Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.10.24. 11:39:16

Button se érdemelte volna meg a tavalyi vb. mert év első felében amikor mindenki kereste az autóját ő nyert ha jól emlékszem 5x..? Amikor Hamilton nyert, ott is lehet keresni okokat, ki érdemelte meg jobban, mert akkor pl. Massának voltak igen nagy pechjei és ő jobban megérdemelte volna azt a vb.-t, de szerintem ezeket a teóriákon fölösleges gondolkodni.

Alonso se érdemli meg az ideit, de inkább ő mint az unszimpatikus Webber, meg a nagyképű Vettel. Könyörgöm, meg is érdemli mint a két red bull, hogy nem nyernek év végén, mert ilyen kocsival egy Schumacher, vagy Hamilton már rég eldöntötte volna az évet.. persze technikai hiba ide-oda, blama amit műveltek idén főleg.

Én szemszögemből, inkább nyerje meg idén Alonso a Ferrari színeben mint egy Webber, akinek eddig köze nem volt a vb-hez, most is csak azért mert összerakták alá az autót.

Jövőre meg Schumacher leoktat mindenkit. ;) :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
szbalint88
Jugador del Barça

2010.10.24. 11:35:16

ozsimiki írta:
Mihu írta:Miki....Raikönnen szerinted full önerőből nyert 2007-ben? :wink: Az egy ettől mákosabb év volt....Ott is 3 futammal a vége előtt sehol se volt....
Ez jogos, ott is sokat számított, ott Hamilton volt a szenvedő fél. De talán nem volt ennyire hosszú távú pechjük egész évben, ott a legvégén elizgulták (vagy összeesküvés elmélet szeretőknek: fentről beleszóltak) eltakitkázták (későn hívták ki Kínában,kitette a box mellé,stb) az egészet. De idény közben nem sokszor kellett feladniuk jó helyzetből.

no mind1, csak fura lesz,lenne olyat olvasni hogy annyira meg ennyire megérdemelné Alo majd ezt a VB-t.

Nah de hagyjuk is,még annyit szeretnék megkérdezni Eazzytől, és a többi Alo drukkertől, hogy őszintén, szerintük pl Ő jobban megérdemli ebben az évben,mint Vettel? vagy akár ugyanannyira? mert lehet hogy ugyanaz a véleményünk,és szükség sincs erre a "vitára". Azt értem,h neki szurkolnak,és örülnek ilyenkor, fordítva én is ezt tenném, csupán objektívan nézve...

Hát ez nem csak a versenyzőkről szól, hanem a technikáról is. Vettel egy jobb technikával versenyzett idén, ami viszont nem megbízható. Alonsonak év elején adtak egy közepesen [auto_cenzúra] kocsit, aztán összeszedte a csapatot, lenyomta Massát (amiben valamelyest persze benne van Massa sérülése-ill. annak pszihikai hatásai), és egyébként is gyakorlatilag hiba nélkül versenyzi végig az évet.
Összességében azt mondanám, hogy Vettel is megérdemli(és lesz is még világbajnok, bár sztem idén már nem), de Alonso egy hajszálnyival jobban. És az is simán benne van, hogy Webber vagy Hamilton lesz a nevető harmadik, messze nincs még vége ennek.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.10.24. 11:27:48

ozsimiki írta: Nah de hagyjuk is,még annyit szeretnék megkérdezni Eazzytől, és a többi Alo drukkertől, hogy őszintén, szerintük pl Ő jobban megérdemli ebben az évben,mint Vettel? vagy akár ugyanannyira? mert lehet hogy ugyanaz a véleményünk,és szükség sincs erre a "vitára". Azt értem,h neki szurkolnak,és örülnek ilyenkor, fordítva én is ezt tenném, csupán objektívan nézve...
Nem nem erdemli meg jobban, de ez van, es amugy is legszebb orom a karorom(na jo nem vagyok en olyan), viszont egy dolgot szogezzunk le, ha nem kuzdott volna vegig, tudva hogy joval gyengebb autoja van, akkor nem lenne itt, hanem kb ott ahol Massa.Es a technikai sportban mindig benne van ez a pech faktor.
Vamos Fernando.
Peace
Tiziano Crudeli fan :!:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.24. 11:24:12

