Na lassan megint Knicks-Celtics, szerintem az évben nem utoljára

Én továbbra is a bőrgatyás-csizmás társaságot preferálom hogy kit kapjunk az első körben.
Doc rendesen kevergeti mostanában a kártyákat, a Bradley-Pierce-Green-Bass-Wilcox ötössel szoktunk kezdeni, az megszokott hogy klasszikus irányító nélkül játszunk

de gyakorlatilag Egy Pg/Sg átmenet 2 SF és 2 PF a felállás

Szegény ember abból főz ami van, nyertünk így 2 meccset, talán itt a harmadik, számítani nem sokat számít de azért a Knicks ellen tuti fel lesz tüzelve a társaság.Greenre megint nagy szerep juthat, Bradleynek kell lehűteni JR-t aki eléggé megtolt pár meccset, Green lesz szerintem Melon illetve PP viszont támadásba PP osztogathat Green meg a gyorsaságával megint okozhat gondokat az aktuális ellenfélnek.
Miami-Spurs meg

Spoelstra visszaadja a kölcsönt, kíváncsi vagyok őt megbüntetik-e
LETS GO CELTICS
Hmm MSG-s stream van csak

Idegbajt kapok Frazier hangjától

Ráadásul a Knicksnek esik minden tripla
Na -7ről lett +4 ide, jó a védekezés, s könnyű kosarak vannak.
PP dobott egy giga homályt, Knicks közönség úgy megörült mintha bajnokságot nyertek volna

Nem csoda, PP a legtöbbször kigyilkolja a Knickset immáron több mint 15 éve
Green rohadt sok büntetőt kihagy

A negyed végén a cserék harcából nem jöttünk ki jól, plusz Anthony párat berámolt, de jó kis negyedet hoztunk.
28-23 a negyed vége, kár a kapkodásért a végén, nagy futással tudta így zárni a negyedet a Nix.

Plusz csak nem fog minden negyedben 5/8al triplázni a NY....P ebből a szempontból is más, ott azért még ha kell a 3ason is leütik az embert, csak hogy inkább menjen büntetőzni mintsem kosarat dobjon.
Bejött Copeland és szórja ő is a triplákat, ilyen a világon nincs hogy minden beesik....

-10
Állandósulni látszik a 10-15 közte

65-48 a szünet, másodikra remélhetőleg lehűl 1-2 triplavető, mert akkor megint hamar elmehet a meccs, ha még nem ment volna el
Ennyi volt mára, feljebb tudtunk zárkózni, de szétdobnak minket, majd 20 közte jöhet a cserék időszaka a végső 10-12 percre.