USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.27. 09:23:14

Jó meccs volt az ííícccaka. :P
Kép

Tetszik ez a póló! NYC-ben most ez a divat... :lol: :lol: :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.27. 02:11:52

Na jó ez ennyi volt mára , nagyon rosszul játszottunk (ami 2 hete elmondható) rengeteg eladott labda, folyamatos második esély engedélyezés az ellenfélnek, erőlködés, apátia, de legalább látszódik mi vár ránk az elkövetkezendő években :lol:
Hagymás-tejfölös chipsem is elfogyott így már ez sem tart fent, inkább egy jó alvás, lassan már tényleg csak Po-ra érdemes felkelni részünkről :?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.03.27. 01:31:09

LeBron has NBA-high 13 games with 20 points, 10 assists (Tony Parker 2nd with 11).
kanty írta:Srácok!

Tudom, hogy még odébb van a playoff, de egy játékhoz lenne kedvetek?
Az adott párharcok győzteseit és párharc végeredményét kellene megtippelni.
Ha összegyűlne 5-6 ember, akkor már lenne értelme.
Ha látom, hogy van rá igény, akkor leírom majd, hogy gondoltam az egészet s természetesen mások is ötletelhetnek és együtt véglegesítenénk.
Ez szerintem amúgy is alap lett volna néhány embernél :)

JR nagyon érzi, Melo csak a szokásos, Prigioni is jól játszik. És egy félidő alatt csak 2 TO. Celtics-nél a védekezés katasztrófa, támadásban meg csak PP és Crawford próbálkozik. Amúgy remélem PP-nek meg lesz ma a quadruple double, idáig 8 pont, 4 lepattanó, 4 assist, 4 TO :twisted: :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.27. 01:10:31

kanty írta:Srácok!

Ha látom, hogy van rá igény, akkor leírom majd, hogy gondoltam az egészet s természetesen mások is ötletelhetnek és együtt véglegesítenénk.
Ha annyit kéne megtippelni, hogy ki megy tovább, és ezt végig a győztesig, akkor benne vagyok(tehát a LAL :D ). Szóval ha nem igényel olyan túl sok pepecselést, meg napi aktivitást, én benne vagyok
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.27. 00:31:51

Srácok!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.26. 23:10:44

Akkor socio lehet növelni a megtekintett Knicks meccsek számát, ma Celtics-Knicks, KG nálunk kidőlt (várható volt hogy lassan elkezdjük a pihentetést)
nélküle azért mondanom sem kell mennyire lesújtott a társaság, de otthon egy ilyen rangadón tuti mindenki odateszi magát.
Nagy tétje már nincsen, a nyugati túra megpecsételte a sorsunkat 6-7 hely egyike, ami abból a szempontból nem rossz, hogy nem a Miami ága.
LETS GO C's

Lee sincs ma, Crawford kezd, vicces lesz :D
Bradley-Crawford-PP-Green-Bass
szánalmasan small ball :D

Na az első időkérés 9-8 oda, sok a hiba itt is ott is, mindkét csapat hamar visszaért az elrontott dobásokra meg miután mindkét csapat eléggé alacsony nincs sok esély támadót szedni, megy a dobálás rendesen eredmény nélkül :D
90 pontos meccsnek nézünk elébe.

28-24 az első 12 perc után oda, a végét eléggé "leadtuk" Smith és Melo gyorsan összekaparta ezt a 4 pontos előnyt a gatyásoknak :?
Sok faltot kapunk, Bradley "kifújása" 2 falttal nagyon nem jött jól, Crawford nem bír Smith-szel.
Terry bejött gyorsan betett 7 pontot talán ma nem lesz olyan gyalázat mint az elmúlt meccseken.Lassan visszaszivároghatna Bradley mert nagyon kéne a védekezése, palánk alatt mindkét csapat szenved, kihagyott dobások után megy a röplabdázás, s mikor ki tudja vagy visszatenni vagy megszerezni a pattanót, mintha valami női meccs lenne :D
Na kezdünk elúszni 14-0 futásban a NY 49-35 oda, kezd összeállni a védekezésünk s tele vagyunk hibákkal :?
Bradley üres ziccert kihagyja, ellentámadás Felton emberrel a nyakán bedobja a ziccert...Ezek nagyon nem férnek bele, minden kihagyott támadás után lassan érünk vissza s most ebből él a NY, leindítás gyors dobás vagy betörés aminél nincs besegítés (KG khmmm...)
58-44 oda a félidő, sok a hiba, megint apátia a játékunk mint ami mostanában megszokott, remélhetőleg picit intenzívebb lesz a védekezésünk s nem adjuk el ennyiszer a labdát NY 2 eladott labda mi 9.