Felesleges ezen vitázni, Hamilton érdemli meg egyedül, aki nem így gondolja RASSZISTA :lol:
Viccet félretéve Vettel a szememben a győztes, ráadásul tudott mosolyogni, s nem hisztizett!
Minden estre, lesz miért izgulni a hátralévő 2 futamon
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.24. 11:19:41

Mihu írta:Miki....Raikönnen szerinted full önerőből nyert 2007-ben? :wink: Az egy ettől mákosabb év volt....Ott is 3 futammal a vége előtt sehol se volt....
Ez jogos, ott is sokat számított, ott Hamilton volt a szenvedő fél. De talán nem volt ennyire hosszú távú pechjük egész évben, ott a legvégén elizgulták (vagy összeesküvés elmélet szeretőknek: fentről beleszóltak) eltakitkázták (későn hívták ki Kínában,kitette a box mellé,stb) az egészet. De idény közben nem sokszor kellett feladniuk jó helyzetből.

no mind1, csak fura lesz,lenne olyat olvasni hogy annyira meg ennyire megérdemelné Alo majd ezt a VB-t.

Nah de hagyjuk is,még annyit szeretnék megkérdezni Eazzytől, és a többi Alo drukkertől, hogy őszintén, szerintük pl Ő jobban megérdemli ebben az évben,mint Vettel? vagy akár ugyanannyira? mert lehet hogy ugyanaz a véleményünk,és szükség sincs erre a "vitára". Azt értem,h neki szurkolnak,és örülnek ilyenkor, fordítva én is ezt tenném, csupán objektívan nézve...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.24. 11:17:03

Bob_Marley írta:Apám Csababarca, hogy te tényleg mennyire utálod Hamiltont, hihetetlen!
Pedig ma ki is akart versenyezni :wink:
Igaz én még mindig azt mondom, értelmetlen volt ez a hétvége, csak hát a pénz nagy úr!
csababarca Karácsonyra kap 2 kitömött bábút (Ronaldo, Hami), s püffölheti egésznap, s eljön végre a Nirvana :lol:
Minden amit írsz igaz :D
Elég lesz nekem két arckép is róluk,rárakom a íjtáblámra,aztán had szóljon :lol:

Vettelt nagyon sajnálom egyébként. Hihetetlen,hogy ennyire magabiztosan vezet végig,erre elfüstöl.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.24. 11:13:24

csababarca írta:
ozsimiki írta:=D> =D> =D>

vhol éreztem, és még nem ő a legpechesebb,igaz? eddig azt hittem,hogy Hamilton kapja ajándékba,most már a spanyol.

részemről egy vicc az idény, ilyen igazságtalan év nem igen volt még.

Hát valóban Vettel a legjobb ebben az évben.Ez nem kérdés.Csak hát a pech...

De ha már nem ő,akkor mindegy ki,csak ne a kiskedvenc Hamilton nyerjen.
Ahhoz meg,hogy ő volt az elsőszámú,mikor Alonso is ott volt,hogy annyira nyalják a seggét neki,hogy ha Schumi van akkor a Mercibe,vagy fénykorába,akkor is képesek lettek volna Lalit betenni elé...
Apám Csababarca, hogy te tényleg mennyire utálod Hamiltont, hihetetlen!
Pedig ma ki is akart versenyezni :wink:
Igaz én még mindig azt mondom, értelmetlen volt ez a hétvége, csak hát a pénz nagy úr!
csababarca Karácsonyra kap 2 kitömött bábút (Ronaldo, Hami), s püffölheti egésznap, s eljön végre a Nirvana :lol:
Mihu
Director del Fútbol

