USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2013.04.04. 03:34:37

Holiday nem viccelt a Bobcats ellen, 2/24... :oops: :mrgreen:

Kevin Durant is going to lead the league in scoring without leading his own team in field goal attempts. Incredible.

Carmelo Anthony Full Highlights 2013.04.02 at Heat - Insane Shooting, 50 Points!
http://youtu.be/jQ1VXkxrSu4
0 ziccer/zsákolás.
Bob_Marley írta: Bloopers of March
http://www.youtube.com/watch?v=dz3Rpn-wRqE
Azért látszik, hogy LBJ-ről lekerült a teher, tavaly faarccal nyomta végig a szezont, most meg minden hülyeségben benne van :lol:
Bob_Marley írta:szurkolunk Gamenek hogy igaza legyen :mrgreen:
:P

Amúgy a Raptors-os tippel nagyon mellé lőttem, szóval válaszd ki, hogy milyen Celtics-es avám és sigem legyen... :( :D Ha jól emlékszem, 1 hétről volt szó.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.03. 22:52:13

Írjunk inkább Bryantről.

Ez a csávó tényleg baromi komolyan veheti az egészet.(diéta,edzés,kondi,stb.)
Zsinórban 2 meccset játszik végig lényegében(1perc pihenővel), és nem csak hogy lejátsza, de ilyen szinten. Brutál a csávó, tényleg egyre jobb és jobb ahogy öregszik :P

Nagyon remélem, hogy bejutnak a playoffba, Howard is mintha kezdené összeszedni magát, mind elől, mind hátul, és még a büntiket is bedobálja a végefelé.
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.03. 22:08:50

Tocy írta:Anthony :D Korrekt.
:wink: Nem írok semmit, mert egyből kommentálod... :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.03. 21:24:58

Bob_Marley írta:
Tocy írta:Amúgy jobb lenne, ha a Boston elkezdene már nyerni, és nem csúszna le 8.-nak, kellemesebb lenne a Bucks ellen játszani :D Jelenleg Bucks az első körben, utána pedig a Nets-Hawks győztese, gyakorlatilag a 7 ellenfelünkből a 3 legkönnyebb :D Sajnos még a Boston lecsúszhat 8.-nak, de valószínűbb, hogy a Bulls megelőzi az Atlantát. Pedig olyan finom lenne egy Heat-Bucks, közben egy Knicks-Celtics és Pacers-Bulls :D :D
Azért 1,5 meccset megtudunk tartani :D Sőt szerintem nálunk van a tiebreaker is, úgyhogy ez 2 meccs.
Én is kiegyeznék ezzel, hogy kapjuk a NY-ot a Pacers-Bulls, Miami-Bucks és Nets-Hawks.
Én a Pacerstől tartok a legjobban, úgyhogy jó lenne ha nem ők lennének a másodikok.

Nloopers of March
Rocketses kabalafigurát egyszer valaki nagyon megfogja csapkodni.....
Bízok bennetek :D A Hawks lesz a nehezebb, de ha ők jutnak be 5.-nek, akkor annál könnyebb utunk nem is lehetne a konf. döntőig, majd ott a 4 riválisunkból az az egy, aki "túlélte" a küzdelmet, megküzdhet velünk, remélem fáradtan, szétütve :D Gyakorlatilag elintéznétek h ki játszhat ellenünk :D Mint egy selejtező :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.03. 21:21:11

Tocy írta:Amúgy jobb lenne, ha a Boston elkezdene már nyerni, és nem csúszna le 8.-nak, kellemesebb lenne a Bucks ellen játszani :D Jelenleg Bucks az első körben, utána pedig a Nets-Hawks győztese, gyakorlatilag a 7 ellenfelünkből a 3 legkönnyebb :D Sajnos még a Boston lecsúszhat 8.-nak, de valószínűbb, hogy a Bulls megelőzi az Atlantát. Pedig olyan finom lenne egy Heat-Bucks, közben egy Knicks-Celtics és Pacers-Bulls :D :D
Azért 1,5 meccset megtudunk tartani :D Sőt szerintem nálunk van a tiebreaker is, úgyhogy ez 2 meccs.
Én is kiegyeznék ezzel, hogy kapjuk a NY-ot a Pacers-Bulls, Miami-Bucks és Nets-Hawks.
Én a Pacerstől tartok a legjobban, úgyhogy jó lenne ha nem ők lennének a másodikok.

