socio66 írta:a végén két labdánk is lett volna a győzelemhez/egyenlítéshez, de az elsőt korán, és rosszul dobta el melo, a másodiknál meg már nem volt időkérésünk sajnos.
Ezt a meccset már az elején elcsesztük. Simán hozható lett volna és nem kellett volna parázni a végén.
Az első félidőben csak vizsgáltuk a labbát. Botrányosan dobott kivétel nélkül mindenki.
A harmadikat meghúztuk, meg is fordítottuk a meccset. De aztán a 4. negyed elején ha emléxel beszoptunk egymás után 3 vagy 4 3pontost. Na az nem kellett volna. Tragédia volt a kinti védekezés, konkrétan üresen álldogálltak a vonalon a Nets-esek...
Mind1 fel a fejjel, továbbra is azt mondom, hogy belefér. Szerencsére a csoportból mindenki botladozik, és remélhetőleg Felton is visszatér.
salas9 írta:Bulls-Lakers 95-83. Kobe-ék egyre lejjebb kerülnek... Most már tényleg összeszedhetnék magukat

Nyugíííí. Csak visszatért minden a rendes kerékvágásba.
Viccet félretéve, tényleg szorul a hurok. Asszem a podcast-ben pont volt szó róla, hogy mennyi meccset veszíthetnek el, ha a nagy átlagot vesszük. Talán 12? Nem vagyok benne biztos. Minden esetre 2 élet már elment azóta...
Eazzy írta:Hú de idegesítő vereség...17 pontról jöttünk vissza és mentünk el 7 ponttal...ezt elveszíteni...tipikus Sixers már megint.
Baromira sajnálom a csapatot, hiába konkurenciánk. Tavalyhoz képest sehol sincsenek. Pedig 1 éve nagyon szimpatikusak voltak. Sztem elmegy lassan a PO, de nem akarok vészmadárkodni. Am igazad volt, én olvastam félre. Bynum csak a gála után tér vissza. Kíváncsi leszek. Vele egy nagy hajrával sztem még bármi megt9rténhet...
Egyenlőre viszont hatalmas bukta volt nektek ez a Howard ügylet szerintem.
Amúgy a Memphis is kisebb gödörben van. Sorra hullajtják el a meccseket. Pedig milyen ütősen kezdtek? Az egy dolog, hogy keveset kapnak, de keveset is dobnak. Pedig mindenük megvan a szárnyaláshoz.
És a slusszpoént a végére hagytam. A Warriors elkaszálta a Clipperst is. És ki volt olyan okos aki megfogadta Tipp-Mix-en? Hát éééééén...

Eskü nagyon szimpatikusak. Fiatalok, viccesek, van stílusuk és látványosan is játszanak. Bravó!