Eazzy, azért te is vegyed kicsit le az Alos szemcsid.
persze itt is utolérte volna,meg Bahreinben is,holott az égvilágon semmi jel nem mutatott arra,h lenne esélye. Én is megnéztem volna ahogy szépen behozza a megérdemelt 2.helyére a gépet.
Ha 05höz azt írtam,h makkos év neki,akkor erre nincsenek jelzők (ott legalább az év első felében jobb volt). Ha Hamilton nyerné év végén rá írnám, ha Alo nyeri rá írom. Hasonló évet én még nem láttam, 91óta követem az F1et. Amikor valaki úgy vezet a ranglistán 2 futammal a vége előtt,hogy volt 2db olyan győzelme amit önerőből szerzett, és nem játszott közre se mások pechje,se elengedés,se semmi.
És még azt se írhatom Alonsoval kapcsolatban hogy nem hibázott sokat az év során, hogy annyira megérdemelné.
Nah de sajnos ilyen a technikai sport, Vetteltől csak idén elvett 4 győzelmet.
Majd ha egyik évben úgy dönt a sors,hogy átteszi a másik oldalra Seb-et, illetve egyik oldalra se teszi, akkor jön a megérdemelt VB cím.
még annyit,h még örülni is tudnék ha Alo nyeri a VB-t,az esetben ha betartja a pár évvel ezelőtti nyilatkozatát, miszerint ha 3. VB címe meglesz,akkor visszavonul
innentől viszont Webbert első számúvá kell tenni, talán még megcsinálhatja, Seb-hez Isteni csoda kellene.