R.
ROY: Lillard
Coach: Woody a mi drága Woody-nk...
Alap esetben azt mondanám, hogy van benne ráció. Ugyanakkor így, hogy se James, se Wade nem lesz így szerintem meg fogjuk fogni a lángosokat 3.ra is a szezonban...Bob_Marley írta:Ma viszont 2 óriási meccs van, Miami-Knicks amolyan bemelegítés szerintem a Miamit felpaprikázza, hogy a NY nyert 8at zsinórban meg őket is megverték már a szezonban, s otthon lerendezik
Ez teljesen igaz, mármint hogy nem egyszerű a sporik dolga, s azért az élet szerintem kompenzál fújásokat, de olyat nem is értem hogy lehet elnézni videózás után, hogy 3 pontos vagy kettő, vagy kiről megy ki a labda stb.Game90 írta: Az igen, és szinte mindegyik fontos szituációban. Mondjuk ilyeneket tényleg bármelyik csapatról össze lehetne állítani, mert a játékvezetés kritikán aluli az NBA-ben.
Az igen, és szinte mindegyik fontos szituációban. Mondjuk ilyeneket tényleg bármelyik csapatról össze lehetne állítani, mert a játékvezetés kritikán aluli az NBA-ben.Bob_Marley írta: Lakers 2013 Playoff Conspiracy
http://www.youtube.com/watch?v=5MhmGyZ7 ... r_embedded#!
Igaz köszi!socio66 írta:a legjobb hatodik embert, amit reményeim szerint megkap a mi jr smith-ünk.MessiFan írta: Kihagytam valamit?.
Ezeket a hsz-eid imádomneobarca írta:Az azért még odébb van, hogy összekerüljenek. Max a végefelé. Mellesleg nem tudom elmléxel e, hogy a szezon során amikor találkozott a két csapat ki nyert nem is egyszer.Zolee23 írta:Értelemszerűen ha összekerülnek a Miamival ott vége lesz a bulinak, a prime Jamest senki nem fogja megállítani keleten.![]()
Tudom, tudom a PO más. DE ha estek a triplák. Melo formában van és mindenki egészséges nálunk, Miaminak vége...Kár, hogy sok a ha...
![]()
![]()
a legjobb hatodik embert, amit reményeim szerint megkap a mi jr smith-ünk.MessiFan írta: Kihagytam valamit?