USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.22. 17:38:04

Én is értem a tiédet,plusz így hogy levezetted jobban,már hajlok is rá hogy igazad van.
Csak nekem Gay az egyik kedvencem,ezért kicsit elfogult vagyok vele. :P
De tényleg az a legjobb,ha marad minden a régiben, az öregek meg pihenjenek a PO-ra,ott meg varázsoljanak. :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.22. 17:36:53

Pat Riley+James Jones:
Ez hatalmas.:D Így is lehet reklamálni a padoztatásért.:D

Kép

Azért Miller sem aprózza el a fuxot.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.01.22. 17:43:13-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.22. 17:31:29

Értem a logikádat, csak szerintem nem jó :D
Jelenleg PP jobb mint Gay, rendben abbahagyja akkor m van?
Te azt mondod, akkor lenne egy Gay hurrá, szerintem meg még ha akkor lehet 1-2-3-4-5 évig gyenge is lesz a Celtics, inkább várjunk mint Gay szerződését nyögjük (oké hogy ő is kifut, de tuti kell majd neki később is fizetni) mert annyival meg nem lennénk előrébb.
Így meg kifut KG+PP és lesz egy tonna hely majd 2-3 év múlva.És egy Celtics mindig vonzó lesz a szabad ügynököknek, plusz lehet tankolni stb, jóval jobb team leader személyiséget lehet majd találni mint Gay.
Én legalábbis így gondolom.
Most meg nem lennénk vele előrébb és később sem, ezért értelmetlen részemről a csere, de szerencsére ez már fikció.
Gasol-PP cserében ami fel-fel röppen olykor már jóval több ráció van, még ha azt se csinálnám :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.22. 17:21:26

Én is emlékszem a régi Pierce-re,mivel én a Walker-Pierce féle Bostonnak kezdtem el szurkolni :)
Én csak azt mondom,hogy előbb utóbb úgyis pótolni kell, és akkor már inkább egy Gay pótolja, mint más. (nem hiszem hogy James,Durant, Anthony 3asnak lenne realitása...) Jó,még egy Michael Kidd-Gilchrist-et elnéznék pótlásnak :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.22. 17:14:21

csababarca írta:Értem,megértem,bár én teljesen máshogy látom.
Én hosszú távon gondolkozok inkább, és nem biztos,hogy 26 évesen sokkal többet tudott Pierce Gaynél.
De hosszú távon is így jobb, miután PP majd kifut, plusz jóval kevesebb a garantált fizetése mint Gaynek, az meg hogy 26 évesen nem tudott volna többet mint Gay?
Idén is jobb statokat hoz a 70 éves reumás PP, de a statisztika nem minden, továbbra is Pierce a csapat motorja, 26 évesen nem volt rossz szezonja, csak akkor nagyon gyenge volt a Celtics, akkor keményen mentek a cserepletykák (később volt a cserélsi dolog, de lényeg hogy 2000res évek közepe) , de amúgy néha úgy érzem PP-vel kapcsolatban hogy sokan elfelejtik, hogy ő bizony tudott régen futni, ugrani, most már ezek nem mennek, s csak játékintelligenciából él, de még így is a posztján James-Durant-Melo van előtte.
PP konkrétan az egyik legjobb játékos volt a 2000res években, a Walker-PP páros aprított :D
Úgyhogy igen 26 évesen is jobb volt PP mint a most 26 éves Gay.

Mindegy ezen nem veszünk össze, nálam egyértelmű hogy PP-t nem cserélném el egy Gayre.

Elnéztem mea culpa :D Ilyenre nem emlékezni pedig abban az időben lettem Celtics fan, konkrétan a 2003as szezonban 23-6,5-5,1 volt PP átlaga, Playoffsban meg 27-9-6,7