Bloopers of March
Rocketses kabalafigurát egyszer valaki nagyon megfogja csapkodni.....
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.03. 21:13:28

Amúgy jobb lenne, ha a Boston elkezdene már nyerni, és nem csúszna le 8.-nak, kellemesebb lenne a Bucks ellen játszani :D Jelenleg Bucks az első körben, utána pedig a Nets-Hawks győztese, gyakorlatilag a 7 ellenfelünkből a 3 legkönnyebb :D Sajnos még a Boston lecsúszhat 8.-nak, de valószínűbb, hogy a Bulls megelőzi az Atlantát. Pedig olyan finom lenne egy Heat-Bucks, közben egy Knicks-Celtics és Pacers-Bulls :D :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.03. 16:29:37

Igen teljesen igaz amit írsz, ebből a szempontból meg valóban Sanders "érdemelné" meg, mert effektíve ő robbantott a legnagyobbat s a semmiből lépett elő.

Tegnap simán nyert a Lakers is, volt mikor feljebb tudott jönni a Mavs 5-10 pont körülre, de igazából végig uralta a meccset a lakers, ezzel gyakorlatilag a Mavs ki is szállt a versenyből.

Most úgy állunk
8.Utah 39-36
9.Lakers 39-36

Utah:Denver-Hornets-OKC-Minny otthon GSW-Minny-Memphis idegenben
Lakers:Memphis-GSW-Hornets-Spurs-Rockets otthon Portland-Clipps idegenben

Első ránézésre könnyebb a Utah sorsolása s nekik nincs b2b meccsük sem, ráadásul náluk van a tiebreaker is miután 2-1 lett a Lakers ellen, szurkolunk Gamenek hogy igaza legyen :mrgreen:

Calderón meg :mrgreen:
Amikor még a régi szoftver működik, kíváncsi lettem volna ha beér a Raps öltözőbe leesik-e neki a tantusz :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RVnj0XVWTk
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.04.03. 15:39:01

Harden esetében szerintem simán lehetett. A Thunderben harmadik opció volt, és ott hozott 17 pontot, 66% (!!!!) TS mellett. Ez a 66% a hatékonyság csúcsa, all time legjobb scorerek dolgoztak ilyen számokkal.

Szóval ezzel azért számolni lehetett. A Houstonban szabad kezet kap, első opció, a franchise arca.

Ő egyébként mindig is franchise player kaliber volt, így is draftolták, aztán menet közben Durant szupersztár lett, Westbrook is a liga egyik legjobb irányítójává érett.

Sandersből azért a kutya nem nézte volna ki az első két szezonja után hogy valaha meghatározó játékos lesz.

Nem lesz gondom azzal se ha Harden kapja a díjat, mert kedvelem a tagot, de szerintem a Sanders - George - Holiday hármas közül inkább megérdemelné valamelyik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.03. 10:36:30

Anthony nem viccelt az éjszaka, rohadjon meg 2 héttel ezelőtt is szórhatott volna 50ket :D
Zolee23 írta:Harden amúgy miért MIP?

Az teljesen egyértelmű volt hogyha ő valahol első opció lesz, a 20-25 pont simán benne van. Annyival átlagol több pontot mint amennyivel többet játszik/több szerepet kap.

Larry Sandersnek adnám a MIP-et.

10 perceket játszó csere centerből, aki csak arra volt jó hogy gyorsan beüssön 4-5 faultot a liga egyik legjobb magasembere lett.

Holiday, George, Sanders. Ez a top 3.
Sanderses résszel egyet értek ő is megérdemelné.
De ha azt veszem, olyan ugrásszerűen nem nőttek a statjai (per 36ot veszem figyelembe) nála is ugyanaz elmondható mint Harden esetében, hogy többet játszik, s nagyobb szerepet kap.

Szerintem még ha lehetett is tudni, hogy ha Harden elmegy valahova, akkor robbanthat, de azért mégiscsak 5ik legjobb pontdobó lett idén, s a legjobb 6ik emberből lett sima FP játékos, s szerintem ilyen gyors és ekkora ugrásra nem lehetett számítani.
Én ezért adnám neki, mert effektíve igenis fejlődött, mégha azt mondjuk hogy persze mert az OKC-ben el volt nyomva, de akkor ezzel az erővel Holiday nem biztos ilyen lenne ha van Bynum, George nem játszhatna a kedvenc helyén ha van Granger, Sanders mondjuk kiszorította Dalembertet :D Szóval mindre lehetne pro én kontra dolgokat felsorolni, én Hardennek adnám mert nagyon kiemelkedő szezont fut.