Na Green végre beindult már csak -7.
Na az öreg Kidd bejött labdaszerzés, támadó kiharcolása, majd egy hármas megint -12 :?
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.03.27. 01:59:51-kor.
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.03.26. 16:24:01

a napokban pótoltam a legutóbbi knicks-meccseket, szerencsére javulgat a játék, melo sérülése nem komoly, és jó formában jött vissza, tyson is bármikor visszatérhet már.
akit mindenképp meg kell említeni, az k-mart, szkeptikus voltam vele kapcsolatban, mondván nem véletlenül nem keresték ilyen sokáig, de megkövetem magam, óriási erősítés lenne az ember bárkinek, fogalmam nincs, hogy nem sikerült senkinek észrevenni. :)
tele van energiával, a védekezése nagyon tetszik, támadásban pedig bár limitált, de azt az egyszerű skillset-jét jókor, és jól alkalmazza.
egyetlen negatívum vele kapcsolatban, hogy pont ugyanúgy 'öltözködik' a pályán, mint melo, így állandóan összekeverem őket. :)
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.26. 11:35:41

Game90 írta:
socio66 írta: durant már ott másolja lebron-t, ahol tudja. :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=LlNdnjuRUYQ
Ez kicsit gáz volt.

Heat - Magic: nincs Wade, Afflalo, Vucevic. Kötelező győzelem.

Nem kicsit volt gáz :D Kötelező behúzva. Visoznt Miller...két hónap alatt játszott egy értékelhető meccset 10-12 perccel, amúgy 3 meccseként kerül fel 2 percre garbage timeban, most meg b2b kezdő. Nem tudom a háta, dereka hogy bírta ezt, a nulla terhelés után most egy ilyet...na de mindegy, a Bulls ellen elvileg játszik Wade.
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.26. 00:31:44

Game90 írta: Ez kicsit gáz volt.
Ezt én is néztem, hogy micsoda. Lehet, hogy poénnak szánta, elég jóarc Durant. :) Meglepne, ha ezt komolyan, James utánzásnak szánta volna.

De viccnek se lett a legjobb.
PCsabi
aka Game90

2013.03.26. 00:12:16

socio66 írta: durant már ott másolja lebron-t, ahol tudja. :mrgreen:
Ez kicsit gáz volt.

Heat - Magic: nincs Wade, Afflalo, Vucevic. Kötelező győzelem.

Kép
socio66

2013.03.25. 14:15:13

kanty írta: Amúgy csak engem hagy ennyire hidegen a Miami sorozata. És az egész csapat?
mivel minden nap ez fogad az nba.com főoldalán, muszáj megbékélni vele, mert különben piszkosul bosszantó lenne. :)
egyébként most már szeretném ha megcsinálnák, egy ilyen régi, és elérhetetlennek tűnő rekord megdőlését azért szívesen látja az ember, és hát méltó kezekbe kerülne cím, az nem kérdés.

durant már ott másolja lebron-t, ahol tudja. :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2013.03.24. 23:01:23

Jöhet a 26.!
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... dhajszolok

1. Már most playoff tempóban játszanak, mindössze öt csapat pattogtat komótosabban náluk, így semmi okom nincs azt feltételezni, hogy amit most látunk, arra májusban ne lennének képesek.
2. James és Wade duója sosem tűnt félelmetesebbnek.
3. Rend van a fejekben.

27 pont után most ilyen előnyt kap az ellenfél:
Wade will miss Sunday's game against Charlotte due to a sore right knee.

8-19ről lett 23-19. Mondjuk a 2. negyed elejére kíváncsi leszek, amikor LBJ pihen.

Ray Allen, kaboom! 31-23.

Na, ez sima volt Wade nélkül is.

James szerintem még belőlem is tudna egy 4-6 pontos játékost csinálni.