És emiatt a meccs miatt lettem C's szurkoló:
http://www.youtube.com/watch?v=3MI3sj3XKrQ
Itt tessék figyelni PP-t és rájönni, hogy mostani meg az akkori azért kicsit más volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.22. 17:22:21-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.22. 16:45:38

csababarca írta:
Bob_Marley írta:Memphisnél bőven közrejátszott ez a Gay ügy ami megoldódni látszódik,
Mi lesz a megoldás?
Már megvan a megoldás.:D Gay-t anyagi okok miatt akarták elcserélni. A mostani cserének köszönhetően viszont sikerül spórolniuk 4 millát, amivel a sapka alá kerülnek, így már nincs szükségük Gay szerződésének kipucolására. Hosszú távra ugyan ez nem megoldás, de úgy tűnik erre a szezonra még kapott egy esélyt ez a felállás. Nem néztem utána a három elküldött játékos szerződésének a hosszának, de számomra ez egy win-win cserének tűnik, a Memphis megtarthatja a kezdő ötösét, akiket elpasszolt azokat FA-ról úgy ahogy pótolni tudja, a Cavs-nak meg annyi helye van a sapka alatt mint a szemét, ez a +4 milla nekik most nem kavar be semmibe, viszont kaptak mélységet a palánk alá, + a pick mindig jól jön.

szerk: Közben Bob megelőzött.:D
Game90 írta:
Bob_Marley írta:Gay ügy Gay pletykák
:oops: :mrgreen:

Ja, előző hozzászólásomból kimaradt, Wolves sérült 5ös: Shved - Roy - Budinger - Love - Pekovic.
Kicsit erősebb mint az egészséges kezdő.:D Fantasy topicban írtam múltkor, ez már tuti nem véletlen, lassan nagyon ideje lenne elkezdeni elgondolkodni Minesotában azon, hogy lecserélik az orvosi stábot, meg az erőnléti edzőket. Úgy elég nehéz csapatot építeni, ha minden szezonban féltávra elfogy a csapat.

szerk.2: Azt a 4 milliót nemtom honnan haluztam, most utána néztem és pontosan 7 045 237 dollár a 3 játékos fizuja, ebből lejön Leuer fizetése, szal Bob infója a jó, kicsit több, mint 6 millát (6 283 042) spóroltak az üzleten. Amúgy megnéztem, Speights-nek van player option-je a köv. szezonra,(nagyjából 4,5 millára) a másik kettőnél vagy team option, vagy csak Qualifying Offer van.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.22. 16:45:22

Értem,megértem,bár én teljesen máshogy látom.
Én hosszú távon gondolkozok inkább, és nem biztos,hogy 26 évesen sokkal többet tudott Pierce Gaynél.

James-ügy érdekes dolog, nem tudom hogy van e realitása. Bár ha addig nyer még 1-2 gyűrűt, akkor jobban el tudom képzelni,hogy visszamegy Clevelandbe.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.22. 16:40:33

Nem akarnak luxusadót fizetni, s így hogy elengednek 3 embert és kapnak egyet spórolnak majdnem 6 milliót, s meg van oldva.

Gay-PP cserét anno kifejtettem, nem csak szentimentális okból kifolyólag sem cserélném el PP-t egy Gayre, egy dolog szól Rudy mellett, hogy fiatalabb.
Nem olyan csapatember mint PP, nem is tud annyit mint PP, team leader dolgokban meg ég és föld.
Jó játékos Rudy, de akkor semmi értelme nem lett volna a nyári mozgolódásoknak amit Ainge meghúzott, pont az volt a cél, hogy a 2 még mindig kiemelkedő tudású de már öreg PP és KG mellé jöjjön a felmentő sereg (plusz hogy majd egyszerre menjen ki a szerződésük ), hogy kevesebbet játszanak az alapszakaszban, s levegyék a terhet, egy Gay-jel nem mondom hogy esélytelenek lennénk, de jóval lecsökkennének az esélyeink még egy főcsoportdöntőre is, szerintem.