S igazából máshogy meg nehéz lemérni ki mennyit fejlődött ha nem vesszük figyelembe a statokat, de valóban ha úgy nézzük akkor Sanders érdemelné meg mert neki változott a legtöbbet a csapaton belüli szerepe.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.03. 09:29:35

Anthony :D Korrekt. Tőlünk Miller volt kemény, múltkor alley-oop, most putback slam, áztámindenit. Csak tartsa meg ezt a formát a PO-ra, és játszassuk is!

A Dallas meg ennyi, majd lehet próbálkozni jövőre.
Zolee23
Capitá del Barça

2013.04.02. 20:38:20

Harden amúgy miért MIP?

Az teljesen egyértelmű volt hogyha ő valahol első opció lesz, a 20-25 pont simán benne van. Annyival átlagol több pontot mint amennyivel többet játszik/több szerepet kap.

Larry Sandersnek adnám a MIP-et.

10 perceket játszó csere centerből, aki csak arra volt jó hogy gyorsan beüssön 4-5 faultot a liga egyik legjobb magasembere lett.

Holiday, George, Sanders. Ez a top 3.
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.02. 19:36:10

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Ma viszont 2 óriási meccs van, Miami-Knicks amolyan bemelegítés szerintem a Miamit felpaprikázza, hogy a NY nyert 8at zsinórban meg őket is megverték már a szezonban, s otthon lerendezik
Alap esetben azt mondanám, hogy van benne ráció. Ugyanakkor így, hogy se James, se Wade nem lesz így szerintem meg fogjuk fogni a lángosokat 3.ra is a szezonban... :lol: :lol: :P

Az én véleményem szerint:
MVP: LBJ
DPOY: Noah
MIP: Jrue
6th: J.R.
ROY: Lillard
Coach: Woody a mi drága Woody-nk... :wink:
Sanszos, de Wade pihenjen csak a PO-ra, James is panaszkodott kicsit a Bulls-meccs után, Chalmers már korábban is, megvan a keleti 1. hely, sanszosan az alapszakasz 1. hely is, mit bánom én, hogy kikapunk ma :D Aztán az is lehet, hogy nem kapunk, bár 4 jól védekező emberünk van ( na jó, Cole az 5. ), ebből 3 nem játszik ma :D Anthonyt meg Smitht lehet, hogy nem tudjuk megfogni :D :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.02. 18:34:10

Chalmers se lesz csak a tényszerűség kedvéért, de szerintem nyer a Miami.
Kevin Durant & Dwyane Wade Gatorade Commercial
http://www.youtube.com/watch?v=wNjQishYOy0
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.02. 18:18:05

Bob_Marley írta:Ma viszont 2 óriási meccs van, Miami-Knicks amolyan bemelegítés szerintem a Miamit felpaprikázza, hogy a NY nyert 8at zsinórban meg őket is megverték már a szezonban, s otthon lerendezik
Alap esetben azt mondanám, hogy van benne ráció. Ugyanakkor így, hogy se James, se Wade nem lesz így szerintem meg fogjuk fogni a lángosokat 3.ra is a szezonban... :lol: :lol: :P

Az én véleményem szerint:
MIP: Jrue
6th: J.R.
Coach: Woody a mi drága Woody-nk... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.02. 18:14:57

Game90 írta: Az igen, és szinte mindegyik fontos szituációban. Mondjuk ilyeneket tényleg bármelyik csapatról össze lehetne állítani, mert a játékvezetés kritikán aluli az NBA-ben.
Ez teljesen igaz, mármint hogy nem egyszerű a sporik dolga, s azért az élet szerintem kompenzál fújásokat, de olyat nem is értem hogy lehet elnézni videózás után, hogy 3 pontos vagy kettő, vagy kiről megy ki a labda stb.
Vagy pl Jamison mozdulatát nem lehet goaltendingnek minősíteni :D Mert köze nem volt a gyűrűhöz az első dobása.
Alapvetően tényleg minden meccsen vannak bakik, ha szigorú vagyok akkor az NBA-ben minden támadásban van minimum 2 lépéshiba, meg ugye a faltok megítélése, mennyire engedik a kemény játékot stb, ezek azért kiegyenlítődnek, de pl ilyeneket elnézni mint ami benne van, ordító hibák, videózás után :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.04.02. 17:57:07

Lakers - Mavs brutális lesz, arra megpróbálok majd felkelni.