Wade - LBJ interjú, majd jön Bosh, aki most éppen karate-zik... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=qZsbRTYmW9k
Deus írta:Ez a gyerek tud valamit :o

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nMiHAZe7gpY
Tényleg jól nyomja, de rengeteg ilyen srác van, aki a high school-ban istenkirály, aztán nem lesz belőle semmi.

De a trash talk már itt is megy: "He can't guard me!" :D
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.24. 21:46:20

Mostanság csend van Lillardról, megnéztem a márciusi statjait, úgy néz ki, hogy már most jobban választja meg a dobásait, és kezd érettebben játszani.

Eddigi 18-19 pont helyett 22,3, eddigi 40-42 FG% helyett 49,7 ( !!! ). eddigi 34-35 3pt% helyett 45,8 ( !!! ), minimálisat emelt a gólpasszátlagán is, csökkentette az eladott labdáit. Lehet, hogy csak egy jó időszak, meg beesik minden, de remélem, hogy ez valós javulás nála. A védekezés még mindig nem megy, de nem lehet egyszerre és főleg ilyen hamar mindent :D

Viszont Anthony Davis is 16 pont, 10,6 lepattanó, 1,8 blokk, 54 FG%, és ő csak 31 percet játszik, gyakorlatilag Lopez "árnyékában". Ebből a két gyerekből nagyon nagy játékos lesz...

szerk.: Közben Ellis mit művel :D Zsinórban 3 pull up three, emberrel az arcában, csak úgy...2 perc van vissza, és most ezzel a Bucks vezet 97-94-re, de gyakorlatilag mostanra már csak Ellisben bízhatnak, Ilyasova-Sanders-Dalembert jó meccset játszik, de most nem faktor egyikük sem.

33,8 mp van vissza, 99-99, Bucks jöhet. Az utóbbi kb 6 támadásuk Ellsi dobással fejeződött be, vagy bement, vagy leszedték a támadót és fault.
socio66

2013.03.24. 20:05:39

aki követné a march madness-t, itt megteheti:
http://www.ncaa.com/march-madness-live/

mindjárt kezdődik a temple-indiana cody zeller-el, oladipo-val, utána kansas-north carolina mclemore-al többek között. :wink:
Deus
Boixos Nois

2013.03.24. 19:28:58

KépKép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.03.23. 20:40:16

Deus írta:ÉN egyáltalán nem is nézem az NBA -t, de Harden felhívta a figyelmem...

Tecsőn nézegettem videókat róla. Nagy spíler csávó az biztos.
Én is így vagyok vele, nagy kedvencem lett az egyénisége és nem utolsósorban a kosárlabda tudása miatt :)
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.23. 20:17:44

Itt a lényeg a 18 meccsen van. Hogy majdnem lement egy alapszakasz és a négy legfontosabb játékosod 18 meccset játszott együtt. Azt nem kell kiemeljem, hogy ez a 18 meccs kb. az egymással való barátkozás jegyében telt el, mert ebből a négy emberből kettő a nyáron érkezett.

Amúgy csak engem hagy ennyire hidegen a Miami sorozata. És az egész csapat? Valahogy nem jön, hogy nézzem őket, valahogy unom Jamesnek a szinte már emberfeletti, tökéletes és számomra sótlan, robotos játékát. :P

Robinson tömése sokkal érdekesebb volt. :D
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.23. 19:27:33

Amúgy amikor Nash, Kobe, Gasol és Howard is játszik, akkor szerintetek a 18 meccsből mennyit nyert a Lakers? Válasz: hatot. Jazz-ről most már lemondtam, de hátha a Mavs kitúrja őket a PO-ból.
Mondjuk kéne arról statisztika,hogy az a 18meccs mikor volt. Mert gondolom 85%-uk a D'antoni éra elején volt, amikor az egész csapat katasztrófa volt. Meg ugye a tegnapi Wizards elleni bukó, ahol megint 18(?) al ment a Lakers, és onnan sikerült bebukni...?!

Lakers amúgy még 2őt játszik a GSW ellen, egyet a HOU ellen. Utolsó 3 meccsük meg: GSW-SAS-HOU, nem lesz könnyű
PCsabi
aka Game90

2013.03.23. 19:02:35

A Heat azért lassan viccet csinál az NBA-ből, a streak alatt több győzelmük van, mint 7 csapatnak az egész szezonban. Cavs ellenit pont láttam, szerintem ha 5 embert összeszedünk innen a fórumról, még akkor is lehoztuk volna a meccset 27 (?) pontos előnyről, 9 perccel a vége előtt. Még 9 győzelem kéne nekik, remélem most már megcsinálják.