Emiatt van vége szerintem a Gay ügynek:
Bob_Marley írta:
NBA Trade Finalized: Grizzlies send Marreese Speights, Josh Selby, Wayne Ellington & a 2015 1st round draft pick to the Cavs for Jon Leuer.
Ezzel a Gay saganak is vége van azt hiszem.
Innentől kezdve nincsen anyagilag megkötve a Grizz keze.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.22. 16:38:02

Bob_Marley írta:Gay ügy ami megoldódni látszódik
Igen, ez engem is érdekelne. Mit tudsz Bob amit mi nem? :P

Egyébként ez is pikáns lenne:
http://www.nba1.hu/index.php?lap=hirek2&uin=7627#post

Kíváncsi vagyok, hogyan fogadnák, egyáltalán elfogadnák-e a Cavs drukkerek James visszatérését... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.22. 16:32:34

Bob_Marley írta:Memphisnél bőven közrejátszott ez a Gay ügy ami megoldódni látszódik,
Mi lesz a megoldás?
Én egyébként Boston-fanként örültem volna egy Pierce-Gay cserének.
Tudom, hogy mekkora vezér Pierce,de ha hosszútávon gondolkozunk,akkor egy Rondo-Bradley-Gay hármas kiegészülve Sullingerrel, meg Garnettel. :shock:

De ez csak fantázia, lehet azért veszem ilyen könnyen,mert Pierce sosem volt Bostonosként sem olyan óriási kedvencem.
PCsabi
aka Game90

2013.01.22. 16:29:12

Bob_Marley írta:Gay ügy Gay pletykák
:oops: :mrgreen:

Ja, előző hozzászólásomból kimaradt, Wolves sérült 5ös: Shved - Roy - Budinger - Love - Pekovic.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.22. 16:18:42

Memphisnél bőven közrejátszott ez a Gay ügy ami megoldódni látszódik, innentől szerintem visszatérhetnek a rendes kerékvágásba, látványosan visszaestek mióta elindultak a Gay pletykák majd Randoplh pletykák csak hogy spóroljanak.
A csere után viszont lesz helyük a rosterben 1-2 ember fog oda érkezni.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.22. 16:05:19

socio66 írta:a végén két labdánk is lett volna a győzelemhez/egyenlítéshez, de az elsőt korán, és rosszul dobta el melo, a másodiknál meg már nem volt időkérésünk sajnos.
Ezt a meccset már az elején elcsesztük. Simán hozható lett volna és nem kellett volna parázni a végén.
Az első félidőben csak vizsgáltuk a labbát. Botrányosan dobott kivétel nélkül mindenki.
A harmadikat meghúztuk, meg is fordítottuk a meccset. De aztán a 4. negyed elején ha emléxel beszoptunk egymás után 3 vagy 4 3pontost. Na az nem kellett volna. Tragédia volt a kinti védekezés, konkrétan üresen álldogálltak a vonalon a Nets-esek... :(

Mind1 fel a fejjel, továbbra is azt mondom, hogy belefér. Szerencsére a csoportból mindenki botladozik, és remélhetőleg Felton is visszatér.
salas9 írta:Bulls-Lakers 95-83. Kobe-ék egyre lejjebb kerülnek... Most már tényleg összeszedhetnék magukat :roll:
Nyugíííí. Csak visszatért minden a rendes kerékvágásba. :lol:
Viccet félretéve, tényleg szorul a hurok. Asszem a podcast-ben pont volt szó róla, hogy mennyi meccset veszíthetnek el, ha a nagy átlagot vesszük. Talán 12? Nem vagyok benne biztos. Minden esetre 2 élet már elment azóta...
Eazzy írta:Hú de idegesítő vereség...17 pontról jöttünk vissza és mentünk el 7 ponttal...ezt elveszíteni...tipikus Sixers már megint.
Baromira sajnálom a csapatot, hiába konkurenciánk. Tavalyhoz képest sehol sincsenek. Pedig 1 éve nagyon szimpatikusak voltak. Sztem elmegy lassan a PO, de nem akarok vészmadárkodni. Am igazad volt, én olvastam félre. Bynum csak a gála után tér vissza. Kíváncsi leszek. Vele egy nagy hajrával sztem még bármi megt9rténhet... 8)
Egyenlőre viszont hatalmas bukta volt nektek ez a Howard ügylet szerintem.

Amúgy a Memphis is kisebb gödörben van. Sorra hullajtják el a meccseket. Pedig milyen ütősen kezdtek? Az egy dolog, hogy keveset kapnak, de keveset is dobnak. Pedig mindenük megvan a szárnyaláshoz.

