Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De hosszú távon is így jobb, miután PP majd kifut, plusz jóval kevesebb a garantált fizetése mint Gaynek, az meg hogy 26 évesen nem tudott volna többet mint Gay?csababarca írta:Értem,megértem,bár én teljesen máshogy látom.
Én hosszú távon gondolkozok inkább, és nem biztos,hogy 26 évesen sokkal többet tudott Pierce Gaynél.
Már megvan a megoldás.csababarca írta:Mi lesz a megoldás?Bob_Marley írta:Memphisnél bőven közrejátszott ez a Gay ügy ami megoldódni látszódik,
Kicsit erősebb mint az egészséges kezdő.Game90 írta:Bob_Marley írta:Gay ügy Gay pletykák![]()
![]()
Ja, előző hozzászólásomból kimaradt, Wolves sérült 5ös: Shved - Roy - Budinger - Love - Pekovic.
Innentől kezdve nincsen anyagilag megkötve a Grizz keze.Bob_Marley írta:
NBA Trade Finalized: Grizzlies send Marreese Speights, Josh Selby, Wayne Ellington & a 2015 1st round draft pick to the Cavs for Jon Leuer.
Ezzel a Gay saganak is vége van azt hiszem.
Igen, ez engem is érdekelne. Mit tudsz Bob amit mi nem?Bob_Marley írta:Gay ügy ami megoldódni látszódik
Mi lesz a megoldás?Bob_Marley írta:Memphisnél bőven közrejátszott ez a Gay ügy ami megoldódni látszódik,
Bob_Marley írta:Gay ügy Gay pletykák
Ezt a meccset már az elején elcsesztük. Simán hozható lett volna és nem kellett volna parázni a végén.socio66 írta:a végén két labdánk is lett volna a győzelemhez/egyenlítéshez, de az elsőt korán, és rosszul dobta el melo, a másodiknál meg már nem volt időkérésünk sajnos.
Nyugíííí. Csak visszatért minden a rendes kerékvágásba.salas9 írta:Bulls-Lakers 95-83. Kobe-ék egyre lejjebb kerülnek... Most már tényleg összeszedhetnék magukat
Baromira sajnálom a csapatot, hiába konkurenciánk. Tavalyhoz képest sehol sincsenek. Pedig 1 éve nagyon szimpatikusak voltak. Sztem elmegy lassan a PO, de nem akarok vészmadárkodni. Am igazad volt, én olvastam félre. Bynum csak a gála után tér vissza. Kíváncsi leszek. Vele egy nagy hajrával sztem még bármi megt9rténhet...Eazzy írta:Hú de idegesítő vereség...17 pontról jöttünk vissza és mentünk el 7 ponttal...ezt elveszíteni...tipikus Sixers már megint.
Ráadásul elvileg a kabala azért dobált, hogy ingyen chipset vagy mit kapjanak a szurkolókWestbrook a troll:
http://www.youtube.com/watch?v=KpHft3uy ... r_embedded
Hát ne is monnd. KI is hóztam a gépet a lefújás után. Hogy lehetett ezt íííígy elcsesztni. Az utolsó 7s nagyon nem jött össze. Mondhatni el lett taktikázva.socio66 írta:ejj, de kár érte.
de óriási meccs volt
Hát milyen meccs lett itt a 3. negyed végére kérem szépen? Rendesen felpörögtek a srácok! Vissza is jöttünk a meccsbe. Shump nagyon jó, Meló is végre belekezdett. De még mindig nem térek magamhoz, hogy passzol.socio66 írta:-6 a félidő, a nets jól védekezik, nálunk meg egyelőre senki nincs, aki elindítana egy futást, novak nulla, amare kevés, shump sem érzi a játékot, jr is lagymatag.
szerencsére melo szokásos, 18 pont, három kosár zsinórban a félidő vége előtt.
második félidőben több hot hand kell, mert az utóbbi pár percben szinte csak melo-iso volt, ami hosszútávon nem kifizetődő.
nyerni kell.
Jaja! Néztem is. Mondom ez biztos Melo volt? Nem reménytelen a gyerek...socio66 írta:melo egészen jól passzol eddig, ez az utolsó labda amare-nek óriási volt, kár hogy nem jött a zsák belőle.