Amúgy amikor Nash, Kobe, Gasol és Howard is játszik, akkor szerintetek a 18 meccsből mennyit nyert a Lakers? Válasz: hatot. Jazz-ről most már lemondtam, de hátha a Mavs kitúrja őket a PO-ból.

March Madness:
https://vine.co/v/bDOd9IpHXX0
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.03.23. 16:25:31

ÉN egyáltalán nem is nézem az NBA -t, de Harden felhívta a figyelmem...

Tecsőn nézegettem videókat róla. Nagy spíler csávó az biztos.
KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.23. 16:03:43

Miami igazán kikaphatna mert már nagyon uncsi :mrgreen: Az ember minden hitét elveszti ha látja őket.
De majd holnap a Bobcats, akik mellesleg már kettőt nyertek zsinórban, szóval szintén óriási streakben vannak :mrgreen:

Kicsi a bors de nagyot ugrik:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f-sRG9qdEY
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.22. 09:32:53

Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.21. 09:54:00

Na, most úgy néz ki rámentünk a minél nagyobb fordításokra. Boston ellen 17-ig engedtük csak, a Cavs ellen 27-ről is összejött. Lehet, hogy a következőn 37-ről is megpróbáljuk...
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.03.20. 18:09:16

csababarca írta:
varnagykrisztian írta:
Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy azt a Hardent akit most látunk, valszeg soha sem láttuk volna az OKC-ben a Durant és Westbrook mellett.

Harden szempontjából mindenképpen nagyon jól sült el ez a csere és az OKC is pozitívan jött ki szvsz belőle. Talán egy nagyon kicsit visszább lépett, viszont a jövőben megmarad a pénzügyi rugalmassága és folytathatni tudják azt az elég komoly csapatépítést, amit elkezdtek anno.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.03.20. 11:09:48

csababarca írta:
varnagykrisztian írta:Sziasztok.Valaki aki egy kicsit ért a kosárlabdához az magyarázza el nekem hogy egy részemről jónak tartott NBA játékos mint JAMES HARDEN miért nem kellett a OKLAHOMA CITY THUNDER-nek?Példának okáért a mérkőzés/pontátlaga az 5. legjobb a ligában.A válaszokat előre is köszönöm!
Van olyan hogy fizetési sapka, és ha az fölé megy egy csapat,akkor luxusadót kell fizetnie. Ezt az oklahoma nem akarta, így meg kellett szabadulni egy fizetéstől.
Durant érinthetetlen,ahogy RW is, így Ibaka-Harden kettősnél mérlegeltek,és a nagyobb fizetési igényű Harden lett kipucolva.
Az NBA üzlet, persze lehetett volna talán más megoldást találni, de ez volt pénzügyileg a legkézenfekvőbb.

Harden jövője komoly kérdőjeleket vetett fel, amikor a nyáron az előző idény messze legjobb blokkolóját, a spanyol állampolgár Serge Ibakát is hosszú távon magához láncolta az OKC - ezzel a relatíve kis piacon mozgó Oklahomának már három (Ibaka mellett Kevin Durant és Russell Westbrook) nagy és hosszú szerződéssel rendelkező játékosa lett. Így kérdésessé vált, hogy a 2013 nyarán lejáró szerződésű Harden sorsa mi lesz. A hírek szerint a Thunder ebben a helyzetben is 54 (más források szerint 52) millió dollárt ajánlott neki 4 évre - ez azonban nem érte el a maximumot, ami 60 millió dollár. Mielőtt forradalom törne ki a 6, illetve 8 millió dollár miatt, amit már nem ajánlott be a menedzsment, azt látni kell: a felajánlott kondíciók is nagyon nagy rizikót jelentenek egy olyan kis és új franchise esetében, mint a Thunder. Hardent sem lehet elítélni: a Team USA tagjaként a liga legszűkebb elitjéhez tartozik, megérdemli a maximum szerződést.

Ez a lényeg nagyjából.
itt a cikk:
http://www.kezdo5.hu/index.php/fastbrea ... on-rockets
Köszönöm a gyorsaságot, király vagy!!!!!!
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Válasz küldése