2010.10.24. 11:08:37

Miki....Raikönnen szerinted full önerőből nyert 2007-ben? :wink: Az egy ettől mákosabb év volt....Ott is 3 futammal a vége előtt sehol se volt....
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2010.10.24. 11:06:03

Vamos Fernando!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.24. 11:04:40

ozsimiki írta:=D> =D> =D>

vhol éreztem, és még nem ő a legpechesebb,igaz? eddig azt hittem,hogy Hamilton kapja ajándékba,most már a spanyol.

Hát valóban Vettel a legjobb ebben az évben.Ez nem kérdés.Csak hát a pech...

De ha már nem ő,akkor mindegy ki,csak ne a kiskedvenc Hamilton nyerjen.
Ahhoz meg,hogy ő volt az elsőszámú,mikor Alonso is ott volt,hogy annyira nyalják a seggét neki,hogy ha Schumi van akkor a Mercibe,vagy fénykorába,akkor is képesek lettek volna Lalit betenni elé...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.24. 11:03:49

Eazzy, azért te is vegyed kicsit le az Alos szemcsid.

persze itt is utolérte volna,meg Bahreinben is,holott az égvilágon semmi jel nem mutatott arra,h lenne esélye. Én is megnéztem volna ahogy szépen behozza a megérdemelt 2.helyére a gépet.

Ha 05höz azt írtam,h makkos év neki,akkor erre nincsenek jelzők (ott legalább az év első felében jobb volt). Ha Hamilton nyerné év végén rá írnám, ha Alo nyeri rá írom. Hasonló évet én még nem láttam, 91óta követem az F1et. Amikor valaki úgy vezet a ranglistán 2 futammal a vége előtt,hogy volt 2db olyan győzelme amit önerőből szerzett, és nem játszott közre se mások pechje,se elengedés,se semmi.

És még azt se írhatom Alonsoval kapcsolatban hogy nem hibázott sokat az év során, hogy annyira megérdemelné.

Nah de sajnos ilyen a technikai sport, Vetteltől csak idén elvett 4 győzelmet.

Majd ha egyik évben úgy dönt a sors,hogy átteszi a másik oldalra Seb-et, illetve egyik oldalra se teszi, akkor jön a megérdemelt VB cím.

még annyit,h még örülni is tudnék ha Alo nyeri a VB-t,az esetben ha betartja a pár évvel ezelőtti nyilatkozatát, miszerint ha 3. VB címe meglesz,akkor visszavonul :lol:

innentől viszont Webbert első számúvá kell tenni, talán még megcsinálhatja, Seb-hez Isteni csoda kellene.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.24. 11:02:08

Istenem Alonso mérnökének angol kiejtése nagyon kemény!Bjútifúl, bjútifúl, Grande Avanti!
Great Job Lewis!Great JOB!
Visszajöttünk :lol:
Interlagosban meg megfogjuk a piros öszvéreket
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.10.24. 10:59:21

Bob_Marley írta:
Eazzy írta:
Szerk. Bob_Marley: lehet irónia volt, de honnan tudjam? egy darab smiley-t sem tettél, és a hanglejtésed nem igazán jön át a neten...
Ok ez korrekt!
Elég költői túlzás volt a mondatban, gondoltam levágós!De akkor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is boldog vagyok, mert visszajött a legjobb pilóta is a VB cím versenybe....IRÓNIA!!!! :wink:
A legjobb pilóta egy trutyi autóval lett 4. . Nálam legalábbis :)
Hattrick: Tatabánya City
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.10.24. 10:57:30

Hmmm.. ez igen.. Remélem Alonso ezt az 1 kört még szépen végigcsinálja és akkor elég nagy sansza lesz neki.. :) Jobban már nem is sikerülhetett volna ez a hétvége, bár talán akkor ha Schumi dobogóra állhatott volna, mert elég szépen ment ezen a versenyen. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.24. 10:56:16

Eazzy írta:
Szerk. Bob_Marley: lehet irónia volt, de honnan tudjam? egy darab smiley-t sem tettél, és a hanglejtésed nem igazán jön át a neten...
Ok ez korrekt!
Elég költői túlzás volt a mondatban, gondoltam levágós!De akkor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is boldog vagyok, mert visszajött a legjobb pilóta is a VB cím versenybe....IRÓNIA!!!! :wink:
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.10.24. 10:52:37

Azt nem értem még, hogy ilyenkor mért Alo mindig a makker, és a többiek nem? Hamilton mért nem az? Csak azért mert nem ő fog nyerni?
Alo ha nem az élen van, akkor is a közelében van annak, és ha ilyen eset van ő jön ki jól. Tehát ez olyan, hogy kb azért makker ő, mert jó helyen van általában, azaz általában kumma jól tolja...a többiek mögötte nem nyernek az eseten véletlen sem, csak ő, és tulajdonképpen a mezőny egyik legrosszabb pilótája, csak mindig makkol...há persze...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.24. 10:46:47

Mihu írta:
Bob_Marley írta:Hát Vettel apám, szerencsétlen a legjobb volt egész hétvégén!
Viszont így Hami 2ik!
Na Alonso meg nem is lehet kérdés, 2 klasszissal jobb Lewis mint a spanyol, csak bírja a kocsi
Az elfogultság mintaszobrát azért meg lehetne Rólad is mintázni....
Poénból így írtam, szerintem Lewis jobb min Alonso, sokak szerint meg fordítva!Bár a McLarennél tudjuk ki volt az első számú pilóta :wink:
Szerk:
Abszolút iróniát írtam...LOL de látom Eazzy-t nagyon megindította, hogy 2 klasszissal jobb!Vettel meg nagy sportember, mert tud mosolyogni!A versenyhétvége győztese Sebastian a szememben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2010.10.24. 10:53:33-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.10.24. 10:46:37

Viszont így Hami 2ik!
Na Alonso meg nem is lehet kérdés, 2 klasszissal jobb Lewis mint a spanyol, csak bírja a kocsi
Que :?:
Két klasszissal jobb? Hihi, persze. Akkora klasszis, hogy a célegyenes végén klasszisáról tanúbizonyságot téve elfékezi mint az állat, hogy elengedje a klasszisokkal bénább Fernandot, mert a klasszisokkal jobb Lévisznek nem kihívás ha a spanyol előtt mehet.
Nem beszélve arról, hogy a végén Alonso akár utol is érhette volna Vettelt, és arra kíváncsi lettem volna. Sajnálom Vettelt, mert jól ment végig.
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.10.24. 10:46:14

Ekkora pechet istenem.
Alonso makk, Hamiltont meg nem értem mit arcoskodik.
Jövőre meg megnézném Sutilt mondjuk Hamilton csapattársaként, érdekes lenne.
Hattrick: Tatabánya City
Mihu
Director del Fútbol

2010.10.24. 10:44:57

Viszont így Hami 2ik!
Az elfogultság mintaszobrát azért meg lehetne Rólad is mintázni....
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.24. 10:41:50

Hát Vettel apám, szerencsétlen a legjobb volt egész hétvégén!
Viszont így Hami 2ik!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.24. 10:41:36

=D> =D> =D>

Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.10.24. 10:41:08

DRÁMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚR ISTEEEEEEEEEEEEEEEN

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

FERNANDO KÉRLEK...LÉGYSZIVES HOZD BE A KOCSIT ÉS K.RVA JÓK VAGYUNK :shock: :shock: :shock: :shock:
Kép
espa11
Jugador del Barça

2010.10.24. 10:41:04

ba........ meg
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.24. 10:41:04

ALONSOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D
Válasz küldése