LeBron James, Dwyane Wade and Mario Chalmers OUT tonight for Heat.

Clippers fall to 10-13 vs. Playoff teams since 1/1. That's a problem with the Playoffs starting in 18 days.

MIP: ez a legnehezebb, Harden-t alapból kizártam, Jrue és George között pedig nem tudok dönteni
6th: Jamal Crawford
Coach: Vogel
Bob_Marley írta: Lakers 2013 Playoff Conspiracy
http://www.youtube.com/watch?v=5MhmGyZ7 ... r_embedded#!
Az igen, és szinte mindegyik fontos szituációban. Mondjuk ilyeneket tényleg bármelyik csapatról össze lehetne állítani, mert a játékvezetés kritikán aluli az NBA-ben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.02. 11:41:29

Mi tegnap csak a szokásos, tudnám minek kelek fel megnézni :?
Ma viszont 2 óriási meccs van, Miami-Knicks amolyan bemelegítés szerintem a Miamit felpaprikázza, hogy a NY nyert 8at zsinórban meg őket is megverték már a szezonban, s otthon lerendezik, na de utána ÉLET-HALÁL csörte Los Angelesben, véleményem szerint aki kikap a Lakers-Mavericks meccsen letehet arról, hogy beoson a 8ik helyre.Nyilván ha a Dallas akkor ez még inkább igaz.Utah jó formában van megint, sorra nyerik a meccseket, mindkét csapatnak nyernie kell, hogy tartsák a lépést, óriási csatára számítok, s hajrá Mavericks :lol: Előző meccsük érdekes volt, remélem az élet kompenzál.
Tudom-tudom ez most trollkodás lesz minden tavas szemében, meg minden csapatról van ilyen, de most a Lakerst linkelem:
Lakers 2013 Playoff Conspiracy
http://www.youtube.com/watch?v=5MhmGyZ7 ... r_embedded#!
2002 óta az ember nem lepődik meg semmin....:D

MVP:James
DPOY:Noah
MIP:Harden
6th:Jr Smith
ROY:Lillard
Coach:Spoelstra (azért nehéz elmenni amellett hogy mit művel(t) a Miami )
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.01. 22:07:10

Martin szerintem háromban sem lesz, ahogy Ginobillit sem érzem esélyesnek. Martin jól kezdte a szezont, aztán visszaesett. JR kapja szerintem, még J. Crawfordnak lenne reális esélye, de Smith-nek nagyon megy mostanság.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.04.01. 21:50:45

socio66 írta:
MessiFan írta: Kihagytam valamit? :D
a legjobb hatodik embert, amit reményeim szerint megkap a mi jr smith-ünk. :).
Igaz köszi!
Nálam legjobb hatodik ember jelölt sok van: JR, Ginobili, Kevin Martin, Jarett Jack és Crawford is, de érzésem szerint Martin kapja majd.
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.01. 20:26:03

neobarca írta:
Zolee23 írta:Értelemszerűen ha összekerülnek a Miamival ott vége lesz a bulinak, a prime Jamest senki nem fogja megállítani keleten.
Az azért még odébb van, hogy összekerüljenek. Max a végefelé. Mellesleg nem tudom elmléxel e, hogy a szezon során amikor találkozott a két csapat ki nyert nem is egyszer. :wink:
Tudom, tudom a PO más. DE ha estek a triplák. Melo formában van és mindenki egészséges nálunk, Miaminak vége... :P Kár, hogy sok a ha... :oops: :lol: :lol:
Ezeket a hsz-eid imádom :D Ha esnek a triplák ( igen-igen, erre lehet alapozni egy 4 győzelemig tartó PO-párharcot...oké ), Melo formában van ( inkább JR-Felton-Kidd formája a döntő, ha mindhárman jól játszanak Melo mellett, akkor veszélyes csapat vagytok, egy Melo vs James azért nem nektek áll, illetve ha már jó forma, akkor nálunk Wade... ), na szóval értelek.