És a slusszpoént a végére hagytam. A Warriors elkaszálta a Clipperst is. És ki volt olyan okos aki megfogadta Tipp-Mix-en? Hát éééééén... :P Eskü nagyon szimpatikusak. Fiatalok, viccesek, van stílusuk és látványosan is játszanak. Bravó! :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.22. 16:03:27

Ráadásul elvileg a kabala azért dobált, hogy ingyen chipset vagy mit kapjanak a szurkolók :D

https://pbs.twimg.com/media/BBOAPI4CEAE8vsH.jpg
Bryant relax :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.01.22. 16:06:19-kor.
PCsabi
aka Game90

2013.01.22. 15:58:37

Eazzy, a mai meccsek után eszembe jutott, hogy mondtad, hogy milyen kevés büntetőt harcoltok ki. Harden vs. Bobcats 19/21 FT, 76ers vs. Spurs 7/11 FT... :oops: :D

Amúgy közben a Lakers megint beleszaladt 3 vereségbe. 17-24 a mérlegük, ha azt veszem, hogy a Nyugati 8. helyhez több, mint 50% kell...

NBA 2012-13: Lakers at Raptors - Lakers Road Woes Continue:
http://youtu.be/dTfzK_4R-4w

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.22. 15:57:22

Bulls csak nyert meg a Spurs is, jött a papírforma :D

Kemba meg karriercsúcsot nyomott le tegnap de így is vereség lett sajnos a Charlottenál.6/7 a tripla mögül 35 ponttal zárt tegnap:
http://www.youtube.com/watch?v=ZrZLIL2M8GY

Ez meg BIYOMBO!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3TtA_0xaBlA

Láttam a tegnapi Knicks meccset, azért Anthony a múltkor is passzolt pár nagy zsugát ha jól emlékszem az Orlando ellen, csak hát hülye és inkább dobál :D
Tegnap is ha passzolt el is indult a szekér.
A dobás viszont annyira nem megy neki az utóbbi 5 meccsén 36,6 százalékkal dob, ami elég siralmas.Szoros meccs volt jó meccs volt, Nets azért megérdemelte nagyot védekeztek és küzdöttek.
A rajzolgatáshoz meg lenne tippem miért ennyi a figura, de hagyjuk :D

Westbrook a troll:
http://www.youtube.com/watch?v=KpHft3uy ... r_embedded

NBA Trade Finalized: Grizzlies send Marreese Speights, Josh Selby, Wayne Ellington & a 2015 1st round draft pick to the Cavs for Jon Leuer.
Ezzel a Gay saganak is vége van azt hiszem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.22. 16:14:40-kor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.22. 10:30:29

Hú de idegesítő vereség...17 pontról jöttünk vissza és mentünk el 7 ponttal...ezt elveszíteni...tipikus Sixers már megint.
socio66

2013.01.22. 09:42:30

egyébként engem az zavar csak a vereségben, hogy a végén két labdánk is lett volna a győzelemhez/egyenlítéshez, de az elsőt korán, és rosszul dobta el melo, a másodiknál meg már nem volt időkérésünk sajnos.
azt nem értem, hogy az ilyen szituk előtt megy a nagy észosztás, meg rajzolgatás a táblára, közben meg annyi a terv, hogy melo oldja meg valahogy.
nem igaz, hogy tíz másodperc alatt nem lehet egy relatíve üres, vagy tisztább dobóhelyzetet kijátszani, mikor olyan clutch emberek vannak a pályán, mint melo, jr, vagy akár novak.
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.22. 09:22:20

socio66 írta:ejj, de kár érte.
de óriási meccs volt
Hát ne is monnd. KI is hóztam a gépet a lefújás után. Hogy lehetett ezt íííígy elcsesztni. Az utolsó 7s nagyon nem jött össze. Mondhatni el lett taktikázva.
2ből 2 zakó a legfőbb rivális ellen. Ennek azért nem örülök. Viszont az tény, hogy talán megérdemelt volt a Nets győzelme. Végig kimagaslóan védekeztek és kezükben tartották a meccset.
Mi meg botrányos százalékkal dobtunk. Felton hiánya továbbra is komoly probléma... Remélem hamarosan visszatér, mert így nincs esélyünk a PO-ban. És hihetetlen. Ez az egész egy ártatlan szituból alakult ki. Mink nyúlt oda, minek t9rte el az ujját.. :cry:

Na mind1. Azért volt pozitívum is. Melo látott a pályán, ki is osztott 7 passz. És még volt 1-2 káprázatos meglátása amit sajnos nem tudtak kihasználni.
Amare is éledezik, talán elkapja már a fonalat. Ideje lenne már. Chandler nagyon masszív védő munkát végez. A többiek meg...
Na mind1 semmi sincs veszve, de azért jó lett volna ezt behózni.

NHL is nagyban zajlis. SENS 2ből 2. Most a Floridát vertük 4-0-al és látványos játékkal. Anderson gyerek meg kiemelkedő volt. Csak így tovább! GO SENS! GO CANADA! :wink:

salas9
Entrenador del Barça

2013.01.22. 08:53:42

Bulls-Lakers 95-83. Kobe-ék egyre lejjebb kerülnek... Most már tényleg összeszedhetnék magukat :roll:
Kép
socio66

2013.01.22. 00:13:11

ejj, de kár érte.
de óriási meccs volt, melo season-high hét gólpassz, amare-nak három olyan labdát osztott le, hogy csak néztem.
voltak jó periódusok, de általában mi futottunk az eredmény után, a nets nagy formában van, joe johnson pedig megállíthatatlan volt ma, a végén hiába kapott baromi jó védekezést, be tudta dobni, azzal el is dőlt a meccs, nem tudtunk már jó dobóhelyzetet kialakítani.
lopez-nek sem volt semmi a két blokkja melo-n és amare-n.
jó azért látni, hogy egyre egészségesebb, egyre teljesebb a keret, most már csak annak szurkolok, hogy jöjjön vissza felton, és ne sérüljön meg senki, mert ez a csapat fullosan hihetetlen minőségi, és mély.
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.21. 23:23:00

socio66 írta:-6 a félidő, a nets jól védekezik, nálunk meg egyelőre senki nincs, aki elindítana egy futást, novak nulla, amare kevés, shump sem érzi a játékot, jr is lagymatag.
szerencsére melo szokásos, 18 pont, három kosár zsinórban a félidő vége előtt. :)
második félidőben több hot hand kell, mert az utóbbi pár percben szinte csak melo-iso volt, ami hosszútávon nem kifizetődő.
nyerni kell.
:)
Hát milyen meccs lett itt a 3. negyed végére kérem szépen? Rendesen felpörögtek a srácok! Vissza is jöttünk a meccsbe. Shump nagyon jó, Meló is végre belekezdett. De még mindig nem térek magamhoz, hogy passzol. :lol:
Gyerünk meg kell húzni a 4. negyedet és meglesz!!! Nets most picit elfáradt. Meg kell lógni!!!

socio66

2013.01.21. 22:54:32

-6 a félidő, a nets jól védekezik, nálunk meg egyelőre senki nincs, aki elindítana egy futást, novak nulla, amare kevés, shump sem érzi a játékot, jr is lagymatag.
szerencsére melo szokásos, 18 pont, három kosár zsinórban a félidő vége előtt. :)
második félidőben több hot hand kell, mert az utóbbi pár percben szinte csak melo-iso volt, ami hosszútávon nem kifizetődő.
nyerni kell. :)

melo basszus, erről van szó, mekkora passz megint itt a negyed végén.
és végre vezetünk, még novak-tól kellene egy-két hármas, és rendben leszünk.

és megint, harmadik zseniális passza amare-nak. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2013.01.21. 23:31:15-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.21. 22:22:41

socio66 írta:melo egészen jól passzol eddig, ez az utolsó labda amare-nek óriási volt, kár hogy nem jött a zsák belőle.
Jaja! Néztem is. Mondom ez biztos Melo volt? Nem reménytelen a gyerek... :lol: :lol: :lol:

socio66

2013.01.21. 22:14:31

melo egészen jól passzol eddig, ez az utolsó labda amare-nek óriási volt, kár hogy nem jött a zsák belőle.
Válasz küldése