Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez szerintem amúgy is alap lett volna néhány embernélkanty írta:Srácok!
Tudom, hogy még odébb van a playoff, de egy játékhoz lenne kedvetek?
Az adott párharcok győzteseit és párharc végeredményét kellene megtippelni.
Ha összegyűlne 5-6 ember, akkor már lenne értelme.
Ha látom, hogy van rá igény, akkor leírom majd, hogy gondoltam az egészet s természetesen mások is ötletelhetnek és együtt véglegesítenénk.
Ha annyit kéne megtippelni, hogy ki megy tovább, és ezt végig a győztesig, akkor benne vagyok(tehát a LALkanty írta:Srácok!
Tudom, hogy még odébb van a playoff, de egy játékhoz lenne kedvetek?
Az adott párharcok győzteseit és párharc végeredményét kellene megtippelni.
Ha összegyűlne 5-6 ember, akkor már lenne értelme.
Ha látom, hogy van rá igény, akkor leírom majd, hogy gondoltam az egészet s természetesen mások is ötletelhetnek és együtt véglegesítenénk.
Nem kicsit volt gázGame90 írta:Ez kicsit gáz volt.socio66 írta: durant már ott másolja lebron-t, ahol tudja.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=LlNdnjuRUYQ
Heat - Magic: nincs Wade, Afflalo, Vucevic. Kötelező győzelem.
Ezt én is néztem, hogy micsoda. Lehet, hogy poénnak szánta, elég jóarc Durant.Game90 írta: Ez kicsit gáz volt.
Ez kicsit gáz volt.socio66 írta: durant már ott másolja lebron-t, ahol tudja.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=LlNdnjuRUYQ
mivel minden nap ez fogad az nba.com főoldalán, muszáj megbékélni vele, mert különben piszkosul bosszantó lenne.kanty írta: Amúgy csak engem hagy ennyire hidegen a Miami sorozata. És az egész csapat?
Tényleg jól nyomja, de rengeteg ilyen srác van, aki a high school-ban istenkirály, aztán nem lesz belőle semmi.
Én is így vagyok vele, nagy kedvencem lett az egyénisége és nem utolsósorban a kosárlabda tudása miattDeus írta:ÉN egyáltalán nem is nézem az NBA -t, de Harden felhívta a figyelmem...
Tecsőn nézegettem videókat róla. Nagy spíler csávó az biztos.
Mondjuk kéne arról statisztika,hogy az a 18meccs mikor volt. Mert gondolom 85%-uk a D'antoni éra elején volt, amikor az egész csapat katasztrófa volt. Meg ugye a tegnapi Wizards elleni bukó, ahol megint 18(?) al ment a Lakers, és onnan sikerült bebukni...?!Amúgy amikor Nash, Kobe, Gasol és Howard is játszik, akkor szerintetek a 18 meccsből mennyit nyert a Lakers? Válasz: hatot. Jazz-ről most már lemondtam, de hátha a Mavs kitúrja őket a PO-ból.
Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy azt a Hardent akit most látunk, valszeg soha sem láttuk volna az OKC-ben a Durant és Westbrook mellett.csababarca írta:varnagykrisztian írta:
Köszönöm a gyorsaságot, király vagy!!!!!!csababarca írta:Van olyan hogy fizetési sapka, és ha az fölé megy egy csapat,akkor luxusadót kell fizetnie. Ezt az oklahoma nem akarta, így meg kellett szabadulni egy fizetéstől.varnagykrisztian írta:Sziasztok.Valaki aki egy kicsit ért a kosárlabdához az magyarázza el nekem hogy egy részemről jónak tartott NBA játékos mint JAMES HARDEN miért nem kellett a OKLAHOMA CITY THUNDER-nek?Példának okáért a mérkőzés/pontátlaga az 5. legjobb a ligában.A válaszokat előre is köszönöm!
Durant érinthetetlen,ahogy RW is, így Ibaka-Harden kettősnél mérlegeltek,és a nagyobb fizetési igényű Harden lett kipucolva.
Az NBA üzlet, persze lehetett volna talán más megoldást találni, de ez volt pénzügyileg a legkézenfekvőbb.
Harden jövője komoly kérdőjeleket vetett fel, amikor a nyáron az előző idény messze legjobb blokkolóját, a spanyol állampolgár Serge Ibakát is hosszú távon magához láncolta az OKC - ezzel a relatíve kis piacon mozgó Oklahomának már három (Ibaka mellett Kevin Durant és Russell Westbrook) nagy és hosszú szerződéssel rendelkező játékosa lett. Így kérdésessé vált, hogy a 2013 nyarán lejáró szerződésű Harden sorsa mi lesz. A hírek szerint a Thunder ebben a helyzetben is 54 (más források szerint 52) millió dollárt ajánlott neki 4 évre - ez azonban nem érte el a maximumot, ami 60 millió dollár. Mielőtt forradalom törne ki a 6, illetve 8 millió dollár miatt, amit már nem ajánlott be a menedzsment, azt látni kell: a felajánlott kondíciók is nagyon nagy rizikót jelentenek egy olyan kis és új franchise esetében, mint a Thunder. Hardent sem lehet elítélni: a Team USA tagjaként a liga legszűkebb elitjéhez tartozik, megérdemli a maximum szerződést.
Ez a lényeg nagyjából.
itt a cikk:
http://www.kezdo5.hu/index.php/fastbrea ... on-rockets