Egyébként én egyetlen dolog miatt aggódok jelenleg, mégpedig Wade sérülése miatt. Tavaly árnyéka volt önmagának ez miatt, idén pocsékul kezdte a szezont a műtét után, az All-Star utánra ígérte a "visszatérést", ami meg is jött, újra régi önmagát idézte, parádésan játszott. Erre most megint ez van...nélküle nagyon nehéz lesz...
socio66

2013.04.01. 20:10:59

MessiFan írta: Kihagytam valamit? :D
a legjobb hatodik embert, amit reményeim szerint megkap a mi jr smith-ünk. :).
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.04.01. 19:28:34

Nem tudom volt-e már közvélemény kutatás, de szerintetek ki lesz a:
LeBron of the year: valami James, nem tudom pontosan a nevét.
Rookei of the year: nálam Lillard
Defensive player of the year: Joakim Noah
Most improved player: Jrue Holiday vagy James Harden
Coach of the year: Bajusz!!! igazából nem tudom, vagy Mark Jackson (GSW) vagy Woodson, de még Thibodeaut is el tudom képzelni. Én utóbbinak adnám.
Kihagytam valamit? :D

Egyébként cinkes ez.. 8 meccsünk van még hátra, 6-7. hely valamelyikét elcsípjük aztán vagy Knicks vagy Pacers első körben és semmiképp nem Heat a másodikban, már ha továbbjutunk.
socio66

2013.04.01. 07:37:14

mondjuk ezzel a győzelemmel is tettünk egy lépést a nehezebb első kör felé, bár lehet itt még bőven sakkozgatni majd a végén, remélem meg is tesszük.
a nyolcas streak azért szép, főleg a két bostoni, és a memphisi meccs, de utah-ba sem nyerni járnak a csapatok. :)
PCsabi
aka Game90

2013.04.01. 04:16:54

Azért ezen a Knicks - Celtics meccsen volt pár érdekes line-up, pl. Prigioni, Felton, Kidd, JR, Shumpert... :mrgreen:

Wade és LBJ nélkül nyert a Heat a Spurs ellen. Bosh 23/9 ill. győztes tripla:
http://youtu.be/gG_vdeu8dGE

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.01. 01:23:54

Na lassan megint Knicks-Celtics, szerintem az évben nem utoljára :D
Én továbbra is a bőrgatyás-csizmás társaságot preferálom hogy kit kapjunk az első körben.
Doc rendesen kevergeti mostanában a kártyákat, a Bradley-Pierce-Green-Bass-Wilcox ötössel szoktunk kezdeni, az megszokott hogy klasszikus irányító nélkül játszunk :D de gyakorlatilag Egy Pg/Sg átmenet 2 SF és 2 PF a felállás :mrgreen: Szegény ember abból főz ami van, nyertünk így 2 meccset, talán itt a harmadik, számítani nem sokat számít de azért a Knicks ellen tuti fel lesz tüzelve a társaság.Greenre megint nagy szerep juthat, Bradleynek kell lehűteni JR-t aki eléggé megtolt pár meccset, Green lesz szerintem Melon illetve PP viszont támadásba PP osztogathat Green meg a gyorsaságával megint okozhat gondokat az aktuális ellenfélnek.

Miami-Spurs meg :D Spoelstra visszaadja a kölcsönt, kíváncsi vagyok őt megbüntetik-e :D

LETS GO CELTICS :evil:

Hmm MSG-s stream van csak :? Idegbajt kapok Frazier hangjától :D Ráadásul a Knicksnek esik minden tripla :?

Na -7ről lett +4 ide, jó a védekezés, s könnyű kosarak vannak.
PP dobott egy giga homályt, Knicks közönség úgy megörült mintha bajnokságot nyertek volna :D Nem csoda, PP a legtöbbször kigyilkolja a Knickset immáron több mint 15 éve :mrgreen:

Green rohadt sok büntetőt kihagy :? A negyed végén a cserék harcából nem jöttünk ki jól, plusz Anthony párat berámolt, de jó kis negyedet hoztunk.
28-23 a negyed vége, kár a kapkodásért a végén, nagy futással tudta így zárni a negyedet a Nix. :?
Plusz csak nem fog minden negyedben 5/8al triplázni a NY....P ebből a szempontból is más, ott azért még ha kell a 3ason is leütik az embert, csak hogy inkább menjen büntetőzni mintsem kosarat dobjon.

Bejött Copeland és szórja ő is a triplákat, ilyen a világon nincs hogy minden beesik....:? -10

Állandósulni látszik a 10-15 közte :?
65-48 a szünet, másodikra remélhetőleg lehűl 1-2 triplavető, mert akkor megint hamar elmehet a meccs, ha még nem ment volna el :D

Ennyi volt mára, feljebb tudtunk zárkózni, de szétdobnak minket, majd 20 közte jöhet a cserék időszaka a végső 10-12 percre.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése